2022-07-28
星期六要ot到下晝係慘既, 不過同同事食好西, 開心返少少少少少啦~💬 黑松露芝士牛堡揀咗多醬, 一打開真係勁多醬, 😍😍最正係黑松露醬都唔少, 多到可以點薯條食!! 牛肉漢堡扒都好juicy! 熔熔哋既芝士加埋多汁牛肉超級正, 當中仲有生菜同蕃茄食落唔會膩!!回頭食: ⓨⓔⓢ💬 烤菇芝士牛堡不負責任食評: 同事表示..-烤菇味好濃 -漢堡好juicy想食: ⓨⓔⓢ💬蜜糖芥末菠蘿漢堡(轉牛堡)不負責任食評: 同事表示..轉咗牛堡,牛堡好juicy 唔會好乾,配埋菠蘿同蜜糖芥末醬好開胃,整體個包幾好食 (不客氣地整個copy) 😂😂想食: ⓨⓔⓢ總括而言, 真係幾抵食同好味, 不過真係好飽 😂大食的我食完個包, 薯條都食唔哂, 食物係經熊貓運到, 黎到仲熱熱暖暖的, 外賣黎講不錯的說🥰 脆薯寶係bb薯餅, 我個人覺得幾正~~~太耐冇食過薯餅(茅得食m記 之後都茅食!!😅)💛嘉寶漢堡 @Freshlane (樂基商業中心)💛上環德輔道西103號樂基商業中心1-2樓Freshlane💥留意上環店只限外賣
💬 黑松露芝士牛堡
回頭食: ⓨⓔⓢ
💬 烤菇芝士牛堡
不負責任食評: 同事表示..
-烤菇味好濃
-漢堡好juicy
想食: ⓨⓔⓢ
💬蜜糖芥末菠蘿漢堡(轉牛堡)
不負責任食評: 同事表示..
想食: ⓨⓔⓢ
💛嘉寶漢堡 @Freshlane (樂基商業中心)
💥留意上環店只限外賣