2021-09-02
𝒥𝒶𝓅𝒶𝓃𝑒𝓈𝑒 𝑅𝑒𝓈𝓉𝒶𝓊𝓇𝒶𝓃𝓉 𝒾𝓃 𝒯𝓈𝓊𝑒𝓃 𝒲𝒶𝓃本身叫左泡菜唐揚炸雞飯🐥同明太子薯條,點知隔左一陣話冇薯條🍟。好啦咁冇計,再隔左幾分鐘又過黎話冇泡菜,咁我問咁有咩取代泡菜,佢話而家冇呢個餐😅唯有轉左鰻魚丼,簡直係惡夢既開始。🌟迷你燒鰻魚丼 𝗠𝗶𝗻𝗶 𝗚𝗿𝗶𝗹𝗹𝗲𝗱 𝗘𝗲𝗹 𝗗𝗼𝗻𝗯𝘂𝗿𝗶 ($𝟯𝟴)本身都期待個鰻魚丼,等左15分鐘上枱比佢嚇到嘩一聲。 個飯真係堅!迷!你!仲要隻蛋打得超求其,同𝘮𝘦𝘯𝘶個樣差勁遠😨(雖然我影出黎好似ok)三四啖已經食完,佢既飯真係唔好味,有種係大陸食團餐既果種飯味。上次黎食都唔係咁🤕️🤕️🤕️食完好似食左陣風咁🌬,叫多左幾樣野食(天婦羅,炸豆腐同六件壽司)但味道都係麻麻,同埋已經冇心情影相🥲(好伏)📍 定食8 𝐓𝐞𝐢𝐬𝐡𝐨𝐤𝐮 𝟖𝘚𝘩𝘰𝘱 𝘎10, 𝘎/𝘍, 𝘗𝘢𝘯𝘥𝘢 𝘗𝘭𝘢𝘤𝘦, 3 𝘛𝘴𝘶𝘦𝘯 𝘞𝘢𝘩 𝘚𝘵𝘳𝘦𝘦𝘵, 𝘛𝘴𝘶𝘦𝘯 𝘞𝘢𝘯
唯有轉左鰻魚丼,簡直係惡夢既開始。
📍 定食8 𝐓𝐞𝐢𝐬𝐡𝐨𝐤𝐮 𝟖