2024-09-26
香港迪士尼樂園河景餐廳 | 萬聖節主題限定!阿Jack怪誕大餐(2人用)第一次參加迪士尼既萬聖節餐廳體驗😆感覺好特別,完全係沉浸式既晚餐體驗🤓餐廳以Jack and Sally作為整個設計風格🎃十分有萬聖節既氣氛我地今次用奇妙處處通會員身份預約左平日既晚餐($498/位)本身入到去都有d肚餓,以為有得食,原來佢有一系列既活動好似d卡通角色同大家跳舞,音樂欣賞等等,雖則肚餓但感覺都ok,玩下唱下又唔係好記得肚餓既感覺😂😂------------------------------頭盤上前先有飲品提供,蟲蟲特釀🐛我會形容佢係整色整水,幾得意既飲品,飲落就比較甜😂之後上既係頭盤係卡布里沙律⭐水牛芝士同蕃茄不過不失啦~比較特別係佢要打開蓋再有d煙噴出,氣氛十足💨接著就有「瘋」盛肉拼盤🥩🍗🍖d肉係幾有驚喜,最愛食牛同豬肋骨🤤d肉仲可以任添最後就有甜品😻造型好靚,亦都有小心思,就係照燈過去有jack既倒影💀------------------------------食物質素可以有⭐⭐⭐⭐加埋環境同體驗可以俾足⭐⭐⭐⭐⭐普通日子晚餐成人: 港幣$498小童(3至11歲): 港幣$398特定日子晚餐成
阿Jack怪誕大餐(2人用)
第一次參加迪士尼既萬聖節餐廳體驗😆
感覺好特別,完全係沉浸式既晚餐體驗🤓
本身入到去都有d肚餓,以為有得食,原來佢有一系列既活動
頭盤上前先有飲品提供,蟲蟲特釀🐛
我會形容佢係整色整水,幾得意既飲品,飲落就比較甜😂
之後上既係頭盤係卡布里沙律⭐
接著就有「瘋」盛肉拼盤🥩🍗🍖
d肉係幾有驚喜,最愛食牛同豬肋骨🤤d肉仲可以任添
最後就有甜品😻
造型好靚,亦都有小心思,就係照燈過去有jack既倒影💀
食物質素可以有⭐⭐⭐⭐
加埋環境同體驗可以俾足⭐⭐⭐⭐⭐
普通日子晚餐
成人: 港幣$498
小童(3至11歲): 港幣$398
特定日子晚餐
成人: 港幣$598
小童(3至11歲): 港幣$498
推介俾大家😆😆有興趣快d去試下~~!!
#南瓜王阿jack #莎莉 #oogieboogie #惡人召集反轉迪士尼 #阿jack怪誕大餐 #hkdisney #disney #disneyhalloween #dinner #food #foodies #foodpics #foodstagram #foodlover #foodporn #foodblog #disneyfood #hkdisneyland #hk #hkig