2024-10-17
朋友介紹的一間素食餐廳😍😍 賣相同味道都不錯,仲有好鐘意餐廳個環境,好舒服,有d plants 🪴 感覺有好多oxygen好fresh🌿🌱🥰原來素食係可以整到咁colourful🤩 而且仲好大份,唔洗怕食沙律唔飽🥗🥰 個人特別中意酸種麵包配沙律,同埋個蓋飯🤩🤩 蓋飯有鷹嘴豆,有菜,有牛油果🥑,有蕃茄,配左wasabi蛋黃醬,食落又fresh又唔會淡而無味,我好中意😍😍𝓜𝓪𝓲𝓷 🥘🌟1️⃣熱情果茴香頭沙律配酸種麵包🥗🍞𝙋𝙖𝙨𝙨𝙞𝙤𝙣𝙛𝙧𝙪𝙞𝙩 𝙖𝙣𝙙 𝙁𝙚𝙣𝙣𝙚𝙡 𝘽𝙪𝙡𝙗 𝙎𝙖𝙡𝙖𝙙 𝙬/ 𝙎𝙤𝙪𝙧𝙙𝙤𝙪𝙜𝙝 𝘽𝙧𝙚𝙖𝙙 🌟2️⃣ 牛油果蓋飯配山葵蛋黃醬🍚🥑🥬𝘼𝙫𝙤𝙘𝙖𝙙𝙤 𝙋𝙤𝙠𝙚 𝙍𝙞𝙘𝙚 𝘽𝙤𝙬𝙡🌟3️⃣香辣蕃茄植物蟹肉意大利麵🍝 🍅𝙎𝙥𝙞𝙘𝙮 𝙏𝙤𝙢𝙖𝙩𝙤 & 𝙋𝙡𝙖𝙣𝙩-𝙗𝙖𝙨𝙚𝙙 𝘾𝙧𝙖𝙗 𝙈𝙚𝙖𝙩 𝙎𝙥𝙖𝙜𝙝𝙚𝙩𝙩𝙞𝓓𝓻𝓲𝓷𝓴🍹 🌟4️⃣ 𝙂𝙧𝙚𝙚𝙣 𝙈𝙞𝙭𝙚𝙙 🍏🍍🥬𝘒𝘢𝘭𝘢| 𝘈𝘱𝘱𝘭𝘦𝘴 |𝘎𝘶𝘢𝘷𝘢| 𝘗𝘪𝘯𝘦𝘢𝘱𝘱𝘭𝘦羽衣甘藍|蕃石榴|蘋果|菠蘿5️⃣桂花雪梨花茶 🍐☕️🫖𝙊𝙨𝙢𝙖𝙣𝙩𝙝𝙪𝙨 & 𝙋𝙚𝙖𝙧6️⃣紅棗薑茶 ☕️🫖𝙍𝙚𝙙 𝘿𝙖𝙩𝙚𝙨 & 𝙂𝙞𝙣𝙜𝙚𝙧
𝓜𝓪𝓲𝓷 🥘
🌟1️⃣熱情果茴香頭沙律配酸種麵包🥗🍞