2015-03-16 644 瀏覽
We went to Spaghetti House for dinner last Monday. It was lucky that we didn't need to queue and wait for the table.We have selected two dishes, one was the snack, House Fried Chicken & American Crispy Fries and the other was the regular size of Margherita Pop Up Pizza.I really liked the crispy French fries, however it was a bit disappointed that the taste of the fried chicken was not good as I thought. The chicken was over-burned with salty taste.Margherita Pop Up Pizza looked good but the tast

Margherita Pop Up Pizza looked good but the taste was also far from satisfactory as well. The pizza was not cruncy, although including many ingredients topping, it was dull and tasteless.
Margherita Pop Up Pizza
I felt very disappointed in this Spaghetti house. The price was really expensive but the food were tasteless. I will no longer come to this restaurant again.
2015-03-09
2014-12-02 826 瀏覽
一人一個set,小龍蝦汁焗硯殼粉+pop up pizza. 硯殼粉set配穌皮龍蝦帶子湯,鹹鹹地好好飲pizza麻麻地,個邊可能焗得耐左,硬左少少,五好食。啲餸仲好少。。環境好舒服,一邊傾計一邊食野,好正

環境好舒服,一邊傾計一邊食野,好正
2014-11-21
2014-11-13 762 瀏覽
bf 有意粉屋永久vip卡 所以我倆一有空就會去tea下^^會員叫第二客下午茶只係半價~好抵食第一個tea揀左巴馬火腿湯天使麵伴香蒜牛油扒海虎蝦揀左意大利菜湯 酸酸地好開胃 有好多菜ham 好香 幾好味 唔會太咸 隻蝦好有驚喜 比想像中更好味 正正第二個tea揀左芝士焗意大利辣肉特色飯配酥皮龍蝦湯因為bf 想食飯 而我就為左個龍蝦湯 其實本身唔係好喜歡酥皮 但係個酥皮吸哂d龍蝦湯真係太正了! 最後drink 我地free upgrade to hot cappuccino 不過不失啦~有時簡簡單單食下tea 之後再行下街 已經覺得好開心好滿足 期待下一次再食
會員叫第二客下午茶只係半價~好抵食
巴馬火腿湯天使麵伴香蒜牛油扒海虎蝦
第一個tea揀左巴馬火腿湯天使麵伴香蒜牛油扒海虎蝦
揀左意大利菜湯 酸酸地好開胃 有好多菜
芝士焗意大利辣肉特色飯配酥皮龍蝦湯
第二個tea揀左芝士焗意大利辣肉特色飯配酥皮龍蝦湯
因為bf 想食飯 而我就為左個龍蝦湯
其實本身唔係好喜歡酥皮 但係個酥皮吸哂d龍蝦湯真係太正了!

有時簡簡單單食下tea 之後再行下街 已經覺得好開心好滿足
期待下一次再食
題外話/補充資料: 會員下午茶第二客半價 而且餐飲可免費改為hot cappuccino or hot honey in lemonade
2014-10-11
巴馬火腿湯天使麵伴香蒜牛油扒海虎蝦
芝士焗意大利辣肉特色飯配酥皮龍蝦湯
2014-09-30 835 瀏覽
D服務一般,同我見過既遊客區相比有D參差,不過D食物好好味,先講黑椒意粉,果汁好正,濃得黎又五會太spicy,好易入口,幾野味!而果set lunch配埋既cream soup都好正,入口好rich,有一種朗朗下既感覺,就系有D意猶未盡....仲有個煙肉芝士貝殼粉,材料既比例好好,五會太多或者太少,值得注意既系我家BB都好鐘意食呢隻粉,同小朋友一起去都可以試下呢個!
濃得黎又五會太spicy,好易入口,幾野味!
同小朋友一起去都可以試下呢個!
煙肉芝士貝殼粉
黑椒意大利粉
2014-08-21
煙肉芝士貝殼粉
黑椒意大利粉
2014-08-07 640 瀏覽
喺 AMC 又一城睇完戲,都係五點幾,於是同班 friend 出咗嚟尖沙咀行一陣。好啦,喺 iSquare 行到六點,明明仲係好肚餓(喺戲院食得太多爆谷)不過尖沙咀都冇乜嘢行,見到意粉屋個招牌,即刻同班 friend 過去食。因為仲係六點幾,仲有大把位坐,唔駛等位。餐廳唔算好大,但係座位寬躺,雖然裝修都係比較舊。嗌嘢食個陣時,我個 friend 問奶昔有咩味,個侍應去咗問廚房啲人,成三分鐘都唔返嚟,有第二個侍應見到我哋周圍望,就問我哋係唔係寫嘢,之後我哋同佢講個侍應寫寫下嘢唔知左去邊到,最後個侍應再過多幾分鐘先番嚟。無謂嘢唔講。先上飲品。 Strawberry Wonderland $40(唔計加一)杯嘢飲有一半係水果,一半係冰,啲汽水本身唔多。 Spaghetti Super Seafood Deluxe in Mushroom Cream Sauce $98(唔計加一)呢度啲侍應真係好笑,係,佢哋服務態度幾好,不過一路上菜一路唱歌?唔係講笑吖嘛,你哋可唔可以專業啲啫!至於碟嘢,份量都幾大碟,餸又多,味道就過得去食唔死你。埋單(計埋加一)151.8蚊,係貴過 PizzaHut,但係服

無謂嘢唔講。先上飲品。

杯嘢飲有一半係水果,一半係冰,啲汽水本身唔多。

埋單(計埋加一)151.8蚊,係貴過 PizzaHut,但係服務,味道同埋格局都好過佢。
題外話/補充資料: 又收加一呃錢。
$151.8 (晚餐)
  • Spaghetti Super Seafood Deluxe in Mushroom Cream Sauce
  • Strawberry Wonderland
2014-07-19 1713 瀏覽
今晚同粉絲去chok墨魚~上船之前緊係要進進補先~! ^__^ 唔食飽點得呢~!!決定黎呢到來個HIGH TEA~之後一齊gogogo~!到餐廳門口~服務員幫我地帶位~我地想坐窗邊,佢話己有人留左枱喎~我心諗呢個時間都有人要留枱~果真係意想唔到囉~!既然佢咁講~唔通唔信佢咩~於是就坐左喺另一邊的中間位~睇睇餐牌~有散點同tea set , 餐牌d相影得好靚好吸引,令人乜都想試下~~睇左睇右終於決定了~~!!公司三文治 - 三文治本身麵包烘得唔脆~好似放起好耐先上枱,整體感覺一d都唔豐富~好似一般茶記出品咁~仲伴以淋淋地的薯片~有點失望密糖芥末汁總廚沙律 + 蒜茸包 - 真係未見過咁樣的''總廚沙律''!可能呢d係佢地餐廳的特色la~!!材料份量細少唔在講~仲切得細細粒,散收收亂咁放~~同餐牌中的介紹勁大出入~仲要冇左我最中意的燒蕃茄!!向服務員了解,佢居然話材料會因應廚房而定~!吓~咁都得~~~!咁餐牌上寫黎做咩呢~不過既然佢咁講, 我唯有相信佢...呢個可以話係我生平最差的總廚沙律! 蒜茸多士本身好薄好脆可惜冇咩蒜茸香味~漿汁係密糖芥末味~法式密糖芥末汁味道唔係咁突出,感覺就係食緊濕
決定黎呢到來個HIGH TEA~之後一齊gogogo~!

於是就坐左喺另一邊的中間位~
睇左睇右終於決定了~~!!
密糖芥末汁總廚沙律 + 蒜茸包 - 真係未見過咁樣的''總廚沙律''!可能呢d係佢地餐廳的特色la~!!材料份量細少唔在講~仲切得細細粒,散收收亂咁放~~同餐牌中的介紹勁大出入~仲要冇左我最中意的燒蕃茄!!向服務員了解,佢居然話材料會因應廚房而定~!吓~咁都得~~~!咁餐牌上寫黎做咩呢~不過既然佢咁講, 我唯有相信佢...呢個可以話係我生平最差的總廚沙律! 蒜茸多士本身好薄好脆可惜冇咩蒜茸香味~漿汁係密糖芥末味~法式密糖芥末汁味道唔係咁突出,感覺就係食緊濕濕地的汁囉...
鮮蝦雜菌意大利麵 - 菜同雜菇的份量好夠~西蘭花唔會烚得好淋~雖然冇炒過的感覺,都食得出佢好爽脆!相對鮮蝦就只得3,4粒~會唔會有少少倒轉左呢?!味道方便相當唔錯~龍蝦汁的質地香濃又唔會太浠,配合埋d唔係太硬的意大利麵一齊食,啱啱好~
周打忌廉湯 - 好一般的忌廉湯,感覺仲有少少浠,唔係咁食得出周打的味道~當中食到少少咸火腿味~調下味都好啊~
自家製苹果批 + 雪糕 - 落單的時候其實話唔加雪糕,因為知我地要僈食~所以雪糕唔係太適合,但係上枱時居然有呢個''驚喜''!向服務員時,佢仲話我明明講了要雪糕的~ok...既然佢咁講,我都唔會同佢爭辯!!雲呢那雪糕味道好一般,而且好快就溶,失望~聲稱自家製苹果批比較甜,可能加左好多密糖.成個批用叉一篤就散~一粒粒咁食~有少少好似做物理治療咁~哈...
最後餐飲我照點左杯熱檸蜜成今餐的句號...可能我係唔應該貪心~熱檸蜜對我黎講真係太甜了~!哈~要加三份水先頂得順~!!好在一邊加水仲有粉絲一邊吹水!!
傾下講下差唔多夠鐘上船~回味這樣的出品~
話晒都唔算係一間底當次的餐廳,雖則話係良心企業又唔係話好貴,我覺得都要保持到出品的水準~
經過今次~我覺得佢地真的退步了...

題外話/補充資料: 店舖的洗手間設備我覺得尚可接受~~女有兩格,細細地算係乾淨都可以用~
2014-06-07
2014-05-25 954 瀏覽
是咁的,之前聽說意粉屋有個非常抵食的龍蝦套餐,所以今個週末與太太去試試。呢個套餐係恆生信用卡的精選2人套餐,原價HKD666, 信用卡客戶價HKD328 + 10%。來講講食物質素方面啦:-1) 特色龍蝦湯: 帶濃郁龍蝦味,湯料有少許龍蝦肉,磨菇,味道不俗。2) 巴馬火腿·奇異果·鵝肝醬多士: 不過不失。3) 芝士焗波士頓龍蝦(原隻)·羅勒龍蝦汁扁意大利粉: 龍蝦肉質鮮嫩,沒有焗得過火,醬汁方面味道適中,整體味道很合襯。4) 巴馬火腿·西班牙風乾牛肉POP UP Pizza: 稍為比較乾身和硬身,有進步空間。(P.S. 信用卡官網優惠期係2014年2月10日至5月11日,有興趣試既朋友要快啦,可能隨時冇左呢個餐)翻兜指數: 4分(滿分為5分)

來講講食物質素方面啦:-

2) 巴馬火腿·奇異果·鵝肝醬多士: 不過不失。

翻兜指數: 4分(滿分為5分)
2014-05-24
5 分鐘 (堂食)
用餐優惠
信用卡優惠
2014-03-30 847 瀏覽
很久沒有與同事吃下午茶了。自從由長工轉為兼職,以及在其他工作上的忙碌,與本來的同事見面時間少了相處的時間也變得很少,關係有點疏離難得這天上班,大家可以夾到時間一起出外來個tea time,當然不能放過因我們幾個細的比阿頭早放,於是便先行上意粉屋找位置沒想到四時多竟然意粉屋full了,一位金髮經理著我們先行在餐廳外位置坐下等了又等結果等了差不多半小時終於都有位子坐了!但進去發現其實原來還有很多空位,這....我們稍坐一回決定好餐點,侍應為我們下單餐茶很快上到,但在上餐時卻搞錯了餐點,結果又要再等多15分鐘大家才可以正式一起開飯。芝士火腿煙斗粉:以為是焗的,原來只是用Salamander機在面頭烘一下,連小許烘烤造成的焦香都沒有。煙斗粉煮得熟了一點點,但仍不失彈牙感;火腿、芝士粉和白汁是普通貨色,沒甚麼特別味道,吃完感覺就好像到茶餐廳吃快餐白汁意粉一樣。海鮮酥皮湯:酥皮焗出來的色很靚,但可惜不夠脆身,所以沾上湯吃很糊口。海鮮湯只有三粒湯料,一粒帶子、一粒魚塊、一粒龍蝦肉,吃完;海鮮湯比起以前在這裡喝的味道淡了很多,似滲了很多水。咖啡不清楚是否意粉屋本來標誌的illy咖啡,若是真的本人會很失
很久沒有與同事吃下午茶了。

相處的時間也變得很少,關係有點疏離

因我們幾個細的比阿頭早放,於是便先行上意粉屋找位置
等了又等結果等了差不多半小時

我們稍坐一回決定好餐點,侍應為我們下單
芝士火腿煙斗粉
海鮮酥皮湯
海鮮酥皮湯
咖啡不清楚是否意粉屋本來標誌的illy咖啡,若是真的本人會很失望。咖啡味很弱,水味很重,加奶後就很冷了,變成一杯奶味很重的蒸餾咖啡。

餐後與同事們閒聊一下,時間飛快流逝,於是便揚手埋單
而同事竟然忘了帶會員卡,亦原來很多人都沒有恆生信用卡!而我亦沒有買團購券...
於是原本的買2送1、買1送1和半價優惠...通通都沒有

捱了一個很貴又不好吃的下午茶。
題外話/補充資料: #誇張嗜食 #張誇 #Nickel
2014-03-26
25 分鐘 (堂食)
2014-01-20 861 瀏覽
意粉屋大家都應該唔陌生嘞但一定要食既係~芝士火鍋雖然得兩個人,都叫左個full set have a " cheese" night~頭盤係牛肉同煙三文魚,要同菜一齊食呀,如果唔係會咸死ga!餐既牛肉就厚d,但轉色差唔多嘞,老左就唔好食嘞,味道係出奇地夾!包,螺絲粉,磨菇同薯條,點埋芝士醬成件事upgrade 晒其他配料,魷魚,西蘭花都無咩特別腸仔本身辣辣地,可以最後先單食都得~因為可能會煲到唔夠芝士ga!最好係都唔會太"漏"美中不足係無餐飲跟既。。
意粉屋大家都應該唔陌生嘞
但一定要食既係~芝士火鍋
雖然得兩個人,都叫左個full set
have a " cheese" night~
頭盤係牛肉同煙三文魚,要同菜一齊食呀,如果唔係會咸死ga!
包,螺絲粉,磨菇同薯條,點埋芝士醬成件事upgrade 晒
其他配料,魷魚,西蘭花都無咩特別
腸仔本身辣辣地,可以最後先單食都得~
因為可能會煲到唔夠芝士ga!
最好係都唔會太"漏"
美中不足係無餐飲跟既。。
10 分鐘 (堂食)
  • 芝士火鍋
2013-12-18 561 瀏覽
係星期五既晚上, 豬仔放工後一直係尖沙咀遊走..諗左好耐都唔知食咩好.... 最後醒起之前有興趣一試的芝士火鍋於是齊齊衝上北京道呢間意粉屋食喇!!!!其實去到都差不多九點了.....但仍然好多人等位...等左4個字後終於安排到了, 我地都餓到爆炸!!一坐低, 見到芝士火鍋的MENU...係一個鍋連一個頭盤 (風乾牛肉 + 煙三文)一份唔知咩野澳洲牛肉....同埋各式配料!都無需多考慮~就黎呢個SET啦!!呢個芝士火鍋用Standard Chartered既信用咭有飲品送,我地都一人叫左一杯mocha同埋cuppacino~~先黎既係頭盤!!wow~好大片的煙三文魚!!呢排我好鍾意食呢樣野, 呢個真係好吸引呀!!等多陣, 牛肉同配料都登場了!佢個配料盤total有7樣野~~有螺絲粉, 不過有d硬, 唔知放得耐定煮得未夠透有吊筒仔, 幾稔, 唔韌, 配落芝士度又幾好味喎仲有法蘭克福腸仔, 西蘭花, 白蘑菇 同肉丸, 仲有好大兜薯條添@@跟住d個鍋都上埋lu~一開始先食既係佢既包包如果平時就咁食, 真係好平凡的麵包但當佢同芝士火鍋一合體就唔同講法了!!!!佢好似一塊sponge咁, 一叉落去
係星期五既晚上, 豬仔放工後一直係尖沙咀遊走..
於是齊齊衝上北京道呢間意粉屋食喇!!!!
其實去到都差不多九點了.....但仍然好多人等位...
等左4個字後終於安排到了, 我地都餓到爆炸!!
一坐低, 見到芝士火鍋的MENU...
係一個鍋連一個頭盤 (風乾牛肉 + 煙三文)
一份唔知咩野澳洲牛肉....同埋各式配料!
都無需多考慮~就黎呢個SET啦!!
我地都一人叫左一杯mocha同埋cuppacino~~
先黎既係頭盤!!
頭盤
wow~好大片的煙三文魚!!
呢排我好鍾意食呢樣野, 呢個真係好吸引呀!!
等多陣, 牛肉同配料都登場了!
芝士火鍋配料
佢個配料盤total有7樣野~~
有螺絲粉, 不過有d硬, 唔知放得耐定煮得未夠透
有吊筒仔, 幾稔, 唔韌, 配落芝士度又幾好味喎
跟住d個鍋都上埋lu~
芝士火鍋
一開始先食既係佢既包包
芝士火鍋麵包
如果平時就咁食, 真係好平凡的麵包
但當佢同芝士火鍋一合體就唔同講法了!!!!
佢好似一塊sponge咁, 一叉落去個芝士鍋索哂d汁
咬落去好咸香~~正呀!!!

呀.. 講下佢個芝士鍋先, 味道偏咸...
芝士味都好香濃....不過對於我地呢d對cheese唔係特別有研究既人黎講
呢個鍋的味道都算唔錯了!

d配料大致上都同芝士鍋幾夾
不過想講個肉丸d味道有d奇怪....呢個應該係咁多個配料最麻麻既一款

最後要形容下佢個牛肉
澳洲牛肉
其實我地都諗左好耐..個牛肉..好似咁生咁既.. = =
但又冇理由煮下佢架嘛, 何況個芝士鍋點可能用黎煮呢...
照食!! 食落好稔...但有d...唔係好咬得開......
有芝士既陪伴下~都冇咩特別奇怪味道... 係食到尾feel到生既肉類的味道了...@@
er...呢個我就麻麻...連豬仔都覺得麻麻... 唔太欣賞

我都係不停咁食d西蘭花呀...蘑菇呀咁..
豬仔就係咁食d腸仔同肉丸.....
但係...其實我地食左無耐已經好飽....
d芝士實在太膩...........=_________=

好不容易d配料食得七七八八, 豬仔已經食到差不多暈左
我要打尾關食哂三大片煙三文!!!真係飽到出煙.........
所以打算黎食芝士火鍋既朋友仔, 記得招兵買馬先黎食,唔好兩個人挑戰啊!!!
(我地食完都見到坐另一邊既情侶努力奮戰中@@)
2013-12-13
用餐優惠
其他
2013-07-30 259 瀏覽
因為生日75折卷就快expire, 一家人黎到意粉屋晚餐商量過後, 覺得散叫比點套餐好, flexible d, 反正亦唔太自在個湯.最後一行4人點左:小食拼盤 - 除左雞翼比較辣, 全部味道都幾好炸洋蔥圈 - 因為屋企人鐘意食, 食完小食拼盤d洋蔥圈覺得唔夠喉, 追加的. 熱辣辣真係幾好食.希臘風情pizza (大批)- 幾like個pizza, 但有進步空間~略嫌餅底唔夠鬆海鮮龍蝦汁墨魚飯 - 依個真係麻麻地, d龍蝦汁無龍蝦汁味(我suppose會有龍蝦湯個隻味..)...d飯就還可以carbonara意粉 - d蛋皮好似過熟, 都係麻麻地總結飯/意粉d水準一般, 小食同pizza較好. 食左5樣野, 埋單$420到(75折後), 算ok. 不過如果無優惠, 唔會特登去食.
因為生日75折卷就快expire, 一家人黎到意粉屋晚餐

最後一行4人點左:
小食拼盤 - 除左雞翼比較辣, 全部味道都幾好
. 熱辣辣真係幾好食.
carbonara意粉 - d蛋皮好似過熟, 都係麻麻地

2013-04-03 187 瀏覽
和朋友在復活節假期聚會,選了這家意粉屋,因其地理位置方便。晚上7時半到達,不用輪候已可入座,我們獲安排坐牆邊的座位,有點擠迫。我們點了兩款小吃,分別是炒雜菌及法式焗田螺,另外我們點了龍蝦汁海鮮天使麵,而且可以優惠價$1購一客白汁雞肉意粉,非常超值。炒雜菌由兩種磨菇及金菇組成,雜菌爽口,清甜而多汁,廚師炒的時候沒有下太多油,令雜菌不會太油膩。法式焗田螺有8隻田螺,下面鋪了波菜和薯蓉,旁邊放了三件法飽,朋友看了感到很歡喜。田螺肉軟腍,薯蓉的黏杰度適中,不太乾身亦不算稀爛,把薯蓉塗在法飽上,豐富了法飽的味道。龍蝦汁海鮮天使麵送來的時候香嘖嘖,意粉汁有濃濃的龍蝦味,天使麵煮得軟軟的,但龍蝦汁未能沽到部份底下的天使麵,我們要用叉子再撈一撈。海鮮有三至四件龍蝦肉以及數粒帶子,龍蝦肉彈牙而帶子軟身,兩者都有鮮味。最後,服務員送上白汁雞肉意粉。雖然它是以優惠價換購,但份量非常充足。雞肉肉質嫰滑,而配料的磨菇夠厚身,汁液香濃。意粉份量多,拌勻了濃郁的白汁,味道不錯。但白汁的味道似乎比較濃烈,令我們感到很飽滿,亦同時出現口氣。這頓晚飯價錢相宜,食物豐富。

這頓晚飯價錢相宜,食物豐富。
2013-03-31
2011-12-08 133 瀏覽
是日下午同肥妹仔出左尖沙咀,其實想同肥妹仔食意粉屋好耐喇,因為佢原來未食過意粉屋呢!!我地今日叫左兩個Set Lunch,個午餐有小龍蝦湯, 一件蒜容包,一個意粉, 同餐飲, 仲有沙律添!!其實個沙律真係唔錯, 生菓新鮮,唔係罐頭貨, 不過大少少會更好...以下呢個餐湯值得推介:::餐湯味道濃郁 +埋塊蒜容包, 一流!!不過個湯如果要 +酥皮要加成$$$13!!好誇張呀!! 超級唔抵囉...呢兩個意粉都好好味!!佢塊龍脷柳唔係齋煎架,係浸完蛋汁先拎去煎,所以塊魚有蛋既香味, 抵讚!!呢個意粉都唔差架,都算OK多海鮮!!而且D醬汁夠厚身,所以條條闊條麵都掛住好多汁!!整體來講, 值得推介, 環境亦都算唔錯!!
是日下午同肥妹仔出左尖沙咀,
其實想同肥妹仔食意粉屋好耐喇,
因為佢原來未食過意粉屋呢!!

我地今日叫左兩個Set Lunch,
個午餐有小龍蝦湯
, 一件蒜容包,
一個意粉, 同餐飲, 仲有沙律添!!
好好味既沙律!!
其實個沙律真係唔錯, 生菓新鮮,
唔係罐頭貨, 不過大少少會更好...

以下呢個餐湯值得推介:::
小龍蝦湯
餐湯味道濃郁 +埋塊蒜容包, 一流!!
不過個湯如果要 +酥皮要加成$$$13!!

好誇張呀!! 超級唔抵囉...
金黃色蒜蓉包
呢兩個意粉都好好味!!
鮮茄蓉龍脷柳意粉
佢塊龍脷柳唔係齋煎架,
係浸完蛋汁先拎去煎,

所以塊魚有蛋既香味, 抵讚!!
海鮮闊條麵
呢個意粉都唔差架,
都算OK多海鮮!!
而且D醬汁夠厚身,
所以條條闊條麵都掛住好多汁!!

整體來講, 值得推介, 環境亦都算唔錯!!
2011-12-07
好好味既沙律!!
小龍蝦湯
金黃色蒜蓉包
鮮茄蓉龍脷柳意粉
海鮮闊條麵
2011-07-18 88 瀏覽
一心想吃pizza及pasta, 別家的隊簡直把人嚇壞, 這裡只隔一街, 等候時間及人數可接受得多... 但這都並不等於這家較別家遜色呢!夠味道, 夠份量, 開胃的沙律呢!各樣配料剛剛好, 整個pizza美味, 薄批香脆!很有味道的三文魚, 份量很多, 花邊粉很軟滑, 有點意外的不像其他意粉般硬非常香口的炒飯, 三文魚又是很美味, 實在驚喜!足料不馬虎的飲品, 不會太稀, 而且有雪糕, 讚!是晚服務良好, 整體感覺... good!!
套餐的Caesar Salad
夠味道, 夠份量, 開胃的沙律呢!
珍寶雜錦pizza
各樣配料剛剛好, 整個pizza美味, 薄批香脆!
三文魚花邊粉
帶子三文魚炒飯
非常香口的炒飯, 三文魚又是很美味, 實在驚喜!
Strawberry drink
足料不馬虎的飲品, 不會太稀, 而且有雪糕, 讚!

是晚服務良好, 整體感覺... good!!
2011-07-21
套餐的Caesar Salad
珍寶雜錦pizza
三文魚花邊粉
帶子三文魚炒飯
Strawberry drink
2011-07-01 54 瀏覽
今日又來意粉屋,真係好中意呢度的食物,而且侍應態度總是很NICE很好人~三文魚鮮果沙律都係第一次叫,哇~原來真係好大碟,同埋D沙律全部係水果,非常易接受~事關本人對疏菜沙律不太有好感,面呢度全部係水果,即時加曬分~而個豬扒飯熱辣辣好味啊,可惜坐在風口位,食物很快涼了~同埋佢用個中式鍋去整個豬扒飯好似有D奇怪,不過呢D都係次要,食物好味係重點。另外要讚的就係呢度的侍應們,個個都好好服務,令每次來到都覺得好舒服,同朋友食飯傾計都特別開心。我諗唯一麻煩的只可算等位問題,因為呢度太多人,每次DINNER時間都要等位。不過20分鐘, 已經唔算好耐喇....

而個豬扒飯熱辣辣好味啊,可惜坐在風口位,食物很快涼了~

豬扒墨魚汁飯
三文魚鮮果沙律