2020-12-13
@kan.teen港女大愛港式茶記❤️我真係太鐘意食港式嘢啦😭茶餐廳嘅西多士、港式奶茶☕️、菠蘿油😍、甚至晚市嘅小炒......通通我都好鐘意食啊🤤🤤當然唔少得港式扒餐/常餐🍜呢啲啦‼️今次去嘅呢間茶記 繁忙時間都幾多人🤔算係區內好食少少嘅餐廳....👅歐陸早餐 $50 餐有:田園雞扒🐣雞肉嫩滑Juicy💦個邊好香脆 仲有啲燒汁味 有驚喜😋多士唔係用普通方包 反而用丹麥酥脆多士🥪特別啲😜我覺得仲正🤪牛油味濃 更邪惡!口感好酥(騷)淫賤丹麥酥🤤我再追加多個通粉 湯底連味精都唔比多你🥲無味架!但好彩佢地嘅辣椒油🌶️好岀色🔥刺激,香辣,嗆口。.👄總結住呢邊嘅街坊👀諗唔到食咩可以黎呢度喎🤤良心茶記要你哋嘅支持啊💛~但如果係港島嘅朋友 又唔洗專登過黎🤣食翻個邊啲良心餐廳就得🌼———📍富園冰室 (馬鞍山)馬鞍山保泰街16號We Go Mall地下G05舖#kanteen香港 #kanteen馬鞍山 #kanteen良心幫襯 #kanteen茶記
👅歐陸早餐 $50
餐有:
👄總結
———
📍富園冰室 (馬鞍山)
馬鞍山保泰街16號We Go Mall地下G05舖