2025-02-20
.你最愛嘅 Snoopy 主題餐廳 終於嚟到香港!💕童年回憶 × 美味體驗 x 打卡紀念,一次過滿足你味覺,嗅覺及視覺嘅期待!🌟.💛 亮點搶先睇:🍱 精選主食:日式和風飯、創意洋食,滿足你嘅飽足願望~🍟 人氣小吃:脆炸薯條、日式小食,無時無刻都係最佳選擇!🍹 特製飲品:Snoopy特製飲品、味覺衝擊的氣泡飲,每一口都甜到入心!🍰 限定甜品:Snoopy造型曲奇、Woodstock梳乎厘,樣靚味更正!.📸 全場打卡熱點!Snoopy牆畫及裝飾牆、特色場景打卡位,每個角落都係相機最愛,童年回憶一次過影晒!.🎁 限量周邊商品:主題限定杯、食物碗及其他精品可帶返屋企,又可以做收藏品!.🌟 立即約埋你嘅朋友,一齊嚟感受Snoopy的全新味蕾之旅!⏳ 75週年只有這一次,只有呢到!日式炸蠔蛋包飯,滿足你嘅味蕾!.喺山下菓子,我哋唔單止有得意嘅Snoopy主題甜品同飲品,仲有令人垂涎三尺嘅美食等你嚟品嚐!今日就為大家推薦我哋嘅招牌菜式—— 日式炸蠔蛋包飯!.✨ 食材新鮮,分量十足💥精選優質生蠔,炸至外焦裡嫩,香氣撲鼻!💥特選日本蛋 調製出山下菓子滑溜蛋漿,蛋香四溢!💥嫩滑嘅蛋包飯,包裹住粒粒分明嘅
你最愛嘅 Snoopy 主題餐廳 終於嚟到香港!💕
💛 亮點搶先睇:
🍱 精選主食:日式和風飯、創意洋食,滿足你嘅飽足願望~
🍟 人氣小吃:脆炸薯條、日式小食,無時無刻都係最佳選擇!
📸 全場打卡熱點!
⏳ 75週年只有這一次,只有呢到!
日式炸蠔蛋包飯,滿足你嘅味蕾!
✨ 食材新鮮,分量十足
💥精選優質生蠔,炸至外焦裡嫩,香氣撲鼻!
💥特選日本蛋 調製出山下菓子滑溜蛋漿,蛋香四溢!
💥嫩滑嘅蛋包飯,包裹住粒粒分明嘅米飯,口感豐富!
食到最後仲有手工曲奇🍪作結,為你嘅用餐時光畫上甜蜜句號!
抹茶梳乎厘班戟配Snoopy曲奇,甜蜜暴擊!
抹茶控注意!山下菓子推出抹茶梳乎厘班戟配Snoopy曲奇,絕對係你嘅必食之選!
✨ 鬆軟綿密,入口即化
選用日本頂級抹茶粉,製作出鬆軟綿密嘅梳乎厘班戟,每一啖都充滿濃郁嘅抹茶香氣,令人回味無窮!
✨ 得意造型,打卡必備
每份梳乎厘班戟都會附送一塊可愛嘅Snoopy造型曲奇,得意到唔捨得食!
無論係同閨蜜定係另一半嚟,都可以影到靚相,打卡呃like!
山下菓子,等你嚟品嚐甜蜜,享受愉快嘅用餐時光!
從奶油嘅細滑到Woodstock嘅可愛造型,呢款甜品真係主廚嘅心血傑作!✨
Woodstock迷必試嘅限定甜點,不止好味,仲滿載童年回憶,甜入心呀!🍰
每隻Snoopy蛋糕都係限量供應,手快有手慢冇,快嚟感受屬於你嘅甜蜜時光啦~
🍴 即刻過嚟試吓啦!