今天,我和家人在宇晴軒Pizza Hut買外,特別揀選自己和家人最喜歡的千島必勝批,而特別要求厚批上多加大量千島醬汁,酸酸甜甜的是很滋味,加上香脆的厚批,日本爽脆,是全家人的至愛。肉醬意粉維持一貫火喉,蒜香肉絲意粉雖然是必勝客的質素保證,但不知道是什麼原因,水準人下降了!蒜蓉包香脆可口,不會太乾身!原來只要千島厚批方面要求加多些千島醬汁,便會覺得更加美味!其他如肉醬意粉或蒜蓉肉絲意,一直保持一貫的水準!
2024-08-28
20 分鐘 (外賣自取)
  • 卡邦尼意粉
2024-04-07 166 瀏覽
今日叫左個海鮮至尊普通批,黎到得咁細份🥲🥲唔講以為係迷你😵‍💫😵‍💫咁樣已經要$179,再加一服務費$196.9😵‍💫😵‍💫😵‍💫好唔掂,以前pizza hut無咁細份架🥲🥲🥲今次真係縮水好嚴重係好嚴重啊,完全兩個人咁樣食唔飽🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨嚴重縮水非常之差,性價比極低🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨

海鮮至尊批(普通批)
2024-04-07
2024-02-01 133 瀏覽
開心午餐~~扭轉驚喜8人餐多多樂脆難肉扭紋批 (大批)千島海鮮-芝心批 (大批) +$21金牌葡汁雞皇焗飯芝士焗菠菜蘑菇長通粉競脊包辣味雞翼小食拼盤蘑菇忌廉雞湯 +$3道地極品烏龍茶 (250毫升)道地蜂蜜綠茶 (250毫升)美式BBQ(8隻) +$40外賣送餐速度有效率,食物味道中規中矩,不過不失。
開心午餐~~
扭轉驚喜8人餐
多多樂脆難肉扭紋批 (大批)
千島海鮮-芝心批 (大批) +$21
金牌葡汁雞皇焗飯
芝士焗菠菜蘑菇長通粉
競脊包
辣味雞翼小食拼盤
蘑菇忌廉雞湯 +$3
道地極品烏龍茶 (250毫升)
道地蜂蜜綠茶 (250毫升)
美式BBQ(8隻) +$40

外賣送餐速度有效率,食物味道中規中矩,不過不失。
外賣送餐
2023-12-05 102 瀏覽
去咗間老字號小食店,啱啱食完,個心情好似飄雨後嘅天色一樣,開心晴朗!靓仔老闆一手打造嘅脆皮雞蛋仔,彈牙得滯,每一啖都有少少脆,但入口即溶嘅感覺,就好似呀媽煮嘅雞蛋好滑嘅感覺。再嚟個車仔麵,條湯底香濃,但又唔會好似飲完舊湯那樣喉嚨熱辣辣,麵條又夠哂嚼勁,食落有層次。我隨便夾咗件魚蛋同豬皮,原來魚蛋不只脆彈,仲有富海鮮甜味,豬皮腍身,同湯底撈一齊咁好食!最後,冇得唔講吓呢度嘅糖水,雙皮奶滑到不得了,吃落簡直係天堂嘅呼喚。🥢🍲🍮 唔使拗,呢啲味道就係家庭味,真係一啖記住篤篤心!下次走過,千其唔好錯過喇!
Pizza Hut真係由細陪到我大,Keep住推陳出新,真係食極都唔厭,我唔理意大利人嘅傳統Pizza係點🤣總之好味就得!!最近又有新口味推出 — 「點芝扭扭批 - 海鮮配魷魚鬚」口味,實行一批兩食。除咗中間嘅配料,包括魷魚鬚、海鮮同埋香濃芝士鋪滿成個pizza,批邊搖身一變做扭扭芝士批邊,一拉、一扭,仲可以點埋蜂蜜芥末醬或全新煙燻燒烤醬,又成為咗一個小食,同朋友家人一齊Fun享芝味。🛒而家 Pizza Hut 做緊食滿$50送$50優惠,每買滿$50就送$50現金折扣券,如此類推! 下次買滿$250就可以用一張,不設使用上限! 堂食、外賣及外送都用得! ——「點芝扭扭批 ─ 海鮮配魷魚鬚」套餐堂食 2 人套餐:$338;4 人套餐:$598外賣/自取2 人套餐:$280;4 人套餐:$448 ; 8 人套餐:$678——✧ 點芝扭扭批配煙燻燒烤醬(普通批)✧ 金牌葡汁雞皇焗飯✧ 翹翹薯✧微辣世界雞翼✧ 雜菜湯✧飲品 *2

——
「點芝扭扭批 ─ 海鮮配魷魚鬚」套餐
堂食 2 人套餐:$338;4 人套餐:$598
——
✧ 點芝扭扭批配煙燻燒烤醬(普通批)
✧ 金牌葡汁雞皇焗飯
✧ 翹翹薯
✧微辣世界雞翼
✧ 雜菜湯
✧飲品 *2
2023-06-08 176 瀏覽
今日同老婆喺荔枝角D2 Place睇完戲,就去咗附近嘅Pizza Hut晚餐,叫咗千島海鮮厚批,一盒卡邦尼意粉,仲有一份雞翼丶芝士腸小食,整體味道不錯!這家的卡邦尼意粉係我食過最好味的卡邦尼味道,意粉軟硬適中,非常有口感,我和太太都非常滿意!
最邪惡嘅美食,當然唔少得鹹蛋黃同芝士而Pizza Hut 就將呢兩款邪惡美食合二為一,推出全新口味Pizza「邪惡鹹蛋黃蝦芝脆批」獨樂樂不如眾樂樂💃🏻🕺🏻肥妹即刻拉埋朋友仔去荔枝角Pizza Hut食番個邪惡鹹蛋黃蝦芝脆批四人餐🤭店內環境闊落,空間感大;座位舒適分有圓枱同長枱,好適合約埋親朋好友嚟食嘢店員亦親切友善,服務都好好,會提醒客人小心燙到❃ 邪惡鹹蛋黃蝦芝脆批四人餐 $598✾ 餐湯X4意大利菜湯|蘑菇忌廉雞湯意大利菜湯酸酸哋幾開胃忌廉湯入口creamy順滑✾ 邪惡鹹蛋黃蝦芝脆批(大批)Pizza焗至金黃酥脆,批面鋪滿大蝦同海鮮彈牙大蝦更沾滿鹹蛋黃醬汁;Pizza 批底醬汁係咖喱葉鹹蛋黃醬每啖都散發濃濃鹹蛋黃濃郁香味,而批面灑上香脆咖喱葉增添幽香芝脆批邊外脆內軟,邪惡半溶拉絲芝士肥妹同朋友仔鬥一鬥邊個拉得長,超治癒 🤣啖啖芝味;啖啖惹味;啖啖邪惡果然愈邪惡就愈好食!!😈✾ 蒜蓉包蒜香十足✾ 前菜 X2脆薯角|雞翼(微辣世界)脆薯角香脆乾身,外脆內綿密雞翼外皮微脆焦香;雞肉嫩滑多汁✾ 意粉/飯 X2♡ 卡邦尼煙肉意粉意粉煮得剛剛好有點咬口每條意粉亦沾滿卡邦尼醬汁而煙肉碎碎增添了鹹
最邪惡嘅美食,當然唔少得鹹蛋黃同芝士
獨樂樂不如眾樂樂💃🏻🕺🏻
店內環境闊落,空間感大;座位舒適
分有圓枱同長枱,好適合約埋親朋好友嚟食嘢
店員亦親切友善,服務都好好,會提醒客人小心燙到

❃ 邪惡鹹蛋黃蝦芝脆批四人餐 $598

✾ 餐湯X4
意大利菜湯|蘑菇忌廉雞湯
意大利菜湯酸酸哋幾開胃
忌廉湯入口creamy順滑

✾ 邪惡鹹蛋黃蝦芝脆批(大批)
Pizza焗至金黃酥脆,批面鋪滿大蝦同海鮮
每啖都散發濃濃鹹蛋黃濃郁香味,而批面灑上香脆咖喱葉增添幽香
芝脆批邊外脆內軟,邪惡半溶拉絲芝士
肥妹同朋友仔鬥一鬥邊個拉得長,超治癒 🤣
啖啖芝味;啖啖惹味;啖啖邪惡
果然愈邪惡就愈好食!!😈

✾ 蒜蓉包
蒜香十足

✾ 前菜 X2
脆薯角|雞翼(微辣世界)
脆薯角香脆乾身,外脆內綿密
雞翼外皮微脆焦香;雞肉嫩滑多汁

✾ 意粉/飯 X2
♡ 卡邦尼煙肉意粉
意粉煮得剛剛好有點咬口
每條意粉亦沾滿卡邦尼醬汁
而煙肉碎碎增添了鹹香
♡ 金牌葡汁雞焗飯
每次食Pizza Hut肥妹都會叫金牌葡汁雞焗飯
鮮嫩雞肉加配搭紅蘿蔔、薯仔同洋蔥
葡汁濃郁帶椰奶香;份量足夠可以撈勻飯食

✾ 威尼新迷你批
鬆軟麵包表面鋪滿芝士同灑有糖粉
一定要沾埋煉奶食,入口甜滋滋
完全食唔停口😋

✾ 餐飲 X4
2023-03-14 142 瀏覽
好久沒有吃pizza,下午突然想吃,立即搜尋最近的 Pizza Hut位置,荔枝角宇晴匯。到店時,下午茶時段已經開始,就點了下午茶餐,包括以下的:#夏威夷風光迷你必勝批:自學生年代,想吃pizza就會到 Pizza Hut,多年不變,因為我喜歡吃厚批,而 Pizza Hut的厚批,很對我的胃口。菠蘿、火腿、芝士,都是我愛吃的食材,夏威夷批就成了我的最愛!今次的夏威夷批,批底鬆厚,好吃!可惜菠蘿放太少,吃得不過癮!#無糖百事可樂:可以refill 1次,pizza配可樂,perfect的下午茶組合!

到店時,下午茶時段已經開始,就點了下午茶餐,包括以下的:
2023-03-09
2023-02-17 161 瀏覽
今日有張優惠卷,惠顧滿$200, 加$20可以換一個千島海鮮普通批。所以就叫咗兩個午餐,一個大批再用優惠卷換一個普通批。Pizza 味道不錯,相比之下 意大利粉比較遜色。值得讚賞的是服務員態度不錯,在繁忙的午飯時間,只有兩個員工,都落力滿足客人要求。
所以就叫咗兩個午餐,一個大批再用優惠卷換一個普通批。
Pizza 味道不錯,相比之下 意大利粉比較遜色。
超級至尊芝心大批
千島海鮮普通批
卡邦尼意粉
香蒜肉絲意粉
超級至尊芝心大批
千島海鮮普通批
2022-11-01 147 瀏覽
Pizza Hut一向係小朋友最愛,每隔一排都要同小朋友食一次。每次都係食Standard至尊芝心批。永遠都係大人鍾意食薄批,小朋友又鍾意食芝心,所以每次都要叫兩個。
2022-08-10 194 瀏覽
很久很久沒來,估不到這次有點驚喜。之前兒子愛吃薄餅,所以不時會來光顧。後來因為價錢不斷上升,食物質素卻不停下降,就很久沒來了。這天叫了一個午餐,選了意大利菜湯、香蒜肉絲意粉和熱即磨咖啡。這午餐只售$49 ,有湯、主食和飲品,可以說比茶餐廳更便宜。意大利菜湯水準一般,香蒜肉絲意粉則很好吃,有蒜香,味道好,火腿條、免治肉粒、紅蘿蔔粒、蘑菇片、青豆等食材都很多,意粉也不少,反而熱咖啡則令人失望,下次不會再點。還點了一個下午茶,選了千島海鮮迷你薄餅和無糖百事汽水。我們點的是薄批,批底脆,批面的海鮮不太多,不過味道算是不錯。這無糖百事是可以添飲一次的,我喝完了一罐,又給了我另一罐。加點了原味雞翼, $10兩隻,味道不錯,不過雞翼比較細隻,忘了拍照。
很久很久沒來,估不到這次有點驚喜。
2021-08-23 437 瀏覽
使用了买一送一的优惠券 花费89 虽然使用了优惠券 但明显感受到菜量以及服务的敷衍 点单之后 服务员来了两次 告知我们点的菜色没有了。但餐厅里都不超过8个人。炒饭焦了 连碗都没铺满 失望 想加一杯饮品被告知需要原价支付。
2021-05-09 396 瀏覽
星期日同屋企人喺屋企見好耐冇食Pizza就打算用優惠券買一個最新嘅Pizza套餐食Pizza 普普通通 味道正正常常都好食嘅😂套餐仲包括小食、飯等等另+$1仲有煙肉芝士球 食落芝士味濃 不過有啲油 煙肉都好肥🤭食一舊已膩 通粉、飯都夠味嘅 不過就比起以前細份咗套餐價錢三百幾400左右 價錢就有啲唔抵下次未必會再買
星期日同屋企人喺屋企見好耐冇食Pizza
就打算用優惠券買一個最新嘅Pizza套餐食
Pizza 普普通通 味道正正常常都好食嘅😂
套餐仲包括小食、飯等等
通粉、飯都夠味嘅 不過就比起以前細份咗
套餐價錢三百幾400左右 價錢就有啲唔抵
下次未必會再買
外賣自取
2020-12-23 489 瀏覽
Yuu積分真係好好用啊,hengseng enjoy card仲享有三倍積分,趁有優惠用8000積分換左個至尊海鮮批,雖然只係普通批,但係一家三口一人兩件已經夠食,加19蚊轉芝心批。積分換購既pizza同俾錢自己買既無區別,好開心呀,食pizza唔洗錢,甘都算係生果中既小確幸啊!
2020-12-22
15 分鐘 (堂食)
  • 至尊海鮮pizza
2020-02-15 637 瀏覽
Ordered a pizza and paid online, then went to collect it. When I was there, I waited for quite a long time as a staff insisted I didn’t pay. I showed my email to her, she had no patience to see my record and asked me to line up for payment. Finally, I got my pizza, but the ice cream I ordered on the way from Mcdonald was melt.
外賣自取