2024-01-23
最近妹妹為左新年可以食更加多野而減肥中 搵左間素食餐廳話想試下 但無人肯陪佢去 唯有我呢個好家姐陪佢去啦🥰 餐廳位置係Hcode附近 環境都好靚👍🏻餐廳係自助模式 menus上有好多選擇可以自己mix and match 落單後店員會提示你可以係飲品櫃隔離斟水 領餐方式係有部機會震動同響 提示你可以拎野食 Margherita pizza🍕Pizza餅底係酸種薄批黎 而且好薄身 唔會覺得好油膩 酸酸甜甜既番茄醬🥫滿滿再配上素芝士🧀 大推!Snowdrop regular half&half🥗入面有椰菜花 茄子 羽衣甘藍 藜麥 份量都幾多 兩個人食都覺得好飽 超中意茄子 烤到好軟身 好好食Fried Cauliflower🥦🥒🧅炸椰菜花配酸青瓜同洋蔥一齊食可以中和了油炸感 份量都好大 食極都仲有咁Walnut brownie🍫有核桃同朱古力粒粒 朱古力味非常濃郁 偏軟身同濕潤 仲有啲核桃帶黎既crunchy口感 又唔會超級甜!飲品方面 嗌左一支Nile同Pink Lemon Aid 係餐廳自己出既野飲🍹Nile有菠蘿🍍蘋果🍎薑🫚青檸🫒 甜甜地 飲到尾聲都好重薑味 有啲似調酒 好鬼正😍Pi
Margherita pizza🍕
Snowdrop regular half&half🥗
Fried Cauliflower🥦🥒🧅
Walnut brownie🍫
Pink Lemon Aid🍋 有薄荷 洛神花 檸檬皮 綠茶 有汽飲品 酸酸甜甜咁 都幾好飲😋