2025-01-04
一直都係附近街坊有幫襯開,之前都覺得唔錯。唔知最近係咪轉咗師傅,食咗兩次體驗都係非常非常差。我見到有其他評論話唔錯,同樣地都有好多話好差,佢哋就係咁唔穩定!我今日特登再去試,諗住俾多次機會佢。真係差到我要直接當面同現場嘅職員反映同投訴。佢哋自己都承認,師傅係好唔穩定,同埋一時好一時唔好。 當堂呆咗蒜泥白肉❌肉質切得好厚身、冇味道、偏嚡。蒜泥孫儷都做得相對比較差,蒜味不足之餘亦稱不上是泥。酸菜魚米線❌ 超級差!無敵差!首先佢同店內展示嘅相片完全唔一樣,已經係第一層嘅失望。 一上枱嘅時候碗入面最多係得五片魚塊,大約每片係木耳大細左右。 湯底完全冇味,唔鹹唔酸唔甜唔辣就係冇味道好似水一樣。只有顏色。。亦都冇乜酸菜喺入面。。。我真係人生未食過咁差嘅米線。即場同員工反映,佢哋就拎同一個米線再番煮。亦都冇注意火候拎返俾我哋嘅時候,米線全部淋到用嘴唇壓一壓就會爛晒。湯底亦都冇再變過味道。純粹喺個碗上面加多兩三塊魚。仲要承惠$68。招牌小窩米線❌配雞扒、陳皮魚蛋真係冇必要食。雞扒超薄身,唔知以為係初生雞。米線質地一樣都係差,本身呢一間小鍋米線出名係佢哋湯入面嘅酸菜,我本以為同元朗嗰間係一樣,點知而家變
唔知最近係咪轉咗師傅,食咗兩次體驗都係非常非常差。
我今日特登再去試,諗住俾多次機會佢。
真係差到我要直接當面同現場嘅職員反映同投訴。
蒜泥白肉❌
肉質切得好厚身、冇味道、偏嚡。
蒜泥孫儷都做得相對比較差,蒜味不足之餘亦稱不上是泥。
酸菜魚米線❌ 超級差!無敵差!
我真係人生未食過咁差嘅米線。
即場同員工反映,佢哋就拎同一個米線再番煮。
湯底亦都冇再變過味道。純粹喺個碗上面加多兩三塊魚。
仲要承惠$68。
招牌小窩米線❌配雞扒、陳皮魚蛋
真係冇必要食。
雞扒超薄身,唔知以為係初生雞。
米線質地一樣都係差,本身呢一間小鍋米線出名係佢哋湯入面嘅酸菜,我本以為同元朗嗰間係一樣,點知而家變到完全唔好食,我可以嚴重啲講,根本就冇味道冇口感,湯底本身要有嘅鮮菌亦都冇乜,芽菜亦都冇乜,以前就咁一個招牌小窩米線加配任何嘢食都有好多好多配料,而家完全縮水到你唔敢相信。
點解可以做到咁差,其實冇心做,不如直接執咗佢。
唔好浪費食物啦🤮
店員禮貌不予置評,都係做開嘅嗰兩個,唔知佢哋其中一個會唔會係老闆定點樣,但係反映咗覺得佢哋好似冇乜感覺,唯有喺平台上面同大家分享。
夠得一個得一個唔好嘥錢了。