2025-07-11
詫異早兩個禮拜先去咗,不過諗吓諗吓都係想寫呢一個意見,平時有嚟幫襯開啲小菜覺得唔錯,價錢實惠,環境OK,今次諗住食好啲,可以嗌個潮州翅套餐收我兩位千三真係令我食到㷫;成個套餐出嚟嘅dishes 極度Hea:金華火腿浸時菜比四條娃娃菜我(最平嗰隻)亂咁煮,擺盤又核突,滷水鵝不見特別出色,冰鎮鮑魚求其罐頭兩隻擺出嚟,冇技巧可言,仲有一兩碟小菜食完都唔記得係咩;最攞膽係我最期待嘅兩碗翅,個味道仲衰過我出邊街邊食兩碗碗仔翅,咸到想死! 食完高血壓都嚟,成個套餐冇賣相,嘢食難食用cheap了,完全唔合理價格,complain完個喊到死嘅次,佢話送多啲甜品俾我,點知嗰碟送嘅蛋散偷工減料少過人哋隔籬枱成三份一,仲要呢個本來係我首選嘅甜品,好心你啦。做得好好睇睇唔得嘅!真係識唔識做生意㗎?半個月前食完諗吓諗吓都係谷住導氣嘅過嚟寫返個comment點知竟然見到佢執咗笠,而家明白點解🥲😂
詫異