2018-12-18
朋友BOOK左呢間打邊爐 佢話唔係普通既打邊爐 , 因為係用木筒 一去到見到佢既裝潢都幾有心思朋友訂位嗰陣叫侍應盡量安排窗口位, 好好彩真係安排到 中間仲有四部大電視, 咩位都睇得好清楚 張枱仲好闊落 呢兩碟小食係免費既, 雲耳同青瓜都帶麻辣味, 青瓜仲好爽 打邊爐點少得"混醬"呢度係任食既分$298 同 $388 一位, $388 就有海鮮拼盤小妹就叫左$298一位既韓式藥鐥雞鍋, 仲有一個任食任飲LIST 見到侍應拎個大木筒上枱, 好驚奇 聰明既地方出現LA! 就係木筒邊既小孔, 下面仲有石仔可以隔離D雜質 小孔係用黎飲湯ga 一般打邊爐個湯都好油, 但店員就教小妹由小孔拎湯, 咁就唔會油膩 仲有呢個養生鍋真係超足料, 有半隻雞, 人參,杞子,紅棗, 令個湯好鮮甜, 好有老火湯既感覺手切安格斯Prime Grade牛頸脊肥牛片: D肉質好嫩, 有牛味! 可惜任食只可以叫一碟呢款牛, 再叫要加錢, 好想食多碟 手工餃, 手工丸: 手工制既果然比平時一般既丸同餃有分別, 丸好有口感而餃既皮薄 即炸響鈴, 即炸魚皮, 鬼鬼馬馬: 呢度既響鈴同魚皮都係即炸! 好脆好新鮮 鬼鬼馬馬係油
佢話唔係普通既打邊爐 , 因為係用木筒
一去到見到佢既裝潢都幾有心思
朋友訂位嗰陣叫侍應盡量安排窗口位, 好好彩真係安排到
中間仲有四部大電視, 咩位都睇得好清楚
張枱仲好闊落
呢兩碟小食係免費既, 雲耳同青瓜都帶麻辣味, 青瓜仲好爽
打邊爐點少得"混醬"
見到 侍應拎個大木筒上枱, 好驚奇
即炸響鈴, 即炸魚皮, 鬼鬼馬馬: 呢度既響鈴同魚皮都係即炸! 好脆好新鮮 鬼鬼馬馬係油炸鬼+墨魚滑同樣好味
大合照
其實食完跟餐既食物, 小妹兩個人都已經飽左一大半, 所以只係叫左少量既任食食物
仲有一樣抵讚野就係, 好多任食項目可以一粒或一件咁點, 咁就唔怕浪費, 又可以試多幾樣野
最後仲有甜品!
小妹要讚一下呢間鋪既服務, 店員好留意客人, 不斷幫小妹個鍋加湯, 又有禮貌, 真係好抵讚