2022-06-29 203 瀏覽
有日去frd子屋企遲咗走口痕都心知不妙覺得冇乜嘢食㗎喇點知見到有間串燒係咪好押韻 食埋嗰個名咁不如試吓啦價錢一啲都唔貴呀非常之合理甚至我覺得喺呢個地域裏面算係平買咗金菇肥牛卷同埋焗蒜蓉雜菇番到屋企其實都仲熱一打開個雜菇勁香 見倒勁多蒜蓉 好正食落去非常之香!!!金菇肥牛卷亦都好好味 金菇好甜japjapjap後尾上返黎打食評嘅時候見到原來都有好多負評喎意想唔到如果要我挑剔嘅話我只可以話老闆同埋啲員工長期好似未訓醒落單冇咩反應眼神空洞我都忍唔住笑咗出聲可能老闆同員工好攰姐未必係態度唔好嘅
有日去frd子屋企遲咗走
甚至我覺得喺呢個地域裏面算係平
買咗金菇肥牛卷同埋焗蒜蓉雜菇
番到屋企其實都仲熱
一打開個雜菇勁香 見倒勁多蒜蓉 好正
食落去非常之香!!!
金菇肥牛卷亦都好好味

落單冇咩反應眼神空洞
我都忍唔住笑咗出聲
可能老闆同員工好攰姐未必係態度唔好嘅
2022-05-17 139 瀏覽
已經食過兩次, 無論黃昏前少客人定係晚上比較多單, 態度都係極差, 擺出一副你唔鐘意就咪食, 問句有冇位都串過人, 茄子又唔可以叫太多, 可能貨少又賣得平唔嫌比錢受氣m底都可以去試下, 其實西環區真係好多選擇, 唔會再有下一次

2022-02-01 165 瀏覽
店員態度惡劣 食物質素勁差真心講句自己喺屋企亂咁燒都好食過佢🥵牛肉同羊肉超鞋 茄子仲未燒熟 生蠔冇味 To be honest don’t go to this shop This is my first negative comments on Openrice because I have never experienced any restaurant worse than this one. It is the most horrible dining experience of my life.
店員態度惡劣 食物質素勁差
真心講句自己喺屋企亂咁燒都好食過佢🥵
牛肉同羊肉超鞋 茄子仲未燒熟 生蠔冇味
2022-01-31
20 分鐘 (堂食)
$200 (宵夜)
2021-08-11 244 瀏覽
經外賣平台外賣自取。比預定時間慢了40分鐘,中間問進度完全無視只hea說整緊。站在街外呆等,仲讓walk-in外賣客打尖。建議大家去食唔好經外賣平台外賣了,自己walk-in外賣,可能仲快。一路燒一直口罩拉下,抺完汗又繼續燒,太嘔心!!若好食都也還可忍,但真心整得超咸,茄子、雞翼、雞軟骨等等都係同一種咸,食完第二日仲喉嚨痛緊。Sorry無下次!!
一路燒一直口罩拉下,抺完汗又繼續燒,太嘔心!!
2021-07-26
45 分鐘 (外賣自取)
$50 (宵夜)
2021-07-25 191 瀏覽
30幾度都忽然興起想食串燒 朋友之前食過一次介紹 去到見到舖面其實唔算太大 見已經入邊有兩枱 焗住坐門口 其實真心覺得好熱 但都一場黎到就坐低 唔知係咪算比較早食 六點幾七點開始 見佢外賣單唔算太多 所以啲嘢食都唔算等得耐 上嘢食嘅時候入面張枱都埋單 可以坐入去涼冷氣仲正 啲串燒出乎意料好食 雖然唔算話太大串 價錢覺得有少少偏貴 一串安格斯肉眼要$38 但食完真係覺得正嘅 所以又再嗌左一轉 兩個人$230 都食到飽飽咁走 唯獨是就係舖頭職員仲多過啲位 如果想堂食可能都真係要早啲 如果唔係就要外賣啦
2021-05-09 239 瀏覽
在foodpanda下单外卖,时间慢了一个小时。东西水平正常吧,但真的时间太长了,希望店家要好好改进。另外烤鸡腿也不是很好吃,很真滋味还是有距离,腌得一般般。另外店家的服务也比较一般,催也催不得。非常影响心情。希望这方面要改进吧食物的分量一般般,点了一个台湾肠,以为是一根,原来是切成了一片片的那样。还有花枝丸也是切成一片片,感觉不是很值。蔬菜的价格也比较轻贵。如果基于这个服务水平和速度,汇觉得有点不值当

如果基于这个服务水平和速度,汇觉得有点不值当

外賣自取
2021-04-18 196 瀏覽
奉勸各位,串燒真係唔好經foodpand訂,我叫了依間外賣,訂既時候無得可以落走辣既要求,訂完見到依度食評話啲嘢好辣,嗱嗱聲打去餐廳打算截單,打電話又打好多次都唔通,就連foodpanda都話打唔到俾佢地,終於有一次打到佢,負責人表示已整好,仲話梗係唔係好辣啦。講到依到,大家應該估到,啲野食辣到飛起,最慘我地有人係唔食到辣,少少都會敏感,個細路最後仲要食杯麵,真係好嬲,係foodpanda系統根本無法下特別要求,好似只係部分餐廳得 ... btw外賣送到黎既野又凍又咸又辣,無下次
2021-04-18
50 分鐘 (外賣送餐)
2021-01-29 276 瀏覽
偶爾行過發現有間串燒小店門口非常香,串燒有好多門派,港式、川式、日式、東北式、泰式這店也不知道是什麼門牌,反正很有特色 及fusion,而且價錢不貴,CP非常高👍👍
偶爾行過發現有間串燒小店
門口非常香,
串燒有好多門派,港式、川式、日式、東北式、泰式
燒雞脾
外賣自取
燒雞脾
  • 燒午餐肉
  • 自家製羊肉
2020-08-30 530 瀏覽
新開大約半年左右,見food panda外賣自取有8折,超抵食質素都唔錯,今次已經係第二次幫襯,堂食只得幾個位,就算外賣返屋企,大部分串燒仍然保持熱辣辣,不過佢哋設定嘅辣度起碼係小辣程度,第一次叫唔知,真係辣到我飛起,勁灑七味粉絕對冇手軟!🍴牛舌 $18x2 ⭐️⭐️⭐️好腍好好味,不過咸左dd🍴金菇肥牛卷 $18⭐️⭐️乾咗dd,肥牛韌咗dd🍴雞軟骨 $18⭐️無乜肉,粒骨好硬,爽脆感欠奉🍴煙鴨胸 $18⭐️⭐️正正常常,如果加蜜糖就正🍴豬頸肉 $18x2⭐️⭐️好味燒得好香,但唔及泰國鋪燒得好味🍴多春魚(2條) $12⭐️⭐️香脆可口,不過入口略嫌太乾🍴翠玉瓜 $12⭐️⭐️⭐️爽脆多汁,一串有三件抵食🍴菠蘿 $12⭐️⭐️⭐️⭐️又香又甜,好有菠蘿味,推介🍴雞脾菇 $12⭐️⭐️⭐️⭐️香口又juicy,每次食串燒必叫🍴蒜頭 $12⭐️⭐️⭐️⭐️蒜頭燒焗得外脆內軟,好香好好味🍴韮菜 $12⭐️好香但好韌,同埋吸晒七味粉好辣🍴茄子 $12⭐️⭐️⭐️我無食過,但阿sir兩次都有叫🍴粟米 $12x2⭐️⭐️⭐️⭐️粟米香甜粒粒彈牙,必叫🍴大啡菇 $18⭐️⭐️⭐️⭐️只得一粒略嫌貴咗d,不過菇咬落非常多汁🍴珍寶腸 $16⭐️⭐️⭐️迷你版珍寶腸,不過不失🍴自家製羊

🍴牛舌 $18x2 ⭐️⭐️⭐️
好腍好好味,不過咸左dd
🍴金菇肥牛卷 $18⭐️⭐️
乾咗dd,肥牛韌咗dd
🍴雞軟骨 $18⭐️
無乜肉,粒骨好硬,爽脆感欠奉
🍴煙鴨胸 $18⭐️⭐️
正正常常,如果加蜜糖就正
🍴豬頸肉 $18x2⭐️⭐️
好味燒得好香,但唔及泰國鋪燒得好味
🍴多春魚(2條) $12⭐️⭐️
香脆可口,不過入口略嫌太乾
🍴翠玉瓜 $12⭐️⭐️⭐️
爽脆多汁,一串有三件抵食
🍴菠蘿 $12⭐️⭐️⭐️⭐️
又香又甜,好有菠蘿味,推介
🍴雞脾菇 $12⭐️⭐️⭐️⭐️
香口又juicy,每次食串燒必叫
🍴蒜頭 $12⭐️⭐️⭐️⭐️
蒜頭燒焗得外脆內軟,好香好好味
🍴韮菜 $12⭐️
好香但好韌,同埋吸晒七味粉好辣
🍴茄子 $12⭐️⭐️⭐️
我無食過,但阿sir兩次都有叫
🍴粟米 $12x2⭐️⭐️⭐️⭐️
粟米香甜粒粒彈牙,必叫
🍴大啡菇 $18⭐️⭐️⭐️⭐️
只得一粒略嫌貴咗d,不過菇咬落非常多汁
🍴珍寶腸 $16⭐️⭐️⭐️
迷你版珍寶腸,不過不失
🍴自家製羊肉 $22⭐️
羊肉唔羶又韌又細粒,失望
🍴豆腐 $18⭐️⭐️⭐️⭐️
豆腐有少少魚肉响面,好食又多汁

二人共消費:$256 (food panda 自取8折)
2020-08-16
40 分鐘 (堂食)
2020-08-06 381 瀏覽
呢間串燒店容許自攜盒同埋走餐具,值得一讚。今次我同屋企人叫左嘅串燒包括兩串雞軟骨同多春魚,一串牛舌,豬頸肉,白鱔,菠蘿,魚腐年糕,花枝丸,灸燒芝心丸,仲有一份雜菇。總共一百六十八蚊。所有串燒嘅溫度都啱啱好。大部分肉類嘅調味都好香噴噴,食落就比較鹹。所有肉類都有小小辣味。雜菇特別用錫紙包裝好,上面鋪左好多蒜蓉,味道非常濃烈。外賣自取準時二十分鐘做好。衛生方面可以做得更好,就係店員同客人溝通時應戴返好口罩。
呢間串燒店容許自攜盒同埋走餐具,值得一讚。
總共一百六十八蚊。所有串燒嘅溫度都啱啱好。
雜菇特別用錫紙包裝好,上面鋪左好多蒜蓉,味道非常濃烈。
外賣自取準時二十分鐘做好。
衛生方面可以做得更好,就係店員同客人溝通時應戴返好口罩。
2020-08-02
20 分鐘 (外賣自取)