前排聽講帝京酒店前身花月庭嘅位置轉左做-間超多好評既日式放題,搞到小妹-直心郁郁好想試🤣朋友知我好想試,特登book咗位帶我去💕(想去真係要book位,因為門口長期有人龍🐉)呢度食物種類超多,未計Qr code落單個d,剩系自助區都已經好多款。大路既刺身、壽司、小食、前菜、水果、飲品..幾乎都好齊全😋等我重點介紹住幾様先!⬇️⬇️放題必叫既刺身有三文魚、松葉蟹腳、油甘魚、池魚王、鮮帶子..等等既選擇。最估唔到係連油脂豐富既拖羅都有‼️仲要款款都新鮮厚切又夠凍‼️正‼️不過最正-定系狂食梨自日本北海道既海膽軍艦,因為唔系度度放題有‼️北海道海膽鮮甜唔腥冇苦味,奶油質感細膩又軟滑,叫幾多件就有幾多件,回本必食,-啖-件真係超級過癮!小妹呢個海膽控表示極度滿意👍🏻🔸熟食方面,整體質素唔錯,大部分都係好食既‼️其中小妹大推✨避風塘炒蟹✨,蟹身多肉又厚實,加埋香辣避風塘調味,堅系香口惹味,-定要試!✨川燒珍寶鮮蠔燒✨肥美飽滿又大隻,蒜香滿溢引死人!🔸甜品方面,小妹最愛水果區入面既榴槤蓉,入口香甜,又軟又滑,味道超濃,refill既速度仲要超快手,𢳂到滿滿一碗就咁食真係爽到爆😍雪糕櫃入面d雪糕又係超多款,連我呢

呢度食物種類超多,未計Qr code落單個d,剩系自助區都已經好多款。大路既刺身壽司、小食、前菜、水果、飲品..幾乎都好齊全😋等我重點介紹住幾様先!⬇️⬇️

✨川燒珍寶鮮蠔燒✨肥美飽滿又大隻,蒜香滿溢引死人!

雪糕櫃入面d雪糕又係超多款,連我呢期超愛嘅Häagen-Dazs焦糖脆餅味既雪糕呢度都有😉呢杯雪糕出面細杯仔都賣緊好幾十蚊,又係回本必食大推介,回本完全冇難度🤣

@daikiya_tono

🔴殿•大喜屋(旺角)

📍旺角太子道西193號帝京酒店2樓

#殿#放題#殿大喜屋 #任食#自助餐#日式放題#海膽#刺身#榴槤#避風塘炒蟹##壽司 #hkfood #hkfoodie
#hkfoodblogger #foodie #美食#香港美食#美食分享 #吃貨 #吃貨日常#日常#美食推薦#食好西#香港美食#旺角#旺角美食
2024-07-06 1406 瀏覽
殿·大喜屋的菜單非常豐富全面,除了常見的生魚片、壽司、天婦羅等經典日式料理外,還有出邊食要三百幾蚊嘅魚子醬呢度都有得任食,而且仲有日本海膽軍艦同手卷,此外,餐廳還提供各式各樣的冷盤前菜、生果仲有我最鍾意嘅榴槤蓉添好鍾意佢哋個自助飲品區,勁多選擇啊,有清酒梅酒,仲有菠蘿汁蔗汁熟食區有中式點心、小龍蝦、蒸魚同炸物甜品櫃比較特別,有黑森林蛋糕、馬卡龍同焦糖布甸,仲有盒裝豆腐花同乳酪雪糕凍櫃必食Häagen-Dazs、Movenpick同埋比較少見嘅榴槤雪條自助軟雪糕機仲有蜜瓜味同埋原味乳酪

而且仲有日本海膽軍艦同手卷,

熟食區有中式點心、小龍蝦、蒸魚同炸物

自助軟雪糕機仲有蜜瓜味同埋原味乳酪
其實都未食,個 booking 有啲嘢想更正,但打極電話都冇人聽,一唔係就嚮一下就畀人 cut 左線,咁請問係唔係一定要親身去舖頭兜口兜面先有人幫到我呢?我知你地好好生意,訂位都已經係全自助電腦系統做,點解唔可以畀個位我做 remark 呢?咁我咪唔使係咁打電話補飛囉~

餐廳位於帝京酒店二樓,以前是花月庭自助餐,環境企理同樓底高,感覺舒適🙌🏻主打任飲任食放題🍴新鮮刺身、壽司🍣一品料理、炸物🍤燒物等等,用料上乘新鮮🇯🇵更用上北海道海膽午市12-3pm $338/三小時晚市8:30pm後入座 $348/兩小時其他時段都只係+$10-$20🤣🔸多款壽司必點北海道海膽壽司😍海膽色澤金黃鮮明,並且散發著濃郁的甘腴鮮味另外亦有黑松露帶子、花之戀、鹽燒左口魚🐟厚燒鰻魚玉子、鵝肝芝士鰻魚卷等等鹽燒左口魚等等🔸刺身併盤厚切刺身十分新鮮,款式又多又齊🐠有油脂豐富的吞拿魚腩、三文魚、油甘魚、味道鮮甜的帶子、黏糯新鮮的甜蝦🦐款款都想再encore🔸一品料理款式又多又吸引,每款都忍唔住叫咗一份嚟試🤣有花雕醉鮑魚法式紅酒藍莓鵝肝🪿熱辣辣避風塘炒蟹🦀鮑魚皇帝蟹黃粥、金湯燴花膠花膠海參瑤柱翅羹、肥美飽滿多汁川燒廣島蠔🦪惹味咖哩大頭蝦等等🔸必點蒸焗/鐵板油脂豐腴的鐵板鵝肝厚多士🪿外脆內嫩皇牌燒乳鴿王😋大大粒金銀粉絲蒸扇貝🔸燒物肉質鮮嫩多汁的鰻魚、西京燒比目魚,香口惹味的羊架🐑爽脆的翠玉瓜,鮮甜的菠蘿🍍鮮美的酒煮清蜆等等🔸甜品必點滋補椰皇燕窩燉蛋白雪糕有🍦Haagen dazs, Mov
餐廳位於帝京酒店二樓,以前是花月庭自助餐,環境企理同樓底高,感覺舒適🙌🏻主打任飲任食放題🍴新鮮刺身壽司🍣一品料理、炸物🍤燒物等等,用料上乘新鮮🇯🇵更用上北海道海膽

午市12-3pm $338/三小時
晚市8:30pm後入座 $348/兩小時
其他時段都只係+$10-$20🤣

🔸多款壽司

🔸刺身併盤

🔸一品料理
款式又多又吸引,每款都忍唔住叫咗一份嚟試🤣有花雕醉鮑魚
法式紅酒藍莓鵝肝🪿熱辣辣避風塘炒蟹🦀
鮑魚皇帝蟹黃粥、金湯燴花膠

🔸必點蒸焗/鐵板

🔸燒物

🔸甜品
必點滋補椰皇燕窩燉蛋白
雪糕有🍦Haagen dazs, Movenpick, Milk Top總有一款啱你

🔸自助吧
自助區有格式各樣熱盤、炸物🍤老火湯、凍海鮮🦐新鮮水果等等🍒當中推介養身蟲草烏雞湯🐓榴槤榴槤必試的榴槤蓉

🔸各式飲料及甜品
款式非常多,各款汽水🥤茶🫖咖啡☕️連銀菊露、樽仔奶茶、珍珠奶茶等非酒精飲品
仲有多款啤酒🍺清酒🍶梅酒、真露、紅酒🍷任飲🍻
2024-07-02 616 瀏覽
任食新鮮刺身、海膽、拖羅、魚子醬、花膠、鮑魚、炒蟹、榴蓮蓉?放假留喺香港消費,又點少得約朋友仔食放題呢!帝京酒店內嘅大喜屋集合多款高級日中料理,任飲任食兩個鐘,只怕大家食唔飽,裝潢優雅,地方闊落,性價比身高,適合一家大細/聚餐開Party慶祝🍾食物款式眾多,主要分為創意料理、刺身、炙燒壽司、卷物、軍艦、一品料理、燒物、串燒、炸物、天婦羅、麵鍋、蒸焗鐵板。熱物、湯、小食、前菜、沙律、生果、糖、堅果、甜點同飲品就放咗喺出邊嘅自助區。建議帶多幾個朋友一齊食,咁就可以開心Share樣樣試齊喇!個人認為影響深刻而又值得encore嘅包括:鱘魚子醬,鹹鹹香香絕對係回本之選、避風塘炒蟹,夠入味而且啖啖肉、鹽燒泰國鮮草蝦,大大隻爽口彈牙、西京燒比目魚,入口即化、燒香草羊鞍,香噴噴肉質鮮美多汁、雪花牛肉鍋,肉質嫩滑配料十足、鐵板鵝肝厚多士,油脂滿滿、椰皇燕高燉蛋白,滋陰潤肺同時養顏。榴蓮控千祈唔好錯過榴蓮蓉,齋食又得,搭配雪糕乳酪甚至乎係主食都仲得!Refill速度好快唔怕同人哋爭住食。飲品同樣有驚喜,樽仔奶茶,茶底香濃但唔會蓋過奶味,飲落順滑,越飲越上癮、楊枝甘露,甜甜哋,配料豐富,帶咬口,夠冰凍,當

榴蓮控千祈唔好錯過榴蓮蓉,齋食又得,搭配雪糕乳酪甚至乎係主食都仲得!Refill速度好快唔怕同人哋爭住食。飲品同樣有驚喜,樽仔奶茶,茶底香濃但唔會蓋過奶味,飲落順滑,越飲越上癮、楊枝甘露,甜甜哋,配料豐富,帶咬口,夠冰凍,當甜品或飲品都OK。
朋友約咗我地👦🏻👧🏻去旺角Moko商場裏面嘅帝京酒店,原本嘅自助餐變咗做「殿·大喜屋」日式放題!因為前身係做自助餐,所以環境比起其他放題店寬敞,坐得好舒適。我地book咗星期一8:30後入座晚市成人放題 $348,用QR code落單任嗌創意料理、刺身、壽司、一品料理、燒物、天婦羅、蒸焗鐵板等等。呢間放題最正係可以任食鱘魚子醬,同埋所有海膽菜式都係用北海道海膽架😍!出面仲有多款前菜、熟食、甜品都係任食,👦🏻第一眼已經俾榴槤蓉吸引住🤣,佢仲食咗幾轉添!👧🏻我就俾一大碟三文魚籽吸引,粒粒飽滿晶瑩剔透,味道鮮甜,口感一流!鱘魚子醬原盒上枱,配上湯匙直接舀起一勺魚子醬放入口中🥄,入口隨即散發鮮味✨~ 海膽拖羅黑松露帶子同日本北海道海膽軍艦都係用咗北海道海膽,呈橙黃色🧡,味道清甜美味,令我地食完一件接一件🤭!刺身方面有松葉蟹腳、三文魚、金槍魚腩、池魚王、北海道鮮帶子、海赤蝦、甜蝦等等,魚生厚切肥美,口感新鮮鮮美,水準高質👍🏻!估唔到放題都會有避風塘炒蟹🦀!蒜蓉炒到乾身脆口無燶味,蒜香味🧄同辣味🌶️唔會遮蓋咗蟹鮮味,兩者平衡得好好。蟹肉炒得香口唔乾身,肉身雪白鮮甜💕!殿堂級鐵板鵝肝厚多士賣相高貴吸引
朋友約咗我地👦🏻👧🏻去旺角Moko商場裏面嘅帝京酒店,原本嘅自助餐變咗做「殿·大喜屋」日式放題!因為前身係做自助餐,所以環境比起其他放題店寬敞,坐得好舒適。我地book咗星期一8:30後入座晚市成人放題 $348,用QR code落單任嗌創意料理、刺身壽司、一品料理、燒物、天婦羅、蒸焗鐵板等等。

殿堂級鐵板鵝肝厚多士賣相高貴吸引🤩,鵝肝外脆內軟,肉質鮮嫩香口,配上香脆十足嘅多士,食完真係好滿足呀😋!皇牌燒乳鴿王雖然唔算大隻多肉,但係勝在新鮮炸起,外皮香脆有肉汁!

👧🏻係Menu到見到極尚椰皇燕窩燉蛋白即刻order🤍,用咗椰皇殼盛住燉蛋白🥥,燉蛋白十分香滑,帶有椰皇香氣,甜度好低,食完都好舒服,唔會有甜膩感。

📍 殿·大喜屋 (旺角)
旺角太子道西193號帝京酒店2樓
2024-06-17
2024-06-25 2346 瀏覽
首先啲服務態度超級無敵差,海鮮一般般,刺身唔係好新鮮麻麻哋,瀨尿蝦呢超級無敵細隻,生蠔直程係臭嘅,帶子還可以唯一推介嘅就係帶子,榴槤直程係甜嘅冇咩味,自助區啲魚攞返嚟都係臭嘅,松葉蟹腳啲肉好散都係唔新鮮啦,啲三文魚有啲好好,有啲有好多根。所謂嘅黑松露忌廉蝦啲蝦都係超級唔新鮮,啲鰻魚呢仲衰過我自己喺超市買嘅。直程係中伏啦,以後都唔會再黎㗎啦。明明係午市過嚟嘅好多張枱隔離嗰張四人枱冇人坐死都唔肯俾我哋兩個人坐,搞到啲食物都擺落去。服務超級超級無敵hi⋯⋯遲早執笠!
2024-06-25
2024-06-25 700 瀏覽
網上推薦新開放題好彩有book位如果唔係真係等好耐同屋企人嚟試吓食物質素幾新鮮海膽就一般刺身就新鮮叫嘢食嚟到都好快屋企人食到好飽飽😬😬飲品選擇都幾多仲有清酒選擇🤗
2023-12-21
15 分鐘 (堂食)
2024-06-24 741 瀏覽
一直想試,上網bk位全部得返21:00後,星期日咁岩經過就諗住試下8:00左右拎飛,職員話預計9點先有位,最後9:10先入座如果大家想食,建議要早D去排隊/bk位必試魚子醬原個上好有誠意,食落偏咸,呃like一流刺魚拼盤三文魚厚切,入口油香都重拖羅,重點必食,每輪質素都有D唔同,要睇好唔好彩仲有長腳蟹,不過我懶就冇點拖羅卷物,都係打卡一流食落就普通,可以唔食🙈🙈🙈鵝肝多士回本之選表面炸到香脆,入面岩岩好,入口即溶,不過塊多士就太乾,有D硬食多2舊個咀好易損🫠🫠燒蠔重蒜蓉,食落都重口,燒到縮左水,偏細粒乳鴿好新鮮,feel到係即口即炸,1份一件,唔怕食太多會濟但叫4份會連埋個頭上,鐘意食頭既可以叫4份鰻魚好食,少骨,入口軟滑,上枱仲熱既主角榴槤一大盆係自助區任食,超級大滿足食得出全部都係純新鮮榴槤肉,好甜,冇加水冇溝其他野加埋雪糕一齊食,冇得輸😍😍😍最後椰王燕窩燉蛋白女士必食,養顏唔會太甜,燕窩比想像中多好多作為甜品收尾100分😋😋整體上菜速度極快,係收枱速度要改善下好多時都係職員上菜時發現冇位放先幫你收碟食物質素全部對得住個價錢其實求奇食都已經回本唔想要劣食放題,真係值得試下
8:00左右拎飛,職員話預計9點先有位,最後9:10先入座
如果大家想食,建議要早D去排隊/bk位

必試魚子醬
原個上好有誠意,食落偏咸,呃like一流

刺魚拼盤
三文魚厚切,入口油香都重
拖羅,重點必食,每輪質素都有D唔同,要睇好唔好彩
仲有長腳蟹,不過我懶就冇點

拖羅卷物,都係打卡一流
食落就普通,可以唔食🙈🙈🙈

鵝肝多士
回本之選
食多2舊個咀好易損🫠🫠

燒蠔
重蒜蓉,食落都重口,燒到縮左水,偏細粒

乳鴿
好新鮮,feel到係即口即炸,1份一件,唔怕食太多會濟
但叫4份會連埋個頭上,鐘意食頭既可以叫4份

鰻魚
好食,少骨,入口軟滑,上枱仲熱既

主角榴槤
一大盆係自助區任食,超級大滿足
食得出全部都係純新鮮榴槤肉,好甜,冇加水冇溝其他野
加埋雪糕一齊食,冇得輸😍😍😍

最後椰王燕窩燉蛋白
女士必食,養顏
唔會太甜,燕窩比想像中多好多
作為甜品收尾100分😋😋

整體上菜速度極快,係收枱速度要改善下
好多時都係職員上菜時發現冇位放先幫你收碟
食物質素全部對得住個價錢
其實求奇食都已經回本
唔想要劣食放題,真係值得試下
2024-06-23
  • 榴槤
因父親節關係,想同爸爸係佳節食好野,一個月前已打電話訂枱同家人慶祝爸爸日父親節關係價錢比平日貴$30/位,節日價錢可接受🍽👌殿•大喜屋位於旺角帝京酒店內裝修完新開放題,由以前自助餐華麗轉身變左殿堂級既日式放題🥰🥰🍽餐廳日式裝修多卡位座位坐得舒適,因位於酒店樓底夠晒高,空間感夠晒有自助吧食物&飲品&甜品雪櫃🥗🍖🍰🍨井井有條,入座有QR code點餐,上菜速度快又準,服務員有禮貌,執碟夠快,令到枱面有位放新食物,讚推薦食物刺身併盤🦀🦞🦐🐚三文魚,油甘魚,帶子,甜蝦,蟹腳基本刺身應有盡有,夠晒新鮮,魚生厚切好肥美好鮮甜🐟🐟松葉蟹腳有酒店級數,多肉汁吾鞋口,有驚喜🦀一品料理🍽放題熱食都好出色,好爸爸吾食凍野食,多選擇濃汁花膠,每枱都必叫item花膠夠晒厚身好淋口,好juicy,勁大份皇牌燒乳鴿王係放題少見菜式,燒得好夠味,肉汁豐富,烤得不太over, 我地encore左3次🙈🙈珍寶鮮蠔燒,原隻燒蠔配炸蒜鮮味十足,黃金炸蒜炸得好香口,超好味🥰😉避風塘炒蟹誠意十足🦀🦀蟹肉鮮甜,避風塘炒得好香口不太乾,好惹味特色甜品極尚椰皇燉蛋白,燉蛋白好香好滑充滿濃郁奶椰香味,好滋潤🥰大愛自助區有新鮮哈蜜瓜,西瓜

父親節關係價錢比平日貴$30/位,節日價錢可接受🍽👌

推薦食物
刺身併盤🦀🦞🦐🐚三文魚,油甘魚,帶子,甜蝦,蟹腳

一品料理🍽
放題熱食都好出色,好爸爸吾食凍野食,多選擇
濃汁花膠,每枱都必叫item
花膠夠晒厚身好淋口,好juicy,勁大份

特色甜品

自助區有新鮮哈蜜瓜,西瓜,荔枝,紅毛丹,桃駁梨,不過最搶手一定係榴槤蓉
香到不得了,好creamy, 好滑溜,榴槤控必食之選

因真係太多美食不能盡錄喇,以放題黎講食物質素吾錯,款式多選擇,出餐夠快,酒店坐位夠舒適同豪華感Upupup🥰我地食完,爸爸都好滿意,有驚喜,好喜歡我地安排,真係好滿足
2024-06-16
10 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
父親節
2024-06-15 605 瀏覽
先嚟一個刺身大拼盤紅蝦,甜蝦,帶子,北寄貝,三文魚腩,希靈魚,樣樣齊外面都有熟食凍盤海鮮蝦,青口,翡翠螺& 大量水果不過要留住啲戰鬥力忍忍手唔夾住肥美嘅鵝肝多士大大隻的花雕浸鮑魚滿滿骨膠原的鮑汁魚肚即叫即燒卜卜脆的紅燒乳鴿肥瘦適中燒得生熟程度啱啱好的孜然羊架上湯龍蝦伊麵大大件的龍蝦肉蒜蓉燒石蠔至啱不吃生蠔只吃熟蠔的我蒜蓉粉絲焗扇貝大大盤榴槤蓉 任食放在水果區那邊我拿了滿滿的一碗,邊吃熟食邊吃榴槤肉,大滿足這裏有椰皇燉鮮奶蛋白我還自製外面在糖水舖動輒都要五六十元的榴槤椰皇燉蛋白添,回本任飲任食區還清酒梅酒任飲大量雪糕雪條水果甜品任食
先嚟一個刺身大拼盤

紅蝦,甜蝦,帶子,北寄貝,三文魚腩,希靈魚,樣樣齊

外面都有熟食凍盤海鮮

至啱不吃生蠔只吃熟蠔的我

蒜蓉粉絲焗扇貝

大大盤榴槤蓉 任食
放在水果區那邊
我拿了滿滿的一碗,邊吃熟食邊吃榴槤肉,大滿足

這裏有椰皇燉鮮奶蛋白

任飲任食區還清酒梅酒任飲
大量雪糕雪條水果甜品任食
2024-03-07
15 分鐘 (堂食)
2024-06-13 504 瀏覽
「大喜屋」集團再於旺角區插旗,接「花月庭」棒開設於新世紀廣場面積非常寬敞,裝潢典雅富和風,座位極多;星期一至四午市收費 $338,另收取加一服務費,用餐時間三小時----------提供刺身、壽司、軍艦、卷物、串燒、燒物、炸物、天婦羅、創作料理、麵鍋、一品料理及蒸焗鐵板等,海膽菜式更是全使用北海道海膽----------自助區提供凍海鮮、沙律、水果、前菜、炸物、熱食、點心、湯品、咖啡、軟雪糕、軟糖,包裝雪糕及雪條 (雪糕為 Movenpick、Haagen Dazs 及 Milk Top)、清酒、梅酒、凍飲品 (包括自家製花茶及酒類飲品等) 及熱飲等,更有我至愛榴槤蓉----------自助區推介有鹹香適中而油香豐富的煙三文魚及鮮甜細滑的鮮榴槤蓉;甜品則推介椰汁斑蘭奶凍及榴槤糯米糍----------刺身整體厚切大件,色澤鮮艷,擺盤得體;個人推介有三文魚、油甘魚、金槍魚腩及海赤蝦;壽司及軍艦米飯份量適中,推介有鮮甜軟滑的海膽軍艦----------其餘推介有鐵板鵝肝厚多士、極尚椰皇燕窩燉蛋白及金蒜粉絲蒸扇貝,鵝肝細膩滑嫩而鮮香;椰皇蛋白嫩滑細緻,甜度適中;蒸扇貝鮮甜爽彈,吃得滿足
----------
提供刺身壽司、軍艦、卷物、串燒、燒物、炸物、天婦羅、創作料理、麵鍋、一品料理及蒸焗鐵板等,海膽菜式更是全使用北海道海膽
2024-06-11
  • 北海道海膽軍艦
  • 刺身
  • 扇貝
  • 煙三文魚
  • 鵝肝多士
2024-06-13 388 瀏覽
帶媽媽食生日飯-今次就有鐵板鵝肝多士,鵝肝大大件,用鐵板煎出嚟就好似酒店出品咁樣,特別香味可口。-另外食放題仲有樣必點食品,就係魚生刺身,刺身方面多樣選擇,我就偏愛三文魚,拖羅,帶子,甜蝦每次都必叫。-壽司🍣,左口魚壽司入口即溶,油脂滿滿😋-海膽鮑魚粥味道恰到好處,綿綿粥用來暖胃就最好啦。-燒乳鴿大件肥美,啖啖肉,皮薄肉嫩。-避風塘炒蟹惹味可口,辣辣炸蒜配肉蟹。-飲品甜品雪糕都有好多唔同牌子!hagaz-das同movenpick都有-任食榴連蓉
帶媽媽食生日飯

-另外食放題仲有樣必點食品,就係魚生刺身刺身方面多樣選擇,我就偏愛三文魚,拖羅,帶子,甜蝦每次都必叫。

-壽司🍣,左口魚壽司入口即溶,油脂滿滿😋

-海膽鮑魚粥味道恰到好處,綿綿粥用來暖胃就最好啦。

-燒乳鴿大件肥美,啖啖肉,皮薄肉嫩。

-避風塘炒蟹惹味可口,辣辣炸蒜配肉蟹。

-任食榴連蓉
2024-06-06
1 分鐘 (堂食)
  • 刺身
2024-06-12 379 瀏覽
姐妹們邀約食飯,咁梗係試新嘢,上年開業「殿•大喜屋」見有不少好評,我哋選擇中午時段,貪有3小時用餐,餐廳位置非常就腳,環境較同區另一間姐妹店光猛得多,座位亦算寬敞,夠鐘一開波,個個九秒九上身出去攞嘢食自助吧冷盤、多款熟食、前菜、水果、點心等,其中最吸睛係兩盤榴槤蓉,鍾意食嘅朋友仔唔好錯過,蟲草烏雞湯亦係推介之一😍各式飲料及甜品款式非常多,各款酒類、汽水、茶、咖啡、連銀菊露亦有供應刺身併盤各樣都幾平均,除咗蟹腳可以唔使點,因為發育未完成,其中金槍魚腩最出色,encore咗好幾轉😋多款壽司我哋主攻海膽軍艦🌟,唔會太大舊飯,啃多幾舊都冇問題熱食有不少貴價食品😍,如避風塘炒蟹、咖哩大頭蝦、清酒煮蜆、炸乳鴿、燴花膠、醉鮑魚、龍蝦伊麵、煎鵝肝、比目魚、金蒜蒸扇貝、燒生蠔等,要彈一下係扇貝同生蠔都係放一大咋炸蒜,口感不佳,一係就用生蒜或是生熟蒜,相信味道會提升不少椰皇燉蛋白原個棷皇燉,我覺得好有誠意,仲幾食好食🤤☘️個人認為💁🏻‍♀️純以放題夾說,食物質素不俗,款式又多,可能未必每樣都好好食,但一定唔會失望

自助吧
各式飲料及甜品
款式非常多,各款酒類、汽水、茶、咖啡、連銀菊露亦有供應
刺身併盤
多款壽司
我哋主攻海膽軍艦🌟,唔會太大舊飯,啃多幾舊都冇問題
熱食
椰皇燉蛋白
原個棷皇燉,我覺得好有誠意,仲幾食好食🤤
2024-01-06
2024-06-05 503 瀏覽
香港食放題真係好抵,幾百蚊就有好多款式選擇仲可以坐兩個鐘以上今次又嚟到大喜屋食嘢啦 佢嘅刺身真係好新鮮好大嚿衛生方面做得好好 地方光猛又企理 廁所都OK職員嘅話上菜其實好快都有禮貌 但係建議大家嚟之前真係要預約!時段呢我一係就揀最繁忙一係就最後,因為最後時段平啲同埋我最鍾意就係佢有得任食雪糕同埋任飲可樂之類仲有就係佢多數海鮮類例如生蠔之類嘅話都會有少少辣嘅,但係就冇得走 所以唔食得辣嘅你哋盡量揀返啲唔辣嘅食物啦我係自己同朋友付費去食 冇收到餐廳邀請唔明白點解會話我收到邀請而唔批核
香港食放題真係好抵,幾百蚊就有好多款式選擇
仲可以坐兩個鐘以上
今次又嚟到大喜屋食嘢啦 佢嘅刺身真係好新鮮好大嚿

衛生方面做得好好 地方光猛又企理 廁所都OK

時段呢我一係就揀最繁忙一係就最後,因為最後時段平啲

同埋我最鍾意就係佢有得任食雪糕同埋任飲可樂之類

我係自己同朋友付費去食 冇收到餐廳邀請