2021-06-01 119 瀏覽
今日Lunch time為好朋友慶生,選好了一向喜歡的梔子cafe,不是第一光顧,食物咖啡仍然甘好高質,不只外在美打咭cafe.更是有好食物好啡我們點了set lunch 紅菜頭煙三文魚沙律和清酒煮牛肋配飯沙律味道有驚喜,材料選配得好,沙律菜很新鮮,三文魚份量也很多又大片,還配有合桃喎提子乾,加上紅菜頭清新,夏天食很適合。牛肋很入味,尤其白蘿蔔,平常不太喜歡白蘿蔔嘅我都覺得非常入味很好食,個汁加入珍珠米既飯真係啱晒😋預先跟餐廳訂好開心果蛋糕,造下小驚喜。難怪蛋糕咁受歡迎,味道真係好特別,充滿着開心果嘅味,而餅底脆脆口感十足,開心果蛋糕都係第一次食,很有驚喜配上靚靚拉花cappuccino,真是下雨天的美好lunch ☺️而且店員窩心安排,醒目適當時間送上蛋糕,佢哋服務非常之好,加分加分開心的生日lunch !最重要壽星女滿意!

開心的生日lunch !最重要壽星女滿意!
2021-05-20 208 瀏覽
牛油果蟹肉意粉$148上枱既時候有少少腥味真係驚左一驚好彩食落口又冇腥味蟹肉成座小山咁份量十足意粉係扁身既軟硬適中牛油果醬好幼滑每條麵都掛滿左牛油果醬汁唯獨啲小菜苗未算有草青味既分開食都還可以但夾埋一齊食就好奇怪既口感美味指數:7.5/10開心果慕絲蛋糕$58呢個有驚喜開心果慕絲好滑唔會有一粒粒既感覺蛋糕好有層次一層慕絲一層蛋糕最後係消化餅做既餅底唔會太硬成個蛋糕甜度適中唔會有膩既感覺美味指數:9/10玫瑰拿鐵(凍)$43個漸層勁靚只要唔攪勻點飲都會保持漸層有淡淡既玫瑰花味唔係一般既玫瑰糖漿冰融左都仲有玫瑰味美味指數:8/10

牛油果蟹肉意粉$148

有淡淡既玫瑰花味
唔係一般既玫瑰糖漿
冰融左都仲有玫瑰味
美味指數:8/10
題外話/補充資料: 🔔每人最低消費一杯野飲 🔔消費$150以下只可以現金支付
2021-05-20
  • 玫瑰拿鐵
  • 開心果慕絲蛋糕
尖沙咀除了厚福街,山林道也是美食的集中地🍽。這次試了一間網上評價一直都很不錯的咖啡店。它門面是一組白框的玻璃門窗🪟,簡單典雅。內裏樓底頗高,大幅度採用了天然光☀️。木系檯凳,加上杯碟精美有質感,在這裏用餐很𝐶ℎ𝑖𝑙𝑙😌。.◇開心果蛋糕◇$58看到網上的人都很推介這個💕果然很好吃😋開心果味比想像中濃郁,慕絲綿綿的口感很讚𝑆𝑖𝑧𝑒適中,亦不會過甜,但𝑚𝑜𝑢𝑠𝑠𝑒容易膩。覺得兩個人𝑠ℎ𝑎𝑟𝑒一個🍰當飯後甜點很可以❣️.◇番茄忌廉蟹肉意大利麵◇$108用料超足,每一口都吃到忌廉蟹肉☺️清新的番茄🍅跟濃味的蟹肉🦀是個不錯的配搭。調味很好,份量也不錯💯.◇紅菜頭煙三文魚沙律◇$98養生人士表示喜歡這個💛除了紅菜頭,三文魚和沙律菜🥗還有藜麥,提子乾,合桃,杏仁,流心蛋🥚超級健康又低碳水🥰推介給喜歡吃黑醋醬沙律的健康人士✨.◇𝑪𝒂𝒑𝒑𝒖𝒄𝒄𝒊𝒏𝒐◇(跟餐)杯碟和小匙羹超有質感,有種樸實無華的美💖☕️咖啡表現正常,是好喝的。.◇玉桂蘋果茶◇ (跟餐)這款茶比較特別,是外面比較少有的🍵。入口淡雅清新,能慢慢細味玉桂的香氣☺️可以問店員加熱水😉.這間真的坐得

◇開心果蛋糕◇$58
看到網上的人都很推介這個💕果然很好吃😋
開心果味比想像中濃郁,慕絲綿綿的口感很讚
𝑆𝑖𝑧𝑒適中,亦不會過甜,但𝑚𝑜𝑢𝑠𝑠𝑒容易膩。
覺得兩個人𝑠ℎ𝑎𝑟𝑒一個🍰當飯後甜點很可以❣️
開心果蛋糕

◇番茄忌廉蟹肉意大利麵◇$108
用料超足,每一口都吃到忌廉蟹肉☺️
清新的番茄🍅跟濃味的蟹肉🦀是個不錯的配搭。
調味很好,份量也不錯💯

◇紅菜頭煙三文魚沙律◇$98
養生人士表示喜歡這個💛
除了紅菜頭,三文魚和沙律菜🥗
還有藜麥,提子乾,合桃,杏仁,流心蛋🥚
超級健康又低碳水🥰
推介給喜歡吃黑醋醬沙律的健康人士✨
紅菜頭煙三文魚沙律

◇𝑪𝒂𝒑𝒑𝒖𝒄𝒄𝒊𝒏𝒐◇(跟餐)
杯碟和小匙羹超有質感,有種樸實無華的美💖
☕️咖啡表現正常,是好喝的。
Cappuccino

◇玉桂蘋果茶◇ (跟餐)
這款茶比較特別,是外面比較少有的🍵。
入口淡雅清新,能慢慢細味玉桂的香氣☺️
可以問店員加熱水😉
玉桂蘋果茶

這間真的坐得挺舒適的(雖然店面不算大)。
那天我午餐時間來晚了要排隊😅
但試過之後覺得食物質素不錯,值得等候!
最後要讚一下這裏的店員態度很好,既專業又親切,最近到訪的𝐶𝑎𝑓𝑒中數這家服務最好👍🏻。

𑁍 ☼︎ 𑁍 ☼︎ 𑁍 ☼︎ 𑁍 ☼︎ 𑁍 ☼︎ 𑁍
⭐ 推薦程度: 9/10
⇨味道: 9/10
⇨環境: 8.5/10
⇨性價比: 8.5/10
30 分鐘 (堂食)
開心果蛋糕
紅菜頭煙三文魚沙律
玉桂蘋果茶
2021-05-17 145 瀏覽
📍梔子 Zi位於尖沙咀山林道嘅一間草木style Cafe🧡 鋪面位置唔算多,不過裝修都唔錯每個位都可以打卡~好適合各位文青~嘢食都算好味,店員們都好有禮貌👍🏻———————————————————🥯 煙三文魚配蕃茄bagel $88呢個bagel有火箭菜忌廉芝士同埋煙三文魚一齊上,都算幾足料唔會得少少配料咁樣,煙三文魚同忌廉芝士食到尾每一啖都可以配包食到,不過個包就有啲硬,不過不失啦~不過食晒成個包都唔係話好飽🤣輕食嘅話就算唔錯,如果正餐嘅話就唔好叫就咁一個包啦😜🥛 牛油果昔 $58牛油果昔並唔係周圍飲到所以一有飲到嘅地方我都會叫,今次呢間嘅牛油果奶昔佢用咗椰子水,龍舌蘭蜜一齊同埋牛油果打~十分之特別所以佢識落嘅味道都比起平時有青味嘅牛油果奶昔唔同,呢杯飲落比較重蜜糖味甜甜地咁樣十分之好味呀!同埋佢用椰子水感覺好有誠意😂將呢一杯牛油果奶昔昇華左另一個層次〰️🍝 帶子黑松露意大利麵 $168試埋佢個意粉先😆〰️今次就叫咗帶子黑松露意大利麵,一上枱好香呀🤤 黑松露味好重配埋啲雜菇同埋洋蔥一齊煮簡直一流~想講雜菇佢都俾得幾到每一啖都可以食到有雜菇,意粉每一啖都有掛汁,好正!帶子都唔會話係嗰啲極
📍梔子 Zi
———————————————————
🥯 煙三文魚配蕃茄bagel $88

🥛 牛油果昔 $58

🍝 帶子黑松露意大利麵 $168
試埋佢個意粉先😆〰️今次就叫咗帶子黑松露意大利麵,一上枱好香呀🤤 黑松露味好重配埋啲雜菇同埋洋蔥一齊煮簡直一流~想講雜菇佢都俾得幾到每一啖都可以食到有雜菇,意粉每一啖都有掛汁,好正!帶子都唔會話係嗰啲極之劣質嘅冰鮮帶子,咬落都有帶子味而且都算大粒😬呢個黑松露意粉都算好食,份量就係正常份量冇話特別多,不過對比起個價錢就有啲貴啦😖

🍵 黑糖紅棗薑養生茶 $58
好特別喎呢度竟然會有養生茶飲,平時啲Cafe都剩係得花茶飲,女仔每個月都要飲下黑糖紅棗薑咁岩今個月未飲咁就叫下你啦🤤 佢杯黑糖紅棗薑係偏甜嘅冇咩薑味,平時市面上自己買一粒粒沖嗰啲薑味會好重好辣,佢呢度就唔會有辣嘅感覺,而且飲完可以叫佢加水不停焗不停飲不停焗不停飲😂都幾抵,不過其實佢個茶壺飲兩杯左右就冇就要叫店員再加水😂😂 不過有得養生都算好呀係咪先〰️
———————————————————-
📍地址:

梔子 (尖沙咀)
尖沙咀山林道8號地舖
2021-05-16 156 瀏覽
📍長期都見人龍👭👬 過6點後基本都要排隊呢間小cafe夠曬清新 木系環境🍃☘️而且坐得夠闊落 好舒服餐廳主打多款貝果 同意粉 款款睇落都好吸引!🌀牛油果蛋配黑芝麻Bagel本身都係Bagel控 😍 今次就揀咗牛油果蛋口味夠健康俾足半個牛油果🥑份量 超大方 牛油果仲好新鮮 冇黑點而煎蛋🍳煎到半熟 有少許蛋汁 令到貝果食落相對冇咁乾忌廉芝士都落得重手!🙊🙊🙊不過Bagel 口感真係差咗少少😢😢質感太硬太煙韌 可以焗得軟熟少少先上枱 基本上食唔到黑芝麻味 不過賣相就夠特别🌀現打果昔 House Blend: Green 綠餐廳標明100% Fresh Fruit🍸🍹落咗羽衣甘藍🥗 嫩菠菜 蘋果🍎 菠蘿🍍 檸檬🍋成個感覺好清新 完全飲唔到平時蔬菜汁嘅青草味值得一試➰➰
📍

長期都見人龍👭👬 過6點後基本都要排隊
呢間小cafe夠曬清新 木系環境🍃☘️
而且坐得夠闊落 好舒服
餐廳主打多款貝果 同意粉 款款睇落都好吸引!

🌀牛油果蛋配黑芝麻Bagel

成個感覺好清新 完全飲唔到平時蔬菜汁嘅青草味
值得一試➰➰
牛油果蛋配黑芝麻Bagel
2021-05-13
20 分鐘 (堂食)
  • Green
牛油果蛋配黑芝麻bagel + iced latte $91通常一個人又唔想食得咁頹嘅時候,好自然就會打開個app搵cafe,坐低食少少野飲杯咖啡,算係喺忙碌嘅一日之中留返少少寧靜嘅空間同時間畀自己💛 都係果句啦,黃店Cafe都有好多選擇,每間都有自己嘅特色。梔子畀所長嘅感覺係偏向清新文清少女感重,而且食物質素都有保證,啲餐具又靚。裝修又靚啦,店員有好好禮貌,好適合約女仔朋友嚟食嘢傾吓計。今次一個人放工過嚟,又比我catch得切做到六點嘅午套餐,叫咗個bagel做early dinner,牛油果份量勁多,懷疑佢其實俾咗半個,bagel個質感都ok,但個人認為啲cheese好似有啲太多,同埋其實食嘅時候有少少難處理,因為bagel唔似burger咁容易咬開,如果一手拎起嚟咬就會有啲呢hea😹 但整體嚟講都係就腳又唔會令人失望嘅好選擇呀💛

2021-04-27 217 瀏覽
山林道好多好嘢食就大家都知,不過如果想輕食嘅話,呢間都係不錯自選。三文魚bagel加咗cream cheese,口感剛剛好,唔會話太鹹或者太濃芝士味。沙律有藜麥,又有羽衣甘藍、牛油果,同埋大量生果,感覺非常健康。最鍾意嘅係佢嘅咖啡,可惜冇影到相。佢有一杯叫做Coconut black,有椰青水加齋啡。上枱嘅時候,兩隻嘢飲嘅layer好清晰,搞攪勻之後,咖啡香又搭少少椰香,加埋本身椰青水嘅清甜,成個感覺好Fresh☺️

2021-04-23 267 瀏覽
前後己經嚟咗好幾次,適合又想食得飽,又想飲酒嘅骨友。但建議大家要預早幾日book定位先,博主8點後到,但係都見到門口幾多人等緊。首推呢度嘅開心果蛋糕!甜而不漏,估唔到開心果都可以做到咗香口嘅蛋糕用料一d都唔孤寒,蛋糕夠大份,仲有果粒好有咬口。3個人食都好夠。再點多兩個意粉,份量比較少,但幾個人食就可以試多幾個唔同嘅菜式啦!帶子黑松露意粉 $168帶子好大舊,唔會水汪汪意粉都好入味意粉個人推薦呢個!蕃茄大蝦意粉 $138口感帶硬身,唔會太酸,好吃!炸軟骨同wing子軟骨真係一定要叫,好香口,主食未嚟之前邊食邊等都得!仲叫左手工啤日昇 $68入口唔苦,3.3左右嘅濃度,推薦唔太飲得嘅朋友試下。
前後己經嚟咗好幾次,適合又想食得飽,又想飲酒嘅骨友。
但建議大家要預早幾日book定位先,
博主8點後到,但係都見到門口幾多人等緊。

首推呢度嘅開心果蛋糕!
甜而不漏,估唔到開心果都可以做到咗香口嘅蛋糕
用料一d都唔孤寒,蛋糕夠大份,仲有果粒好有咬口。
3個人食都好夠。

再點多兩個意粉,份量比較少,
但幾個人食就可以試多幾個唔同嘅菜式啦!

帶子黑松露意粉 $168
帶子好大舊,唔會水汪汪
意粉都好入味
意粉個人推薦呢個!

蕃茄大蝦意粉 $138
口感帶硬身,唔會太酸,好吃!

炸軟骨同wing子
軟骨真係一定要叫,好香口,
主食未嚟之前邊食邊等都得!

仲叫左手工啤日昇 $68
入口唔苦,3.3左右嘅濃度,
推薦唔太飲得嘅朋友試下。
WING子
炸魷魚軟骨
2021-04-16
15 分鐘 (堂食)
炸魷魚軟骨
  • 開心果蛋糕
門口等了10分鐘,入去坐低先講,每人必須叫一杯飲品😥,咖啡機壞了,除了茶包($38 + 10%)以外, 所有飲品基本$58起....設最低消費是沒有問題,但為何還要每人必須叫一杯飲品?? 離開前還要將自己用過的紙巾及牙籤放落他們提供的紙袋,掉到他們放在近出口的垃圾桶......Bagal 硬到無朋友,最後只食餸,Bagal 就原封不動😓😓

設最低消費是沒有問題,但為何還要每人必須叫一杯飲品??

10 分鐘 (堂食)
2021-04-18 149 瀏覽
🥯牛油果蛋配黑芝麻Bagel $78 (另需收加一服務費)🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯Bagel 抺上咗兩層厚厚嘅Cream Cheese夾上軟熟嘅牛油果和煎得啱啱好嘅太陽蛋,一旁附上沙律菜~👍🏻幾欣賞太陽蛋煎到金黃色仲有少少燶邊!無蛋腥味之餘仲有少少蛋香~明顯食得出不是採用平價蛋🥚~好味!👌🏻 Bagel比較難切,外層黏韌有咬口內里都幾鬆軟不過黑芝麻味就真的不太明顯~一入口只食到好濃烈嘅忌廉芝士味要好好好仔細品嚐先可以試得到微微嘅黑芝麻味~🤔同埋CreamCheese太厚食到後面會有少少膩嘅感覺~呢個時候最緊要分幾啖俾同台嘅人食就可以解決呢個問題啦!🥳🥳🥳📝 整體食物幾好食,材料新鮮,環境很舒服,會考慮再次光顧。(6.5/10)另外嗌咗椰子水特濃咖啡($43)頗為出色!兩者融合得恰到好處,很推薦大家試試👍🏻~抺茶鮮奶咖啡($40)都好好飲~抺茶味超濃郁又不會過甜👍🏻!但真心要排好耐,星期六下午三點排咗半個幾鐘有多,同埋店員太忙所以除點餐時會介紹食物其餘時間都感受不太到服務🥲想嗌佢地俾杯水都等咗好耐⋯🥵🥵🥵📍 梔子 Zi - 尖沙咀山林道8號
🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯

📍 梔子 Zi - 尖沙咀山林道8號
45 分鐘 (堂食)
2021-04-18 81 瀏覽
放假就係要搵間Cafe坐下hea下😴如果你未諗好 可以試下呢間小店🌼🌼大推!開心果蛋糕🍰呢個有驚喜😮蛋糕入口軟滑每一啖都有陣陣開心果味🤤配合夾層蛋糕同餅底 更有層次💕💕松露朱古力蛋糕🍰🍫呢個都好好食 每一啖都係好濃郁既朱古力味而且仲係至愛既苦甜朱古力味🍫極邪惡 但極滿足叫左兩杯凍茶 無咩特別所以唔詳細講啦~啊!想再chill d仲可以飲啤酒🍻 我已經決定下次要啤啤佢🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤
放假就係要搵間Cafe坐下hea下😴

松露朱古力蛋糕🍰🍫
呢個都好好食 每一啖都係好濃郁既朱古力味
而且仲係至愛既苦甜朱古力味🍫
極邪惡 但極滿足

叫左兩杯凍茶 無咩特別所以唔詳細講啦~

2021-04-18 88 瀏覽
路經山林道,被哩個門口吸引到,忍唔住要打翻張門口卡,入到去感覺好fresh,裝飾好舒服,然後坐低order咗杯mocha同埋羽衣甘藍芝士長通粉,效果原來可以咁match,個長通粉好彈牙,唔同一般出面食,林patpat,而且芝士唔膩,我一次過食哂😋mocha都好舒服,點解呢?因為佢啱啱好,唔太甜唔太漏,飲完唔會頂住個胃,拉花都幾靚添😋😋放假要再去多次啊!😍😍除咗門口,有個corner位都好啱打卡!咁啱俾人錯咗就唯有等下次打卡🤣
2021-04-06 142 瀏覽
朋友約我食生日飯,終於有機會一試文青cafe,依到最低消費每人一杯飲品,環境比想像中寬廣,服務很好,不過用餐時間只限90分鐘,如果想約朋友詳談可能要另尋覓地方了。《開心果mousse手工蛋糕》依個cake本身個草綠色已經好靚好少女心,餅底好香既牛油餅再加榛子脆脆,中間一大層開心果mousse,入口超順滑,口感比較好,好似食緊雪糕咁,開心果味夠,成個mousse唔會好甜,佢面頭再有一層light cream加我最愛既杏仁同開心果碎,增加成個蛋糕口感,令一向唔太好甜品既我都念念不忘,不過呢個蛋糕要下午3:00後先有機會食到,可遇不可求!《朱古力松露蛋糕》呢個朱古力蛋糕好香濃朱古力味,口感都係比較實身,同開心果蛋糕比就冇咁突出,因為係其他地方都會食到類似既。《牛油果奶昔》牛油果係近年健康文化最愛食材之一,加埋奶既配搭成年事好creamy,不過略嫌可以甜多少少。《玫瑰組合》朋友叫嘅玫瑰組合係一杯好靚既花茶,淡淡玫瑰香味,面頭加幾塊花瓣點綴。《水牛城辣雞翼》水牛城雞翼同我想像中有出入,佢只係醃辣左既烤雞翼,唔係傳統buffalo wings. 總括來講我覺得依間野飲品同甜品,比食物更值得試。

《開心果mousse手工蛋糕》

《朱古力松露蛋糕》

《牛油果奶昔》
《玫瑰組合》
《水牛城辣雞翼》

總括來講我覺得依間野飲品同甜品,比食物更值得試。
2021-03-31 194 瀏覽
周末黎到尖沙咀呢間Zi同好友食咗個lunch~環境唔錯但間野都幾受歡迎, 黎到都好多人排咗半個鐘隊先有位呢餐最欣賞係圖中既芝士雞翼, 勁好味, 係食過最好味既雞翼牛油果蟹肉意粉味道啖啖又幾健康然後加咗個開心果蛋糕, 幾鐘意個餅底本身無諗住叫野飲, 但原來呢間野有最低消費每人要叫一杯野飲, 都係黎到先知, 個職員話因為係小本生意所以先會有最低消費, 同個朋友分別叫咗杯macha latte同埋caramel latte, 拉花又幾靚總的來說呢餐都食到幾飽, 食物質素又幾好埋單每人$276唯一特別既係呢間餐廳食完野要自己執垃圾拎出去掉, 臨走時唔記得個職員仲會叫我返轉頭執返
周末黎到尖沙咀呢間Zi同好友食咗個lunch~
環境唔錯但間野都幾受歡迎, 黎到都好多人排咗半個鐘隊先有位

呢餐最欣賞係圖中既芝士雞翼, 勁好味, 係食過最好味既雞翼

牛油果蟹肉意粉味道啖啖又幾健康

然後加咗個開心果蛋糕, 幾鐘意個餅底

總的來說呢餐都食到幾飽, 食物質素又幾好
埋單每人$276

30 分鐘 (堂食)
  • 芝士蘑菇釀雞翼
同朋友食完小小刺身,未夠喉搵到呢間café有啡飲又有酒仲有cake食,一試難忘所以又約另一個朋友黎所以呢個都係結集兩次嘅必食推介👸開心慕絲手工蛋糕 $58呢個真係必食推介超超超出色嘅Mousse Cake呢個蛋糕真係食一啖會愛上放個蛋糕入口,有淡淡嘅開心果味直到呑落肚,好香嘅開心果味直衝上腦但隻味一啲都唔假,又唔甜,好清香Mousse又打得夠滑,同餅底好夾食咗兩次,兩次我都會比100分酒鬼餐 (手工啤+迷你黑松露薯條) $88呢個餐好抵食,$88有勁大杯手工啤同薯條個薯條雖然係迷你,但其實兩個人share都夠薯條超新鮮,每條都熱辣辣今次呢個醬偏稀,比較水但黑松露味十足,應該無落太多蛋黃醬唔會搶咗風頭,我會比好高分牛油果蟹肉意大利麵個醬好Creamy同意粉好夾用咗扁意粉,更加掛汁蟹肉份量超級多,食到最後唔會無哂呢間café嘅咖啡同茶都好正甜品小吃飲品,3樣都好出色不過店舖唔算多位適合一兩個人食個tea傾計吹水
同朋友食完小小刺身,未夠喉
搵到呢間café有啡飲又有酒
仲有cake食,一試難忘
所以又約另一個朋友黎
所以呢個都係結集兩次嘅必食推介

👸開心慕絲手工蛋糕 $58
呢個真係必食推介
超超超出色嘅Mousse Cake
呢個蛋糕真係食一啖會愛上
放個蛋糕入口,有淡淡嘅開心果味
直到呑落肚,好香嘅開心果味直衝上腦
但隻味一啲都唔假,又唔甜,好清香
Mousse又打得夠滑,同餅底好夾
食咗兩次,兩次我都會比100分
開心慕絲手工蛋糕

酒鬼餐 (手工啤+迷你黑松露薯條) $88
呢個餐好抵食,$88有勁大杯手工啤同薯條
個薯條雖然係迷你,但其實兩個人share都夠
薯條超新鮮,每條都熱辣辣
今次呢個醬偏稀,比較水
但黑松露味十足,應該無落太多蛋黃醬
唔會搶咗風頭,我會比好高分
酒鬼餐 (手工啤+迷你黑松露薯條)

個醬好Creamy同意粉好夾
用咗扁意粉,更加掛汁
蟹肉份量超級多,食到最後唔會無哂

呢間café嘅咖啡同茶都好正
甜品小吃飲品,3樣都好出色
不過店舖唔算多位
適合一兩個人食個tea傾計吹水
2021-03-17
開心慕絲手工蛋糕
酒鬼餐 (手工啤+迷你黑松露薯條)
  • 開心果蛋糕