2024-12-17
雖然好似好誇張,但我覺得用心經營又好食嘅小店真係值得我哋讚揚同宣傳出去!✨🫶🏻.今日同朋友仔去咗葵廣影完即影即有📸,佢就去咗每次嚟都飲嘅舖頭買嘢飲🥭🧃,等緊佢嘅時候我無意間發現隔離有間糖水舖🍧,佢哋嘅小丸子芒果西米露真係勁爆💥,滿到出晒嚟!諗起家姐超鍾意食芒果🥭,即刻買返碗俾佢,自己就買咗一碗芋圓雙色凍🍮,即場食咗幾啖先😋,再攞返屋企同家姐share!🫶🏻.📌 味道分享時間 📌✨ 我嗰碗芋圓雙色凍 (芋圓、小芋圓、椰子凍、斑斕凍、紅豆、西米)每一啖都充滿椰子香🥥同斑斕味🌿,好似去咗泰國咁🌴,但又有中式嘅芋圓融合埋一齊,滿足晒味蕾嘅願望🤤!.🥭✨ 家姐嗰碗多芒丸子凍 (芒果、小芋圓、椰子凍、西米)真係超豐富!每一啖都有嘢咬🫠,家姐話食到忙到不得了🤣,仲話咁多料又咁大碗$38真係抵到爛!🤑.有咩開心得過同屋企人一齊食糖水?💕簡單又滿足!🍧🍨🫶🏻.#葵廣美食 #糖水推薦 #甜品分享 #親民價錢 #開心時光 ✨
📌 味道分享時間 📌
🥭✨ 家姐嗰碗多芒丸子凍 (芒果、小芋圓、椰子凍、西米)
有咩開心得過同屋企人一齊食糖水?💕簡單又滿足!🍧🍨🫶🏻