2013-11-25
平時打openice,多數都系讃,因為覺得一D好既餐廳系需要俾人知道。如果D食物唔系差到 ,根本就唔想打!本人系上環返工,因為lunch冇限時間,所以成日會同同事周圍去試唔同既餐廳。食飯前做足資料收集,雖然網上既食評不好,但是都系要自己親身試下先知。‘2個人去到門口只系等5分鐘就有位,睇下佢既裝修環境,good!!裝飾同擺設都好掂!未食都覺得呢間餐廳唔差。坐低望下餐牌,價錢來講,上環食個lunch,70幾都可以接受,但價錢唔包飲品。order時已經避開唔去叫人地話難食既食物,點知都系出事 餐湯:普通的忌廉湯,竟然系唔熱既。重要系冇忌廉味既物體。試了兩啖,放棄!開始對我地order左既食物有D懷疑。芝士香草豬肉腸番茄意粉:未食已經聞到好大陣番茄味,同事試左一啖,就話好難食。雖然番茄意粉系需要落番茄姐,但完全OVER曬咯!!勁酸~完全食唔到果種!絕對冇誇張。 香煎雞扒配飯: 賣相ok,但系又系唔熱的。我都唔明,一個咁簡單既食物,點解都可以出事?!完全冇味既?!最慘既系,雞扒都未熟! 叫人點食?有圖有真相! 餐飲:order左凍檸茶,同事就要熱檸茶。估唔到,都系可以用一個字形
如果D食物唔系差到 ,根本就唔想打!
裝飾同擺設都好掂!未食都覺得呢間餐廳唔差。
order時已經避開唔去叫人地話難食既食物,點知都系出事
開始對我地order左既食物有D懷疑。
完全冇味既?!最慘既系,雞扒都未熟! 叫人點食?有圖有真相! 餐飲:order左凍檸茶,同事就要熱檸茶。估唔到,都系可以用一個字形容!差!
檸檬唔知擺左系雪櫃幾耐,已經系完全乾曬。無論你點篤,都系冇檸檬味的= =“
紅茶有怪味,所以成杯都系冇飲! 2個餐都唔合格咯!如果以咁既價錢,超級唔值!!!!真系食個M記都俾佢好!!
食物既味道同質素簡直系挑戰味覺既極限,沒有最差,只有更差就系呢餐飯既感想