2006-12-17
上個星期五難得約左班舊同學食飯,因為太多人又太遲訂位, 度度都full晒,上次食過呢間都ok,所以再黎,但係實在今我太失望,我深信我以得都唔會再黎!!!我地果日八點十分度到,我地係俾多d錢入果隻,唔係九點半後平d果種!!但係我地到九點半,足足坐左個幾鐘,只係食左兩隻雞翼+一條排骨+一件粟米,跟住要等到九點半佢先再出野食。我地起等既時候都已經同佢地講過三次佢地冇野俾我地食,即使係我地每人俾廿蚊一杯果d橙汁都冇人添,但係都冇人理我地。到左十點十,佢即刻拎張單黎叫我地俾錢,非常之準時,我真係未見過一間餐廳咁準時囉。我地同果個人投訴話我地俾多d錢,但係冇野食,要等果d九點半入場既人入黎,我地先可以有野食,果條友仲話睇你地d食物都唔錯,食得唔少咁呀,但係我地係等左個幾鐘先有野食,佢就話可能你地d朋友遲黎,d烤肉"派"晒先冇,仲問我地有冇同佢地既職員講,等佢地安排,我好似係黎俾錢食野,但係佢講到我地好似冇俾錢,等佢"派"既咁,我係有同佢地講過,但係佢地冇人理過我地囉!!!!我同班friends都好不滿,完全睇唔到點解我地要俾多d錢早d入去等野食囉,我有生之年都唔會再入去食野囉!!!真係好不知所謂!
我同班friends都好不滿,完全睇唔到點解我地要俾多d錢早d入去等野食囉,我有生之年都唔會再入去食野囉!!!真係好不知所謂!!!!