2022-09-30 270 瀏覽
大欖串燒 (銅鑼灣)📍銅鑼灣堅拿道西10號冠景樓1樓B🤍係時代廣場附近行完街搵食,見到間串燒幾吸引、幾平! 🤍小小碳燒爐,火喉都好夠,開一半火就好啦,唔係會好易燶哂,燒海鮮特別好食🤍Menu 分了三級制,有海鮮盤款式而定,$288 已經有4款海鮮;及53款串燒🤍當日叫送左海鮮拼盤,旁邊有個大魚缸,即叫即劏,包左兩隻虎蝦、四隻海蜆、兩隻聖子、兩隻蠔,將海鮮慢慢燒,帶出海鮮既鮮味,海鮮用燒既方法都真係幾特別。🤍當中有幾款串燒為推介:咖喱魷魚、雞中翼、煙肉片、牛脷串、叉燒粒、香茅金沙骨、辣雞肉串、泰式豬頸肉; 小編分別都夾左兩次🤣用磯燒炭燒爐,燒出黎又真係好味d!🤍餐廳有獨立抽風系統,放係爐上面;不過餐廳爆場既話都會有些少油煙🤍特色調味料桌上有蒜蓉牛油蜜糖、孜然粉、泰式青醬、增加調味的層次感,燒到一大半我最鍾意就係落好多孜然粉;不過真心幾辣,要飲好多野飲解辣🤍雪櫃提供不同款的可樂、汽水、紙盒飲品; 另外都有唔同款既生果、甜品包括有椰汁西米露、桂圓紅棗雪耳糖水、哈密瓜、西瓜、泡芙、藍莓芝士蛋糕、Tiramisu;我自己就夾左一大盤水果返黎食、消化下成晚食過既肉類🤍總結一下,小編下次都會再黎,因
大欖串燒 (銅鑼灣)
📍銅鑼灣堅拿道西10號冠景樓1樓B

🤍係時代廣場附近行完街搵食,見到間串燒幾吸引、幾平!

🤍特色調味料

🤍總結一下,小編下次都會再黎,因為食物種類有好多,包括海鮮和串燒,自己燒又有好多調味料選擇,整個食物既味道就即刻提升了不少。所以海鮮都十分新鮮,用磯燒炭燒爐,燒出黎又真係好味!!

🤍如果你地有黎開銅鑼灣既,我十分推介大家黎食下。順帶一提,餐廳接受包場和歡迎預約舉辦派對🎉
2022-09-29 272 瀏覽
香港今時今日咁嘅服務態度先至得㗎嘛,不得不讚賞一下一班年青又有禮貌嘅侍應,尤其是侍應妹妹體貼而有耐性嘅態度,真係十分之感謝您!食物方面,高質,價錢合理,時間充足,冷氣足夠,美中不足真係比較大煙,但可以理解,始終都係咁多枱燒烤,但食完個身唔算大味。豬腩肉好食,炸蠔好多汁,海鮮新鮮又甜美,小食種類唔多,但全部都水準好好,環境清潔,侍應不停收碟,收桌上垃圾同換碟,整個晚飯過程舒服,滿足,大推~~~~~~
推薦指數:🌕🌕🌕🌕🌗—————————————————————📍HK 銅鑼灣 - 大欖串燒 🍢雖然個名叫「大欖串燒」但就唔需要山長水遠入屯門嘅~ 係銅鑼灣就可以食到啦!佢哋啱啱今年6月新開張,位置係Time Square/鵝頸橋 附近!🎉 對於我呢啲港島嘅港孩係一個幸福嘅消息 ( ´▽`) -🙋🏻‍♀️ 海鮮種類分為3款套餐,價錢分別係 $288/$308/$388。所有套餐已包括串燒+炸物小食+飲品+甜品放題,2.5小時包你食到飽!-🦪 高級活海鮮套餐 +串燒燒烤放題 $308 【推薦👍🏻】我今次嗌咗$308呢個海鮮set,包括有蟶子、鮑魚、扇貝 、蠔 、蝦、 沙白!🦐 全部都新鮮又大隻,燒完都完全唔會有腥味,海鮮亦洗得好乾淨 👍🏻 呢個價錢有咁嘅質素嘅海鮮抵食無呃人,自己買返屋企整都未必有咁多種類揀-⚠️ 燒海鮮小貼士:燒海鮮要間中落少少水,確保海鮮有足夠水份/唔會燒到乾晒。可以問侍應要杯水+羹仔,咁樣燒包你一定燒得好味~-串燒放題種類好豐富,包括波蘭豬腩肉/熊本一口牛/香辣孜然羊肉串/泰式豬頸肉/韓式甜辣雞肉串/牛仔骨🐂/ 香草羊架🌿/台式古早味腸etc… 豬牛雞羊樣樣都有,仲有唔同

推薦指數:🌕🌕🌕🌕🌗
—————————————————————
📍HK 銅鑼灣 - 大欖串燒 🍢

🦪 高級活海鮮套餐 +串燒燒烤放題 $308 【推薦👍🏻】

串燒放題種類好豐富,包括波蘭豬腩肉/熊本一口牛/香辣孜然羊肉串/泰式豬頸肉/韓式甜辣雞肉串/牛仔骨🐂/ 香草羊架🌿/台式古早味腸etc… 豬牛雞羊樣樣都有,仲有唔同口味卑你試

另外有手機QR code 可以嗌炸物/小食,小編大推「炸芋泥球」同「燒菠蘿」🍍‼️ 「炸芋泥球」外面香脆,麻薯皮包裹住香甜嘅香芋泥,超級jeng( ´▽`) 「燒菠蘿」就超多汁!其他選擇有「炸雪糕」/「炸雞軟骨」

✍️ 環境乾淨企利,侍應收碟都好快手!食物選擇豐富兼新鮮,放題好介紹(。・ω・。) 餐廳亦接受包場和歡迎預約舉辦派對,想一齊party記得book 定啦🥳

🥢 @tailamskewer
📍 地址:大欖串燒 (銅鑼灣)
銅鑼灣堅拿道西10號冠景樓1樓B室

地區:#laymao_銅鑼灣
分類:#laymao_放題
Celebrated my friends birthday there, superb experience.Recommend you to go with the seafood set as they offer fresh and delicious seafood especially the abalones. Excellent service. Great variety and well designed ventilation. 5 stars

2022-09-20 564 瀏覽
呢間係我有史以來食過service最差嘅餐廳,絕對唔會有下次!首先,啲員工態度非常非常差,好似欠咗佢地咁。 員工完全冇train過咁,十問九唔知,開完爐唔開抽氣就走咗,一開始已經火燭咁.... 正常換完Gas都會幫人開翻個爐睇吓係唔係work,佢地又唔係嘅,換完就走咗去。有啲客人想自己開爐又俾佢地話唔好自己開。 唔同人講幾點last order就停咗個code唔俾人叫野食。 我哋就問返個同事係咪有last order,佢就話要問咗先。問完之後佢就問有冇同事同我講,但完全無。離座時間又冇講,張QR code又冇寫食幾耐,忽然間就有同事話5分鐘後夠鐘離去。真係未試過食野食到咁受氣,廣告宣傳固然重要,但內部運作難道就唔重要?冇員工準則?強烈建議叫你地老闆坐低自己體驗一下成個用餐過程?再整理下成個客人體驗流程先?唔好一味淨係識得做宣傳。 再係咁落去廣告只會成為你地放大缺點嘅工具!

2022-09-11 599 瀏覽
整體來講食物可以,海鮮新鮮,有拎到水養住所以整體海鮮都係屬於新鮮肥美空氣唔流通 全餐都處於大霧嘅狀態,唔知係咪個冷氣壞咗,見到隔籬枱食飯都要食到開風扇仔,食到出晒汗,個爐太細如果你多個人食基本上係食唔切,我哋四個人食,其實根本食唔切要食得好急。員工態度惡劣,冇人執枱,員工西面問佢嘢又唔知係邊,成個場係得個年紀大啲嗰個店員係叫做服務態度比較好,其他後生嘅不知所謂如果你去餐廳係唔介意服務態度,食物來講都可以一試
員工態度惡劣,冇人執枱,員工西面
如果你去餐廳係唔介意服務態度,食物來講都可以一試
2022-09-09 625 瀏覽
中秋時節快到,又是吃烤肉的佳期。想吃得舒服,就來到屯門【大欖燒烤】旗下新開分店【大欖串燒】吃串燒燒烤放題。餐廳位於銅鑼灣鵝頸橋側,佔地3,000呎,寬敞闊落,座位之間空間感十足。自助區巨型雪櫃整齊排放肉類及蔬菜串燒,逾五十款選擇一目了然,方便衛生。還有熱葷湯品、糖水糕點、雪糕生果、自助沙律非常豐富。飲品則有多款口味汽水、果汁、無糖茶。晚市套餐有三個級數,$288/$308/$388,分別在於一次性海鮮之款式。點了套餐B,海鮮包括:紐西蘭蟶子、大連鮑魚、北海道扇貝、日本岩手縣令和之怪物生蠔、福建九節蝦及青海沙白。店內有魚缸飼養各種海鮮,吃起來特別新鮮。怪物生蠔如手掌般大,肉質飽滿,烤起來肥美爽口帶海水味。鮑魚加入蒜泥一起燒,香口彈牙。扇貝新鮮,鮮甜肉厚,大大顆叫人吃得滿足。餐廳採用明火燒烤爐,烤出來的串燒特別香口,肉質外焦內嫩脂香滿溢,別有一番風味。每個座位上方均設抽油煙機,不怕吃得滿身烤薰味。自助吧提供蒜蓉、牛油、蜜糖、泰式青醬、孜然粉、辣粉等調味品。串燒本身已經醃得入味,其中香草羊架、香蜜叉燒粒、熊本一口牛最深得我心。金菇、粟米以錫紙兜盛載,加上熔岩芝士杯更可做出邪惡拉絲。除了自助吧
還有熱葷湯品、糖水糕點、雪糕生果、自助沙律非常豐富。
飲品則有多款口味汽水、果汁、無糖茶。

除了自助吧食物,還可以QR Cord點前菜、小食與炸物。炸物新鮮即制,炸芝士香脆流心,西多士外脆內裡軟綿,肚子飽撐了也想再點。燒茄子多汁軟嫩,與濃濃的蒜香簡直是絕配。

自助吧西米露甜度不高,還可以自行加入珍珠、芋圓、水果等配料,最後來一碗降降溫最合適。
2022-08-21
午餐
最近去佐銅鑼灣嘅🍢大欖燒烤食串燒放題 🤭 店內除佐有自設魚缸養飼各種海鮮😍 之外,仲有超過五十多款串燒選擇🤭 加上用明火燒烤爐,燒起嚟嘅食物都別有風味🤤海鮮方面我哋揀咗高級活海鮮套餐 + 2.5 小時 串燒燒烤 放題 $308海鮮包佐一盤拼盤,入面有 : 聖子、生蠔、鮑魚、扇貝、蝦、沙白六款海鮮🥰 特別鍾意生蠔🦪大隻得來又肥美蝦肉鮮甜爽口🥰仲有扇貝、聖子同樣大隻又厚肉自己再加小小蒜蓉辣椒,真係夠晒惹味丫🤭🤭🤭串燒款式選擇都好多,有唔同嘅肉類、丸類、蔬菜、就連腸仔都有四五款🤭 特別推介佢嘅✨熊本一口牛 😋肉味香得嚟又軟淋👍🏻👍🏻 ✨韓式甜辣雞肉串😋😋 辣辣地燒起嚟肉質嫩滑Juicy ,唔會乾爭爭感覺整體食物調味都醃得好好👍🏻好夠味😋放題除咗有串燒之外,仲有前菜、熱食、炸物同甜品😍最驚喜嘅係竟然有炸雪糕😋外脆內軟,咬落爆漿,凍凍地非常好味🤭🤭 當然唔少得仲燒菠蘿🍍食完咁多串燒,食番幾件酸酸甜甜嘅燒菠蘿,消滯又解膩 🤭🤭

海鮮方面我哋揀咗
高級活海鮮套餐 + 2.5 小時 串燒燒烤 放題 $308

特別鍾意生蠔🦪大隻得來又肥美
蝦肉鮮甜爽口🥰

仲有扇貝、聖子同樣大隻又厚肉
自己再加小小蒜蓉辣椒,真係夠晒惹味丫🤭🤭🤭

✨熊本一口牛 😋
肉味香得嚟又軟淋👍🏻👍🏻

感覺整體食物調味都醃得好好👍🏻好夠味😋

放題除咗有串燒之外,仲有前菜、熱食、炸物同甜品

食完咁多串燒,食番幾件酸酸甜甜嘅燒菠蘿,消滯又解膩 🤭🤭
臨近中秋總是想烤烤肉,而且朋友移民,順便聚聚。看左好多間,感覺這間最抵食。活海鮮+其他野食放題。雖然限時2.5小時。但食晒餐包的海鮮都算抵,雖然只是每人得一份,但308餐有蠔x1, 帶子x1, 鮑魚x1, 蛤x2,蟶子x1,大蝦x2。其實都算豐富。其他肉類選擇超多,可以話都燒唔晒咁多款,蔬菜類都有得燒,唔想燒可以食沙律。飲品超過10款以上,都係任飲。甜品有細泡芙同細件的蛋糕同雪糕都係任食。不過雪糕只有牛奶公司個款細杯裝。不過爐比較細,爐邊火力唔夠,爐中心地方如果燒多油的肉會著火😂很有真正的bbq感。2.5個鐘燒得有d趕,不過整體來說,最後都有飽。真係好睇主力燒的人勤唔勤力同手勢好唔好。豬隊友真係燒到變炭🤣不過店裡油煙很大,好彩是坐近門口。
臨近中秋總是想烤烤肉,而且朋友移民,順便聚聚。
看左好多間,感覺這間最抵食。
飲品超過10款以上,都係任飲。
豬隊友真係燒到變炭🤣
不過店裡油煙很大,好彩是坐近門口。
2022-09-04 249 瀏覽
呢間係大欖涌嘅「大欖燒烤」終於係銅鑼灣開左分店!一於同fd子過黎試下😛呢間餐廳可以包場同預約舉辦party, 啱曬一大班朋友出黎gathering!😊🔻佢嘅海鮮套餐有3個價錢,揀左中間價嘅套餐B- 高級活海鮮套餐 $308😛 呢個套餐嘅海鮮有蟶子、鮑魚、扇貝、蠔、蝦同沙白,再加串燒燒烤放題😚佢啲海鮮係餐廳入面嘅魚缸飼養,全部都好新鮮好大隻😍特別係沙白同蝦好厚肉好鮮甜!🔻所有嘅串燒都可以係出面自己拎,款式超過50款❣️有各款雞翼、雞肉串、一口牛、羊孜然羊肉串等,仲有唔同嘅丸,例如花枝丸、漿爆芝心丸、雞肉腸等;仲有蔬菜例如冬菇、秋葵、尖椒等,真係應有盡有🤭而且客人可以自己調味,包括有蒜蓉牛油蜜糖、泰式青醬同孜然辣粉,每隻醬都有唔同風味😌🔻仲有多款炸物,推薦大家食一口西多士,超正😆!仲有甜品同水果,飲品都有好多款式,真係想食乜飲乜都有🤗好抵食!
2022-08-30
午餐
2022-09-03 173 瀏覽
一段時間冇食串燒,心血來潮放工即刻捉埋附近返工嘅朋友一齊食晚餐🙌估唔到近近地就有間燒肉店~地方大,環境乾淨舒適,仲要唔貴👍餐廳以活海鮮套餐+串燒燒烤放題形式,有分幾種級別消費~🔸高級活海鮮套餐🔸 (蟶子、鮑魚、扇貝、蠔、蝦、沙白)海鮮好新鮮😍燒嘅時候可以按個人喜好加不同調味料~我鐘意加蒜蓉同牛油🤤咁多樣海鮮之中,最正係扇貝同沙白,扇貝燒完仲好嫩滑鮮甜😳沙白唔駛落任何調味已經好好食😋🔸串燒燒烤放題🔸呢度有逾五十款串燒選擇,豬、雞、牛、羊、魚,用唔同醃料醃好晒✨推薦韓式甜辣雞肉串,又甜又辣好惹味👍咸牛脷串亦非常出色,厚薄適中,燒完咬落好軟嫩,好味到食完再encore多串🤤除左肉類串燒,丸類同蔬菜類選擇都唔少,一定要試下秘制蒜蓉金菇杯,好惹味,估佢唔出落左咩調味料,果然係秘制😆🔸熟食、小食、甜品、飲品🔸除左串燒,餐廳仲有各種熟食同小食供應,例如燒茄子、韭菜同菠蘿🍍等可以用QR code落單,即叫即燒,個燒茄子一流🍆另外試左炸雪糕,外脆內冷,口感幾特別😳而甜品方面,除左有西式糕點🍰仲有西米露等糖水同生果自由配搭🍧飲品更係出乎意料多選擇,燒烤飲番幾款清潤飲品,即刻覺得冇咁熱氣🙈 燒烤最大嘅樂趣

🔸高級活海鮮套餐🔸 (蟶子、鮑魚、扇貝、蠔、蝦、沙白)

🔸串燒燒烤放題🔸

🔸熟食、小食、甜品、飲品🔸

燒烤最大嘅樂趣 就係一邊等佢慢慢燒,一邊同朋友吹水,唔使急住食完走,爽✨
【高質海鮮燒⨯串燒放題💛 室內輕鬆舒服BBQ!】推薦程度:●●●●●抵食程度:●●●●●———相信唔少人都去過屯門嘅大欖燒烤到bbq,依家市區都可以輕鬆燒烤啦💛 大欖串燒位於銅鑼灣中心,地方好闊敞舒服,現場仲有魚缸飼養住各款海鮮,好新鮮🌊✨有多款飲品選擇,單係檸檬茶都有3個牌子!亦有湯水、熟食、糖水、甜品等等喺自助吧任取👍🏻🦐 高級活海鮮套餐 + 🍢串燒燒烤放題|$308先講海鮮套餐,款款都鮮味十足,好驚艷💛 生蠔漲卜卜好juicy✨ 蟶子好大隻,嫩滑且彈牙✨ 沙白肥美厚肉、爽彈又無沙✨ 鮮蝦偏大隻、爽口、鮮味十足👍🏻 整份海鮮都無可挑剔‼️而串燒可以落單/出外拎肉類串,一共超過50款選擇!個人最推薦叉燒串,好特別✨ 肥瘦勻稱,肉質腍身,醃到入晒味,好好味!多款醬汁自取,可以自己調味搞搞新意思:蒜蓉+蜜糖+牛油🧈 / 泰式青醬 / 孜然粉+辣粉等等~ 亦可以還回基本步掃上蜜糖,特別有燒烤風味🍢 最欣賞佢係明火燒烤,焦香十足,好惹味,同時又嘆住冷氣好梳乎🥹✨ 以後人少少都可以輕鬆燒嘢食,可以試好多款食物,唔怕食唔晒!多人仲可以包場同舉辦派對,舒舒服服🎉
【高質海鮮燒⨯串燒放題💛 室內輕鬆舒服BBQ!】

推薦程度:●●●●●
抵食程度:●●●●●

———

相信唔少人都去過屯門嘅大欖燒烤到bbq,依家市區都可以輕鬆燒烤啦💛 大欖串燒位於銅鑼灣中心,地方好闊敞舒服,現場仲有魚缸飼養住各款海鮮,好新鮮🌊✨有多款飲品選擇,單係檸檬茶都有3個牌子!亦有湯水、熟食、糖水甜品等等喺自助吧任取👍🏻

🦐 高級活海鮮套餐 + 🍢串燒燒烤放題|$308

2022-09-02 141 瀏覽
⚡️燒海鮮·我最鐘意食😜今日嚟到銅鑼灣冠景樓,試下呢間「大欖串燒」,其實就係位於大欖涌好出名嘅「大欖燒烤」喺銅鑼灣新開設嘅分店🤗呢間分店主打2.5小時活海鮮套餐+串燒燒烤任食任飲🤤海鮮有蟶子、鮑魚、扇貝、蠔、蝦同沙白😍全部海鮮都係自家魚缸飼養,特別新鮮呀❗️新鮮嘅海鮮只需要簡單調味,加啲蒜蓉、辣椒粒落去燒,就已經好好味😋真係超正🤤海蝦:蝦肉鮮甜爽口鮑魚:厚肉鮮甜,口感好蟶子:厚肉彈牙,鮮甜無比扇貝:非常鮮甜,肉質嫩滑沙白:完全冇沙,厚肉鮮美生蠔:超大隻呀,肉質厚身嫩滑🍢食完大滿足嘅海鮮,就可以開始食串燒燒烤啦🤤自助區有成超過50款串燒供選擇,仲提供咗多款調味料可以自行調味,例如:蒜蓉、牛油、蜜糖、泰式青醬、孜然粉及辣粉❗️明火燒烤,串燒特別有風味,散發陣陣焦香,十分惹味😋🉐當中推介:熊本一口牛、秘製蝴蝶雞全翼、土匪雞中翼、韓式甜辣雞肉串、孜然羊肉、台式花枝丸、雞軟骨同埋每次BBQ必食嘅蜜糖燒方包😋仲未完㗎😂仲可以用Qr code落單叫啲小食,當中必食:炸蠔、炸燒賣同埋Encore咗3次嘅炸香芋圓😍炸香芋圓,真係超好味,一定要食‼️之後可以再去自助區拎啲蛋糕、生果同埋雪糕食下,咁就非常之滿足啦😝
⚡️燒海鮮·我最鐘意食😜

🦪高級活海鮮套餐B

海蝦:蝦肉鮮甜爽口
鮑魚:厚肉鮮甜,口感好
蟶子:厚肉彈牙,鮮甜無比
扇貝:非常鮮甜,肉質嫩滑
沙白:完全冇沙,厚肉鮮美
生蠔:超大隻呀,肉質厚身嫩滑

🉐當中推介:

🥤飲品
飲品櫃有多款罐裝飲品供選擇,種類非常之多,有糖或無糖都有,總有一款啱你😝

總結💕位置方便,環境ok, 抽氣好,食完唔會有味🫶🏻海鮮非常出色,串燒種類選擇都幾多,值得一試❤️餐廳仲接受包場㗎,啱曬一大班朋友開派對🥳有興趣嘅記得預約啦😝
🦪高級活海鮮套餐B
  • 活海鮮
就黎又中秋,秋風起最岩就梗係去燒嘢食,但又唔想去到新界冇雷公咁遠嘅燒烤場,搵咗呢間喺正銅鑼灣鬧市嘅大欖串燒,食佢哋嘅串燒燒烤放題。高級活海鮮套餐B $308我哋揀咗中價位嘅海鮮套餐,除咗任食任飲嘅串燒燒烤放題,每位仲會有一份海鮮包括蟶子、鮑魚、扇貝、蠔、蝦同沙白,可惜今日蠔賣哂所以換埋做鮑魚俾我哋。餐廳有自設魚缸養住d海鮮,所以都幾新鮮。覺得最正嘅係爽脆鮮甜嘅蟶子同大大隻啖啖肉厚肉水嫩嘅扇貝。店員都好細心提醒燒海鮮唔可以太大火以免個殼會裂。除咗海鮮當然唔少得個燒烤放題,都有好多嘢食可以拎,有成超過50款,一般燒烤場有嘅都會搵得到,雞翼就有好似土匪雞中翼、椒鹽雞中翼、川椒麻辣雞中翼;肉類就有好似熊本一口牛、法式香草羊架、香辣孜然羊肉串;海鮮有多春魚、咖喱魷魚;仲有各類丸腸同蔬菜好似車厘茄、翠玉瓜、金菇咁,款式非常多同豐富。順帶一提仲有熔岩芝士杯,我作為芝士控都然唔可以錯過。除咗燒烤食物,都仲有炸物、水果、甜品同飲品可以任飲任食。佢哋呢到係用明爐燒烤,又有提供好似蒜蓉、牛油、蜜糖、泰式青醬、孜然粉呢d調味料俾客人加落d嘢食到燒,就好似去咗燒烤場咁,非常有風味,而且個抽風系統做得唔錯,食完唔

高級活海鮮套餐B $308

佢哋呢到係用明爐燒烤,又有提供好似蒜蓉、牛油、蜜糖、泰式青醬、孜然粉呢d調味料俾客人加落d嘢食到燒,就好似去咗燒烤場咁,非常有風味,而且個抽風系統做得唔錯,食完唔會成陣。聽店員講,餐廳仲可以包場開party添。

大欖串燒 Tai Lam Skewer @tailamskewer
銅鑼灣堅拿道西10號冠景樓1樓B室

。#tailamskewer #銅鑼灣網燒 #hkbbq #銅鑼灣美食 #銅鑼灣燒烤
#海鮮網燒 #海鮮燒烤 #任食串燒 #allyoucaneat #bbqgathering #串燒
#活海鮮 #龍蝦 #生蠔龍蝦 #西澳 #日本生蠔
2022-08-28 242 瀏覽
屯門大欖燒烤喺銅鑼灣開分店「大欖串燒」🎊叫咗高級活海鮮套餐B😍.海鮮🌊有蠔🦪蟶子、鮑魚、扇貝、蝦🦐同沙白🐚蠔肉飽滿鮮味重😋帶子厚肉彈牙😗蟶子大隻鮮甜😉.串燒🍢熊本一口牛🐄口感軟腍,油香滿溢🤤韓式甜辣雞肉串啖啖肉🐓肉味濃郁😙秘製蒜蓉燒茄子🍆職員會燒好,勁惹味🤤秘製蒜蓉金菇杯亦都唔錯🧄🧈另外可以落泰式甜辣醬、泰式酸辣汁🇹🇭孜然粉、辣粉🌶.炸物🍤炸雪糕🍦炸燒賣、炸芝士🧀炸香芋丸💜外皮薄得嚟又脆,而且每款炸物無論味道定質感都剛剛好💯.沙律吧及熟食🥗🧆是日餐湯🥣炸蠔🦪炸雞球🐔咖喱魚蛋🍛是日炒菜🥦自製沙律.甜品🍮自製椰汁西米露🥥我而家小芋圓💜🧡寒天、珍珠等唔同配料🖤是日糖水🧑🏻‍🍳多款件裝蛋糕🍰泡芙、方包🍞雪糕🍨水果🍈🍉.飲品🥤居然有朱古力奶😱🍫🥛果汁🧃🥭汽水、茶🍵蜜糖🍯檸檬水🍋
飲品🥤居然有朱古力奶😱🍫🥛果汁🧃🥭汽水、茶🍵蜜糖🍯檸檬水🍋
  • 高級活海鮮套餐B