2024-10-25 25 瀏覽
明太子香蒜雞肉意粉搭配2粒脆雞和飲品這道明太子香蒜雞肉意粉搭配兩粒脆雞和飲品的組合,帶來了豐富的口味饗宴。明太子的鮮味與香蒜雞肉的搭配令人回味無窮,再加上兩粒酥脆的脆雞,滿足了口腹之欲。搭配一杯清涼的飲品,完美的平衡了整餐的風味。煙肉腸仔卷煙肉腸仔卷以其獨特的口味和精湛的製作吸引了眾多食客。每一口都散發出濃濃的香氣,讓人驚艷於其美味。椒鹽花枝丸椒鹽花枝丸外脆內嫩,每一口都充滿了鮮美的花枝風味。這道料理絕對是海鮮愛好者必嚐的美味。黑松露香腸熱狗黑松露散發著獨有香氣,兩條香腸更令口感豐富。每一口都讓人流連忘返。
明太子香蒜雞肉意粉搭配2粒脆雞和飲品

煙肉腸仔卷

椒鹽花枝丸

黑松露香腸熱狗

外賣送餐
2024-09-02 41 瀏覽
今日路過呢間鋪漢堡包都係平時食Lunce ,Dinner會已經常食,味道已經好正,原來仲有早餐-三文治+紙包飲品,而且好平,係20蚊有找,今日試左肉鬆火腿三文治,除左價錢平味道好有台灣風味,除左肉鬆仲有其他口味,蛋,火腿,餐肉三文治都有,仲睇得出係剛剛整同包裝,每份獨立包裝夠晒衛生乾淨,唔似其他店果啲濕立立仲扁晒咁,真係要試埋其他,平時食漢堡已經好好味,特別係和牛漢堡,軟殼蟹漢堡,完全係我至愛,依家仲有埋早餐。。。正呀!PS:店員話7點就開鋪,真係好用心能夠咁早開鋪,方便我地啲返工返學,路過就買到**
今日試左肉鬆火腿三文治,除左價錢平味道好有台灣風味
2024-09-02
3 分鐘 (外賣自取)
$20 (早餐)
  • 軟殼蟹漢堡
  • 雙層和牛漢堡
  • 火腿肉鬆三文治
2024-03-28 330 瀏覽
最近旺角開咗間主打burger嘅小店🍔店員做得幾有心機❤️全部即叫即整 夠哂熱辣辣🔥洋蔥牛肉蛋漢堡($58)🐮洋蔥牛肉食落好惹味🤤味道有啲似吉野家嘅味道蛋亦做到流心嘅口感🥚麵包亦有好香麵包香👍🏻香煎雞扒芝士漢堡($45)🐣雞扒食到有驚喜 好香鮮雞味食落肉質亦好嫩滑芝士亦唔會過咸🧀散叫嘅章魚燒都正常港式小食店發揮都係即叫即製 熱辣辣雖然地方唔大 一兩個人食都ok不過最好播下流行歌會chill D📍堡殿 (旺角)旺角豉油街126-128號明威閣地下K號鋪
最近旺角開咗間主打burger嘅小店🍔

散叫嘅章魚燒都正常港式小食店發揮
都係即叫即製 熱辣辣

雖然地方唔大 一兩個人食都ok
不過最好播下流行歌會chill D

📍堡殿 (旺角)
旺角豉油街126-128號明威閣地下K號鋪
2024-03-18 254 瀏覽
📍 堡殿(旺角)喺旺角最近新開咗一間漢堡包店價錢都好經濟,CP值爆燈✨店內面積雖然唔算好大,但坐位間距舒服裝修充滿歐洲風情🫶🏻✨煙肉粒芝士醬薯條薯條都係即炸起就上碟濃厚薯感真係食唔停口🫠厚切薯條口感實在又炸到脆卜卜!面頭更鋪滿煙肉加芝士,令口感更豐富😘✨明太子香蒜雞肉意粉扁意粉幾有咬口,相當掛汁 creamy~口感豐富,有粒粒明太子被豐富的雞肉包圍🤭✨香煎雞扒芝士漢堡雞扒漢堡有塊超厚肉嘅雞扒,配上生菜、番茄、炒洋蔥同半溶的芝士🧀,簡單得嚟,塊雞扒夠晒滑!
📍 堡殿(旺角)
喺旺角最近新開咗一間漢堡包店
價錢都好經濟,CP值爆燈✨
店內面積雖然唔算好大,但坐位間距舒服
裝修充滿歐洲風情🫶🏻
✨煙肉粒芝士醬薯條
薯條都係即炸起就上碟
濃厚薯感真係食唔停口🫠
厚切薯條口感實在又炸到脆卜卜!
面頭更鋪滿煙肉加芝士,令口感更豐富😘

✨明太子香蒜雞肉意粉
扁意粉幾有咬口,相當掛汁 creamy~
口感豐富,有粒粒明太子
被豐富的雞肉包圍🤭

✨香煎雞扒芝士漢堡

2024-03-14 234 瀏覽
行完街見到間平平地又幾特別既漢堡包就試下🍔雖然個地點唔近地鐵站🚉但勝在價錢比較平🤫全部食物都係即叫即整,熱辣辣上枱甘栗紫薯餅個外皮炸到好脆但唔會好厚炸粉,紫薯蓉中間有啲甘栗粒,有啲咬口,甘栗同紫薯又好夾,好食😋黑松露磨菇煙肉白汁意粉🍝白汁稀杰度岩岩好,唔會太水/太杰,黑松露愛好者表示如果黑松露味再多少少就更好😆蜜桃芝士脆蝦漢堡🍔個包好大好足料,蕃茄 蜜桃 芝士 蝦餅 菜 醬汁,所以最後我要拆開佢黎食,口唔夠大😂配埋粗薯條成個餐先$45,+$7仲有埋汽水🥤仲抵過食老m🤫
行完街見到間平平地又幾特別既漢堡包就試下🍔
雖然個地點唔近地鐵站🚉但勝在價錢比較平🤫
全部食物都係即叫即整,熱辣辣上枱