2023-07-17
🌟燒肉其實呢間舖頭都有幾多烤肉款式揀 首先講吓牛肉🐮🐮🐮秘製牛肋骨 LA牛肋骨 薄切特級牛舌 牛肩胛肉 呢幾個都幾食好 肉質新鮮嫩滑 調味啱啱好 唔會太咸太甜😚-🌟豬肉🐷🐷🐷豬肉方面都有幾多選擇 招牌護心肉 秘製豬頸肉 大葱烤腸 而小編最鍾意既就係厚切新麻蒲五花肉😋五花肉嘅肥肉同瘦肉比例非常均衡 肥肉嘅部分又唔會過分油膩燒完之後 表面烤得微焦微香 入面仲有柔軟 每啖都feel到滿滿肉汁 配埋泡菜 真係好正🤣其中令我驚豔嘅係烤豬皮 烤豬皮外表焦脆 內部鬆軟-🌟炸雞🍗🍗🍗新麻蒲BBQ今次同NeNe chicken合作✨估唔到放題都有咁多選擇包括原味 辣味 初雪 大蔥炸雞 連新出口味都有 青芥末白群主炸雞每款口味都好好食小編會推薦蒜香醬油炸雞 外皮炸得酥脆 內裡肉質鮮嫩 仲有濃郁蒜香味同醬油香氣令口感更加豐富-總分:8.5/10新麻蒲BBQ烤肉炸雞放題真係冇咩挑剔 質素高 選擇多 性價比高除咗泡菜同生葉免費添加 竟然仲有爐邊蛋 有時食肉食到好膩 食返啖蛋解膩一流🥹 百事同七喜就免費無限添飲 如果想叫其他特飲 就要加+$28
其實呢間舖頭都有幾多烤肉款式揀
首先講吓牛肉🐮🐮🐮