2023-10-18 147 瀏覽
週未輕鬆,今晚晚餐同朋友想吃韓燒,就找去那間吃,上次同另一朋友吃過,食物種類多同環境不錯,就直接上了去,看了一會餐牌叫了韓風厚切豬腩片/豬五花/土匪雞翼/照燒雞扒  豬腩片特別厚身,五花身薄薄一片,肥瘦適中,濃郁豬香味,好嫩滑,雞扒同雞翼厚肉,肉味好鮮香同滑身刺身  三文魚/榮螺片/仿鮑片/八爪片片片厚底,三文魚同八爪片鮮海魚鮮味,榮螺片同仿鮑片鮮海貝鮮味,爽口彈滑螺/蜆  細細粒,螺同蜆肉身彈牙爽脆,有嘴嚼感,不失鮮海鮮貝鮮味白菜/唐生菜  大棵,好翠綠,菜身嫩滑爽口,好鮮鮮菜味炸物  炸魚皮/洋蔥圈/炸蟹每款炸到脆身,入口好脆卜卜,好香魚味,洋蔥味同蟹香味金沙骨/煙鴨胸/多春魚/香草魚柳  金沙骨同煙鴨胸厚肉,特別香肉味同鴨香味,好軟霖滑,多春魚同香草魚柳,滑身,鮮魚香鮮味腐竹/芝心丸/魚皮餃/台灣腸  魚皮卷/花枝丸/貢丸丸類每款彈滑爽口,芝心丸,丸包住芝士好流心,香濃芝士味,花枝丸同貢丸,分別有香濃墨魚味同香菇味,魚皮餃,腐竹,魚皮卷,爽滑皮身,好香魚肉味同腐香味,台灣腸,短身,一口咬到,腸肉味特別香粟米/秋葵 粟米同秋葵,好爽脆身,粟米粒香甜,秋葵鮮菜鮮味金菇  絲絲爽滑,好

刺身

三文魚/榮螺片/仿鮑片/八爪片
刺身 三文魚/榮螺片/仿鮑片/八爪片
螺/蜆

細細粒,螺同蜆肉身彈牙爽脆,有嘴嚼感,不失鮮海鮮貝鮮味
白菜/唐生菜

大棵,好翠綠,菜身嫩滑爽口,好鮮鮮菜味
炸物

炸魚皮/洋蔥圈/炸蟹
每款炸到脆身,入口好脆卜卜,好香魚味,洋蔥味同蟹香味
炸物 炸魚皮/洋蔥圈/炸蟹

腐竹/芝心丸/魚皮餃/台灣腸

魚皮卷/花枝丸/貢丸
腐竹/芝心丸/魚皮餃/台灣腸 魚皮卷/花枝丸/貢丸

粟米/秋葵

粟米同秋葵,好爽脆身,粟米粒香甜,秋葵鮮菜鮮味
金菇

絲絲爽滑,好鮮香菇菜味
自家制蜜瓜乳酪雪糕

好重蜜瓜奶香味,乳酪味剛好,甜度適中
2023-10-07
刺身 三文魚/榮螺片/仿鮑片/八爪片
炸物 炸魚皮/洋蔥圈/炸蟹
腐竹/芝心丸/魚皮餃/台灣腸 魚皮卷/花枝丸/貢丸
2023-10-18 179 瀏覽
今日來到荃灣店既校長燒肉🥰其實薯媽之前已經食過無數次,因為呢間真係好平好抵食,甘我今日就係食午市放題💟$118一位成人😱甘平邊到搵阿?食90分鐘啊😆呢到仲有埋火鍋🍲添 選擇真係多個自助吧仲好豐富💟加埋火鍋仲有2小時仼食都只係238一位 食完燒仲有得十下十下,好正阿🩵✅燒肉區✅沙律區✅熟食區✅壽司區✅前菜小食區✅甜品區✅飲品區✅啤酒區✅花茶區✅點心區✅呢間環境勁靚,個場都好大⭐️我食到勁飽,真係咩都有得食😆
呢間環境勁靚,個場都好大⭐️
我食到勁飽,真係咩都有得食😆
📍呢間校長燒肉係荃灣區都算幾出名👏🏻 因為價錢抵食選擇多而成日都滿座🙆🏻 座位闊落地方大 好適合大圍Gathering 除咗燒烤同火鍋之外 仲有唔少中日韓熟食同甜品等 食物選擇比幾年前黎既時候仲多咗tim!❤️餐廳採用自助形式 所有配料都無限任添! 🌀 韓式燒烤: 燒烤肉類全部均有醃製過 韓風甜辣醬/ 蒜香醬/ 香辣醬/ 黑椒汁等口味任均選擇😍 我最鍾意係韓風厚切豬腩片 油脂滲透令豬肉入口油潤 配合爽口彈牙既口感同惹味醬汁 雖然邪惡但忍唔住食多幾塊 丸子類同蔬菜菇類都好多野揀~🌀 一人火鍋: 有幾款湯底可以揀 大路湯底豬骨/麻辣/壽喜燒都有齊 一大圍人唔駛就黎就去 唔鍾意燒野食既可以打邊爐!🌀 點心及中式熟食: 點心有蝦餃/ 燒賣/ 牛肉球 我就比較鍾意熟食 有鼓椒炒蜆/東風螺/貴妃雞 煮得都好入味🌀小食及沙律吧: 有洋蔥圈/麥樂雞/炸蟹鉗/炸魚皮 燒肉之前可以食少少沙律中和下 覺得唔錯🫣當然仲要滿足埋甜品胃 除咗一口芝士蛋糕 仲有自家製布甸同多款雪糕雪條🍨價錢超抵食 雖然有限時 但如果冇人等位 完全唔趕客🫶🏻
📍

餐廳採用自助形式 所有配料都無限任添!

2023-10-12 177 瀏覽
約咗朋友喺荃灣沙咀道食午餐, 見好耐冇食過韓燒, 就去咗呢間校長燒肉日韓料理。餐廳佔翡翠廣場整個2樓, 面積大座位闊落。 而且全部都係卡位, 坐得舒適又唔怕受隔離打擾。而且中午放題有兩小時, 可以同朋友慢慢食慢慢傾。 午市放題$158任食韓燒加任食火鍋, 呢個價錢絕對超值。餐廳分燒肉區, 火鍋區, 沙律區, 點心區, 熟食區, 飲品區, 甜品區, 茗茶區, 炸物區任君選擇,食品多元化, 迎合不同年齡層客人需求。先來燒肉區, 雞,牛,豬,魚, 海鮮樣樣齊, 個人推介豬五花腩, 厚切豬五花咬落有口感, 又juicy。 韓式豬頸肉也不錯,韓式醬很入味, 肉質爽脆。 強烈推介烤三文魚頭, 日式香料和七味粉很開胃惹味, 三文魚頭油脂四溢, 燒起來香嫩多汁, 滿滿的骨膠原很適合女仕養顏。火鍋區--湯底有三款 可選壽喜燒,日式豬骨,麻辣火鍋,有各式各樣的蔬菜, 貢丸, 沙律丸,台灣腸, 香腸, 生根 應有盡有。飲品區-- 各款罐裝飲品如紅茶,綠茶, 椰汁, 荔枝烏龍茶, 清涼茶, 蜜瓜奶等不能盡錄茗茶區-- 可按自己喜好自行調配各款花茶, 有十多款選擇。炸物區-- 炸雞塊, 炸魚柳, 炸蟹鉗,炸春捲

午市放題$158
任食韓燒加任食火鍋, 呢個價錢絕對超值。

茗茶區-- 可按自己喜好自行調配各款花茶, 有十多款選擇。

炸物區-- 炸雞塊, 炸魚柳, 炸蟹鉗,炸春捲, 炸連皮薯條, 不過不失。

熟食區-- 炒白菜, 咖哩魚蛋香腸, 孜然骨, 居然還有薑醋豬手

點心區-- 牛肉球, 蝦餃,燒賣, 糯米雞, 馬拉糕, 尚算豐富。

甜品區-- 各式各樣啫哩果凍, 還可以自制台式甜品

總括來說, 校長燒肉位置便利, 性價比高, 食物選擇多。 如果你是食肉獸, 這裏是不錯的選擇。

2023-10-10 152 瀏覽
校長燒肉荃灣分店位於荃灣沙咀道298號翡翠廣場2樓餐廳有電梯同樓梯上2樓一打開門,就係校長燒肉先黎係刺身區要留意既係帶子同赤蝦<有殼>在晚上7點十五後之會供應刺身每次最多攞3款刺身款式多有三文魚 肥美馬刀貝 爽口虎蝦 彈牙呢三款係我必食推薦再黎就係雪糕櫃係晚上7點半後供應有韓國的榴槤雪條 香濃榴槤味蜜瓜雪條 清甜味能得利荔枝雪條 荔枝味非常正 好清新樂天牛奶朱古力批 最受歡迎有炸物區有麥樂雞,春卷,唐揚雞件,薯角炸到脆卜卜飲品有汽水,綠茶,啤酒我飲綠茶非常清爽好夾食燒肉仲左罐裝飲品仲有花茶區有沙律區泡菜,沙律菜,粟米,車厘茄等等我食左泡菜非常爽口😋少辣菜類有木耳,南瓜,芋頭,生菜等等係打邊爐的配菜我夾左生菜,包住燒肉食生菜好新鮮🥬燒烤區同打邊爐區係拼排我食左牛油粟米 多汁好味牛五花 肉質好嫰 打邊爐同燒肉都好食麻辣雞扒 我用黎燒烤 肉質嫰👍龍脷魚 燒完仍然嫰滑韓式牛肉 好薄,好滑👍芝士腸必食 爆汁👍芋絲好爽口墨魚丸 彈牙湯底自助形式麻辣湯同壽喜燒 比較受歡迎餐廳係9點黎有宵夜時間,食到店舖關門成人$178非常抵食👍
校長燒肉荃灣分店位於荃灣沙咀道298號翡翠廣場2樓

餐廳有電梯同樓梯上2樓

一打開門,就係校長燒肉

先黎係刺身

蜜瓜雪條 清甜味

能得利荔枝雪條 荔枝味非常正 好清新

樂天牛奶朱古力批 最受歡迎

有炸物區

有麥樂雞,春卷,唐揚雞件,薯角

炸到脆卜卜

飲品有汽水,綠茶,啤酒

我飲綠茶

非常清爽

好夾食燒肉

仲左罐裝飲品仲有花茶區

有沙律區

泡菜,沙律菜,粟米,車厘茄等等

我食左泡菜

非常爽口😋

少辣

菜類有木耳,南瓜,芋頭,生菜等等係打邊爐的配菜

我夾左生菜,包住燒肉食

生菜好新鮮🥬

燒烤區同打邊爐區係拼排

我食左牛油粟米 多汁好味

牛五花 肉質好嫰 打邊爐同燒肉都好食

麻辣雞扒 我用黎燒烤 肉質嫰👍

龍脷魚 燒完仍然嫰滑

韓式牛肉 好薄,好滑👍

芝士腸必食 爆汁👍

• 甜品
  • 飲品區
  • 雪糕
2023-10-09 122 瀏覽
有次跟朋友在大埔吃過這間分店的放題,覺得還不錯,今次經過荃灣,又看見這餐廳,便帶家人一試。這兒燒肉、火鍋、壽司、點心、沙律......包羅萬有!燒烤肉類種類繁多,豬、牛、羊、雞、海鮮、肉丸、香腸......一應俱全,而且全部醃好,十分入味。有不同的火鍋湯底可以選擇,我們選擇了壽喜燒和豬骨湯底。火鍋材料選擇有很多,我們主要吃蔬菜及丸類。值得一讚的是蔬菜十分新鮮,火鍋煮過後很鮮甜爽脆😍另外還有烏冬、韓國麵及螺絲粉供選擇。炸物有春捲、洋蔥圈、麥樂雞,還有炸魚皮、響鈴可以用作打邊爐🤩點心有蝦餃、燒賣、牛肉球、珍珠雞等。沙律菜和甜品的款式也多得驚人,還有軟雪糕和糖果放題。最令我驚喜的除了有青酒放題外,還有花茶放題,真是極少在放題或自助餐中見到!我炮製了玫瑰山楂紅棗茶,十分滋陰養顏♥️
有次跟朋友在大埔吃過這間分店的放題,覺得還不錯,今次經過荃灣,又看見這餐廳,便帶家人一試。這兒燒肉、火鍋壽司、點心、沙律......包羅萬有!

有不同的火鍋湯底可以選擇,我們選擇了壽喜燒和豬骨湯底。

另外還有烏冬、韓國麵及螺絲粉供選擇。

點心有蝦餃、燒賣、牛肉球、珍珠雞等。

沙律菜和甜品的款式也多得驚人,還有軟雪糕和糖果放題

最令我驚喜的除了有青酒放題外,還有花茶放題,真是極少在放題自助餐中見到!我炮製了玫瑰山楂紅棗茶,十分滋陰養顏♥️

2023-10-03 115 瀏覽
上星期到荃灣逛街晚飯時間路經這一間之前嘗試過有提供燒肉和刺身的放題店不得不說餐廳環境乾淨企理,而且分區清晰,有不同區域劃分飲品火鍋燒肉配料或熱食先來第一輪的燒肉選取了牛仔骨牛扒豬扒和煙鴨胸,店員非常細心,每隔一段時間便會主動更換烤爐上的牛油紙,而且食物質素不錯,肉質新鮮,醃料味道豐富另外亦吃了不少他們的小吃,當中的涼拌蓮藕和泡菜值得推薦,是十分開胃的小吃燒肉吃了一輪後便嘗試火鍋,火鍋的配料選擇不少,基於吃了很多肉類的關係,火鍋主要吃蔬菜和配料,響鈴和冬菇都值得encore總括來說這間餐廳性價比高,而且食材的選擇真的很多,適合一口氣想吃不同種類的朋友
上星期到荃灣逛街晚飯時間路經這一間之前嘗試過有提供燒肉和刺身放題

燒肉吃了一輪後便嘗試火鍋火鍋的配料選擇不少,基於吃了很多肉類的關係,火鍋主要吃蔬菜和配料,響鈴和冬菇都值得encore

2023-10-01 141 瀏覽
休息日和媽媽去食校長燒肉日韓料理,食完再去接放學,時間剛好又充實,哈哈。校長燒肉日韓料理,一間已經食過好幾次的餐廳,因為給一個價錢,就可以無限任食,食到自己夠自己飽為止。飲品、沙律、點心、燒烤、火鍋、甜品、壽司等一應俱全。人均消費$154,食夠兩小時,飽到捧着肚子走。飲品有熱有涼,湯水點心食完好暖胃。除了有中式糖水,連豬腳薑醋都有得食。媽媽見到不停的食,還大讚豬腳薑醋夠入味,肥膏豬皮都整得不再肥膩,只有酸酸甜甜的薑醋味,食完一碗又一碗(不是食完一件又一件😂😂😂)燒烤款式都不少,香草魚柳、三文魚腩骨、秋刀魚、魷魚鬚、韓式豬肋骨、孜香豬扒、韓醬豚肉、香草腸、豬柳漢堡、煙鴨胸片、一口牛、醬醃雞腎片、韓風雞軟骨粒、水牛城雞中翼、土匪雞中翼、香辣豬頸肉等等,數不完的款式,韓式中式的醃製風格都有得選擇。沙律方面,粟米、車厘茄、青瓜、沙律菜等都翠綠新鮮,略調醬料,跟自助式一樣的味道,但價錢只是百多元一位,所以來了好幾次了。食完再開啟甜品胃,食雞蛋布丁、藍莓乳酪杯、士多啤梨啫喱、朱古力雪糕等,飽到上心口。

校長燒肉日韓料理,一間已經食過好幾次的餐廳,因為給一個價錢,就可以無限任食,食到自己夠自己飽為止。飲品、沙律、點心、燒烤、火鍋甜品壽司等一應俱全。人均消費$154,食夠兩小時,飽到捧着肚子走。

2023-09-18
2 分鐘 (堂食)
香港探店 — 校長燒肉日韓料理(荃灣)呢間燒肉好抵食 以任食放題形式嚟講真係大部分想食嘅嘢都有得食肉類大王 蔬菜大王 都通通滿足到啤酒 汽水 樽裝飲品 甚至花茶都有💕最欣賞佢嘅係佢可以燒肉打邊爐 兩食張枱設有小煲仔比你食火鍋一食兩味 差未有雞煲姐🤭食物種類好多 例如雞扒都有幾隻味道揀牛扒 牛仔骨 鮮牛肉 肥牛 任揀一邊燒肉 一邊飲啤酒 感覺好爽😬大家想要平價燒肉打邊爐就一定揀呢間任食放題 人均二三百 性價比無得輸啦👍🏻我最鐘意係佢嘅甜品 有好多唔同味嘅啫喱😋款唔多 但都幾好味👍🏻
香港探店 — 校長燒肉日韓料理(荃灣)

呢間燒肉好抵食 以任食放題形式嚟講

我最鐘意係佢嘅甜品 有好多唔同味嘅啫喱😋
款唔多 但都幾好味👍🏻
2023-09-10
2023-09-17 155 瀏覽
難得平日放假,食飯唔洗同人逼,食早d又平d,又唔怕消化唔切🤣朋友想食燒肉,又唔想太貴,就即刻諗起校長,確實係窮人恩物,價廉物美😋7點前離座,連埋刺身,先$188位再加一,包兩小時任飲任食,刺身、燒肉、點心、火鍋、甜品5點鐘入座人唔多,兩個人都可以坐窗口卡位,坐得舒適又舒服🥰飲品款式好多,重有超多款花茶食物方面,當然不能同貴價燒肉比啦,當佢燒嘢食咁,就好滿足喇,燒烤款式好多,應有盡有,醃製味道唔錯,唔會好咸但又夠入味😋大推雞腎、一口牛、雞扒、魚柳;重有燒秋葵都唔錯呀😋重可以一邊燒一邊烚,亦有d熟食小食咁,二百出頭,無投訴喇🤭

7點前離座,連埋刺身,先$188位再加一,包兩小時任飲任食,刺身、燒肉、點心、火鍋甜品

5點鐘入座人唔多,兩個人都可以坐窗口卡位,坐得舒適又舒服🥰

飲品款式好多,重有超多款花茶

重可以一邊燒一邊烚,亦有d熟食小食咁,二百出頭,無投訴喇🤭
2023-09-10 104 瀏覽
好耐無食過放題任食任飯,第一次嚟依間試試估唔到有喜出望外嘅驚喜😂🎉,無記錯真係第一次又有得韓式燒烤,又有得打邊爐,仲要任飲又任食,仲要有超多選擇,真係兩個鐘都試唔哂啲款式😮‍💨🤣。頭盤唔洗講多,一定係食番啲開胃嘢先😏。但係開胃得嚟又要有啲要求,今次就嚟食啲海鮮開開胃,東風螺再加炒蜆👍,真係直頭完全無得輸🎉。唔好以為係任食就無鑊氣😋,真係識到舔舔脷😉。再嚟一定係男人最愛任食牛豬雞羊肉放題,食肉獸可以完全開行Turbo,完全博命食😂。當然同時間都唔少得都燒啲海鮮魷魚同多春魚👍👍👍。韓燒燒到咁上下,真係突然想打邊爐又得,即係出去拎個煲就得,得咗👍👌。唔好以為又係得韓燒同打邊爐囉,仲有魚生食架,魚生好新鮮,選擇亦唔少。真係好似出奇蛋咁😂😂😂一次滿足幾類人,人人都啱食👍。點解咁講?因為香口野,雪糕🍦,甜品,飲品樣樣齊,真係唔試下都唔知一間鋪可以有咁多選擇👍👍👍。

2023-07-23
  • 火鍋
  • 飲品
  • 甜品
  • 雪糕
2023-09-09 3638 瀏覽
荃灣校長燒肉兩小時放題$238,除燒烤,也有火鍋、刺身,壽司、點心、炸物、小食、熟食……等,還有湯、甜品及飲品,還可自制沙律……刺身要了三文魚、鮮帶子,及要了鰻魚壽司……,三文魚軟滑油香,鮮帶子很鮮味。小食有炸薯角、洋蔥圈、麥樂雞、炸魚皮……熟食有鼓椒炒蜆、炆排骨、東風螺、貴妃雞……點心有蝦餃、燒賣、牛肉球……等等。還有節瓜粟米紅蘿蔔瘦肉湯,好清甜。主角燒烤肉類有很多款式,豬、牛、羊、海鮮……,丸類、腸類、蔬菜類都有,全部自助自取。牛仔骨厚薄適中,特別好牛味!牛五花肥瘦適中,很易熟,又香牛味,所以很喜愛!水牛城雞中翼、肉質帶嫩,很香。多春魚魚子特別香及爽口。韓風大醬牛肉片、韓醬豚肉、孜香豬扒、土匪雞中翼.......最愛韓風大醬牛肉片夠厚又入味.....還有非常多的款式,魷魚鬚、海蝦、香草魚柳、煙鴨胸片、照燒雞扒、麻辣豬扒、黑椒薄牛扒、一口牛、韓式豬肋骨、香草腸......,也有很多丸類、餃類.....而且還可以一邊食燒烤一邊食火鍋,餐廳款式多且頗高質,食得好開心……甜品的款式也不少,食得相當滿足……
荃灣校長燒肉兩小時放題$238,除燒烤,也有火鍋刺身壽司、點心、炸物、小食、熟食……等,還有湯、甜品及飲品,還可自制沙律……

小食有炸薯角、洋蔥圈、麥樂雞、炸魚皮……

熟食有鼓椒炒蜆、炆排骨、東風螺、貴妃雞……

點心有蝦餃、燒賣、牛肉球……等等。

還有節瓜粟米紅蘿蔔瘦肉湯,好清甜。

牛仔骨厚薄適中,特別好牛味!
牛五花肥瘦適中,很易熟,又香牛味,所以很喜愛!

水牛城雞中翼、肉質帶嫩,很香。
多春魚魚子特別香及爽口。

最愛韓風大醬牛肉片夠厚又入味.....

甜品的款式也不少,食得相當滿足……
2023-09-06 97 瀏覽
今日和家人到荃灣逛街,順道到校長燒肉食放題,店內環境幾寬敞,主要是卡座,坐得幾舒適,而且價錢不貴,都幾抵食。燒肉種類繁多,好多選擇,原來燒菠蘿幾好味,又甜又香。五花腩厚切,醃得夠入味,燒起來油香四溢,入口幾爽口,肥而不膩。燒多春魚都好惹味,一點都不腥,燒得外皮微脆,加點燒烤醬更美味。還送了我們一塊安格斯牛扒,都幾厚身,雖然油花並不是很多,但都算唔錯,口感幾好,幾軟滑,不雖加錢,抵讚。刺身都幾多款,三文魚、帶子、白貝、大赤蝦、泰式生蝦......帶子好新鮮,甘甜彈牙。泰式生蝦夠爽口,肉質鮮甜不腥。食完燒肉還可以食火鍋,食些瓜菜消消滯真的不錯,火鍋生料都好多選擇。還有不少熟食,炸物、點心各式各樣,但實在是吃不了那麼多,下次要留肚再食餐飽。甜品也有很多,有各種味道的奶凍,加些淡奶,很好味,最好就是不會太甜。還可試試不同味道的雪櫃雪條,實在太豐富。校長燒肉日韓料理(沙咀道)荃灣沙咀道298號 翡翠廣場2樓 港鐵荃灣站B1出口,步行約8分鐘Tel. 3619 0212 韓國菜/日本菜/燒烤/烤肉/自助餐/韓燒# 相機食先# 香港探店# 晚上自助# 荃灣美食# Foodie

校長燒肉日韓料理(沙咀道)
荃灣沙咀道298號 翡翠廣場2樓
# 晚上自助
# 荃灣美食
# Foodie
2023-09-03 99 瀏覽
今日到荃灣食燒肉放題,這店環境幾寬敞,大多是卡座,坐得幾舒服,裝修比較時尚,很合適年青人。刺身都有好多款,有三文魚、大赤蝦、生蝦、帶子、鯛魚......整體感覺幾新鮮,我最喜歡大赤蝦,真的好大隻,肉質飽滿,爽口甘甜,相當美味。帶子雖然不是很大隻,但夠新鮮,口感很好。燒肉種類就更多,豬、牛、雞、魚、魷魚等等,各式各樣的生料任你選擇。雞翼都有幾種,我覺得水牛城雞翼好味,又辣又香。燒魷魚也美味,十分爽口,加點燒肉汁更正。每座還送一大塊安格斯牛扒,油花均勻,肉質軟滑,味道濃郁,口感佳。可惜只有一塊,如果可再多一兩塊就好。熟食也不少,有點心、壽司、各式炸物、辣酒花螺等等。春卷夠脆,加點雞醬更美味。蝦餃比我想像的要好味,跟茶樓食的差不多。甜品也有好多選擇,有不同味道的奶凍,口感味道都幾好,尤其是斑蘭味奶凍。

• 牛扒
2023-08-22 130 瀏覽
校長燒肉: 餐廳主打燒烤加火鍋,食物區有七十多種食物任君選擇,例如海鮮,內類,丸頻,蔬菜等等,唔少肉類已經醃制好,直接燒完就可以吃,內質鮮甜,不用點醬已好好味,熟食區還有辣炒東風螺,辣炒蜆,滷水豬腳等等,非常惹味,飲品選擇非常之多,食物選擇更加之多,沙律,壽司,刺身放題,炸物之外,還有比較少見啲放題蒸龍點心,蝦餃、燒賣、馬拉糕等等,正呀!火鍋區:有幾種湯底任你選擇,有麻辣湯底,豬骨湯底同壽喜燒湯底,火鍋配料除肥牛,內類,丸類,還有豆卜,茅根,支竹,蔬菜等等,品種非常之多,-定滿一定滿足大胃口的你!
校長燒肉: 餐廳主打燒烤加火鍋,食物區有七十多種食物任君選擇,例如海鮮,內類,丸頻,蔬菜等等,唔少肉類已經醃制好,直接燒完就可以吃,內質鮮甜,不用點醬已好好味,熟食區還有辣炒東風螺,辣炒蜆,滷水豬腳等等,非常惹味,飲品選擇非常之多,食物選擇更加之多,沙律,壽司刺身放題,炸物之外,還有比較少見啲放題蒸龍點心,蝦餃、燒賣、馬拉糕等等,正呀!火鍋區:有幾種湯底任你選擇,有麻辣湯底,豬骨湯底同壽喜燒湯底,火鍋配料除肥牛,內類,丸類,還有豆卜,茅根,支竹,蔬菜等等,品種非常之多,-定滿一定滿足大胃口的你!