2024-11-11 0 瀏覽
如果鍾意食酸辣粉嘅就會覺得好食.但係相當於鍾意食清淡或者係食米線或者普通湯薯粉我聽朋友講都話唔好食.但係我喺呢間我淨係嗌酸辣粉.佢完全係贏晒其他酸辣粉其他酸辣粉剩係得一浸鹹味再加好少小小嘅酸味.然後啲粉又硬.對比呢一間呢間啲粉又好食湯底又入味.我個人推介食豆卜,因為吸晒湯.然後鴨胸扎肉滷水雞翼,我都推薦.話晒呢間嘢我由2014食到而家都食咗差唔多10年.我希望呢間舖頭一直都喺度,我會一直食呢間仲有佢湯薯粉同埋撈薯粉都好食!
仲有佢湯薯粉同埋撈薯粉都好食!

撈薯粉
酸辣湯薯粉
外賣送餐
撈薯粉
酸辣湯薯粉
自從天瑞執左就冇再食,好耐冇食過,所以特登搭輕鐵去買,非常失望,好少係OpenRice 打食評,真係要講!叫左金菇,蛋,雞翼尖,韭菜雲吞,魚蛋,收左我6個餸錢,仲要比少金菇,仲要好鹹,真係冇下次,嬲!

外賣自取