2021-09-17
呢排想食buffet,咁啱見kkday做左好多唔同既優惠,即刻睇下有咩選擇先。將軍澳九龍東皇冠酒店,咁平既,$400 dinner buffet🙂,仲可以加$35任飲啤酒汽水。雖然見open rice D評語一般,但真係好平,唔理啦😁,一於試下先😂😂。黎到見到地方真係唔係好大,海鮮區同壽司冷盤一齊,好細既區域,種類都唔多,得長腳蟹,同生蠔叫做吸引D😍😍。我自己都好鍾意食長腳蟹,咁呢度嗰D就唔算好粗,但又唔算好細,中規中矩,估唔到都好鮮甜😋😋😋,算幾好。生蠔係即開既,有淡淡既海水味,但比較瘦,唔夠飽滿😅。壽司唔吸引,無食過,刺身選擇得四款,三文魚,吞拿魚,希靈魚,油甘魚,質素一般。其他熟食都係唔多,但味道唔錯,不過自己全晚主要都係食長腳蟹多,其他野都係食左好少就夠,因為有得任飲,飲啤酒都巳經飽晒🤣🤣。總括咁既價錢,都知道食物唔會係好高質🙂,但又不止於太差,起碼我淨食蟹腳加啤酒任飲,都覺得好滿足😉。
生蠔係即開既,有淡淡既海水味,但比較瘦,唔夠飽滿😅。