2023-10-18
一直有幫襯開,最近換左批阿姐樓面好唔掂令我唔比負評唔得(雖然茶記都無咩人睇評語)。 話說咁岩去食個早餐,適篷早餐時段尾多人,只有中間d 四方枱和一張卡位大枱 咁你又無話唔坐得 我咪揀左張大卡位坐 食到一半 個阿姐走埋來唔好態度話我一個人霸咁大張枱 , 我已經答佢 咁你頭先無位嘛 係咪要搬番細枱? 佢又唔出聲 。 之後聽到佢地員工對話 無禮貌個阿姐想要果張枱食飯 又話佢唔鐘意坐其他位⋯ 咁你要留枱員工用膳就一係擺個留座牌啦 問你洗唔洗讓番比你又唔出聲淨識行來行去眼超超同黑面。 我都知去緊茶記食個早餐唔係要你咩五星級服務,但我強調我已經不斷講唔該同用餐時間得20分鐘 計埋你出餐 即10 分零鐘食完 都係阻你一陣姐,唔洗咁那串 又黑面又趕客咁款既, 埋單個阿姐都勁無禮貌收錢大力掉野。 真心唔會再幫襯 多謝晒。