2006-03-16 37 瀏覽
今天下午約430pm原本打算入去飲杯咖看看書,但竟然無位而且非常多人,好嘈吵,令到個環境變得很差,我立即離開了!我未試過入去coffee shop 會有這個情況, 差勁!簡直像個茶餐廳!
2005-05-31 36 瀏覽
放工後行過o黎歇一歇, 冇咩人, 播住純音樂, 一人霸兩張梭化, 非常relaxing. 叫左tall skimmed milk extra-hot mocha. 夠晒熱, 呢樣o係expected o既, 但一入口, 哇! 我以為飲緊latte! 好削, 完全冇朱古力味架!! 飲到最後先飲倒chocolate syrup o既味道...貪得意叫左個十二蚊o既biscotti, o係apricot 加white chocolate 加pistachio. 味道不錯, 唔過甜, apricot 味好香. 但好硬之餘(咬到牙崩) 又非常brittle, 口感麻麻...當然呢樣o係個人口味啦,...服務好好, 好到唔似o係ppc. 未轉工前, 會再o黎hea 下.