2010-01-19
作為一間茶餐廳, 杯奶茶好緊要, 這間的奶茶都唔錯, 而且食物選擇多, 又好味, 我通常幫襯早餐, 下午茶和晚餐, 有時下午茶會叫福面餐, e.g., 沙爹牛面, 餐旦面, or 雞翼沙律, or 奶醬厚多士 or 西多士 or 公司三文治等, 都係廿幾蚊咋, 至於晚餐, 每晚都有幾款選擇, 有時蒸肉餅, 有時蒸滑雞, 仲有蒸魚, 冬天有煲仔菜&煲仔飯, 如晚餐唔啱食, 唔緊要, 餐牌仲有幾十款小菜任您點, 都係四十蚊咋, 又有油菜, 又有中湯, 又有嘢飲, 兩個人, 一人一個餐, 好豐富呀! 我最欣賞這間餐廳的服務態度, 老闆很熱誠, 如有卡位, 一定給客人坐卡位, 如未有, 也會著客人先坐圓枱, 一有卡位即刻換俾人客, 兩個人也不會叫您坐埋一邊, 不用與其他人搭枱, 人客坐得舒服, 食得開心, 這才是待客之道, 而且這裡的環境乾淨企理, 令食客食得安心!