2016-09-17 4012 瀏覽
想揾個地方靜靜地飲嘢,有時都覺得幾難。九龍區好似無咩選擇咁,但今日又俾我揾到間人流唔多又OK靜嘅地方。星期一去到,得幾枱,坐出面由六點幾天仲光坐到天黑,到走嘅時候都係得幾枱。呢度提供幾種不同嘅酒同小食combo package , 2百幾有两枝Somersphy apple cider 再加小食拼盤,有炸薯角,炸大蝦,燒雞亦串同另外一樣,但唔記得係咩,之但係我同朋友無叫到呢個Set. 反而係Alacarte 咁叫。1 set whisky HKD180。3種不同口味。來自世界各地,印度,日本,蘇格蘭。聽說印度的帶香料味,哈,不正是當地特色嗎?我要了两杯Housewine , 只記得法國出品的比較合我口味。其實酒吧位置在高層,可以看到的風景是不錯的,只是有一邊也幾近隔壁大廈,感覺上又不太開揚。小食方面最愛的Nachos也沒有了,基本以炸物為主,希望餐牌上可以再豐富些便更好了。

2016-07-24 3931 瀏覽
朋友上次到過這裡喝酒,大讚環境優美,晚飯之後決意帶我前來一試。由柏麗酒店大堂入,坐電梯到最頂層,酒吧有戶外同室內坐位,我們先到戶外轉了轉,這裡能飽覽大角咀和遠眺尖沙咀的夜境,但由於環境炎熱,加上侍應提醒我們,由於酒店坐向近民居,坐戶外十一點會cut order,所以我們最後選擇了室內坐位。他點了一杯生啤和燒腸仔,我點了一杯cappuccino和燒雞翼…朋友點的燒肉腸有五條,我嚐了其中一條,味道普通,像超級市場買到的進口腸,皮不脆,而且處理得比較油膩,吃得滿咀油。這杯cappuccino感覺比平常多奶,可能是泡沫多的關係,第一口已嚐到很milky,咖啡上面有很多用鮮奶打成的小泡沫,泡沫上面灑有少許coco粉,沒有花巧的拉花, 只有咖啡的香濃奶滑。雞翼燒得不錯,皮脆且肉質細嫩,味道有少少辛辣,有嚐到少量香料醃製的味道,伴著沙律醬進食,我連配菜的沙律菜也一同清光光。P.S. 這裏的椅子都是走designer chair的路線,美觀但坐得不舒服,椅子硬,椅背凍,坐位又鋒利。

2016-07-22
$180 (宵夜)
2016-04-29 3852 瀏覽
原來珀麗酒店30樓哩間skyzone地方不錯!佢既夜景好靚! 有indoor同outdoor選擇!我地今晚食完飯上黎飲返杯野! 環境好舒服!其實我好少飲cocktail, 試下先! 我order左杯雞尾酒 sunset!佢有whisky, strawberry, pineapple juice, apple juice, lemon juice, syrup同埋greadine!飲落酒味唔重, 甜甜地咁! 另外朋友唔飲酒既! 佢地介紹左杯skyzone special mocktail!windy walker!佢用fresh blueberry, fresh lime 同埋apple syrup and soda黎做! 幾好味! 又唔會太甜! 哩度飲品種類好多! 又有d 小食! 佢既室外座位可以望住夜景...傾下計Relax 下!好寧靜又浪漫既地方!同朋友傾計飲野既好地方!
原來珀麗酒店30樓哩間skyzone地方不錯!
佢既夜景好靚! 有indoor同outdoor選擇!

我地今晚食完飯上黎飲返杯野! 環境好舒服!
其實我好少飲cocktail, 試下先!
我order左杯雞尾酒 sunset!
飲落酒味唔重, 甜甜地咁!
幾好味! 又唔會太甜!
哩度飲品種類好多! 又有d 小食!
佢既室外座位可以望住夜景...
傾下計Relax 下!好寧靜又浪漫既地方!
同朋友傾計飲野既好地方!
2016-04-27
$85 (宵夜)
2016-04-20 2425 瀏覽
同朋友約親去飲野, 又唔想過海, 多數會選擇去尖沙咀或者太子, 但估唔到今次係大角咀搵到一間又寧靜, 又靚景既sky bar!上到黎見到有outdoor既地方, 但可惜今日有毛毛雨, 只能夠企係出面影下相。不過因為大角咀好少高樓大廈, 所以呢到既景好空曠, 可以遙望到好遠, 無壓迫感。入到室內, 人唔算多, 唔會好嘈, 我地幾個人決定試下呢到既skyzone special cocktail。飲品未到前既小食, 香脆, cocktail好伴侶。Sky Tree $85我叫既Sky tree, 味道清新, 飲到幽幽既菠蘿味, 酒味唔算濃, 好岩女仔飲。Purple Sea $85男友叫既purple sea, 係用紅酒做base, 飲落有少少酸。Starry Dreams $85Sunset $85仲有朋友叫既飲品, 我無試到, 不過佢地都表示滿意。
飲品未到前既小食, 香脆, cocktail好伴侶。
Sky Tree
Sky Tree $85
Purple Sea
Purple Sea $85
Starry Dreams
Starry Dreams $85
Sunset
Sunset $85
仲有朋友叫既飲品, 我無試到, 不過佢地都表示滿意。
2016-04-13
been here a couple of times now. great view and good service. there are some good deals on. a mixed grill deal, a Boston lobster deal etc. they are well priced. we chose the lobster deal for $228 including a glass of wine. as it's clearly a dish for two it was odd to only get one glass. the lobster was very small and tasteless. the salad that came with it was good and the wedges with cheese we ordered on the side also good ($98). the mixed grill on the next table looked really good. as i said service and views spot on, just the food a let down. but not a big problem at such a good price.
Boston  lobster
2016-04-06
10 分鐘 (堂食)
2016-01-15 1344 瀏覽
o係珀麗酒店食完buffet之後, 朋友提議到樓上既lounge飲杯野, 本身無咩期望, 上到去見到個景wa左一聲30樓既天台bar風景好令, 有室內同室外座位, 秋天既晚上上黎飲野真係賞心樂事~天氣太凍, 所以今次都係坐番室內, 室內都有落地玻璃望到出面既景色, 野飲方面, Vi試左新出既Tea-tail, cocktail $70-$80一杯, 仲有焦糖爆谷送,幾抵飲~因為Vi唔太飲得酒, 所以waiter推介左呢杯Silent Boy, 裡面有Vodka, Earl Grey Syrup, Lemon Juice. 第一次飲加左茶既cocktail, 感覺幾特別, 飲落酒味唔重, 有點像檸檬茶, 幾岩唔飲得既女仔, cocktail有茶味但earl grey味就唔多覺~朋友呢杯Mr.Tea就好濃vodka, 同埋飲到少少果味, 不過因為vodka太濃所以蓋過左其他味道~整體呢度風景令, 環境好好坐, 幾岩同朋友happy hour吹下水~

2016-01-14
$90 (宵夜)
  • Tea-tail
2015-08-23 1782 瀏覽
我愛酒,有時,分不清愛酒精還是在品嚐;開心時喝酒,比較易醉,不開心時,千杯不醉;所以,看看自己何時醉,何時不醉時,便知道那天的心情到底如何,因為有時實在不知道自己在想甚麼。這個景實在不錯吧,天氣開始涼時,坐在室外,談談天,感覺多棒;身在香港,有多少家可以有這種景色? 所以我們都只好在外買這種舒適吧。室外的環境室內的環境這夜,來了一杯house,來自阿根庭的Malbec,其實我是喜歡Malbec的,易人口,又不會只有酒精而沒有果香,所以慶幸這裡的house wine是來自阿根庭的。星域酒廊 Skyzone Deck & Lounge Add: 大角咀大角咀道86號九龍珀麗酒店30樓Tel: 3919 8338請支持一下小妹,給我一個like

室外的環境
室內的環境

星域酒廊 Skyzone Deck & Lounge

Add: 大角咀大角咀道86號九龍珀麗酒店30樓

Tel: 3919 8338

請支持一下小妹,給我一個like

2015-07-05 1971 瀏覽
比起中午時段去歎下午茶,我更喜歡晚飯後和你在小酒館或cafe中hea,也許是因為飯後那份飽足和懶慵,還有就是晚上比較有講悄悄話的氣氛。被帶到九龍珀麗酒店30樓的星域酒吧,升降機門一開,彷彿進入另一個黑色的世界。落地玻璃窗外夜色璀璨,雖然樓層不算很高,部份海景被高樓遮擋,但推門步出戶外區,那四下無人的寂靜還是令人屏息。現時店外的露天位置在等待維修,走過木地板時有點嗄嗄作響,很刺激。我在想像,下月修建好後,這裡可以放一排排relax的梳化和矮桌,微風吹着,客人可以對着靚景談天說地,多浪漫。雖然身體有點不適,但在這樣的氣氛下還是忍不住點了一杯Starry dreams (正價時段$78)。漂亮的藍色沒半點人工味道,全部源於迷人的blue curaco,雖然同時用了peach liqueur、石榴汁、檸檬汁和雪碧,但出來的視覺效果並沒有偏離藍調。 入口以石榴汁的味道最為突出,杯中雖然看見許多檸檬果肉,但整體以清甜為主,酒精強度甚低,是很適合女士的果酒。相比我喝的果酒,你選擇的Jack Daniel's Coke絕對是強勁版。第一次喝這個竟然是去年冬天在我們常常等小巴的那間7-11便利店。那時好
Starry dreams
相比我喝的果酒,你選擇的Jack Daniel's Coke絕對是強勁版。第一次喝這個竟然是去年冬天在我們常常等小巴的那間7-11便利店。那時好奇威士忌配可樂是什麼味道,到現在我仍清晰記得那種像跌打酒的濃烈氣味,很危險但又很刺激。
今晚,越夜越美麗。
題外話/補充資料: ~.*~.*~.*~.*~.*~.*~.*~.*~.*~.*~.*~.*~.*~.*~.*~.*~.*~.*~ 四月出走.個人Blog | www.fourmonth-away.com Instagram | ig_four_month ~.*~.*~.*~.*~.*~.*~.*~.*~.*~.*~.*~.*~.*~.*~.*~.*~.*~.*~
2015-07-03
$90 (宵夜)
2015-04-20 2468 瀏覽
超值的協奏坊自助晚餐後,見時間還有早,我們又上了酒店30樓的 Skyzone Deck & Lounge,原來那裡景色絕美,簡直令人屏息!有圖有真相,甜魔媽媽不多花筆墨去形容了;總之送上當晚的景色照片,真的好美好美~ 室內的環境也一樣令人著迷。而且與樓下自助餐一樣,收費不貴十分抵飲!不同款的 Cocktail / Mocktail Happy Hour價(七點前)只是 $58/杯,正價也只 $78/杯。至於 House Red / White Wine,也不過 $48/杯,還包上蝦條小吃,在絕美景致下摸摸杯底,絕對值~ 酒吧內環境較暗,與二樓的自助餐是兩種很不一樣的感覺。在這裡的環境下,酒不醉人人自醉了,還是乖乖的選擇 Mocktail 吧,Rainy Romance 是我的心水。Rainy Romance ($78) 由新鮮士多啤梨、石榴汁、甘紅莓汁加上雪碧而成,成品以果味為主、效果清爽怡人,特別是石榴汁的獨有芳香,飲完留下清新餘韻,十分討人喜愛,推介! 要留意酒吧有每人$88的最低消費要求,如非太飽,會考慮惠顧近期推廣的香燒波士頓龍蝦 (半隻) + 葡萄餐酒 ($138),又或是新

Rainy Romance
要留意酒吧有每人$88的最低消費要求,如非太飽,會考慮惠顧近期推廣的香燒波士頓龍蝦 (半隻) + 葡萄餐酒 ($138),又或是新出的甜品誘惑 ($88)。哎呀,說起甜品又想再去了,別誘惑我啊...
2015-04-14
$88 (宵夜)
Rainy Romance
2015-04-19 1807 瀏覽
在九龍珀麗酒店的協奏坊西餐廳吃完晚餐, 大家還意猶未盡, 那不如拉大隊上來酒店的頂樓, 喝一杯吧, 目的地就是Skyzone.原來Skyzone是有戶外的位置, 當然要先去看看夜景. 這一個夜不算太熱, 天色不錯, 能見度相當高, 看著維港的景致, 這個情景, 很美.Starry Dreams $78: 8.5分, 至於喝的方面, 就在Skyzone特別雞尾酒一欄中, 選來Starry Dreams, 包含有桃酒, Blue Curacao酒, 番石榴汁, 檸檬汁以及雪碧等等, 酒精濃度其實不算太高, 很易入口, 桃味是幾突出的, 正合我意.另外還送上薯條, 不過大家太飽, 好像沒有怎樣去碰呢.Skyzone Deck & Lounge, 景致一流, 環境舒適, 實在很適合跟朋友來這裡喝一杯, 看看夜景. 而且價位很合理, cocktails只需$78, Happy Hour時段更只需$58, 值得推薦大家來這裡一試.
另外還送上薯條, 不過大家太飽, 好像沒有怎樣去碰呢.
2015-01-20 2027 瀏覽
自從古先生轉新工作之後, 要ON SHIFT, 與魚小姐的時間很難夾。一年三百六十五天都要輪更, 大時大節更不用說!我們的第四個聖誕節, 最終等到27/12才一起慶祝。幸好的是魚小姐並不太著重於節日...  重視的只有紀念日還有雙方的生日。古先生一早就預約星域酒廊, 為了"空中酒吧"的名而來。 到了約定的時間。 乘搭電梯到30樓。陰暗的燈光, 輕快的音樂, 環境挺舒適。侍應帶我們到室內窗邊一個角落坐下, 明明預約了室外位置, 難道是忘記了?ORDER食物後, 古先生領著魚小姐走出室外。 (因為魚小姐有畏高)卻見到門上有一張紙條寫住"戶外請切飲食"....難道是因為沒有牌照...不可以在戶外飲食, 還是怕酒鬼不小心丟掉酒杯下樓?心裡還是有一絲失望。由於是酒吧, 食物選擇不太多。是日, 我們ORDER了一份燒烤併盤 (有羊架, 牛扒, 大蝦, 三文魚串, 牛肝菌)羊架偏肥, 肥膏佔一半; 牛扒普通; 大蝦很爽口, 但沒有味道;但驚喜的是牛肝菌, 最後吸收了汁, 吃落口很JUICY很多汁...好好味!魚小姐本身很愛菌類...沒想到連古先生也喜愛這個。  heehee最後上甜品.... 火焰雪
一年三百六十五天都要輪更, 大時大節更不用說!

我們的第四個聖誕節, 最終等到27/12才一起慶祝。

陰暗的燈光, 輕快的音樂, 環境挺舒適。

餐前小吃-咸爆谷
卻見到門上有一張紙條寫住"戶外請切飲食"....

心裡還是有一絲失望。

由於是酒吧, 食物選擇不太多。
魚小姐本身很愛菌類...

沒想到連古先生也喜愛這個。  heehee
燒烤併盤
最後上甜品.... 火焰雪山。
火焰雪山
魚小姐不好甜品, 只淺嘗少許。

沒想到古先生這個甜品控也對此比較失望。

而且份量大得3,4人也可以食用... 2個人食好像有點兒太多。
2014-12-27
2014-09-15 2883 瀏覽
要係大角咀搵個靜靜地既地方同朋友傾下計, 諗左好耐最後黎左呢到,Rosedale Kowloon既buffet 就食過, 但係呢間餐廳就真係第一次一上就上到30樓, 選擇左室外既位置環境好好, 可以望到海景MENU 選擇唔多, 我地最後選左龍蝦餐, 半份龍蝦再加一杯sparkling wine都只係$138+10%, 都真係幾抵~~龍蝦不是太大隻,肉質爽口,配上松露薯蓉,松露味好香而且薯蓉好滑,食完就想再食sparkling wine果味都好重另外仲有咸味既pop corn, 平時好少食咸既pop corn覺得怪怪地, 但係冇得選擇既情況下,都要食啦,感覺麻麻我地係個到留左大約3小時, 本身想再坐玲D但因為滿桌都是蟻, 唯有走LA, 同d staff 講冇人理我地><
一上就上到30樓, 選擇左室外既位置

環境好好, 可以望到海景
sparkling wine果味都好重

2014-09-11
  • 松露薯蓉
做野辛苦就梗架喇,所以呢做人最緊要識放鬆,同朋友水happy hour都係減壓方法之一,問我有咩好蒲點?其實真係唔定架,老蘭、永光就通常去,不過早前朋友介紹左響奧運站附近既skyzone 都唔錯喎!㐃 放工後去happy hour當然想relax下,處於九龍栢麗酒店30樓Skyzone有一個超正嘅360度靚影,飽覽西九嘅夜景!怕熱的都可以選擇坐在落地玻璃的室內冷氣地方。㐃 上次去剛好係世界盃期間,到處都有唔少有氣氛嘅裝飾。㐃 呢度飲品種類都有幾十款揀,有酒精/無酒精都有架!㐃 先點幾款佐酒小吃:炸魚薯條、澳洲鰻鰽魚燒魷魚-魷魚新鮮,加上燒汁味道不錯黑椒牛舌-燒得香口,咸咸地佐酒一流!㐃 巴西燒烤串-點了牛、豬、羊,這裡的食材也有講夠,用上了安格斯牛肉、美國黑豚肉和紐西蘭羊脾,肉質很juicy!㐃 這個韓式雞串hot dog絕對是必吃,起初還覺得配搭怪怪,但原來以他他汁、日式照燒汁和韓式醬調制的秘醬是超好吃,甜甜酸酸配上嫩滑雞肉,胃口立即大增!㐃 是晚只是閏密的girl talk,所以點了不多食物,不過甜品怎樣也要order的,這才能算是完美句號吧!火焰雪山-SkyZone的夜景配上on

怕熱的都可以選擇坐在落地玻璃的室內冷氣地方。
㐃 上次去剛好係世界盃期間,到處都有唔少有氣氛嘅裝飾。
㐃 呢度飲品種類都有幾十款揀,有酒精/無酒精都有架!
㐃 先點幾款佐酒小吃:

炸魚薯條、澳洲鰻鰽魚

燒魷魚-魷魚新鮮,加上燒汁味道不錯

黑椒牛舌-燒得香口,咸咸地佐酒一流!

火焰雪山-SkyZone的夜景配上on fire的火焰雪山,很美呢!裡面的三色雪糕是papagallo,另外一款是蘋果金寶-脆脆外層配上暖暖蘋果料,酸甜度剛好,這裡的甜品份量不少啊,幾個女仔一齊吃就不會怕變微胖女啦~

好盡興的一晚,與友人傾到11點都唔願走,相約在這裡有個好處,就是越夜越旺,又不怕店主要打佯趕你走,在酒店上空嘆一晚九龍夜景,吹吹水,好relax吧!

嘻嘻!下次再聚啊!

Sky Zone

九龍大角咀道86號珀麗酒店30樓

Tel: 39198338

題外話/補充資料: 相約在這裡有個好處,就是越夜越旺,又不怕店主要打佯趕你走,在酒店上空嘆一晚九龍夜景,吹吹水,好relax!
2014-07-24
  • 韓式雞串hot dog
說起這一餐飯,約了好幾次, 改期又改期, 因為大家都實在太忙碌, 足足約了個幾月先齊腳出來. 跟這幾個朋友, 認識時間不長, 但每次見面都是雞啄唔斷,總有說不盡的話題, 共通點是大家都是傻傻地, 又是十分簡單開心的人, 食下飲下傾下已經覺得好happy.一班女仔聚在一起, 找個企理又可以談天說地的地方就最適合, 今次友人介紹來到位於大角咀珀麗酒店頂樓的Skyzone. 平時真的沒什麼機會來這一區, 亦不知道這裡有一間酒店, 在奧運站走來約10分鐘, 沿路的環境實在想像不到這裡有很靚景的餐廳. 不過一踏入skyzone感覺就煥然一新, 豁然開朗.位於Rosedale hotel 30樓天台, 有室內和室外座位, 晚上7時多, 人一點也不多, 感覺十分自在, 還可隨意走出室外露台看看. 以落地玻璃圍欄, 感覺更開揚, 景觀更瞭濶. 居高臨下, 整個旺角和西九景色盡收眼底, 華燈四起, 雖不是維港的大都會繁華景緻, 卻另添一份獅子山下萬家燈火的親切感, 包圍着的是香港人不同的故事, 此情此景更讓人懷緬.室內同樣有落地大玻璃的bar枱位, 論環境真是無懈可擊,即使工作多繁忙, 坐在這裡, 望望
室內同樣有落地大玻璃的bar枱位, 論環境真是無懈可擊,即使工作多繁忙, 坐在這裡, 望望遠景, 有什麼比此刻良辰美景更值得及時行樂? 與好友對酒當歌, 煩惱壓力通通拋諸腦後.
用膳時正值世盃期間, 這裡有大電視, 約埋三五知己上來睇波, 氣氛很不錯.
這天幾個女孩子來到"飲野"既地方, 未食都要先飲, 一人點了一杯飲品. 雖然有多款特式cocktail, 不過飲完酒總容易想睡, 所以我只是乖乖的點了杯無酒精的Mocktail.
我點了一杯Rainy Romance, 全因有我很喜歡的Guava石榴汁, 還有strawberry, cranberry juice 和梳打水, 味道很refresh, 不會太甜, 不算十分有驚喜, 但清清地解喝的味道已很對味了.
每枱也會附上少量薯片和爆谷,但不知是否放得太久, 有點回潮了, 不夠脆.
Skyzone 的食品種類也不少, 胃口小的女孩子點小食最好不過, 價錢也相對化算.
朋友點了黑椒牛舌 ($68) , 賣相很不錯, 片片牛舌紅潤, 切得厚薄適中, 不過我平時甚少吃牛舌, 總覺得是內臟類味道, 友人都說很味美, 也就試一點, 頗爽口, 鹹香惹味, 算不錯吧.
相對地, 我更愛Fish & Chips, 用上澳洲鰻鰽魚再沾上麥啤炸漿炸至香脆, 入口皮脆鬆化, 魚肉幼嫩香滑, 很不錯. 炸魚薯條, 永遠都是最佳配搭, 香口惹味, 更是happy hour 不能缺少的最佳拍檔.
另一款我很回味的是照燒原隻魷魚筒($88), 新鮮魷魚掃上日式照燒汁烤至微焦, 切成一圈圈外形很吸引, 吃下去很有鮮味, 肉質煙韌, 很有嚼勁, 絕對是極佳的佐酒小食.
巴西燒烤串燒, 有牛, 羊,豬三款. 牛肉是安格斯牛肉, 肉味濃郁, 不會韌, 肉質頗稔滑, 點上醬汁和烤過的彩椒一起吃, 既能解油膩, 也令整體口感和味覺提升. 豬肉是美國黑豚肉, 爽脆有咬口, 很不錯. 羊肉用上紐西蘭羊脾, 但我不吃羊的, 留給友人品嚐.
全晚我覺得最推介的食物是星域炸雞熱狗($88), 飽面還印上skyzone招牌, 簡直是signature food, 有別用腸仔熱狗, 內裡夾上來自星星的韓式炸雞塊, 生菜絲, 秘製他他汁和照燒汁, 入口醬汁跟炸雞混和, 舌尖上有着複雜又很絕配的味道, 炸雞仍有點點香脆, 飽身夠乾, 生菜加點咬口, 美味非常.
慢慢邊傾邊食, 幾款小食已令大家很有飽意了, 不過怎樣也要點甜品才圓滿.

火焰雪山配新鮮水果 ($128), 不用多說, 一上枱, 點火, 已極具氣勢, 全部人也嘩然, 雀躍萬分不停拍照. 這一團火, 足足燒了數十秒, 看得我們面紅耳熱後才開動.
微焦的雪山蛋白外層, 切開內層是厚厚的士多啤梨和雲尼拿雪糕磚. 外層微暖略帶香脆, 內層就是軟滑的冰凍雪糕, 冷熱交替, 口感很過癮, 吃完已經很滿足了.
最後用apple crumble ($88)作結, 很完滿的一餐, 足足吃了3小時, 在醉人夜景下跟一班好友相聚, 是一件賞心樂事. 環境一流, 地點也就腳, 食物水準不錯, 以後飲野fine dining又有一好選擇了.
2014-06-18
2014-06-30 2706 瀏覽
今次近近地就去左大角咀呢間星期6 下午同老婆來到食lunch buffet, 人少少, 環境幾靜望出去d境無乜特別, 都係d摩天大廈, 無無敵大海景睇d waiter效率幾高, 一入到去就幫我地settle好曬我個人比較鐘意食海鮮類推介香煎三文魚同埋芝士焗青口甜品我就食左芒果布丁, 綠豆沙同埋雪糕 個人對甜品無乜要求, 食得落口就ok lol整體黎講我都幾滿意, 不過價錢就少貴, 間唔中來一次都ok!
今次近近地就去左大角咀呢間
望出去d境無乜特別, 都係d摩天大廈, 無無敵大海景睇
我個人比較鐘意食海鮮類
推介香煎三文魚同埋芝士焗青口

甜品我就食左芒果布丁, 綠豆沙同埋雪糕
個人對甜品無乜要求, 食得落口就ok lol

芝士焗青口
香煎三文魚