2023-03-30
無限時既任食任飲火鍋係香港買少見少, 呢間火鍋店有之餘, 食物種類同食材質素都唔錯, 真係可以慢慢嘆食到飽先走🙈我地雖然只係叫左最平既298套餐, 基本牛肉豬肉一定有, 再加一大堆數唔晒既配料例如海鮮、丸類、炸物、蔬菜等等, 仲有成15款湯底選擇, 野飲方面亦有提供港式/台式飲品同汽水, 選擇種類之多可能淨係野食要每樣都試晒都要分兩三次黎食先得我地揀左台灣麻辣牛肉湯底 (中辣), 湯底濃到望落成碗都黑色既, 入面起碼有4-5舊台灣牛肉麵既牛肉係度, 每舊都差唔多成個拳頭咁大, d野食用個湯底淥完之後其實都入晒味, 唔使點豉油都可以, 頭一兩轉淥野食唔覺好辣, 但食到三四轉果時就真係好麻好辣, 唔係太食得辣建議都係叫小辣過下口癮🔥主菜牛肉同豬肉正正常常, 配料方面我認為先係今餐既主打, 淨講丸類都有超過10種, 唔少都係幾特別既種類, 種種都好吸引, 其實試晒已經開始飽, 想食兩轉都有難度🤣食完晒一人可以揀一款雪糕, 又係啦, 雪糕又10款左右, 有dryers, Häagen-Dazs, Movenpick, 中意咩口味都緊會揀到岩👍👍👍298可以食到咁多野又冇限時, 食物質素又ok,
298可以食到咁多野又冇限時, 食物質素又ok, 真係性價比之選!!!💯