2023-07-15 197 瀏覽
以前成日食大埔真是好食,今日經馬鞍山食左呢樣,唔記得43定48蚊。價錢唔係問題,品質先真是令人嬲爆,垃圾中的垃圾。低級糖䊢加D冰沙,加埋一粒士多啤梨都未必有。真是委屈左自己個胃。低級糖溝冰真係浪費左一日食甜野quota。好嬲!
2023-07-11 76 瀏覽
食過兩三次呢間 覺得整體算唔錯 但有啲item麻麻地 上次試過個紫薯棉棉冰 啲冰冇咩味 唔係好知食緊咩 但呢間嘅芋圓整得幾好食 煙韌有咬口 仲有窩夫都岀色 上台熱辣辣即叫即整 外脆肉軟
2023-06-28 94 瀏覽
見新開,買腐竹蛋白果糖水試下點知一款毫無技術可言既糖水 可以無腐竹味,無甜味,完全無味。同清水無分別。湯圓三粒 三粒都未煮熟!!伏到…………………………..呢!!!
見新開,買腐竹蛋白果糖水試下
外賣自取
2023-05-07 234 瀏覽
馬鞍山最近新開左呢間糖水舖,一開張就好受歡迎,可能因為馬鞍山真係美食沙漠啦哈哈每一晚都好多人坐喺度食,今日我都去咗堂食我叫咗呢一個甜品,叫做童趣其實就係兩個雪糕球,加雜果因為我揀飲擇食,就膽粗粗問吓老闆可唔可以水果淨係要芒果同西瓜,結果係可以嘅雪糕就可以自己揀味道,我見到都有七款雪糕味道揀,都算幾多。個雪糕係幾好食嘅,但係唔知點解溶得好快男朋友叫咗呢個我唔記得叫咩名啊,就係綠茶雪糕,加刨冰,加小丸子加紅豆佢超級滿意,嘩真係好高質,好足料

每一晚都好多人坐喺度食,今日我都去咗堂食
我叫咗呢一個甜品,叫做童趣
其實就係兩個雪糕球,加雜果
童趣

佢超級滿意,嘩真係好高質,好足料

童趣