2025-01-11
呢個行行下突然想食壽司, app到一check 呢度冇人等緊位,行到過嚟果然直接可以walk in,開心~今次有試少少新嘢魷魚都還可以 但覺得咬得有啲攰炙燒真鯛配柚子醋蘿蔔蓉,呢個幾好食,都算係有啲油份嘅魚,炙過幾香,食落味道有啲層次
仲有個炸水牛芝士,呢個都值得一試,雖然唔算好熱,但好香同拉絲,size都好方便食之後仲有我必叫嘅最愛們, 啖啖omega 3魚油安定好食嘅醬烤特選中吞拿魚腩、醬烤蝶魚鳍邊、炙燒三文魚田樂味噌、三文魚腩配三文魚子、大切特選三文魚腩etc最尾見有新嘅甜品又叫黎試下,我哋叫咗個開心果tiramisu同焙茶蛋捲開心果tiramisu都食到有開心果味嘅(因為有開心果碎)但唔算濃味,叫做一試無妨焙茶蛋捲比較有驚喜 因為其實前面食壽司食到飽咗九成,個胃都無乜位再食啲咁濟嘅嘢,所以個蛋捲比較多蛋糕少啲cream其實係幾好嘅balance
今次有試少少新嘢
魷魚都還可以 但覺得咬得有啲攰
之後仲有我必叫嘅最愛們, 啖啖omega 3魚油
安定好食嘅醬烤特選中吞拿魚腩、醬烤蝶魚鳍邊、炙燒三文魚田樂味噌、三文魚腩配三文魚子、大切特選三文魚腩etc 最尾見有新嘅 甜品又叫黎試下,我哋叫咗個開心果tiramisu同焙茶蛋捲
焙茶蛋捲比較有驚喜 因為其實前面食 壽司食到飽咗九成,個胃都無乜位再食啲咁濟嘅嘢,所以個蛋捲比較多蛋糕少啲cream其實係幾好嘅balance