嗰日同女朋友一齊嚟食,一開始冇咩期待,但係當嗰個面上咗之後嗰個面好煙靭,湯好清,有浸胡椒味,辣辣地都唔需要額外加辣,幾好味。同埋嗌咗一個薏米水,冇點落糖,同埋有好多薏米。覺得有幾樣野可以改善吓,俾少少意見,希望唔好介意🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗1. 如果小菜有圖就好啦,因為嗌咗一個涼拌木耳,但係入邊有洋蔥,我女朋友唔食洋蔥,所以一碟我食晒;2. 薏米水俾一支好幼嘅飲管搞到啜唔到薏米。
同埋嗌咗一個薏米水,冇點落糖,同埋有好多薏米。

2. 薏米水俾一支好幼嘅飲管搞到啜唔到薏米。
2024-08-19 1362 瀏覽
食物普通,價錢唔係特別平。碗面小小蔥花,或者幾條生菜絲都冇,個湯唔係特別好飲,一般清湯腩粉面店都好過佢。幫襯後覺得條氣最唔順嘅係服務好差!一入去冇人見到我,所以我自己揀張枱坐,再叫侍應落單,點知佢又叫我轉枱坐,唔好意思同唔該都冇聲。問佢有冇熱飲又話冇,然後笑笑口咁話得熱水要自己去拿。感覺上係零經驗零誠意。這個價錢我去粉面店食過雲吞面,牛腩面好過,仲可以叫返杯熱奶茶。近近哋雍明商場嗰間荼餐廳其實不錯的。諗住佢新開就試吓,冇下次。祝佢好運。
食物普通,價錢唔係特別平。

幫襯後覺得條氣最唔順嘅係服務好差!

諗住佢新開就試吓,冇下次。

祝佢好運。
2024-08-13 1391 瀏覽
兰州牛肉拉面挺正宗。汤底搭配上辣椒油,让人回味无穷。尤其是二细面条,有着独特的嚼劲,让人吃了还想再吃。虽然兰州拉面店的小吃选择相对正常,无法算得上惊艳,但毕竟来到这里,品尝兰州拉面是必不可少的体验。相比主食而言,小吃的价位可能就显得不那么划算了。至于饮品,推荐尝试一下鸭屎香柠檬茶。这款茶的口感清新,香味独特,是一种不错的选择,既可以搭配拉面,又可以消食解腻。环境来说,就是正常的商场餐厅。还算干净卫生。

环境来说,就是正常的商场餐厅。还算干净卫生。
喜牛兰州牛肉拉面
2024-08-13
喜牛兰州牛肉拉面
  • 喜牛兰州拉面
2024-07-21 1874 瀏覽
見到新嘢當然要試..作為區內少數親民價錢嘅食堂 係吸引嘅不過要留意 新開張暫時唔收信用卡收費可以用現金 FPS等等入正題 佢係得6個主要嘅麵食牛肉麵 番茄 酸菜等..最吸引有唔同麵 有幼有粗仲有刀削麵我揀左個番茄湯底刀削麵 但係無刀削麵最後叫左幼麵想試個小菜 涼拌土豆絲 無土豆絲忍唔住一問 點知8個小菜得返兩個故事教訓我 8點食晚飯都太晏一上 外貌唔錯 一食 清新嘅滾水味真係好勁 有色 無味 (唔知點做到然後個麵係一餅咁落 一餅咁上食前要瘋狂咁搞散佢先食到有啲令人無語另外佢上嘅牛係牛展 無咩特別上菜速度算快另一位食客揀左喜牛牛肉麵以不過不失作為評價如果想食平野同趕時間呢間可以一試但一試就好 第二次都唔太需要另外見門口寫住免費續麵大食嘅朋友可以去一試
見到新嘢當然要試..
作為區內少數親民價錢嘅食堂 係吸引嘅

不過要留意 新開張暫時唔收信用卡
收費可以用現金 FPS等等

入正題 佢係得6個主要嘅麵食
牛肉麵 番茄 酸菜等..
最吸引有唔同麵 有幼有粗仲有刀削麵

另外見門口寫住免費續麵
大食嘅朋友可以去一試
2024-07-16
2024-07-18 1641 瀏覽
非常好吃,味道非常赞,非常正宗老板人也很好,非常推荐~ 北方人推荐点二细,比较有嚼劲,三细和细面也很好吃,细面其实已经有点细了凉拌牛肉非常好吃,鲜香爽口,都是牛腱肉,口感非常好!隐藏菜单柠檬茶很好喝,非常有鸭屎香柠檬茶的味道,可以尝试!性价比不错的,牛肉面汤底味道很正,50多块很划算了😆老板人也是很和蔼的大哥,人很好有需求可以多沟通^_^餐厅环境也非常干净舒适,宽敞明亮,晚上不用排队,老板说周末的话要等一会,但翻台率很高
非常好吃,味道非常赞,非常正宗

凉拌牛肉非常好吃,鲜香爽口,都是牛腱肉,口感非常好!
隐藏菜单柠檬茶很好喝,非常有鸭屎香柠檬茶的味道,可以尝试!
性价比不错的,牛肉面汤底味道很正,50多块很划算了😆
老板人也是很和蔼的大哥,人很好有需求可以多沟通^_^
2024-07-18
  • 牛肉面  凉拌牛肉
2024-07-18 1008 瀏覽
喜牛的蘭州牛肉麵是一道令人難以忘懷的美食。湯底鮮美,採用多種香料精心熬製,入口後讓人感受到濃郁的牛骨香氣。手工製作的麵條勁道十足,每一口都能體驗到師傅的巧手與用心。牛肉片薄而嫩,入味深刻,搭配香蔥和蘿蔔,增加了層次感和清新口感。再加上特製的辣油,為這碗麵增添了一抹誘人的辣香。整體而言,喜牛的蘭州牛肉麵無論是在味覺還是視覺上都給人以極大的滿足,是一道不容錯過的美食佳餚。