2017-05-22 183 瀏覽
500蚊食到好多野,係尖沙咀正宗水上人氣鍋專門店叫左398蚊個套餐連加一醬汁錢500蚊落樓,入面有龍蝦,蜆,蟹,帶子等等既海鮮,種類多籮籮,而且樣樣都好新鮮,全部即叫即錨蒸奄仔蟹啲爆勁多,連埋啲肉一齊食,真係極邪惡呀!龍蝦好新鮮,但就比較啖味,食落都爽口蜆肉雖然唔係好大隻,但味道鮮甜,帶點海水味蒸帶子加左黑松露,幾特別!帶子幾爽口,而且都幾大隻!南瓜排骨粥最後當然要食埋個粥啦,咁就夠哂完滿,入面有海鮮既精華,粥底夠綿

蒸奄仔蟹

啲爆勁多,連埋啲肉一齊食,真係極邪惡呀!

龍蝦

好新鮮,但就比較啖味,食落都爽口

蜆肉

雖然唔係好大隻,但味道鮮甜,帶點海水味

蒸帶子

加左黑松露,幾特別!帶子幾爽口,而且都幾大隻!

南瓜排骨粥

2017-05-21 3130 瀏覽
適逢屋企人話想試呢間好耐又就到母親節所以就同佢哋來食因為我媽咪特別喜歡食海鮮呢度啲海鮮真係好新鮮係魚缸攞出黎即刻煮嘅!個牌仲有是日精選象拔蚌同埋蟹都好抵可惜我屋企人對呢樣野冇乜興趣另外佢都有啲精選套餐可以叫得我鍾意自己揀所以就冇叫套餐呢度環境乾淨坐得好舒服而且好多調味料可以選擇特別鍾情他們的XO醬超好味好多料好啦終於到主菜我點左幾款唔同嘅蜆特別鍾意食大大隻嘅粉紅色呢隻入口冇沙又鮮甜同埋唔使驚自己會煮得好老呢度會有專人幫你服務幫你負責煮跟住就點左幾隻聖子試咗佢嘅黃金汁都幾特別係有黃椒紅椒打埋一齊嘅一啲都唔辣但味道好香啲聖子鮮甜無沙之後就叫左個大嘅和牛食落去油脂分布均勻而且好有肉味唔點調味料好好味最後呢條銷魂魚好特別係蒸魚嘅時候仲放咗薰衣草係上邊食嗰陣時有淡淡的薰衣草味未試過有花香嘅魚口感特別又清香最後食完仲有西瓜送!呢餐好滿足材料新鮮味道又好
適逢屋企人話想試呢間好耐
又就到母親節所以就同佢哋來食
因為我媽咪特別喜歡食海鮮

呢度啲海鮮真係好新鮮
係魚缸攞出黎即刻煮嘅!

個牌仲有是日精選

係蒸魚嘅時候仲放咗薰衣草係上邊
食嗰陣時有淡淡的薰衣草味
未試過有花香嘅魚
口感特別又清香

最後食完仲有西瓜送!

呢餐好滿足
材料新鮮味道又好
2017-05-15 133 瀏覽
app 預訂咗係母親節大餐,去到先知原來BB 可以唔需要計一個人,所以個服務生幫我地cacel 返一個人頭。我地order 咗套餐C,粥底,用料唔錯都幾新鮮,係d蜆有少少沙,不過都無乜邊到會無沙 😂服務生仲有提我地一個 Facebook like 有多份蜆送,咁我地like 完就有4份啦~ 我地食到咁上下仲追加咗和牛,羊肉,蝦丸。份和牛真係好好食,未試過蒸和牛,原來係咁好食。又唔會太韌,回甘,香,總之一定要試!個羊肉就麻麻地,煮耐咗,好韌。蝦丸都唔錯,上面有黑松露,好香,回味無窮。最後仲送咗一份玫瑰花饅頭 for 母親節。食哂所有蒸野就食埋個粥,個粥吸收哂所有海鮮、肉類既精華當然無得彈!有機會一定會再去!

個羊肉就麻麻地,煮耐咗,好韌
。蝦丸都唔錯,上面有黑松露,好香,回味無窮。

有機會一定會再去!
2017-05-14
慶祝紀念
母親節
  • 黑松露蒸元貝
  • 南瓜豬筒骨粥
有幾個老朋友約食飯佢哋話想食海鮮見到呢間網上評價唔錯我哋幾個一於決定試吓結果都冇令我地失望非常易搵 喺厚福街入面就係手打墨魚丸 $88 8粒 雖然價錢偏貴但係物有所值 爽口彈牙一啲都唔交必點餐前小食 我地點左椒鹽白飯魚香口又好味多款醬油任你配搭我哋叫咗三種唔同嘅硯 分別有胭脂 馬甲 花甲海鮮非常新鮮 直接喺水池拎過嚟如果升級左做王牌 可以以平價追加其實我哋都叫咗好多嘢食 有叫到和牛都叫咗條龍躉仔飯後仲有新鮮西瓜送埋單四個人食咗千三 食材新鮮都算物超所值
有幾個老朋友約食飯

都叫咗條龍躉仔

飯後仲有新鮮西瓜送

埋單四個人食咗千三 食材新鮮都算物超所值

2017-05-13 115 瀏覽
朋友未食過蒸氣海鮮鍋, 我之前食過旺角個間, 好好味! 今日同佢黎尖沙咀食下。朋友食完都讚不絕口, 話遲D再黎食過!可以選擇套餐或散叫, 我地就選左每位$598 套餐, 都包幾多海鮮, 有南非龍蝦, 花蛤皇, 海皇蜆, 馬甲背, 凰皇蚌, 胭脂蚌, 黑松露蒸元貝, 黃金汁聖子皇等.........有十幾種款式, 好吸引!個海鮮拼盤, 好壯觀! 新鮮!花蛤好大隻, 好厚肉, 海皇蜆同樣味道鮮甜! 帶有海水鹹味!胭脂蚌好小食到, 真係好肥美同好鮮甜, 唔會有沙, 蒜蓉粉絲好好味!美國石蠔蒸熟左都仲好多大隻, 啖啖肉好有口感!黑松露蒸元貝, 味道好甲! 元貝軟腍鮮甜!聖子皇大大隻, 肉質又係好新鮮!南非龍蝦都啖啖肉, 新鮮彈牙!南非五頭飽魚!冰菜口感過癮!臨尾個南瓜豬骨粥係精華, 帶有香濃海鮮鮮甜味道!

個海鮮拼盤, 好壯觀! 新鮮!

美國石蠔蒸熟左都仲好多大隻, 啖啖肉好有口感!

黑松露蒸元貝, 味道好甲! 元貝軟腍鮮甜!

聖子皇大大隻, 肉質又係好新鮮!

南非龍蝦都啖啖肉, 新鮮彈牙!

南非五頭飽魚!

冰菜口感過癮!

臨尾個南瓜豬骨粥係精華, 帶有香濃海鮮鮮甜味道!
2017-05-04
2017-05-12 3685 瀏覽
出左糧就同朋友食餐好既,今次黎到尖沙咀食呢間蒸海鮮調味料都有十幾款,拎左幾隻調味料番去,點下海鮮提升鮮味!我地叫左每位$398既A餐套餐有多款海鮮例如,龍蝦,元貝,蟹,生蠔,菜,肉片同南瓜粥而家Like佢地既facebook仲有得送5隻海黃蜆,咁簡單緊係做埋啦,食多啲海鮮嘛!畢竟係送既,蜆唔算好大隻,但就幾新鮮,又幾juicy食完送既蜆,就食番套餐入面既花蛤皇同鑽石蜆呢兩個明顯大隻啲,新鮮唔會有腥味,唔落調味都好好食黑松露蒜元貝元貝上面加左大量黑松露醬,仲有加左粉絲黑松露聞落幾突出,但食落黑松露味唔濃烈美國生蠔足足有成隻手掌咁大隻!上面加左啲薑蔥去除腥味好厚肉,加少少調味料再吊一吊味,正!波士頓龍蝦好新鮮,隻鉗內有好大塊肉,仲有啲膏,啲膏好多,幾鮮甜龍蝦肉就比較結實珠江奄仔蟹奄仔蟹超生猛,落鍋前仲郁緊出名多膏,呢隻都唔例外,啲膏多到流哂出黎蟹肉都幾鮮甜冰菜好爽口,正!南瓜豬骨粥由於我地2個人唔係食左好多海鮮,粥只有淡淡既海鮮味但粥底都係好綿,份量都不少呀!最後仲有水果送,食完幾完滿
出左糧就同朋友食餐好既,今次黎到尖沙咀食呢間蒸海鮮

調味料都有十幾款,拎左幾隻調味料番去,點下海鮮提升鮮味!
我地叫左每位$398既A餐
套餐有多款海鮮例如,龍蝦,元貝,蟹,生蠔,菜,肉片同南瓜粥

畢竟係送既,蜆唔算好大隻,但就幾新鮮,又幾juicy
食完送既蜆,就食番套餐入面既花蛤皇同鑽石蜆
呢兩個明顯大隻啲,新鮮唔會有腥味,唔落調味都好好食

黑松露蒜元貝
元貝上面加左大量黑松露醬,仲有加左粉絲
黑松露聞落幾突出,但食落黑松露味唔濃烈
美國生蠔

足足有成隻手掌咁大隻!上面加左啲薑蔥去除腥味
好厚肉,加少少調味料再吊一吊味,正!

波士頓龍蝦
好新鮮,隻鉗內有好大塊肉,仲有啲膏,啲膏好多,幾鮮甜
龍蝦肉就比較結實
珠江奄仔蟹
奄仔蟹超生猛,落鍋前仲郁緊
出名多膏,呢隻都唔例外,啲膏多到流哂出黎
蟹肉都幾鮮甜

冰菜好爽口,正!

南瓜豬骨粥
由於我地2個人唔係食左好多海鮮,粥只有淡淡既海鮮味
但粥底都係好綿,份量都不少呀!
最後仲有水果送,食完幾完滿
2017-05-11 111 瀏覽
蒸氣火鍋HIT左一段時間, 出面有好多唔同選擇, 把心一橫要試試唔同GE餐廳, 今次終於都可以同朋友去試試呢間了。水上人GE海鮮種類好多, 點左大元貝、龍蝦、聖子同鮑魚,LIKE佢地GE PAGE仲會送一份蜆, 好抵。海鮮基本上都好鮮味而且好大隻, 龍蝦GE肉非常紮實飽滿,職員會主動幫我地落蒸鍋同計時, 全程都有人服侍, 唔使自己落手落腳。大元貝非常有口感又鮮租, 忍唔住ENCORE。每次都係獨立品嚐一種海鮮, 所以有非常自在足夠GE時間比你同朋友邊食邊吹水。最期待GE粥底我地就揀左水蟹粥就底,粥底吸晒海鮮GE水份非常鮮甜, 味道清淡, 靠鮮味帶出味道,因為都煲左一段時間, 所以粥底好綿。最後食埋個粥真係非常飽足!想食海鮮同慢慢聚下舊係唔錯GE選擇,、 如果喜歡海鮮的清甜就最適合。v

v
2017-05-08 141 瀏覽
今天終於食到蒸氣鍋了,第一次吃的我覺得很新鮮,我們這天4人點了最便宜的套餐,每人$398 有龍蝦,蟹,帶子,蜆,生蠔,豬肉片,冰菜。第一輪是蒸蜆,這也不算是小的蜆,肉也挺多然後是蒸生蠔,很大隻很多汁也不腥。龍蝦,兩隻切一半,雖然龍蝦體積細小不太大,但是肉質非常彈牙,服務員放龍蝦上蒸爐時龍蝦還跳動了幾下!非常多蟹膏的蟹! 肉也是很鮮嫩呢松露帶子粉絲,大大粒的帶子配松露口感非常惹味這是豬肉片,蒸好後以為肉片會沒有味道和不好咀嚼,但是我錯了,肉片上的醬汁有點像咖哩還是別的香料,可以塗滿整塊肉片令肉片很入味,肉片也很嫩冰菜,這還是我頭一次吃呢,冰菜是熱的,它的意思其實是菜上面都有密密麻麻的小透明泡,一咬下去就很爽脆,很過癮最後一道就是鑊底下一直在翻滾的海鮮粥! 這粥是用豬骨熬的,然後海鮮味道就是靠一直蒸海鮮時掉下的精華,粥很清甜也嘗到了海鮮味道。每樣海鮮都很新鮮和鮮甜,真的沒有來錯!

第一輪是蒸蜆,這也不算是小的蜆,肉也挺多

然後是蒸生蠔,很大隻很多汁也不腥。

非常多蟹膏的蟹! 肉也是很鮮嫩呢

松露帶子粉絲,大大粒的帶子配松露口感非常惹味

每樣海鮮都很新鮮和鮮甜,真的沒有來錯!
2017-05-07 109 瀏覽
今晚約左三五知己黎食飯,唔知點解好多日本人黎食正宗水上人蒸氣鍋有3個餐可以揀, 我地胃口細, 揀左A餐海鮮好大隻,個樣勁吸引,睇見流口水有店員幫我地蒸花蛤皇,芒蜆都好大隻好新鮮好鮮甜,無沙每人有4隻左右美國生蠔好大隻好肥美南非龍蝦好多膏好新鮮,放入鑊嘅時候好生猛仲識郁,口感肉質彈牙珠江奄仔蟹睇落好細隻但入面好多膏好多肉,蟹鉗都有好多肉黑松露大元貝好大隻,粉絲充滿咗蒜蓉味,黑松露加左啲冬菇好香怪味豬肉上面嘅醬好特別好惹味冰菜朋友第一次食,大讚話好味,上面有啲豬肉碎最後足底吸收晒所有海鮮嘅鮮味,加左啲蔥花豬骨,令個粥嘅鮮味出晒嚟
今晚約左三五知己黎食飯,唔知點解好多日本人黎食
正宗水上人蒸氣鍋有3個餐可以揀, 我地胃口細, 揀左A餐

海鮮好大隻,個樣勁吸引,睇見流口水

有店員幫我地蒸
花蛤皇,芒蜆都好大隻好新鮮好鮮甜,無沙
每人有4隻左右

美國生蠔
好大隻好肥美

珠江奄仔蟹睇落好細隻但入面好多膏好多肉,蟹鉗都有好多肉

黑松露大元貝好大隻,粉絲充滿咗蒜蓉味,黑松露加左啲冬菇好香

怪味豬肉上面嘅醬好特別好惹味

冰菜
朋友第一次食,大讚話好味,上面有啲豬肉碎

2017-05-04
2017-05-06 101 瀏覽
朋友們想吃海鮮,就揀了這間餐廳去試一試, 我們選了個較經濟的餐,每人398元, 想不到的是 那些食材真是挺新鮮和大件這間餐廳是已蒸為主的,起初我還以為是自己蒸的,心想我根本不知道每一款海鮮要蒸多久 肯定會浪費了食物, 幸好是店員會為我們蒸每一道菜, 而且用計時器去計著, 那蒸的時間就好準確了首先是蒸蜆 ,蜆不算細隻,最緊要是沒有沙, 因為很多時候吃蜆都有沙, 我就會吐出來不想吃這隻蠔真是十分大隻,有成隻手掌這般大, 吃下去真是淡淡肉不得不提的是,這個龍蝦和扇貝真是十分美味,龍蝦的肉很有彈性,而那個扇貝加上粉絲真是絕配這款冰菜,我是第一次嘗試,可能是清蒸的關係,吃下去是挺爽口的當海鮮吃得七七八八時,感覺不是太飽,但最底層還有一碗粥,那就滿足了

這隻蠔真是十分大隻,有成隻手掌這般大, 吃下去真是淡淡肉

2017-05-05 2321 瀏覽
其實食海鮮真係不用再入西貢,坐車所需的時間已經足夠我在市區食一餐晚餐,而且質素亦可比美西貢, 流浮山。有三種套餐選擇,最BASIC的每位$398,另外有無限追加的$498及$598套餐。無限追加即可以優惠價追加食物,優惠價比正價的確相差什大,例如花蟹仔優惠追加價是$60;但正價卻要$158。所以如果有男生,叫$498及$598套餐較好,一來套餐內已多幾款食物,二來追加費用亦較抵。當然如果只是女生,我就覺得$398套餐會抵些,每樣試少少,又不會肥。少少熱氣,先來一個竹蔗水清清熱氣,一JAR可分4杯,不太甜,有自家制感覺。至於蒸海鮮,會有店員幫忙處理,他們會調校蒸籠時間,聽到BIBI響就可起筷。海鮮先食蜆類,之後再食龍蝦,龍蝦一放進蒸籠,可能是反射動作,仍會動,而龍蝦肉厚,有膏,蝦頭也藏著不少肉。後再食奄仔蟹,雖然SIZE不太大,但也多肉多膏,蟹肉甜。之後再食美國蠔,超巨型,比我的拳頭還大,男生食完後應該很補身...黑松露蒸元貝又是重量級,元貝下加了粉絲,而上面則加了黑松露醬,蒸完後連粉絲一起吃,特別多汁。$398雖無牛肉,但不用失望,怪味禾豚肉也十分可口,豬肉片上面加了怪味醬? 第一次吃

$398雖無牛肉,但不用失望,怪味禾豚肉也十分可口,豬肉片上面加了怪味醬? 第一次吃,但發覺這醬汁跟豬肉出奇地合襯,是會想ENCORE的好味程度。
菜有幾種選擇,有比較少見的冰菜,很爽口。最後當是精華所在的窩底豬骨粥。
首先想講,訂咗枱都等咗足足成40分鐘!!嬲嬲哋真係想唔食!! 算~用席織嘅蒸蓋好特別。所有海鮮都蒸得好好,啲staff 拿捏時間真係好,但就要逐樣蒸。不過都ok嘅。  雖然未算係 top grade, 但所有食材/海鮮都好新鮮。另外仲有食飽魚,花甲,蜆,掩仔蟹。隻和牛仲 encore咗一碟!最 last 係食個粥!粥底係蟹粥,由生米加水即場煮嘅!另外後加脆米,令到啲粥嘅質感好正!不過食唔到咁多海鮮蒸落嘅鮮味…  定係因為當時已經太飽?
首先想講,訂咗枱都等咗足足成40分鐘!!

嬲嬲哋真係想唔食!! 算~

用席織嘅蒸蓋好特別。

另外仲有食飽魚,花甲,蜆,掩仔蟹。
帶子
隻和牛仲 encore咗一碟!

最 last 係食個粥!

不過食唔到咁多海鮮蒸落嘅鮮味…  定係因為當時已經太飽?
蟹粥
題外話/補充資料: 訂咗枱都要等咁耐,好過份! 如果唔係有visitor 想試,一定已經走去食其它嘢!
40 分鐘 (堂食)
2017-04-15 106 瀏覽
雖然天氣回暖,但無阻我想食蒸氣鍋既意慾我中意呢度坐得舒舒服服,又有店員幫你逐樣擺落去蒸同拎出嚟食呢度有得點套餐,或者單點我都係中意單點,中意邊樣點邊樣,唔受套餐限制胭脂蚌係我最愛,係我食過貝類蚌物最大最多汁最有咬口花蛤王一份都有大約12隻,爽脆,但就無胭脂蚌咁多汁蟶子皇都幾大隻,58一隻配埋粉絲,好似元貝個啲先正個人喜歡配蒜蓉南非龍蝦198一隻,呢隻蝦有一隻叉咁長,非常新鮮,蝦肉係雪白色,咬落爽口唔霉又彈牙,抵食之選蟲草花蒸雞,我地三人食叫半份都好夠,雞肉嫩滑,味道清清地,點豉油就岩岩好雪花肥牛粒,真係油香十足,仲爆汁,肉質又唔韌幾乎只有係食蒸氣鍋既時候先會點 冰菜表面好似好冰珠咁,食落卜落卜落咁,好得意最後唔少得個粥,南瓜豬筒骨粥,三個人叫細份就可以,每人舀到一碗,鍋仲有,粥包含哂所有海鮮同肉既甜,完美ending
雖然天氣回暖,但無阻我想食蒸氣鍋既意慾

我中意呢度坐得舒舒服服,又有店員幫你逐樣擺落去蒸同拎出嚟食
呢度有得點套餐,或者單點

我都係中意單點,中意邊樣點邊樣,唔受套餐限制
胭脂蚌係我最愛,係我食過貝類蚌物最大最多汁最有咬口
花蛤王一份都有大約12隻,爽脆,但就無胭脂蚌咁多汁
蟶子皇都幾大隻,58一隻

配埋粉絲,好似元貝個啲先正

個人喜歡配蒜蓉
雪花肥牛粒,真係油香十足,仲爆汁,肉質又唔韌
幾乎只有係食蒸氣鍋既時候先會點 冰菜

表面好似好冰珠咁,食落卜落卜落咁,好得意
  • 胭脂蚌
  • 南非龍蝦
2017-04-07 110 瀏覽
同朋友在尖沙咀行街後食下飯先,來到大家愛食海鮮相信大家不會陌生, 鍋蓋草帽當然是食來蒸氣鍋我同朋友選擇套餐C , 因太多選擇, 選套餐易選擇每次蒸食物時都會有店職跟, 所以不怕蒸到過熟南非龍蝦 開邊龍蝦啖啖鮮甜肉又多膏,溢滿鮮甜滋味海沙白沒有沙,  咀嚼起來,粒粒非常鮮清甜馬甲貝肉色澤鮮美, 十分彈牙爽甜花蛤皇+胭脂蚌 兩款肉質飽滿,又彈牙鮮甜 黑松露醬元貝味道清新又鮮甜,配上黑松露醬又幾好味黃金汁聖子皇爽囗彈牙,配上黃金汁, 更帶出鮮味來。美國石蠔十分大隻,口感好CREAMY鮮甜,具海水味雪花和牛放入口似溶化掉的鬆軟口感,帶濃濃牛香味老少平安似豆腐滑滑口感, 要點醬油先夠味冰菜口感清爽爽清脆鍋最底是南瓜排骨粥好鮮甜,全因蒸海鮮時精華汁入了味粥度
同朋友在尖沙咀行街後食下飯先,來到大家愛食海鮮
相信大家不會陌生, 鍋蓋草帽當然是食來蒸氣鍋

我同朋友選擇套餐C , 因太多選擇, 選套餐易選擇
每次蒸食物時都會有店職跟, 所以不怕蒸到過熟

南非龍蝦 開邊龍蝦啖啖鮮甜肉又多膏,溢滿鮮甜滋味
海沙白沒有沙,  咀嚼起來,粒粒非常鮮清甜
馬甲貝肉色澤鮮美, 十分彈牙爽甜
花蛤皇+胭脂蚌 兩款肉質飽滿,又彈牙鮮甜
黑松露醬元貝味道清新又鮮甜,配上黑松露醬又幾好味
黃金汁聖子皇爽囗彈牙,配上黃金汁, 更帶出鮮味來。
美國石蠔十分大隻,口感好CREAMY鮮甜,具海水味
雪花和牛放入口似溶化掉的鬆軟口感,帶濃濃牛香味
老少平安似豆腐滑滑口感, 要點醬油先夠味
冰菜口感清爽爽清脆
鍋最底是南瓜排骨粥好鮮甜,全因蒸海鮮時精華汁入了味粥度
2017-04-06 175 瀏覽
食物同服務都好好同朋友睇完玩具展,行過去厚福街覓食,見到呢間蒸氣鍋專門店,咁啱呢個時段特價8折,未食過蒸氣鍋咪試下囉。可以散叫或者叫套餐,我地叫左每位$398嘅A餐試下,套餐有多款海鮮,有龍蝦、元貝、蟹、生蠔等等,仲有蔬菜、肉片同粥。初頭擔心唔知點用個蒸氣鍋,原來店員會一路幫我地蒸,我地全程乜都唔駛做,淨係坐係度等食就得。讚好店舖facebook有得送5隻海黃蜆,呢種蜆比套餐嘅蜆細少少但都好鮮甜。套餐嘅蜆當然都係好好食,點d醬油食仲正。元貝加左粉絲,上面有少少黑松露醬,味道幾配合。生蠔好大隻,好厚肉,又係好新鮮,好鮮甜。龍蝦超生猛,落鍋前仲郁緊,好新鮮,多肉又鮮甜,隻鉗起到好大塊肉出黎。蟹肉鮮甜,蟹膏金黃,超好食。豚肉片薄薄地一片,肉質幾嫩,醬汁好特別,有d似咖喱,都幾好食。蔬菜好嫩綠,加埋肉醬食,口感唔錯。蒸氣鍋底嘅粥係精華所在,粥吸哂南瓜同豬骨嘅鮮甜味,加上烹調左咁耐,唔駛放任何味精,已經好好味。最後仲有水果送,呢個價錢享受到優質食物同服務,確係幾超值
食物同服務都好好

套餐嘅蜆當然都係好好食,點d醬油食仲正。

元貝加左粉絲,上面有少少黑松露醬,味道幾配合。
生蠔好大隻,好厚肉,又係好新鮮,好鮮甜。
蟹肉鮮甜,蟹膏金黃,超好食。
蔬菜好嫩綠,加埋肉醬食,口感唔錯。
最後仲有水果送,呢個價錢享受到優質食物同服務,確係幾超值