2024-05-18 243 瀏覽
都唔止第一次到灣仔依間雞煲店,獨愛出品雞煲特別惹味,非常啱個人口味.而且環境似冰室,鋪頭不大,店員親切,一眼關七,服務周到!🔸招牌雞煲($178/半隻)🔸鴛鴦鍋($88)先上雞煲香氣撲鼻,內裡有洋蔥,芫茜及豬皮,濃味帶甜又香辣.當中豬皮吸收醬汁精華,極為滋味!今次加$20轉煲,用上瑤柱群翅雞湯及沙嗲湯底打邊爐.雞湯香濃,啖啖滋補~🔸極品雙拼牛($248/小)雙拼為牛頸脊拼安格斯,兩者同樣嫩稔,牛味重有質素.🔸手打四寶丸($88)🔸魚皮餃($46)四寶丸有雞丸、豬肉、蝦丸、墨魚丸.每款新鮮手打,好足料.最愛魚皮餃外皮煙靭,脹卜卜🔸自家製竹蔗茅根($58)🔸降壓解脂洛神花($58)自製飲品清爽而甜度剛好.特別喜歡洛神花酸酸甜甜,開胃解膩

🔸招牌雞煲($178/半隻)
🔸鴛鴦鍋($88)

🔸極品雙拼牛($248/小)

雙拼為牛頸脊拼安格斯,兩者同樣嫩稔,
牛味重有質素.

🔸手打四寶丸($88)🔸魚皮餃($46)

🔸自家製竹蔗茅根($58)🔸降壓解脂洛神花($58)
自製飲品清爽而甜度剛好.
特別喜歡洛神花酸酸甜甜,開胃解膩

2024-04-30 224 瀏覽
雞脾拼雞胸大份 濃味偏甜又有香辣味有小小麻麻地,但又唔會太辣。入面既雞肉同雞塊都好大舊同好入味件件都排滿醬汁。份量一點都不小,覺得有4-6人份量,仲有入面有好多配料,有洋蔥,大蒜,大量芫茜同香菜。我地一行2人其實叫個細都夠食了。 麻辣蕃茄湯,食到咁上下我地加入湯底轉做打邊爐,蕃茄湯好有風味小小似東陰工風,開開胃胃濃濃茄湯味。叫左極品雙拼牛小份,但份量都唔小有2款牛,分別係牛頸脊同安格斯。安格斯比較多油脂,入口軟滑淋身D有油香。而牛頸脊牛,肉質密度較高肉味濃厚一點。 手打四寶丸,有墨魚丸,雞肉丸,同豬肉丸。粒粒都彈牙爽口。每人一粒試晒4款。 仲叫左樽仔好茶同可樂。好茶好飲唔會過苦剛剛好。食雞煲飲可樂就最爽。

一點。

2024-02-03 362 瀏覽
呢幾日凍咗咁多,所以就諗住去食雞煲加火鍋,揀左灣仔的尚上下夏2.8 - 養生雞煲火鍋x冰室🍲🍲聽說他們的雞煲很好吃🐣因為有朋友唔係好食得辣🌶️所以雞煲點就叫左個小辣🐣雞可以選雞胸或者雞髀肉,大大件好多汁,唔會煮得太熟,都幾入味。雞煲仲加左豬皮,好足料,加多個白飯去送就啱啱好😍😍火鍋我就揀咗藥膳湯,係好似肉骨茶咁樣嘅味道嚟嘅,直接加入雞煲嘅精華再煮,味道唔會太濃👌🏻👌🏻記得要叫安格斯牛🥩係必推介,肉質好嫩,牛味重,很好吃。飲品要了竹蔗茅根都好足料,味道清甜,推介!如果兩個人嘅話呢建議全部材料都係嗌半份既份量就好足夠 因為都好大份下👍🏻餐廳仲有半室外嘅位置,有啲風吹下,又唔會好焗,好舒服😎📍#尚上下夏2.8 - 養生 #雞煲 #火鍋x冰室 (#灣仔美食)#灣仔 譚臣道1-3號長康大廈地舖
呢幾日凍咗咁多,所以就諗住去食雞煲火鍋,揀左灣仔的尚上下夏2.8 - 養生雞煲火鍋x冰室🍲🍲聽說他們的雞煲很好吃🐣

雞煲仲加左豬皮,好足料,加多個白飯去送就啱啱好😍😍

餐廳仲有半室外嘅位置,有啲風吹下,又唔會好焗,好舒服😎

#灣仔 譚臣道1-3號長康大廈地舖
2024-01-31 213 瀏覽
天冷必食打边炉~返工到金钟附近试一下这家以鸡煲著称的【尚上下夏】。离港铁金钟站步行不到1公里,交通超级方便~在门口就闻到了超香的味道,超级期待! 他们家的装修相当港风,又不失一些西式的风格~一落座便有服务生给上全套的料碟,他们家的香油真的特别的够味!!!小米辣也非常棒~ 因为非常喜欢吃鸡腿和鸡胸,所以要了大份的鸡煲,第一次来试,所以要了微微辣~鸡肉特别的香,而且不会很辣很咸,味道刚刚好! 还点了他们家的新品,限定牛肉卷和红酒猪颈肉,涮起来真的敲好吃!!!特别是猪颈肉,强烈安利! 对啦,我们还点了两种凉菜,卤牛腱和卤鸭件,味道也炒鸡够味! 顺带说一句,这边其实挺适合三两好友,放工过来吹水~很有pub的感觉!
对啦,我们还点了两种凉菜,卤牛腱和卤鸭件,味道也炒鸡够味!
2024-01-30 148 瀏覽
天氣涼咗咁多最啱打邊爐,呢間餐廳係雞煲冰室,午市嘅時候就食碟頭飯,夜晚就搖身一變食雞煲火鍋✨鴛鴦鍋(瑤柱群翅雞湯+四川麻辣湯)$113呢間餐廳除咗出名食雞煲,佢個群翅雞湯都好出名,價錢好實惠,翅的份量亦都超多,仲有雞件添,湯底仲好鮮甜,完全冇味精,打邊爐之前可以飲返碗,四川麻辣湯,麻辣味十足,好香花椒八角的味道✨涼拌海蜇$39麻油芝麻味好香,海蜇好粗身,爽口彈牙✨極品雙拼牛$239手切頂級美國牛頸脊拼手切安格斯牛小排,一個價錢可以食到兩款牛肉非常超值,牛頸脊好重牛味,色澤非常鮮紅,好新鮮,牛小排油花旺盛,肉質肥美,口感肥嫩而具彈性,牛油脂超香✨鬼馬墨魚$38油炸鬼上邊鋪咗墨魚漿,墨魚非常新鮮爽口彈牙,面頭仲佈滿蟹籽,食到索索聲,油炸鬼吸收左麻辣湯嘅香氣超正✨蟶子皇$93蟶子好新鮮,洗得好乾淨,一啲沙都無,有大過隻手板咁長,超鮮甜✨脆肉鯇魚腩$53魚腩好新鮮爽口而且冇碎魚骨,魚肉仲帶點脂肪✨手打四寶丸分別有雞丸、豬肉、蝦丸、墨魚丸,職員講全部喺餐廳新鮮手打,每一款都非常足料,我自己就覺得蝦丸最好食,爽口彈牙,蝦味重✨雙重芝心丸鍾意食芝士的朋友必點,芝士非常流心仲有拉絲嘅效果✨忌廉(細支裝

✨鴛鴦鍋(瑤柱群翅雞湯+四川麻辣湯)$113

✨涼拌海蜇$39
麻油芝麻味好香,海蜇好粗身,爽口彈牙

✨極品雙拼牛$239

✨鬼馬墨魚$38
油炸鬼上邊鋪咗墨魚漿,墨魚非常新鮮爽口彈牙,
面頭仲佈滿蟹籽,食到索索聲,油炸鬼吸收左麻辣湯嘅香氣超正

✨蟶子皇$93

✨脆肉鯇魚腩$53
魚腩好新鮮爽口而且冇碎魚骨,魚肉仲帶點脂肪

✨手打四寶丸

✨雙重芝心丸
鍾意食芝士的朋友必點,芝士非常流心仲有拉絲嘅效果

✨忌廉(細支裝)$15
✨柑桔蜜$20
2024-01-27 119 瀏覽
雞煲單鍋-半隻雞(小辣)+養生藥善湯底 $231雞煲小辣意外地都幾辣,鐘意食辣嘅人可以試左小辣先再加辣 芫茜極多,鐘意嘅一定有口福😅豬皮好入味,但有啲咸,建議加湯之後先再食招牌手打四寶丸 半份 $63墨魚丸 雞丸 蝦丸 豬肉丸全部都好彈牙,推薦必食四川苕粉 $39紅薯寬粉嘅朋友 好食羊肉卷 半份 $73比起坊間嘅羊肉卷厚一倍,好有羊味但如果係好鐘意羊蘇味就可能會覺得一般特選黑豚肉 半份 $73意外驚喜,香而唔蘇,好食建議要訂位先,都幾爆員工個個都好nice, 好可愛極忙,但唔會唔記得你要啲咩,可能會要啲時間,但一定使命必達另外,依家有google map打卡送鬼馬油炸鬼呢個都係必食之選
雞煲單鍋-半隻雞(小辣)+養生藥善湯底 $231
雞煲小辣意外地都幾辣,鐘意食辣嘅人可以試左小辣先再加辣
芫茜極多,鐘意嘅一定有口福😅
豬皮好入味,但有啲咸,建議加湯之後先再食

招牌手打四寶丸 半份 $63
墨魚丸 雞丸 蝦丸 豬肉丸
全部都好彈牙,推薦必食

四川苕粉 $39
紅薯寬粉嘅朋友 好食

羊肉卷 半份 $73
比起坊間嘅羊肉卷厚一倍,好有羊味
但如果係好鐘意羊蘇味就可能會覺得一般

特選黑豚肉 半份 $73
意外驚喜,香而唔蘇,好食

建議要訂位先,都幾爆
員工個個都好nice, 好可愛
極忙,但唔會唔記得你要啲咩,可能會要啲時間,但一定使命必達
另外,依家有google map打卡送鬼馬油炸鬼
呢個都係必食之選
半隻雞煲(小辣,走茜)
招牌手打四寶丸 半份
特選黑豚肉 半份
羊肉卷 半份
2024-01-26
半隻雞煲(小辣,走茜)
招牌手打四寶丸 半份
2024-01-12 121 瀏覽
Lunch懶得排隊,結果下午茶去食,好得意嘅邪惡西多士, 我都唔知係算吉列,酥炸定脆皮, 總之就脆到爆炸,我同女朋友傾咗一個鐘頭計,切嘅時候仍然都係脆口~ 影得唔係咁好,但入面係花生醬, 面頭有啲煉奶,唔夠煉奶可以問餐廳拎,無另外收費, 唔要煉奶可以要糖漿。每一個好似掌心咁大,真係好抵啱!曬大胃王, 麵包超人同甜品精🍞🧇🧇🧇
2024-01-09
下午茶
  • 邪惡西多
2024-01-11 117 瀏覽
天氣涼涼地好想食雞煲打邊爐!今次去左間位於灣仔既人氣餐廳。環境光猛乾淨,坐得幾舒服。雞煲🐔 $178我地叫左半隻雞小辣,一打開已經香氣十足。雞件嫩滑入味,味道濃郁惹味。配菜仲有豬皮同埋娃娃菜,豬皮索哂醬汁既精華極為惹味!大推!食到咁上下就可以加湯底打邊爐,湯底款式都有,例如龍蝦湯、美顏豆腐牛乳湯、麻辣蕃茄湯等等。手打頂級安格斯 $198肉味濃郁,油花分布均勻,肉質柔嫩鮮美。蝦膠釀鮮冬菇 $48蝦膠爽口彈牙,釀入又圓又大既冬菇,賣相吸引。 冬菇肉質厚實,味道鮮甜,口感飽滿豐富。自家製即炸響鈴 $63打邊爐必點既自家製響鈴,沾了上湯仍香脆鬆化。手打蟹籽蝦滑 $53蝦滑真材實料啖啖蝦肉,爽口彈牙。野生竹笙 $55竹笙好大條!口感脆嫩, 索曬啲湯汁好正!樽仔奶茶 $22茶味香濃又夠滑,好飲😍!蜂蜜菊花蜜 $20味道清甜滋潤。尚上下夏- 養生雞煲火鍋x冰室📍灣仔譚臣道1-3號長康大廈地舖
天氣涼涼地好想食雞煲打邊爐!
今次去左間位於灣仔既人氣餐廳。
環境光猛乾淨,坐得幾舒服。

雞煲🐔 $178

手打頂級安格斯 $198
肉味濃郁,油花分布均勻,肉質柔嫩鮮美。

蝦膠釀鮮冬菇 $48

自家製即炸響鈴 $63
打邊爐必點既自家製響鈴,沾了上湯仍香脆鬆化。

手打蟹籽蝦滑 $53
蝦滑真材實料啖啖蝦肉,爽口彈牙。

野生竹笙 $55
竹笙好大條!口感脆嫩, 索曬啲湯汁好正!

樽仔奶茶 $22
茶味香濃又夠滑,好飲😍!

蜂蜜菊花蜜 $20
味道清甜滋潤。

尚上下夏- 養生雞煲火鍋x冰室
📍灣仔譚臣道1-3號長康大廈地舖
2023-12-30 78 瀏覽
話說呢度嘅雞煲係最出名,但係由於朋友唔食雞煲嘅關係,我哋今日試咗火鍋😂😂麻辣蕃茄激動鍋嘅湯底,味道麻辣香濃,令人興奮不已。麻辣嘅辣椒味同新鮮蕃茄嘅酸甜交融,令湯底更加豐富味道。每啖湯底都能夠帶出嘅辣味,令人嘴唇發麻,舌頭興奮不已,真係過癮!養生藥膳鍋嘅湯底,滋味清淡而鮮甜。湯底中加入咗各種養生藥材,帶出嘅香氣令人心曠神怡。食咗呢個湯底,覺得好似身體都得到滋補咁,令人感到健康同滿足。雞子嘅鮮嫩肉質,帶嚟嘅鮮甜味道令湯底更加美味。魚腩肉質鮮嫩多汁,入口滑溜,帶嚟一股鮮魚香。鮮蝦雲吞嘅外皮薄透,內裏包著鮮嫩多汁嘅蝦肉,一咬就爆出鮮香。桂花蚌珊瑚蚌,外觀如珊瑚般美麗,蚌肉鮮嫩,滋味鮮美。百花釀油炸鬼,外脆內軟,油炸至金黃酥脆,搭配湯底食用,口感變化豐富。

雞子嘅鮮嫩肉質,帶嚟嘅鮮甜味道令湯底更加美味。

2023-12-16 1202 瀏覽
天氣漸漸漸涼,最好食乜嘢?😬梗係打邊爐,食雞煲啦😏⋯⋯香港無論邊個國家嘅食物,我哋都可以品嚐到!都幾幸福㗎🥰但係我個人都係最鍾意中菜!尤其打邊爐!當然食材一定要新鮮!味道一定要正宗!呢間餐廳價錢又實惠!最鍾意餐廳有一個窗,有啲清風吹入嚟!幾有情調又舒服!麻辣雞煲雞件非常嫩滑!醬汁濃郁又惹味!口感麻辣又鮮香⋯⋯最鍾意豬皮將嗰啲醬汁入晒味好好食😋⋯⋯黑豚肉肉質柔軟有彈性⋯⋯肉味香濃,味道鮮味⋯⋯鮮蝦雲吞有八粒⋯⋯每一粒雲吞都有一隻蝦⋯⋯味道鮮美⋯⋯手打墨魚丸、蝦丸手打墨魚丸,非常有彈性⋯⋯色澤雪白⋯⋯口感爽脆⋯⋯蝦丸我個人就比較鍾意食手打墨魚丸多啲🥰⋯⋯不過都好有彈性⋯⋯即炸響鈴打邊爐真係唔能夠少得即炸響鈴⋯⋯鬆脆可口⋯⋯雜菜籃雜菜籃超級大型⋯⋯每樣蔬菜都非常新鮮⋯⋯必點🥰最後加埋個稻庭烏冬!超滿足😋😋
天氣漸漸漸涼,最好食乜嘢?😬
梗係打邊爐,食雞煲啦😏⋯⋯
香港無論邊個國家嘅食物,我哋都可以品嚐到!都幾幸福㗎🥰
但係我個人都係最鍾意中菜!尤其
打邊爐!
當然食材一定要新鮮!味道一定要正宗!
呢間餐廳價錢又實惠!
最鍾意餐廳有一個窗,有啲清風吹入嚟!幾有情調又舒服!

麻辣雞煲

雞件非常嫩滑!醬汁濃郁又惹味!
口感麻辣又鮮香⋯⋯
最鍾意豬皮將嗰啲醬汁入晒味好好食😋⋯⋯

黑豚肉

肉質柔軟有彈性⋯⋯
肉味香濃,味道鮮味⋯⋯

鮮蝦雲吞

有八粒⋯⋯每一粒雲吞都有一隻蝦⋯⋯
味道鮮美⋯⋯

手打墨魚丸、蝦丸

手打墨魚丸,非常有彈性⋯⋯
色澤雪白⋯⋯口感爽脆⋯⋯

鬆脆可口⋯⋯

雜菜籃

雜菜籃超級大型⋯⋯
每樣蔬菜都非常新鮮⋯⋯必點🥰

最後加埋個稻庭烏冬!
超滿足😋😋
  • 麻辣雞煲
  • 手打墨魚丸
  • 雜菜籃
  • 黑豚肉
2023-11-21 208 瀏覽
之前一直都想黎食呢間尚上下夏養生雞煲火鍋🍲雖然可以就咁叫湯底直接打邊爐,但聽聞呢間雞煲好正,忍唔住叫左個雞煲食下~呢度食雞煲嘅好處係可以揀要雞胸,雞脾或者全隻雞🐥我地揀左雞脾拼雞胸(半份)(小辣)$188一開蓋散發出陣陣雞煲香味,雖然係半份嘅雞脾拼雞胸,不過份量都好足夠,最正係貪佢無骨夠哂啖啖肉,配料有豬皮同蛙蛙菜,完全入哂味,超正! 直頭覺得呢個係我今年食過最好味嘅雞煲👍👍👍食完雞煲緊係食火鍋啦!我地揀左個瑤柱群翅雞湯 $53由於呢個湯底係可以一開始當湯飲,所以職員建議加$20轉煲,咁就唔怕雞煲影響呢個湯味,可以飲到原汁原味😋😋火鍋配料新鮮,雖然每款都叫半份,但其實份量都好足夠~ 手切極品靚牛皇(小)$278 鵝腸 $48牛骨髓$48 野生竹笙$55鬼馬墨魚$38四寶丸 (金沙魚蛋/火辣牛丸/芝心丸/爆炸魚籽球)$47 呢餐真係好滿足,最欣賞係個雞煲,真係好好食!而最值得讚揚係一班職員,態度非常友善,而且反應快,不厭其煩咁介紹湯底/配料~
之前一直都想黎食呢間尚上下夏養生雞煲火鍋🍲

呢度食雞煲嘅好處係可以揀要雞胸,雞脾或者全隻雞🐥

我地揀左雞脾拼雞胸(半份)(小辣)$188
直頭覺得呢個係我今年食過最好味嘅雞煲👍👍👍

食完雞煲緊係食火鍋啦!
我地揀左個瑤柱群翅雞湯 $53

火鍋配料新鮮,雖然每款都叫半份,但其實份量都好足夠~
手切極品靚牛皇(小)$278

鵝腸 $48

牛骨髓$48

野生竹笙$55

鬼馬墨魚$38

四寶丸 (金沙魚蛋/火辣牛丸/芝心丸/爆炸魚籽球)$47

呢餐真係好滿足,最欣賞係個雞煲,真係好好食!

2023-11-13 152 瀏覽
Ooo無骨雞煲&特色湯底火鍋ooO灣仔主打無骨雞煲 特色湯底火鍋真心推介此店的無骨雞髀雞煲OooooO🔸無骨雞髀雞煲 $178可以自選辣度 我選了微辣雞煲用上自家雞煲醬 非常惹味配以洋蔥、豬皮等配料非常豐富重點是雞髀肉好嫩又好入味 唔需要擔心有骨碎😀啖啖肉食得好暢快💕OooooO🔸瑤柱群翅雞湯底 $58此湯底又是推介 先飲左2碗湯先開始火鍋😋雞湯真材實料濃濃的 特別是此湯滾菜非常美味醬油都不需要沾OooooO🔸極品雙拼牛 (細) $238手切頂級美國牛頸脊 牛味較濃口感較爽口手切安格斯牛小排 肉質比較軟滑 油花比例好OooooO🔸招牌手打四寶丸 $63全新鮮手打不會有雪味 四寶丸有雞墨魚豬蝦4款OooooO🔸健康什菜籃 $79各款蔬菜、番茄及粟米店員非常細心,看到穿白色衫,給了我們2款圍裙還主動幫忙打開,加分加分!
Ooo無骨雞煲&特色湯底火鍋ooO

灣仔主打無骨雞煲 特色湯底火鍋
真心推介此店的無骨雞髀雞煲

🔸無骨雞髀雞煲 $178
可以自選辣度 我選了微辣
雞煲用上自家雞煲醬 非常惹味
配以洋蔥、豬皮等配料非常豐富
重點是雞髀肉好嫩又好入味 唔需要擔心有骨碎😀

手切安格斯牛小排 肉質比較軟滑 油花比例好

🔸招牌手打四寶丸 $63
全新鮮手打不會有雪味 四寶丸有雞墨魚豬蝦4款

🔸健康什菜籃 $79
各款蔬菜、番茄及粟米

2023-11-08 121 瀏覽
✨秋天開始涼了,找食物也開始要找點溫暖肚子的,上個周未突然有個很想吃火鍋的心好、同行的朋友又說她想吃雞煲,於是我們找到一家同時滿足我倆的雞煲火鍋店💕💙這年頭養生真的是熱話,這裡主打養生鍋底,一開始先點了招牌雞煲品嘗,然後再上我們最喜歡的瑤柱群翅雞湯底🐔真的很足料😍熱騰騰的~ 非常溫暖,配料的選擇也很多,香港人這些喜歡吃火鍋真的是有原因的😝【是日點餐】🍗 招牌雞煲-雞髀肉🍲 瑤柱群翅雞湯🥩 手切頂級安格斯 (小)💛 即炸響鈴🥬 娃娃菜🦆 鹵水鴨舌🖤 白鱔片🥤 竹蔗茅根 (凍)▪️ 尚上下夏2.8 - 養生雞煲火鍋x冰室📍灣仔譚臣道1-3號長康大廈地鋪

【是日點餐】
🍗 招牌雞煲-雞髀肉
🍲 瑤柱群翅雞湯
🥩 手切頂級安格斯 (小)
💛 即炸響鈴
🥬 娃娃菜
🦆 鹵水鴨舌
🖤 白鱔片
🥤 竹蔗茅根 (凍)

▪️ 尚上下夏2.8 - 養生雞煲火鍋x冰室
📍灣仔譚臣道1-3號長康大廈地鋪
呢間火鍋店係灣仔已經一段時間,以前路過中午無乜人流,晚市火鍋先係佢既主打菜。今日路過,佢改咗火鍋x冰室,而且有d人流,即管入去試吓,午市餐牌主要係A-F餐,常餐及全日餐。我就點咗個有👍🏼既全日餐,總括而然,無乜特別,生炸雞肶本來寫住要20分鐘製作,點知5分鐘就上枱,第一眼望落雞肶又乾又柴,不如所料,「翻炸雞肶」,over cook之餘,無乜味,但多士就好香牛油味,說好的燶邊太陽蛋,都係一般太陽蛋啦,$65一個全日餐+$3凍飲黎講,都係選擇返正常既茶餐廳或冰室吧!唔係專長即唔係專長,或者店家只係唔想浪費左午市時段。
全日餐(雞肶)
2023-10-11 150 瀏覽
有冇人同我一樣好中意一大班人約埋一齊食雞煲打邊爐?今次就介紹係灣仔嘅一間火鍋店比你地佢嘅位置都好方便架,就係地鐵站行幾分鐘就到🤭地方都好坐,啱哂一大班人聚下我今次就貪心啲同朋友仔2個去食🤭我地叫左半份雞煲,我地就揀左雞髀肉。肉質好嫩又好人味🤭雞煲入面仲會有豬皮作為配料,豬皮索晒雞煲啲汁,勁好味呀真係🌟手切頂級安格斯打邊爐點可以冇牛肉呢🤭佢地主打嘅手切牛肉緊係要order返一份啦,超級濃牛肉味,而且又好新鮮,值得試下🌟招牌手打四寶丸四寶丸全部都係用新嘅材料打到起膠,所以食落都好鮮味🤭🌟黑柏葉依個真係好好味,不過時間要控制得好好🤭大約十秒就夠啦依間火鍋店啲嘢食都真係幾唔錯,快啲約埋friends一齊去試下啦

🌟手切頂級安格斯

🌟招牌手打四寶丸
四寶丸全部都係用新嘅材料打到起膠,所以食落都好鮮味🤭

🌟黑柏葉
依個真係好好味,不過時間要控制得好好🤭大約十秒就夠啦