2023-04-12
難得來到大圍,因為朋友嘅推介今次嚟到呢間隱世嘅日式料理店🤫{下午茶套餐} $79 (一款主餐+(冷/熱)配菜/飲品)(豚肉鳥冬+大板醬薯條)食物方面,烏冬唔算有彈性,不過好好味嘅。個湯都夠濃,令個烏冬都吸咗唔少味😋豚肉嘅話有3塊,雖然唔算話好厚,不過佢油脂都好充足,食落都唔錯🤤薯條嘅話中規中矩,木魚味都幾濃,以小食嚟講都幾大份,比起其他都算抵食嘅👍🏻-重點喺服務態度方面,我個認為係十分之好👍🏻👍🏻之前睇食評話啲服務態度唔好,我都有啲驚驚哋😨不過到自己入去嘅時候,發現其實唔同喎😌入咗嘅時候因為冇乜人所以俾我哋隨便坐,咁我哋揀左張四人台佢都冇乜怨言👍🏻點餐嘅時候佢都好耐心,點完餐之後都有主動問我要唔要杯水 (仔細到問埋要暖水或者凍水),佢都好快送到❣️送到餐嘅時候,佢都擺得好靚方便我影相。態度上都好好👍🏻唯一嘅缺點係唔知係咪因為冇乜人,所以個店員周不時會望過嚟,搞到有少少壓力🙁-環境嘅話係好唔錯嘅,佢有個日式坐位,雖然位唔係好多,不過冷氣都夠曬凍,我自己著短袖都有少少凍添🥶而且佢都有啲好日式嘅音樂,環境都好靚好靜,可以俾人好好哋傾下計😊-整體嚟講價錢係偏貴嘅,我都覺得唔抵
{下午茶套餐} $79 (一款主餐+(冷/熱)配菜/飲品)
(豚肉鳥冬+大板醬薯條)
送到餐嘅時候,佢都擺得好靚方便我影相。態度上都好好👍🏻
整體嚟講價錢係偏貴嘅,我都覺得唔抵食。不過係服務態度方面都加咗唔少分,而且食物質素都唔錯,所以如果再嚟到嘅話都一定會再嚟!❣️
🎈屋子咖啡