2023-06-23 174 瀏覽
收工約咗同事食晚飯,今次選擇咗嚟呢度食台灣菜。食物款式都幾多,有飯套餐、麵食、台式小食同飲品等等。蜜糖芥末蛋黃醬炸雞配魯肉飯($108)餐廳貼心地提供手套食炸雞。炸雞大大件,外皮炸得幾脆,肉質唔乾,表面淋上大量既蜜糖芥末蛋黃醬,酸甜開胃,再配埋椰菜絲一齊食,中和左炸雞嘅油膩感。魯肉飯既肉汁夠撈成個飯,幾入味。套餐更包括前菜、漬物同小甜點,幾豐富。破布子汁煎封比目魚拌蟹肉菠菜($128)比目魚煎到表面香脆,帶少許焦香,肉質肥美,充滿魚油香,可以配白飯或者藜麥飯。當日冇菠菜,轉左西蘭花,配蟹肉幾清爽。雙檸蜂蜜生薑茶(套餐加配$14)薑味相對地會比較濃,加上檸檬同埋蜂蜜,酸酸甜甜。好夠熱,幾滋潤。乳酪芝芝鮮芒(套餐加配$38)奶蓋係用乳酪製成,配埋芒果沙冰同埋豆花,口感幾豐富,酸甜清涼。
收工約咗同事食晚飯,今次選擇咗嚟呢度食台灣菜。

食物款式都幾多,有飯套餐、麵食、台式小食同飲品等等。

蜜糖芥末蛋黃醬炸雞配魯肉飯($108)
餐廳貼心地提供手套食炸雞炸雞大大件,外皮炸得幾脆,肉質唔乾,表面淋上大量既蜜糖芥末蛋黃醬,酸甜開胃,再配埋椰菜絲一齊食,中和左炸雞嘅油膩感。魯肉飯既肉汁夠撈成個飯,幾入味。套餐更包括前菜、漬物同小甜點,幾豐富。

破布子汁煎封比目魚拌蟹肉菠菜($128)
當日冇菠菜,轉左西蘭花,配蟹肉幾清爽。

雙檸蜂蜜生薑茶(套餐加配$14)

乳酪芝芝鮮芒(套餐加配$38)
2023-06-14 1821 瀏覽
首先個menu好奇怪,外賣比堂食多好多款,堂食只係得幾張餐牌,除咗牛肉麵之外冇其他麵可以揀,另外係一啲定食,但係外賣就有好多麵飯仲有醉雞揀,唔知點解呢啲全部堂食都冇得食,所以下次再希望外賣試吓。但係外賣餐牌嘅單點小食就可以照叫。晚餐 鹽酥豬扒配滷肉飯估唔到有咁多鹽酥豬扒,有兩層㗎,下面都有,夾埋成10幾塊,又大條,要打包返屋企原來除咗鹽酥豬扒同滷肉飯仲會有啲前菜,仲有舊甜品係Brownie,仲有滷肉西蘭花椰菜花,個汁用嚟撈飯唔錯鹽酥豬扒好大條,唔會太肥或者太多筋,啖啖肉,得一舊大骨牛腱麵原本係牛筋加牛腱,問店員可唔可以唔要牛筋,佢話原來可以轉做全部牛腱,太好啦個牛肉湯好濃幾好味面頭好多辣椒,我哋全部拎開晒,拎開晒之後個湯辣度啱啱好,鍾意食辣嘅人可以加埋啲辣椒麵條彈牙唔淋,又入味,牛展軟熟唔硬小食花枝丸,幾脆小食大腸包小腸少辣,個大腸一般,淨係食咗小腸咸蛋黃薯條好脆,好彩唔算超級咸蛋黃,我本身唔係太鍾意食咸蛋嘅都ok粟米芝士蛋餅超好食,蛋餅皮超軟熟,好香蛋味,個汁類似茄汁,好夾,好多芝士同粟米配埋蛋餅更軟熟,而且估唔到咁大舊,呢度有4舊,平時係其他餐廳叫一份先得呢度一舊咁多食得好飽要打包

但係外賣餐牌嘅單點小食就可以照叫。

晚餐 鹽酥豬扒配滷肉飯
鹽酥豬扒好大條,唔會太肥或者太多筋,啖啖肉,得一舊大骨
鹽酥豬排配魯肉飯
鹽酥豬排

牛腱麵
個牛肉湯好濃幾好味
麵條彈牙唔淋,又入味,牛展軟熟唔硬
全牛腱麵

小食花枝丸,幾脆
炸花枝丸

小食大腸包小腸
少辣,個大腸一般,淨係食咗小腸

咸蛋黃薯條
好脆,好彩唔算超級咸蛋黃,我本身唔係太鍾意食咸蛋嘅都ok
咸蛋黃薯條

粟米芝士蛋餅

食得好飽要打包啲走,兩個人食2個晚餐定食3個小食1個蛋餅,好飽,都係每人$130左右
2023-06-08
鹽酥豬排配魯肉飯
鹽酥豬排
全牛腱麵
炸花枝丸
2023-06-12 192 瀏覽
搬了OFFICE 後, 對這兒好像有點陌生。難得舊地重遊, 就去了這間LUNCH TIME 常爆場無位的台式食店食個晚餐吧。或許真妺妹泡的荼真是特別香呢?打開餐牌後發現都有不少選擇,  鎮店的便是雞肉料理, 我們當然要嚐嚐啦。很快醬油雞配乾拌麵便送上來, 看來來份量十足呢!!除了有主食外, 還有三款前菜及滷肉燙青菜, 加上滿滿的一盤醬油雞, 真的要點"食力"先可以清碟。醬油雞味道跟廣東式的豉油雞有點似, 味道濃而略咸, 而且更是有點媽媽煮家菜的味道。雞肉用上了雞脾位, 肉質保持了嫩滑, 雞皮又不會太黏笠, 很好的下飯菜。 乾拌麵配上蘿蔔絲, 青瓜絲及木耳絲令整個拌麵口感提升, 層次更豐富外, 夏天吃吃來就令人更覺清爽。本身麵條的調味不多, 配上他們的醬油雞, 一濃一淡就剛好。身邊那位點了招牌牛肉牛筋麵, 看起來很不錯。碗內有差不多5件牛腱肉, 牛肉炆得十分軟嫩, 不會黏牙; 而牛筋也很入味, 是滑滑有很多骨膠原那種,。這是正宗台式的紅燒湯底, 用上醬油豆板醬等帶點藥材味的濃郁湯頭。配上了蟲草花,  令整碗麵更健康, 有點"補身"的感覺(哈)。麵條份量也不少, 掛滿濃湯。兩份定食都配有前

很快醬油雞配乾拌麵便送上來, 看來來份量十足呢!!

身邊那位點了招牌牛肉牛筋麵, 看起來很不錯。

麵條份量也不少, 掛滿濃湯。

兩份定食都配有前菜三款, 其中烤焗蝦仔的咸脆令我最得我心; 漬了的牛蒡也是很好的開胃菜。

甜品BROWNIE 雖然只是小小的一塊, 朱古力味濃又不會太甜。就是加一點甜就令整個晚餐更為圓滿了。

有杯好味的凍飲絶對會令晚餐加分, 這兒的就加了不少分。
我點的是柚子鐡觀音:

鐡觀咅茶味突出, 回甘解膩,  而柚子的酸甜令這款冷飲更加清新, 在悶熱的天氣有一杯這樣解氣的凍飲, 十分開心。
而他黑糖珍珠奶茶選了半糖少冰, 味道剛好, 珍珠Q彈。

這兒性價比幾高, 食物份量又夠大, 飲料又幾啱口味, 難怪入選OpenRice2023 開飯熱點。
2023-06-12 138 瀏覽
招牌牛肉牛筋麵配杞子西蘭花非常豐富,會配有前菜及漬物3道同甜品.麵份量好多,牛肉好厚身大塊而且好淋.牛筋彈牙.湯底濃味.配料有流心蛋,蟲草花,酸菜.西蘭花爽口.仲有埋朱古力蛋糕做甜品.依個set都好多款式,又飽又抵食💰HKD$93花膠雞胡椒豬肚湯麵配魯肉西蘭花雞嫩,豬肚份量多.湯底唔會好辣. 魯肉幾入味.仲可以揀泡飯💰HKD$108乳酪芝芝六重天綜合奶荼超多料,有芋泥,珍珠,芋圓,胚芽 好濃味好豐富💰餐加HKD$34雪燕桃膠奶茶好多料,打碎哂,好易啜,奶茶較淡味餐加$30
招牌牛肉牛筋麵配杞子西蘭花
💰HKD$93

花膠雞胡椒豬肚湯麵配魯肉西蘭花
雞嫩,豬肚份量多.湯底唔會好辣. 魯肉幾入味.仲可以揀泡飯
💰HKD$108

乳酪芝芝六重天綜合奶荼
超多料,有芋泥,珍珠,芋圓,胚芽 好濃味好豐富
💰餐加HKD$34

雪燕桃膠奶茶
好多料,打碎哂,好易啜,奶茶較淡味
餐加$30
2023-06-12 1272 瀏覽
之前聽過喺觀塘返工嘅友人幾推薦呢間台式餐廳🍴 呢晚就過咗嚟試試 餐廳走清新文青風格 以白色同木系為主 俾人幾舒服嘅感覺🥰特級牛三寶麵食台灣野點可以唔叫個牛肉麵試吓 呢個牛三寶麵有牛腱 牛筋 牛舌 每款都有至少兩件😮 真係好足料 最令人驚喜就係佢有牛舌 仲要係厚嗰隻 咬落口感夠軟熟 真係好吸引 麵條係扁麵 都幾有咬口😉蜜糖芥末蛋黃醬炸雞呢碟真係幾特別 用台式鹽酥雞嗰種炸雞 配上韓式炸雞常見嘅蜜糖芥末蛋黃醬🐥 餐廳仲提供埋手套 似乎真係可以用韓式炸雞嘅食法 成件事夠晒fusion 個蜜糖芥末蛋黃醬配炸雞又好食 配肉燥飯都唔錯 呢個餐跟嘅肉燥飯都有幾大粒肉粒 唔會太多肥肉 口感比較實在😎小食及甜品上面兩個套餐都會包埋三款小食同brownie 呢日嘅小食都幾啱胃口 特別驚喜嘅係苦瓜 味道有少少甜 唔會太苦 幾易入口 連平日唔食苦瓜嘅我都清晒🤪乳酪芝芝荳花鮮芒呢杯係芒果沙冰底 再配豆腐花喺下面☺️ 未到層次都夠晒 加上面頭有乳酪芝士味嘅奶蓋 真係令呢杯飲品更有風味鮮手工製芋圓奶茶入面除咗有芋圓 仲有紫薯同埋地瓜圓🧋 咁唔算太硬 我就最鍾意係芋圓喇 奶茶仲可以揀甜度 可以任君配搭呢間台灣餐廳都幾有質

小食及甜品

乳酪芝芝荳花鮮芒

鮮手工製芋圓奶茶
鮮手工製芋圓奶茶  乳酪芝芝荳花鮮芒

呢間台灣餐廳都幾有質素 食物都好啱口味🤤 如果要兩款主食揀一款介紹 我會比較鍾意特級牛三寶麵 因為啲餸真係好正啊👍🏻
2023-06-09 120 瀏覽
好想食到一碗台灣味道嘅台灣麵,被呢間餐廳嘅名字吸引,所以特別去試一試。12:00已經迫爆人,店內只有十幾張枱,門口已經有人等外賣。台灣麵味道很好,而且份量好足夠,女仔應該會食唔晒。欣賞佢哋嘅配菜,仲有一份小甜品,啱晒為食嘅我。珍珠奶茶亦值得一讚,茶底夠濃郁,奶味和茶味比例很好。唯一一樣缺點,就是餐廳嘅冷氣不足,天氣好熱,而且餐廳內人太多,真係唞唔到氣。希望下次佢會有改善。我知道佢有其他分店,下次都會去幫襯。
2023-05-09
15 分鐘 (堂食)
  • 牛肉麵
2023-06-07 136 瀏覽
哥哥添飯。妹妹泡茶 位於牛頭角商業大廈底層 環境舒適 坐得舒服鹽酥豬扒配滷肉飯 套餐前菜油麥菜苦瓜 苦瓜唔會苦仲帶少少甜 脆脆河蝦酸瓜仔 開胃菜主菜當然係豬扒 好大件 而且厚切炸粉薄 肉質又唔會乾淨淨 唔油滷肉飯 半肥瘦滷肉 珍珠米 好送飯甜品 brownie 朱古力味濃 唔會太硬身 唔差呀三杯醬燒豬仔骨配菠菜薯餅豬仔骨呈醬油色 入口甜甜 一絲絲肉絲 無overcooked 菠菜薯餅 熱辣辣 咬開仲見到有芝士菠菜餡料 好食乳酪芝芝豆花鮮芒淡淡乳酪加芒果沙冰底層豆花 又fresh又夏日解渴之如 芒果味突出 豆花可增加口感乳酪芝芝愛玉水蜜桃大愛 水蜜桃香濃 每啖都好滿足
哥哥添飯。妹妹泡茶 位於牛頭角
商業大廈底層 環境舒適 坐得舒服

淡淡乳酪加芒果沙冰底層豆花 又fresh又夏日
解渴之如 芒果味突出 豆花可增加口感

大愛 水蜜桃香濃 每啖都好滿足
2023-06-07 113 瀏覽
哥哥添飯,妹妹泡茶🤣🤣🤣同friend係觀塘行街見到呢間台灣野個名好搞笑所以入左去試下( ^3^ )╱~~ 🐱大家各自叫左個set因為set好似幾吸引🤓🤓🤓雞排魯肉飯🐥個雞排份量幾大而且外脆內軟,CP值幾高魯肉飯都好香🍚🍚撈飯食一流🤤跟餐仲有幾個小菜同一碟蔬果可以吸收足夠既fiber🥦🥬🥒🍎好滿意呢個combination好岩注意健康既人士*\(^o^)/*另外叫左杯珍珠奶茶呢個就比較普通唔覺有咩特別🤣
哥哥添飯,妹妹泡茶🤣🤣🤣

同friend係觀塘行街
見到呢間台灣野個名好搞笑
所以入左去試下( ^3^ )╱~~

🐱大家各自叫左個set
因為set好似幾吸引🤓🤓🤓

雞排魯肉飯
🐥個雞排份量幾大
而且外脆內軟,CP值幾高
魯肉飯都好香🍚🍚

另外叫左杯珍珠奶茶
呢個就比較普通
唔覺有咩特別🤣

2023-06-06 123 瀏覽
收工約咗個觀塘區返工嘅朋友,佢帶我去食佢平時lunch食開嘅餐廳🤍呢間台式小店個名幾特別,所以對佢都幾有印象😂•鹽酥豬排配魯肉飯($98)•青芥末汁滷豬腿配魯肉飯($98)以上兩個台式套餐都好豐富,仲跟埋前菜、漬物、魯肉飯、菜🥬仲有個甜點,絕對夠飽‼️鹽酥豬排好大塊,醃得入味同炸得好脆🤍我最鍾意個滷豬腿,滷得好淋又入味,食到少少青芥末味,幾開胃,配飯一流🤤•自家製香滑芋泥奶茶(跟餐價$26)•燒仙草奶茶鐵觀音(跟餐價$18)

•鹽酥豬排配魯肉飯($98)
•青芥末汁滷豬腿配魯肉飯($98)

•自家製香滑芋泥奶茶(跟餐價$26)
•燒仙草奶茶鐵觀音(跟餐價$18)
每次想食台灣菜又經開觀塘,都會選擇到訪這間用心經營的小店。 落地玻璃設計配以親切的餐廳名字<哥哥添飯•妹妹泡茶> ,加上美味抵食的菜餚,吃過一次後,總會留下好印象-🔸原粒胡椒豬肚雞湯花膠配泡飯 胡椒豬肚湯底十分濃郁,溫潤不嗆口。 花膠份量多,厚身又彈牙。 雞件亦很滑,配上泡飯,吃得滿足-🔸塩麴鷄配香菇蝦米油飯 塩麴鷄鮮香嫩滑,同樣下飯一流! 可以選擇白飯/藜麥/香菇蝦米油飯。 香菇蝦米油飯好特別,每一粒米飯入口都充滿香氣,而且質感不油不膩! 套餐還配上各樣前菜、漬物及甜品。最喜歡脆香的蝦乾、上湯/滷肉時菜亦很不錯-🔸豆花芒芒果肉爆冰🔸雙檸蜂蜜生薑茶這裡的台式飲品亦是不能錯過! 芒果與豆花mix 埋好特別,豆香味濃,甜度恰到好處😋

🔸原粒胡椒豬肚雞湯花膠配泡飯

🔸塩麴鷄配香菇蝦米油飯

🔸豆花芒芒果肉爆冰
🔸雙檸蜂蜜生薑茶

2023-06-01 102 瀏覽
經過牛頭角見到呢間個餐廳名好特別,叫做——🌟哥哥添飯•妹妹泡茶🌟主食台灣菜式嘅餐廳,成間餐廳光線充足,樓底高唔會有侷促嘅感覺👍🏻._.🤍|花膠胡椒泡飯配魯菜|🤍我見到係胡椒湯底+花膠呢個組合嘅泡飯,中曬我鐘意嘅味道,即刻叫咗呢個餐,成個套餐包埋三款前菜好豐富,個泡飯湯底好夠味,花膠同豬肚份量多,唔會辣,呢個推介👍🏻·🫔|鐵板蟹籽蟹肉蛋餅拼薯條|🫔蛋餅呢個配合勁吸引,有蟹籽同蟹肉,鐵板上保持熱食溫度,薯條好香脆,好有台式味道✨·🍇|乳酪芝芝巨峰|🍇🥭|乳酪芝芝鮮芒|🥭兩杯都好香濃嘅果味,芝士奶蓋係面,裏面仲有啲配料,好飲又有咬口💕._.
._.
._.
下午茶
2K
2023-05-31 73 瀏覽
放工又尼呢度食飯🤤佢有新menu🤣 即刻尼試下 佢好多選擇 份量有多 所以其實幾抵食 😆餐廳裝修好簡潔 用白色同木系主 感覺舒適☺️-🐟破布子煎封比目魚配蟹肉菠菜 $128比目魚煎得好香唔油 肉質好滑 而且有三大件 伴碟嘅菠菜都好新鮮 加上蟹肉一齊食 幾好食 而且擺得好靚 -🐔哥哥招牌塩麴雞 $88升級定食3小碟+滷肉青菜雞肉juicy 而且好滑 就算係雞胸位都好滑 咸味啱啱好 油飯都好好食 唔油膩-🍹巨峰提子蘆薈梳打 $25好refreshing 嘅飲品 有蘆薈粒咬下 巨峰提子🍇都幾甜-🧋乳酪芝芝水蜜桃 $38頂部是芝士乳酪 🧀️味道濃厚 口感順滑 有少少鹹味 水蜜桃打成蓉 好清甜 同芝士奶幾夾-📍哥哥添飯•妹妹泡茶觀塘觀塘道388號創紀之城一期地下6號鋪

🐟破布子煎封比目魚配蟹肉菠菜 $128

📍哥哥添飯•妹妹泡茶
觀塘觀塘道388號創紀之城一期地下6號鋪
  • 破布子煎封比目魚配蟹肉菠菜圈
2023-05-27 93 瀏覽
呢間台灣菜個鋪頭名好得意,食物同飲品方面都好出色,多選擇得黎份量又超級多,好抵食,下次要再黎試吓其他食物先得🍝麻辣肉筋麵配魯菜 $93個湯底非常之重花椒嘅味道,牛筋亦都非常之重膠質,牛肉採用牛腱肉非常軟熟同埋入味,而且仲有平時牛肉麵好少見到嘅蟲草花。🍗芥末炸雞配炸青椒配魯肉飯$108呢個價錢有四大嚿炸雞非常之抵食,每一舊都炸得好香脆,油而不膩,加埋個芥末醬好正,而且仲要包埋鹵肉飯,肉嘅份量超多而且夠晒肉汁送飯一流。🥤特選水果玫瑰花茶 $28水果茶唔使叫少甜都唔會太甜,入面有好多種生果,飲落去非常之解膩。🧋乳酪芝芝水蜜桃 $38同平時嘅芝士奶蓋好唔同,多咗乳酪嘅味道好特別,而且下面嘅水蜜桃飲落去都好清新,唔會太甜啱啱好。

🍝麻辣肉筋麵配魯菜 $93

🍗芥末炸雞配炸青椒配魯肉飯$108

🥤特選水果玫瑰花茶 $28

🧋乳酪芝芝水蜜桃 $38
2023-05-25
15 分鐘 (堂食)
2023-05-24 102 瀏覽
“青咖喱素菜日式漢堡煎蛋配白飯”($88)“鹽酥豬排配魯肉飯”($98)“水蜜桃果粒愛玉”(+$25)“青蘋果白桃氣泡茶”(+$25)觀塘創紀之城一期地下有間台灣菜館餐廳走文青風,以木系為主雖然唔算大間但坐得都舒服☺️呢道嘅嘢食以定食為主只要叫主食就會跟埋前菜,漬物,甜品仲有一份魯肉青菜/杞子燙青菜🥬首先點咗份青咖喱素菜日式漢堡煎蛋配白飯(一見到青咖喱,漢堡扒腦波就會好弱🤣)漢堡扒加上煎蛋真係不敗組合😝青咖喱幾香,拌飯一流🥰漢堡下面仲海量嘅椰菜花,西蘭花,菇等等份量真係超級多🤣另一份係鹽酥豬排配魯肉飯🐷塊豬排好大塊😍炸到外酥內嫩🤤食哂全份真係超級超級飽😆跟餐加配台式特飲仲有減$10優惠點咗水蜜桃果粒愛玉🍑,青蘋果白桃氣泡茶🍏2杯都清清甜甜,解膩就岩哂☺️呢道嘅餐點真係大大份,CP值好高🤣細食嘅人應該要打包拎走😆
“青咖喱素菜日式漢堡煎蛋配白飯”($88)
“鹽酥豬排配魯肉飯”($98)
“水蜜桃果粒愛玉”(+$25)
“青蘋果白桃氣泡茶”(+$25)

觀塘創紀之城一期地下有間台灣菜館
餐廳走文青風,以木系為主
雖然唔算大間但坐得都舒服☺️
呢道嘅嘢食以定食為主
只要叫主食就會跟埋前菜,漬物,甜品
仲有一份魯肉青菜/杞子燙青菜🥬
首先點咗份青咖喱素菜日式漢堡煎蛋配白飯
(一見到青咖喱,漢堡扒腦波就會好弱🤣)
漢堡扒加上煎蛋真係不敗組合😝
青咖喱幾香,拌飯一流🥰
漢堡下面仲海量嘅椰菜花,西蘭花,菇等等
份量真係超級多🤣
另一份係鹽酥豬排配魯肉飯🐷
塊豬排好大塊😍炸到外酥內嫩🤤
食哂全份真係超級超級飽😆
跟餐加配台式特飲仲有減$10優惠
點咗水蜜桃果粒愛玉🍑,青蘋果白桃氣泡茶🍏
2杯都清清甜甜,解膩就岩哂☺️
呢道嘅餐點真係大大份,CP值好高🤣
細食嘅人應該要打包拎走😆
2023-05-24 1256 瀏覽
Tea set F超司肉鬆蛋餅+QQ 紫芋地瓜球串🍹特選水果玫瑰花茶賣相:🐧🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧蛋餅煎得微燻剛好,表面佈滿沙拉醬和芝麻增添滋味。蛋餅口感非常軟潤,結合香脆可口的肉鬆,層次質感豐富驚喜。起司的鹹香和肉鬆的酥香使蛋餅香味四溢,令人唾涎三尺。 地瓜球金黃酥脆,口感外脆內糯,內餡紫芋綿密甘甜,炸芋香氣誘人。花茶玫瑰幽香芬芳,帶一抺獨有的微酸,與甘甜的水果攪勻,開胃生津,健康必選。Tea set G大腸包小腸+炸薯條🍹乳酪芝芝愛玉水蜜桃賣相:🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧大腸包小腸由切開的糯米腸夾著台灣香腸製成,表面舖滿眾多的肉臊,非常邪惡吸引。大腸軟糯煙韌,包裹著Q 彈的小腸,入口多汁鮮美,帶有獨有的甘甜和陣陣蒜香,必食台灣小食推薦。炸薯條金黃酥脆,鹹香惹味,穩陣美味小食佳選。飲料表面蓋上一層綿厚的芝士奶蓋,口感軟綿順滑,鹹香的奶蓋與鮮嫩香甜的水蜜桃汁配搭,奶香甘美,令人回味無窮。滑溜溜甜蜜蜜的愛玉凍令飲料口感更理想,滋味推介。環境:🐧🐧🐧🐧🐧餐廳設計簡約明亮,採用大量木系傢俱地板,空間感足,感覺和諧舒適。🐧❤️結語:高質台式食品,特色飲料尤其出色用心,必試之選。
Tea  set    F

🍹乳酪芝芝愛玉水蜜桃

賣相:🐧🐧🐧🐧
味道:🐧🐧🐧🐧🐧

大腸包小腸

炸薯條金黃酥脆,鹹香惹味,穩陣美味小食佳選。

環境:🐧🐧🐧🐧🐧

🐧❤️結語:高質台式食品,特色飲料尤其出色用心,必試之選。
2023-05-22
下午茶