2009-03-26
今日約了前老細食飯, 次次佢都同我食好多好野, 真係多謝晒 ^0^我地order左2個lunch set:自選16件天婦羅set: 天婦羅有蝦,蟹爪,帶子,海膽, 鰻魚, 白魚等等牛肉火煱set2個set分別都有前菜, 蒸蛋, 白飯, 麵豉湯, 餐飲,生果蒸蛋: 味道唔錯, 蛋蒸得幾滑牛肉火煱: 牛肉幾好食,配上甜甜的汁, 送飯應該不錯牛肉火煱跟4件蔬菜天婦羅: ok, 炸得好乾身自選16件天婦羅: 材料好新鮮, 炸得幾乾身, 食左好多件都無油膩感覺, 味道亦都唔錯整體黎講, 食物質素幾好, 要彈就係個服務, 本身有訂位, 但係都要係門外等超過15分鐘, 由於地方細,座位比較迫夾, 人手明顯不足, 想要對筷子都要講幾次先有, 坐我隔離個個識講日文既外國人同個waiter講左幾次, 個waiter都無理佢, 好明顯真係人手不足。最後, 再多謝你請我食豐富既一餐, ありがとう、ごちそうさまでした!
我地order左2個lunch set:
牛肉火煱set
蒸蛋: 味道唔錯, 蛋蒸得幾滑
牛肉火煱: 牛肉幾好食,配上甜甜的汁, 送飯應該不錯
牛肉火煱跟4件蔬菜天婦羅: ok, 炸得好乾身