2022-12-08 2006 瀏覽
合十位於觀塘工厦樓上,離apm不遠行兩分鐘便到;交通非常方便。朋友推介因餐廳好有泰國feel,佈置浪漫四處掛滿好多led燈;仿佛置身於星海中。而另一邊有幾個露營帳幕打卞位,秋凉天氣坐在其中亨用美食;感覺放鬆自由自在私隱度高,還可以攜帶寵物進入。燒牛肉紫洋蔥沙律(辣)   $158Thai Beef Salad 材料豐富有燒牛肉、沙律菜、紫洋蔥、車厘茄、蒜片、還有燒菠蘿,份量亦唔少。因泰式風情故採用點春卷醬汁代替沙律醋,但味道都好夾;有甜酸辣味可令胃口大增。帆立貝蟹肉南瓜意大利飯   $178Scallops Crab Risotto with Pumpkin Sauce意大利飯混入南瓜蓉一齊煮,口感軟硬適中;味道食出南瓜香甜。整碟飯以奶黃色為主,灑上橙色的蟹籽買相奪目。飯面放上微微燒焦帶子,咬落鮮甜;而蟹肉亦渗透飯裡,幾乎每啖飯都有好多蟹肉非常好味。戀愛預告Rose & Lychee Soda   $58買相吸引,正好比喻一位少女沐浴在愛河。蝶豆花加玫瑰花蜜造成紫粉色充滿浪漫温馨,荔枝汁混入梳打水可減輕甜度入口清爽;還有兩粒荔枝肉和雪糕在面上加强愛意。香橙咖啡 Orange Coffe
燒牛肉紫洋蔥沙律(辣)   $158
Thai Beef Salad
帆立貝蟹肉南瓜意大利飯   $178
戀愛預告Rose & Lychee Soda   $58
香橙咖啡 Orange Coffe(Iced)  $43
正常咖啡一杯混入橙汁幾有創意,但味道怪怪地;末必每一個客人都會接受。
玫瑰伯爵茶奶蓋瀑布蛋糕配伯爵茶雪糕  $98
服務員放上甜點並引導我們如何除去蛋糕外圍的那層透明膠纸。誰知當我成功拉起膠紙時面層的粉紅色的奶蓋伯爵茶如瀑布般瀉下,相當過癮。酸酸甜甜而畧帶有伯爵茶香,味道輕怡唔錯。
燒牛肉紫洋蔥沙律(辣)  Thai Beef Salad
帆立貝蟹肉南瓜意大利飯   Scallops Crab Risotto with Pumpkin Sauce
玫瑰伯爵茶奶蓋瀑布蛋糕配伯爵茶雪糕  Waterfall Earl Grey Cake with Rose
戀愛預告Rose & Lychee Soda
香橙咖啡 Orange Coffe(Iced)
2022-11-28
2022-12-04 57 瀏覽
同朋友食生日飯第二次黎食個人覺得環境真係唔錯有人包左場好難打卡三個人俾左張勁細枱好彩店員就住上菜上菜熱熱辣辣菜名改得幾有心思睇左會心微笑食物方面個人鐘意薯條🍟肉排
同朋友食生日飯

睇左會心微笑

食物方面
個人鐘意薯條🍟
肉排
想嚟呢間餐廳好耐喇 終於約埋個朋友去食晚飯兼打卡~店員安排咗坐喺近門口嘅位置 室外係白色牆木系設計 牆身貼咗啲風照相 已經見到第一個打卡位 有張好特別嘅吊椅 比網上睇嘅相仲多咗棵聖誕樹🎄 增添聖誕氣氛襯時間算早就出去望下戶外嘅環境 天花掛滿燈串 有滿天星嘅感覺 超靚呀🤩行入少少仲有幾個戶外帳篷 一問之下原來呢啲座位已經俾人訂哂 睇嚟好受歡迎呀 市區餐廳有呢啲佈置真係好正 有機會都想坐吓出面食嘢入返去用QR code落單 發現menu有啲菜款可能已經賣哂 所以睇返手機落單就會準確啲 上菜速度都👌🏻🍕巴馬火腿火箭菜薄餅微脆又夠熱嘅薄餅上淋咗蜜糖上去 甜甜的 中和咗火箭菜嘅味道 巴馬火腿少少鹹都好食😋🍔極上和牛漢堡有薯條同沙律做配菜份量十足 薯條👍🏻個漢堡同朋友share 切開見到好足料 蕃茄生菜青瓜芝士同好多醬汁 漢堡排幾厚身 食落一啲都唔乾 保留到肉汁😋叫咗兩杯嘢飲 除咗一般飲品之外 仲有Mocktail特色飲品選擇 淨係睇飲品名已經充滿喜感 我記得有個叫攞你命三千😂 腦海中即刻有畫面💭🍹我叫咗杯「阿婆的㊙️密」味道酸酸甜甜 好似飲緊有蘋果味嘅檸檬茶沙冰 都幾好飲👍🏻🍹朋友想叫啲水果類嘅
想嚟呢間餐廳好耐喇 終於約埋個朋友去食晚飯兼打卡~

🍕巴馬火腿火箭菜薄餅

🍔極上和牛漢堡
有薯條同沙律做配菜份量十足 薯條👍🏻

🍹我叫咗杯「阿婆的㊙️密」
味道酸酸甜甜 好似飲緊有蘋果味嘅檸檬茶沙冰 都幾好飲👍🏻
🍹朋友想叫啲水果類嘅 所以叫咗杯「紅都面哂」 係西柚梳打嚟 見到上面有把遮仔 好可愛呀

🌹玫瑰伯爵茶奶蓋瀑布
少女粉紅色💗 賣相好靚 奶蓋甜度適中 撕走透明膠膜就會流哂落嚟 有淡淡玫瑰花香 蛋糕鬆軟 伯爵茶味嘅雪糕亦茶味十足😋
我落單時發現原來呢間餐廳有得加錢寫生日字句 即刻變成一個特別嘅生日蛋糕 朋友都好開心 📸😄
傳說中的打卡聖地,想來很久了,今次終於來啦!從APM行過去好近,好方便,唯一不便的是大廈電梯要等好久,不過亦可以行樓梯,行一層,為美食做一做熱身,都值得。店舖門面普遍,但一進門口,簡直是進入了另一個世界,讓人嘖嘖稱奇!餐廳佈置真的很精緻,最適合影相打卡。當日天陰微雨,我們在室外用餐,有蓋,清涼不熱。就算在夏天來,我覺得都應該挺舒服的,因為餐廳很貼心放了很多把風扇。當晚客人有情侶、大伙朋友聚會、小朋友、老人家,我覺得這家是任何人來了也會愛上的餐廳。芝士巴瑪火腿併盤 238帶子蟹籽南瓜意大利飯 178玫瑰伯爵茶奶蓋瀑布蛋糕 98紅都面晒 48攞你命三千。粒 48***芝士巴瑪火腿併盤賣相一流,很有盛宴的感覺。有多款芝士和巴瑪火腿,每款都好好味,伴有沙律菜、麵包,一邊吃一邊傾計,分量多到可以由頭吃到尾!***帶子蟹肉南瓜意大利飯超級鐘意這道菜的賣相!帶子大大隻,奶黃色的意大利飯上灑滿橙色的蟹籽,很有夏日感覺。蟹肉滲透飯裡,大塊大塊的,非常富有層次,忍不住一口接一口。平時吃意大利飯吃幾口便覺得膩,但這道菜有一種停不了的魅力。大推!***玫瑰伯爵茶奶蓋瀑布蛋糕前兩個菜已經讓人很飽,但看到隔離臺點
傳說中的打卡聖地,想來很久了,今次終於來啦!

芝士巴瑪火腿併盤 238
帶子蟹籽南瓜意大利飯 178
玫瑰伯爵茶奶蓋瀑布蛋糕 98
紅都面晒 48
攞你命三千。粒 48

***芝士巴瑪火腿併盤
***帶子蟹肉南瓜意大利飯
***玫瑰伯爵茶奶蓋瀑布蛋糕
前兩個菜已經讓人很飽,但看到隔離臺點了這個甜品,無視胃在投訴,果斷點!店員介紹要將圍著蛋糕的膠片輕力向上推,令奶蓋平均流出,一試,奶蓋真的隨隨流出來,有得吃,有得完,好過癮!奶蓋有濃郁茶味,蛋糕甜度口感適中,配搭不錯。
玫瑰伯爵茶奶蓋瀑布蛋糕
餐牌有很多飲品選擇,我們選了兩杯名字“估你唔到”的飲品。
紅都面晒,攞你命三千。粒
***紅都面晒
是有氣水果茶,甜甜酸酸,挺好喝。

***攞你命三千。粒
名字好挑釁,但就鐘意它的挑釁,其實是水果茶,不太甜,清涼感覺。

整體上餐廳食物質素優質,賣相精緻,環境屬於打卡級別,一定會再來。
2022-11-27
紅都面晒,攞你命三千。粒
2022-11-29 97 瀏覽
估唔到位於觀塘巧明街附近有個咁特別樓上餐廳🍽有好多打卡靚位📸最吸引我就係室外帳篷包箱位置⛺️夜晚燈光閃閃🎆🌟好似去咗露營咁🤩仲係一間動物友善餐廳🐶🐕餐廳採用QR code落單📱方便快捷泰式生蝦(8隻) $108食生蝦最緊要係個辣汁,哩度辣汁同平時泰國菜有唔同,餐廳用了青醬汁,望落青色以為唔辣🤭但吃落原來都辣辣地🌶味道唔差喎😋帶子蟹肉南瓜意大利飯 $178哩個要推薦👍因為我比較鐘意意大利飯嘅飯粒係要淋身同多汁,哩度整得唔錯,滿滿蟹子,帶子都大粒,如果蟹肉再多啲就更加好🤭飲品名都夠哂特別戀愛預告 $58調較顏色好靚🦋有碟豆花🌹玫瑰花蜜🏵荔枝汁🍦面上仲有個雪糕球,味道酸酸甜甜幾特別😍紅都面哂 $48裡面有西柚+梳打水🥃西柚味幾濃但味道唔會太過甜甜品 $88哩款(法國直送)檸檬蛋白撻配雲尼拿雪糕,仲係每日限量供應🍦雪糕好香滑,就咁食檸檬撻會比較酸🍋但加埋蛋白味道就中和番哩間餐廳氣氛好好🤩店員友善,今次點嘅食物唔錯🎂如想坐室外帳幕位👍做好預早book定喇

餐廳採用QR code落單📱方便快捷

2022-11-29
  • 戀愛預告
  • 帶子蟹肉南瓜意大利飯
2022-11-25 80 瀏覽
♨️合十觀塘巧明街117號港貿中心2樓201號舖@fusiontenshk ♥️想黎呢間餐廳好耐,今日終於的起心肝過嚟,一入去門口幾張室內枱亦有打卡位,一出去別有洞天天空一大片星星燈好靚,再出去仲有五個露營主題座位仲正,不過今晚雨紛紛出邊應該坐唔到了。食物方面好食性價比高,飲品都好IG able,隔離幾台都係慶祝生日,而且全場滿座受歡迎程度都頗高🔷戀愛預告 Rose & Lychee soda好靚好有層次嘅一杯mocktail , 仲加咗個雪糕球撈埋又唔係好甜,幾好飲🔷阿婆的秘密Apple smoothie 清新的蘋果沙冰,飲落都幾甜🔷小食併盤燒菠蘿、炸魚餅、炸雞、洋蔥圈和墨西哥脆片所有炸物我都歡喜,個泰式辣汁好好食,兩大片燒菠蘿清新🔷牛油香草白汁煮蜆充滿牛油香又有啲白汁味,D蜆夠肥美又鮮甜🔷巨型豬扒跟薯菜超級巨型豬扒放低時都嚇一跳,淨係切件都切到手軟,好彩都好好食唔韌,肉質肥瘦均勻夠juicy, 而且仲有好多薯條同配菜,食完勁飽🔷士多啤梨乳酪瀑布蛋糕配雪糕又係有得玩又有得打卡嘅瀑布蛋糕,配上Häagen-Dazs雪糕一流食物:8.5/10抵食:8.5/10環境:8.5/10。
♨️合十
觀塘巧明街117號港貿中心2樓201號舖
@fusiontenshk

🔷戀愛預告
Rose & Lychee soda
🔷阿婆的秘密
Apple smoothie
清新的蘋果沙冰,飲落都幾甜
🔷小食併盤
燒菠蘿、炸魚餅、炸雞、洋蔥圈和墨西哥脆片
所有炸物我都歡喜,個泰式辣汁好好食,兩大片燒菠蘿清新
🔷牛油香草白汁煮蜆
充滿牛油香又有啲白汁味,D蜆夠肥美又鮮甜
🔷巨型豬扒跟薯菜
🔷士多啤梨乳酪瀑布蛋糕配雪糕

食物:8.5/10
抵食:8.5/10
環境:8.5/10
一向很少踏足觀塘,因為太遠而且人很多,剛好被這間露營主題cafe的帳篷吸引了,可惜當日無緣坐入帳篷位置,但真的很美~·1️⃣巨型豬扒跟薯菜($188)超巨的豬扒,厚度有兩隻手指咁厚😂肉質厚實,食埋伴碟的薯條真的超級飽🙈·2️⃣炸魚薯條($108)炸粉不太厚,不會食到成口油,魚肉亦好嫩滑·3️⃣玫瑰伯爵茶奶蓋瀑布蛋糕($98)非常IG able的甜品,拉開圍邊的膠條,奶蓋即刻流落黎,食到好香玫瑰味,還有淡淡的伯爵茶味·4️⃣攞你命三千·粒($48)這是其中一款Mocktail,大概就是混合了紅茶、檸檬汁、蜜桃汁和雜果,所以味道好似果茶,不會太甜·5️⃣藍藍天空高掛我的夢($48)這款沙冰混合了藍柑橘汁、椰漿、糖漿和菠蘿汁,叫了少甜,椰汁味仍然很突出,baby blue的顏色亦好吸睛😍
1️⃣巨型豬扒跟薯菜($188)
2️⃣炸魚薯條($108)
炸粉不太厚,不會食到成口油,魚肉亦好嫩滑
3️⃣玫瑰伯爵茶奶蓋瀑布蛋糕($98)
4️⃣攞你命三千·粒($48)
5️⃣藍藍天空高掛我的夢($48)
2022-11-22 78 瀏覽
係apm行街行到肚餓搵左一圈竟然發現有間露天cafe☕️即刻同朋友上去睇下入門有個類似屏風的裝飾牆穿過去先知道 別有洞天 上面成排的燈飾 好靚 不過今日就來得不是時候落雨 地板有啲濕 隔離就是放洗碗的地方 所以覺得衛生沒有那麼理想😂到左點餐環節👉🏻All Day Breakfast $108最喜歡吃全日早餐 什麼都齊 好豐富 🥚炒蛋🫘茄汁豆🥓煙肉 香草腸 🥗沙律菜🥐牛角包好鬆化 蛋亦都好香滑👉🏻每大阪燒薄餅 $123地係薄底 要落去脆卜卜,上面有木魚碎 沙律醬 蟹子少少菜同雞肉,加埋大阪燒汁及蛋黃醬真係正👍吃完一個都唔覺得滯然後是飲品(跟餐就+28)🍹紅部面哂 $48 裡面係西柚+蘇打水 酸酸甜甜 幾好飲🍹戀愛預告$58
係apm行街行到肚餓
所以覺得衛生沒有那麼理想😂

到左點餐環節
👉🏻All Day Breakfast $108

👉🏻每大阪燒薄餅 $123
然後是飲品(跟餐就+28)
🍹紅部面哂 $48
裡面係西柚+蘇打水 酸酸甜甜 幾好飲
🍹戀愛預告$58

2022-11-21 74 瀏覽
觀塘巧明街有間網紅店,近排非常🔥火熱,一於約朋友過來探探店。一出觀塘地鐵站APM商場有通道連接,地點方便不難找。座位基本上九成都係戶外,燈飾佈置營造漫天星火星的感覺,設有特色包廂,適合情侶或帶娃的。要提早訂位。採用數碼點單,唔使等人落單,方便快捷!燒牛肉紫洋蔥沙律(辣)$158牛肉 、菠蘿 🍍蕃茄 、紫洋蔥 、蒜片 沙律菜 ,份量唔少。帆立貝蟹肉南瓜意大利飯$178有兩隻帆立貝,蟹肉和南瓜🎃蓉,洋蔥🧅忌廉,香甜可口。點甜品要快!快!快!重要事情說三次,因為四款甜品好快沽清。阿婆的秘密 Apple smoothie $48鮮蘋果汁🍹檸檬汁、紅茶等口味清新又唔會太甜👍🏻綠帽子 Melon Soda $58哈密瓜汁檸檬汁菠蘿汁加梳打哈密瓜🍈味雪糕

一出觀塘地鐵站APM商場有通道連接,地點方便不難找。

採用數碼點單,唔使等人落單,方便快捷!

燒牛肉紫洋蔥沙律(辣)$158

帆立貝蟹肉南瓜意大利飯$178
有兩隻帆立貝,蟹肉和南瓜🎃蓉,洋蔥🧅忌廉,香甜可口。

甜品要快!快!快!重要事情說三次,因為四款甜品好快沽清。

阿婆的秘密 Apple smoothie $48
鮮蘋果汁🍹檸檬汁、紅茶等口味清新又唔會太甜👍🏻

綠帽子 Melon Soda $58
哈密瓜汁檸檬汁菠蘿汁加梳打哈密瓜🍈味雪糕
2022-11-17
30 分鐘 (堂食)
2022-11-21 76 瀏覽
觀塘工業區有唔少餐廳,質素與相對較參差,今日去呢間,見到食評網有唔少喜歡,於是過黎試一試。餐廳大多座位位於室外露台位,只有少量的室內冷氣座位,餐廳會為每張枱附近放上一部冷風機,吹上涼涼的冷鬼,即使夏天時亦不需邊流汗邊食飯。露台方面,明顯經過精心佈置,報上了不少LED燈,相信晚上LED 燈閃閃發光時,定會生色不少。前菜方面,點了份燒牛肉紫洋蔥沙律(辣),份量預設已是是二人份,用上牛肉、菠蘿 、蕃茄、紫洋蔥、蒜片 、沙律菜作材料。牛肉鮮嫩多汁,肉質結實,脂肪較少,再配上沙律菜的清爽及紫洋蔥的香甜,是較為健康的食物,適合減肥人士。主菜則選擇巨型豬扒跟薯菜,豬扒顧名思義份量相當多,一份主菜足夠兩位成年人士食用,外表燒得焦香,帶金黃色,而豬扒肉質結實之餘亦帶點脂肪,可在燒製時同時把油份燒香,增加入口的的香味,亦可更易入口。

餐廳户內位置有3張枱,有張長型鞦韆椅,充滿泰國悠閑風情;而户外位置十分空曠,天花裝左好多led燈,營造滿天星既效果,好適合打卡!🤩 仲有鞦韆吊椅俾人打卡影相。📸巨型豬扒真係好巨型😍 職員話呢個係必食,豬扒係慢煮所以要等耐少少。豬扒整得好軟熟juicy!😋👍🏻龍蝦汁意大利飯入面有帆立貝、蝦、青口和蜆,材料鮮甜,龍蝦汁味濃啲會更好。🦞阿華田瀑布蛋糕好吸引,拉開外層膠膜,阿華田瀑布傾瀉落蛋糕到,滿足視覺享受~😍 蛋糕似海綿蛋糕,鬆軟偏濕潤,好好食!泊車:係正隔離有柏秀中心停車場,時租20元。🅿️食物質素:🧸🧸🧸🧸環境:🧸🧸🧸🧸🧸性價比:🧸🧸🧸🧸

泊車:係正隔離有柏秀中心停車場,時租20元。🅿️

2022-11-06
巨型豬扒
龍蝦汁意大利飯
阿華田瀑布蛋糕
🥰帶子蟹肉南瓜意大利飯 $178意外有驚喜的一道菜,本身看賣相還覺得有點太濕了,但吃起來又十分creamy,味道都很濃郁,還加了魚籽口感豐富,帶子都煎得剛好新鮮😚燒牛肉紫洋蔥沙律 $158燒牛肉也很不錯,不會燒得乾柴,牛肉味道都濃,沙律有超級多,一座沙律山,加了辣醬很惹味,但裏面好像有蒜片,吃到覺得超辣的,不能吃辣的要小心😍特濃咖啡配心太軟伴雪糕$88心太軟超好吃的,濃濃的巧克力味配上咖啡中和甜度,令整體上吃起來沒那麼膩,連咖啡也十分香濃,想把他也喝掉😋綠帽子 $48完全為了哈蜜瓜雪糕而點的,雪糕很清新,但都比較快溶,飲品味道是酸酸甜甜的阿婆的秘密$48💰人均: $101-200🌟推薦: 特濃咖啡配心太軟伴雪糕帆立貝蟹肉南瓜意大利飯綠帽子🧚🏻‍♂️祝各位食極唔肥@Nevergetfat ~

🥰帶子蟹肉南瓜意大利飯 $178

阿婆的秘密$48

💰人均: $101-200
🌟推薦: 特濃咖啡配心太軟伴雪糕
綠帽子

🧚🏻‍♂️祝各位食極唔肥@Nevergetfat ~
特濃咖啡配心太軟伴雪糕
❊ 小食拼盤🍢❊ 60度温泉蛋卡邦尼意粉🥚❊ 大阪燒薄餅🍕-觀塘有好多特色餐廳,今次揾到間露天餐廳✨夜晚氣氛更好💓 超有feel~餐廳分隔室內同室外,但大部分坐位都係室外。出面掛滿燈泡,有不同植物,好岩打卡🥰小食拼盤🍢有燒菠蘿🍍,炸魚餅,炸雞,洋蔥圈,墨西哥脆片。附上三種不同醬料:茄汁,甜酸醬,sour cream。炸雞雞肉嫩滑,菠蘿好甜,但個人最鍾意墨西哥脆片😍温泉蛋卡邦尼意粉🥚好濃郁,忌廉汁同芝士碎滿滿,再吉穿温泉蛋,好juicy☺️大阪燒薄餅🍕係餐廳受歡迎食物,中間夾滿雞肉,蟹籽,生菜,芝士,鰹魚絲,口感豐富。餅皮好薄好脆,好特別既薄餅。💲 小食拼盤:$138💲 60度温泉蛋卡邦尼意粉:$138💲 大阪燒薄餅:$123
❊ 小食拼盤🍢
❊ 60度温泉蛋卡邦尼意粉🥚
❊ 大阪燒薄餅🍕

💲 小食拼盤:$138
💲 60度温泉蛋卡邦尼意粉:$138
💲 大阪燒薄餅:$123

2022-11-19 55 瀏覽
難得家姐接放工,係附近搵到呢間樓上餐廳醫下肚仔。室內座位唔多,主要座位係喺室外天幕下既開放區域,見到隔離枱有人帶狗仔,先知原來呢到係寵物友善餐廳;頭頂佈滿滿天星燈幾有氣氛,通風良好,望住旁邊既帳幕位超級靚呀!可惜冇預訂已經full左🥺燒牛肉紫洋蔥沙律香水菠蘿好香甜!燒牛肉加左黑椒鹽去燒,夠曬味,個醬係泰式辣椒味,加埋紫洋蔥既辛,成個沙律好有「泰味」巨型豬扒跟薯菜薯條脆卜卜,塊豬扒仲大過我隻手呀!厚得嚟好易切開,有肉汁唔乾身,配埋特調黑椒汁好夾玫瑰伯爵茶奶蓋瀑布蛋糕配伯爵茶雪糕一拎起膠片,奶蓋即刻好似瀑布咁湧出,覆蓋整個蛋糕,奶蓋部份有好香既玫瑰花味,雪糕同蛋糕都有好濃既伯爵茶味,creamy得嚟唔會太甜,係100分既甜品!飲品 - 戀愛預告碟豆花既漸變色好靚,雲呢嗱雪糕融化左入梳打,口味似新地樂飲品 - 粉碎性骨折接木骨花加梳打飲落好有衝擊力,好似可以飲既爆炸糖咁

巨型豬扒跟薯菜

玫瑰伯爵茶奶蓋瀑布蛋糕配伯爵茶雪糕

飲品 - 戀愛預告
碟豆花既漸變色好靚,雲呢嗱雪糕融化左入梳打,口味似新地樂

飲品 - 粉碎性骨折
接木骨花加梳打飲落好有衝擊力,好似可以飲既爆炸糖咁

• 玫瑰伯爵茶奶蓋瀑布蛋糕
  • 巨型豬扒跟薯菜
香港美食 | 观塘露营度假主题cafe🔥在观塘找到一家露营主题的cafe,于是这周末跟姐妹一起去试试看啦~拍照真的很有feel‼️就像是在国外度假一样~而且菜品味道也不错,会再来二刷的一家店~⭐环境:店内的整体环境还是很不错的,露营风格,看着就是度假感十足呢,😋非常适合拍照哦,尤其是夜晚来氛围更足,太适合约会聚餐啦✨⭐服务:整体的服务也是不错的,小姐姐真的是非常的热情周到,💜完全满足顾客的需求哦,基本上就是随叫随到那种,不过我最满意的还是它们的上菜速度,真的太强了👀1️⃣L60度温泉蛋卡邦尼意粉意粉➕温泉蛋🥚确实很不错,我喜欢把蛋黄搅碎裹在意粉上面,吃起来口感很丰富哦,强烈推荐大家尝试一下💗2️⃣玫瑰伯爵茶奶盖瀑布蛋糕玫瑰的香味很迷人搭配十足的奶香味,入口甘甜细腻,😊让人回味无穷,连奶油都是很香甜的口感,不会油腻✨3️⃣桂花花蜜秋天啦当然是适合喝桂花味的饮品,🌸桂花花蜜非常的香甜,热热的暖心又暖胃哦,越喝越上瘾,花香十足💖4⃣️小食拼盘必点的一款菜品,味道确实很不错呢,里面的小吃品种非常的多,各种有特色的小吃都有,性价比真的是非常高了🤍🏡:合十📍:觀塘巧明街177号港贸中心2楼201室
香港美食 | 观塘露营度假主题cafe🔥

1️⃣L60度温泉蛋卡邦尼意粉