我成日覺得香港真係一個美食之都🤭😚好多唔同款式既食物可以揀! 🥔🍠🥬🥒🍅🍆最近成日聽朋友講有流水蝦🦐,好似好好玩~所以最近都忍唔住要去試呢!😁-去了朋友介紹位於觀塘的流水蝦🦐📍價錢適中,食物真係好豐富呀!🔖第一次食流水蝦,原來每一枱既容人都有專屬的夾蝦位置🔎可以用夾將蝦既上來,再放進冰桶後,最後放上爐面爐🦐桌上的工具十分整備、有齊夾、手套、冰桶、濕紙巾!💦😎而這家為了方便,仲準備好十隻已經準備燒的蝦配埋已整好的醬料,可以直接燒!😚-除了蝦外,仲有一碟精選牛肉同海鮮🥩🦑🐙另外仲有唔同款式既食物可以任夾!✅我們分別食了:⭐️蠔⭐️金菇肥牛卷⭐️肥牛⭐️椒鹽鮮蝦⭐️流水蝦⭐️牛柳粒⭐️鮑魚⭐️蜆⭐️腸仔⭐️包心丸⭐️雞翼⭐️馬卡龍⭐️西瓜⭐️魷魚⭐️沖繩海鹽雪糕 -個人大推要試這家的海鮮,真係好新鮮!⚡️特別係蜆同鮑魚! 好驚喜!💯真係好新鮮的海鮮,以爐去燒真係好鮮味!🔥肉方面除了精選牛肉好食外,仲想推薦金菇肥牛卷~ 記住要試呀!🤩-飲品同甜品都任食,岩晒鍾意食唔同種類既朋友🧡價錢泥講有禁多食物,都真係幾划算!📝我覺得比平日單食燒肉或放題泥得更豐富同好玩真係有唔同既體驗呢!❤️不過要留意真係比較熱😆😆如果怕熱既朋友要留意呀!
我成日覺得香港真係一個美食之都🤭😚
好多唔同款式既食物可以揀! 🥔🍠🥬🥒🍅🍆
最近成日聽朋友講有流水蝦🦐,好似好好玩~
所以最近都忍唔住要去試呢!😁
去了朋友介紹位於觀塘的流水蝦🦐📍
價錢適中,食物真係好豐富呀!🔖
第一次食流水蝦,原來每一枱既容人都有專屬的夾蝦位置🔎
可以用夾將蝦既上來,再放進冰桶後,最後放上爐面爐🦐
桌上的工具十分整備、有齊夾、手套、冰桶、濕紙巾!💦😎
而這家為了方便,仲準備好十隻已經準備燒的蝦
配埋已整好的醬料,可以直接燒!😚
除了蝦外,仲有一碟精選牛肉同海鮮🥩🦑🐙
另外仲有唔同款式既食物可以任夾!✅
⭐️馬卡龍
⭐️西瓜
⭐️魷魚
⭐️沖繩海鹽雪糕
個人大推要試這家的海鮮,真係好新鮮!⚡️
特別係蜆同鮑魚! 好驚喜!💯
真係好新鮮的海鮮,以爐去燒真係好鮮味!🔥
肉方面除了精選牛肉好食外,
仲想推薦金菇肥牛卷~ 記住要試呀!🤩
飲品同甜品都任食,岩晒鍾意食唔同種類既朋友🧡
價錢泥講有禁多食物,都真係幾划算!📝
我覺得比平日單食燒肉或放題泥得更豐富同好玩
真係有唔同既體驗呢!❤️
不過要留意真係比較熱😆😆
如果怕熱既朋友要留意呀!
牛肉
肉類及海鮮
2022-09-01
牛肉
肉類及海鮮
  • 海鮮船
前陣子試過燒蝦,勁回味吖! 原來觀塘都有流水蝦放題,咁近我緊係要黎啦😍餐廳位於開源道位置方便,行上一樓唔洗排隊等𨋢添。呢度最正係每個位隔離都有水缸,唔洗起身都夾到蝦💕 急不及待夾幾隻蝦放冰水整暈,D蝦勁生猛吖,放落冰水都跳跳紮夾完再出去自助區~ 自助區有肉類、海鮮、蔬菜、菇菌、丸類熟食區有炸物、炸魷魚圈、蒜蓉辣蝦、芝士焗西蘭花🥦生果、甜品裝好一盒盒,衛生不錯!呢度用既係燒肉既爐,比我之前去過既燒蝦店好,一次可以燒多d,燒快d又無咁易燶~ 一次放哂蝦、沙白、蠔、青口😻大魷魚仲好新鮮添,仲有燒魚肉既質素都唔錯💕土匪雞翼醃得唔會太濃豬肋骨、牛仔骨、雞肉,輕輕加d鹽已經好好味~ 金菇牛肉卷大大件,雞腎厚切爽口必食!最後食埋生果、雪糕好玩大滿足!
前陣子試過燒蝦,勁回味吖!
原來觀塘都有流水蝦放題,咁近我緊係要黎啦😍
餐廳位於開源道位置方便,行上一樓唔洗排隊等𨋢添。
呢度最正係每個位隔離都有水缸,唔洗起身都夾到蝦💕

急不及待夾幾隻蝦放冰水整暈,
D蝦勁生猛吖,放落冰水都跳跳紮
夾完再出去自助區~
自助區有肉類、海鮮、蔬菜、菇菌、丸類
熟食區有炸物、炸魷魚圈、蒜蓉辣蝦、芝士焗西蘭花🥦
生果、甜品裝好一盒盒,衛生不錯!

一次放哂蝦、沙白、蠔、青口😻
大魷魚仲好新鮮添,仲有燒魚

肉既質素都唔錯💕
土匪雞翼醃得唔會太濃
豬肋骨、牛仔骨、雞肉,輕輕加d鹽已經好好味~
金菇牛肉卷大大件,
雞腎厚切爽口必食!

最後食埋生果、雪糕
好玩大滿足!

2022-09-03 39 瀏覽
美食放題~全港很多即夾即燒流水蝦~這店子很多新鮮的蝦,玩玩感覺~流水蝦放題有很多種類海鮮~多款串燒~也有不同的肉類。作為近年大熱的泰國流水蝦~店子有長蝦缸,座位旁邊也有夾有冰箱店子會先給時令海鮮,生蠔、元貝、沙白等,絕對回本之選。此外,也有一碟美國牛肉~同時有非常多燒烤美吃,蜜汁雞中翼、香茅豬扒、牛仔骨、豬頸肉、豬腩片、羊肉串、菠蘿,棒,味道也是棒棒呢~多款熟吃也是不錯,如炸香腸、吉列炸蠔、炸蝦條,非常豐富!可以任吃任玩的,最適合跟朋友去!聊聊心事,一起玩了甜品雪糕,有很多口味哪隻肥大、生猛便夾哪隻,這就是吃流水蝦的樂趣。好任吃燒烤放題,長蝦缸任夾任吃大頭蝦,夾上水,用冰水浸。任吃流水蝦,亦可任吃燒生蠔、美國安格斯牛肉,其他之燒烤食物亦很棒、泰式料理有蝦片、雪糕甜品非常多的。別錯過呢!

甜品雪糕,有很多口味

哪隻肥大、生猛便夾哪隻,這就是吃流水蝦的樂趣。好

任吃燒烤放題,長蝦缸任夾任吃大頭蝦,夾上水,用冰水浸。

2022-09-02 55 瀏覽
好多新鮮生猛蝦,望到已經好想食,水缸就係座位隔離非常方便,夾起左既蝦先放入冰水等隻蝦暈左,再放上爐燒,咁樣d蝦冇咁掙扎周圍彈,隻隻蝦身型都好飽滿,而且仲有爆滿蝦籽,蝦頭亦有好多膏。坐低無耐,店員會送上一艘海鮮船和優質牛肉,鮑魚大隻飽滿,爽口彈牙,加左生蒜更加惹味,至於扇貝雖然熟左會收縮變細,但一d都唔乾身,只需加少少調味已經好足夠,牛肉方面肉和油脂分佈比例都幾平均,入口有油脂既香味同時保留到牛味。另外仲有其他款式種類,都係自助形式去拎,覺得幾特別既係居然有雞軟骨,口感”索索”聲,而且醃得夠入味,我幾鐘意雞腎厚切,因為食落咁先有口感,不過雞腎中心店比較難燒熟,要燒耐少少,食燒物點少得燒菠蘿,外層焦脆,內裏清甜多汁。炸物同樣係任拎,放在一個保溫櫃內,所以食落仍然帶有微熱溫度,一邊食住炸物一邊燒住等。

2022-08-31 2585 瀏覽
心水咗流水蝦好耐,FD話之前係觀塘食咗一間流水蝦質素唔錯,咁一定要去試吓。鋪頭唔算大,嘢食都好豐富,有素菜,肉,海鮮,嘢飲,雪糕,甜品同生果。仲有小料台,方便DIY燒烤調料,好貼心。每一張台都有流水蝦經過,唔洗特登行出去夾蝦,勁方便!估唔到哩間鋪頭晚市都幾FULL,7點半已經全部坐滿。一座低,阿姐即刻開咗爐,同埋送咗一碟椒鹽蝦。拿完嘢飲,配菜等,椒鹽蝦已經熟咗,即刻有得食,開心!每張台都放咗好多一次性手套,方便食蝦。黎咗流水蝦,一定要先玩吓啦。大頭蝦都幾生猛,夾住想影張相,都被佢彈起咗。大頭蝦夾咗出來,要立即放入冰筒凍暈佢。等佢暈咗,再放到爐上燒。蝦一食就知好新鮮,因為勁彈牙,唔洗加醬料已經食得出蝦嘅鮮甜,勁好味,一定要食多幾隻。套餐仲送埋一碟安格斯牛肉同海鮮拼盤。大大件安格斯牛肉有4-5件,同埋4粒牛肉粒。海鮮拼盤都幾豐富,有帶子,鮑魚,蜆同鰻魚。安格斯牛肉好薄身,唔洗燒好耐已經有得食,入口好重牛味,食完完全唔夠喉!海鮮處理得幾乾淨,扇貝同鮑魚都好大一隻。鋪頭提供咗蒜蓉,小米辣同醬汁,當然要DIY蒜蓉扇貝同生蠔啦。鮑魚食落好彈牙,扇貝食落好鮮甜,估唔到最好食係鰻魚。鰻魚燒過之後勁鮮甜

每一張台都有流水蝦經過,唔洗特登行出去夾蝦,勁方便
!估唔到哩間鋪頭晚市都幾FULL,7點半已經全部坐滿。

海鮮處理得幾乾淨,扇貝同鮑魚都好大一隻。鋪頭提供咗蒜蓉,小米辣同醬汁,當然要DIY蒜蓉扇貝同生蠔啦。鮑魚食落好彈牙,扇貝食落好鮮甜,估唔到最好食係鰻魚。鰻魚燒過之後勁鮮甜,一食就知係新鮮貨,下次燒烤都要買定條鱔魚先

食完3轉已經好飽,最後食埋雪糕同生果,真係勁開心,食得又玩得真係唔錯!
2022-08-30
  • 大頭蝦,
  • 鰻魚
超開心!任夾任食流水蝦🦐🦐🦐大人小朋友都覺得好玩🤣啲蝦好大隻,肉質爽彈,又多蝦膏! #勁正店員好貼心💓先告知啲蝦夾上來要先放入冰水凍暈再燒枱面又提供大量紙巾、濕紙巾 & 即棄手套 #真心好🔥另外贈送海鮮拼盤 & 美國頂級 prime牛扒🥩仲有勁多鐵板燒任食食物供應😍生蠔、青口、魷魚、大墨魚、秋刀魚、鯖魚、多款雞翼、肉類…仲有丸類 & 蒜蓉蔬菜包即食食品種類都多😆有湯、蔬菜、炸物、水果…仲有多款甜品 & 雪糕🍦🥰任食食物嘅質素都好好👍好掋食!而且食2.5小時真係好滿足😄慢慢玩慢慢食都完全無問題😆PS記得要book位先去😎✅#ca師奶餐廳_觀塘 #跟住我食唔中伏
超開心!任夾任食流水蝦🦐🦐🦐大人小朋友都覺得好玩🤣

啲蝦好大隻,肉質爽彈,又多蝦膏! #勁正

店員好貼心💓先告知啲蝦夾上來要先放入冰水凍暈再燒
枱面又提供大量紙巾、濕紙巾 & 即棄手套 #真心好

生蠔、青口、魷魚、大墨魚、秋刀魚、鯖魚、多款雞翼、肉類…
仲有丸類 & 蒜蓉蔬菜包

任食食物嘅質素都好好👍好掋食!
而且食2.5小時真係好滿足😄慢慢玩慢慢食都完全無問題😆

PS記得要book位先去😎✅

#ca師奶餐廳_觀塘 #跟住我食唔中伏
同屋企人食過一次流水蝦之後就好想再食多次😝! 主打即夾即燒新鮮游水大頭蝦, 任飲任食2.5小時! 呢度全部都係卡位🛋, 座位寬敞舒適, 每枱座位旁邊都設有蝦缸, 可以一嘗夾蝦嘅樂趣ꕀ 仲可以睇著啲蝦游嚟游去💦 有得食又有得玩, 最啱同friend 或一家大細一齊去🤩! 除咗任食流水蝦之外, 亦提供多款任食食物, 包括各式海鮮、肉類、蔬菜、丸類、炸物、甜品及雪糕等等。每枱仲會附送海鮮船及美國Prime 牛肉拼盤🥳! 座位有齊紙巾、濕紙巾、酒精潔手液、牙籤、膠手套, 枱上仲有燒烤用嘅調味料, 相當貼心嘅服務呢💕🦐 新鮮游水大頭蝦隻隻蝦都好生猛, 有點難夾🙈, 記得要放落個冰桶凍暈佢哋先可以燒㗎! 蝦肉新鮮, 爽口彈牙, 仲有蝦膏🚤 海鮮船 有扇貝、鮑魚、蜆、鱔片, 鮑魚夠新鮮, 肉質彈牙; 扇貝可以加牛油🧈、蒜蓉作調味🥩 美國Prime 牛肉拼盤油花均勻, 肉質嫩, 肉味濃🍨甜品方面, 特別推薦馬卡龍同雪糕球, 雪糕球有比較少見嘅豆腐同榴槤味! 豆腐味好香, 口感軟滑
同屋企人食過一次流水蝦之後就好想再食多次😝!

有得食又有得玩, 最啱同friend 或一家大細一齊去🤩!

🦐 新鮮游水大頭蝦

🚤 海鮮船

🥩 美國Prime 牛肉拼盤
油花均勻, 肉質嫩, 肉味濃

2022-08-30
  • 馬卡龍
  • 美國Prime級牛肉
2022-08-30 39 瀏覽
同屋企人都好中意食大頭蝦,聽聞觀塘有一間大頭蝦放題,每檯隔離係水缸,可以直接夾蝦上黎燒。一入座好快就上左椒鹽蝦、海鮮船同一碟Prime級牛肉。椒鹽蝦咸咸香香都幾惹味,牛肉油脂豐富,肉質嫩滑。最吸睛既海鮮船有扇貝、鱔、鮑魚同蜆,非常豐富。黎到重頭戲大頭蝦啦!大頭蝦係水缸入面,要邊隻可以自己親手夾!啲蝦非常生猛,唔夠用力夾會比佢掙扎走左,所以一夾到要即刻放入冰桶凍暈佢,如果唔係就會係咁跳出黎!大頭蝦肉質勁彈牙鮮甜,而且有好多膏同蝦籽,真係好正!另外出面都仲有唔少野食任夾,例如生蠔、雞翼、牛仔骨等,亦都有少少熱食同生果甜品添,夠哂豐富!

2022-08-30 26 瀏覽
⭐️流水蝦⭐️📍: 觀塘開源道47號凱源工業大廈1樓B號舖⏰:12:00pm-10:00pm流水蝦真係好好玩,上次去觀塘做facial嗰陣同美容師傾開計,原來觀塘都有流水蝦,今晚book左枱同男朋友食,一個價錢仼飲仼食2.5小時,又有得夾蝦又可以燒烤,好推介大家過嚟🙈🔶海鮮拼盤🔶每枱入座會送一隻海鮮船同牛肉拼盤有扇貝、蜆同鮑魚等新鮮海鮮,雖然只有一份無得refill,但係質素都唔差,扇貝大隻厚肉,鮑魚爽口彈牙🔶美國Prime級牛肉🔶牛肉拼盤亦好高質,雪花紋路好靚,油脂分佈平均,用來燒烤就最好不過💯🔶自助區🔶自助區設有多款燒烤配料,例如丸類、串燒、原隻魷魚、青口、魚類同蔬菜類等,熟食區就有炸物、咖喱角、雞翼等小食,仲有醬料吧可以選擇唔同醬料黎燒烤,正呀🔶流水蝦🔶主角當然係流水蝦啦,餐枱旁邊有個大缸,要大大力夾起啲蝦再放入冰桶凍暈先拎去燒,啲蝦勁生猛,少啲力都夾唔實呀,不過啲蝦真係好大隻,肉質鮮嫩彈牙唔會霉,味道真係一流😍🔶甜品🔶食到最後當然要食埋甜品先走啦,甜品款式繁多,有時令生果、泡芙,仲有我最愛既Cocoberry杯裝雪糕同雪糕球,大滿足啊😍😍😍
⭐️流水蝦⭐️

🔶流水蝦🔶

🔶甜品🔶

2022-08-26
2022-08-29 42 瀏覽
又有得玩又有得食💁🏻‍♀️呢間係一間放題任食燒烤,比較特別嘅係蝦要自己捉🙌🏻可唔可以食返回本真係靠自己手勢😂流水蝦需要自己用夾夾住放落冰筒度,凍暈後馬上燒!流水蝦全部都好生猛,放入冰筒我都會彈彈,搞到周圍都係水😂因此全部蝦肉都好鮮甜爽口,整體頭大身細,蝦頭有蝦膏👍🏻📋星期日晚上8:00去就$360一位。(兩個半小時)🔅 佢會按成人人頭送海鮮船及美國prime 級牛肉🥩◼️海鮮船共有四份海鮮▫️扇貝▫️鮑魚▫️沙白▫️鱔片◼️ 美國prime 級牛肉🥩 -油花均勻,肉質結實👍🏻食物選擇豐富👍🏻有常見嘅丸類、蔬菜、肉類,更有有生蠔、墨魚、青口、多春魚等提供🤩飲品方面選擇更多!一般放題比較少見的果汁也有。還有甜品水果等,全部都是獨立包裝👍🏻乾淨企理。💁🏻‍♀️性價比很高。比起一般韓燒,多咗自己親手捉蝦嘅趣味性。💖之前食過蝦蝦燒,玩法差不多但個爐唔一樣,呢間餐廳嘅爐同平時食開嘅韓國放題一樣,夠熱🔥嘢食熟得好快👍🏻之前食蝦蝦燒真係等咗我好耐🥲🏘 位置寬闊,自助區整體環境乾淨,食物乾淨企理,有獨立的盒蓋。💰連埋加一服務費360元一位。📍 地址:觀塘開源道47號凱源工業大廈1樓B號舖

因此全部蝦肉都好鮮甜爽口,整體頭大身細,蝦頭有蝦膏👍🏻

📋星期日晚上8:00去就$360一位。(兩個半小時)

🔅 佢會按成人人頭送海鮮船及美國prime 級牛肉🥩
◼️海鮮船共有四份海鮮
▫️扇貝
▫️鮑魚
▫️沙白
▫️鱔片
◼️ 美國prime 級牛肉🥩 -油花均勻,肉質結實👍🏻

飲品方面選擇更多!一般放題比較少見的果汁也有。

還有甜品水果等,全部都是獨立包裝👍🏻乾淨企理。

💰連埋加一服務費360元一位。

📍 地址:觀塘開源道47號凱源工業大廈1樓B號舖
同班fd去觀塘工廈party room玩完之後,大家搵嘢食期間我提出不如食流水蝦,之前一直都想食,不過覺得一大班人會開心d,今次齊人就啱哂la!流水蝦放題任食2.5小時,包括任夾任食流水蝦、免費贈送「海鮮拼盤+美國頂級 prime牛扒」海量食物供應:生蠔、青口、魷魚、大墨魚、魚、照燒雞串、雞翼、牛餐肉、香腸、蒜蓉金菇包、忌廉湯、另有多款:丸類、扒類、蔬菜、熟食、炸物、甜品、水果、雪糕、飲品等,食物種類非要豐富食物質素相當好,加上蝦可以即夾即燒非常新奇體驗!D蝦新鮮關係好彈牙、肉質鮮甜,好多蝦仲有蝦膏㗎!同埋d蝦都幾大隻,相當抵食,淨係食海鮮都回本!個場都好爆,記住要打去問有冇位,最好就預約先~📍流水蝦 Prawn Restaurant地址: 九龍觀塘開源道47號凱源工業大廈1樓B室(觀塘港鐵站B2出口直行約5分鐘)

📍流水蝦 Prawn Restaurant

2022-08-27
3 分鐘 (堂食)
  • 美國Prime級牛肉
  • 生蠔
2022-08-28 39 瀏覽
係泰國同香港都試過類似自己捉蝦自己燒放題🦐今次試吓觀塘工廈哩間流水蝦🤗工廈位置唔算難揾 入到去地方唔算好大但全部卡位設計都坐得舒服👍一坐低職員送上冰桶比客人捉蝦用來凍暈蝦蝦😁另外每枱都會供應一份海鮮船有扇貝🔸️鮑魚🔸️蜆🔸️鱔片仲有附上一碟🦬美國prime牛肉拼盤🥩牛肉粒雖然每枱都供應一份但質素都唔差㗎😋每一枱坐嘅位置隔離就是夾蝦蝦魚缸🦐任由你夾即夾即燒🦐所以非常方便雖然大頭蝦唔算好大隻🦐但每隻蝦頭都好多膏🤩肉質係彈牙自助區有多類熟食小食🍖🥓🍢飲品區都多汽水🥤果汁選擇🧃甜品區多款獨立包裝甜品🥰衞生又方便👍仲有多款雪糕🍦竟然有我最喜歡榴槤味雪糕波波😍有得食又有得玩足2個半小時任食放題😄最正就係依度個爐夠哂大呀👍可以燒多啲🦐🦐🥩唔同時段價錢同埋早鳥時段仲有折添😁我地5:00食到7:30係早鳥時段$288(1位)再85折

工廈位置唔算難揾

仲有多款雪糕🍦竟然有我最喜歡榴槤味雪糕波波😍

$288(1位)再85折
2022-08-24
2022-08-26 1367 瀏覽
朋友介紹觀塘開源道47號凱源工業大廈流水蝦放題,專程訂了位今晚來食。好在預先訂了座位,入到餐廳后見到已經很多人,餐廳裝修都是卡位,坐得舒適寛敝。一入門口已見到自助放題的雪櫃,面放滿了燒烤類的配料,非常多款式,有牛仔骨、原隻大魷魚、小魷魚、青口、魚類、連生蠔都任取任食,還有雞肉、串燒、丸類、瓜果類等蔬菜……自助放題還有中式熟食,有椒鹽雞翼、炸薯條、牛油焗西蘭花、牛油粟米及粟米羹……等等,嘩,好多選擇呀!入座后,侍應先放上椒鹽蝦到燒烤爐上,讓蝦慢慢燒烤,然後出去取熟食及燒烤配料,回來可以一邊食熟食,及一邊等蝦慢慢燒。椒鹽蝦好入味,蝦肉爽脆有膏,好香!自助任食的生蠔好大隻,取回來就放到燒烤爐與蝦一齊燒~~除以上這些蝦外,流水蝦經過每一張枱,可以自行隨時撈新鮮生猛的大頭蝦上來,放入冰桶內讓蝦先凍暈,再放到爐上燒,一邊撈一邊燒,蝦肉新鮮爽口又美味,食得好開心!餐廳送上非自助的牛柳粒及安格斯牛肉,牛柳粒切得一口一粒,因夠厚,頗香牛味的。安格斯牛肉因為頗薄,好易熟,肥瘦適中,放上調味料椒鹽及孜然粉,真的好惹味~~餐廳還送上海鮮盤,裏面有鮑魚、帶子、鰻魚及蜆,每款都很新鮮及鮮味,尤其是鮑魚有少少脆口

椒鹽蝦好入味,蝦肉爽脆有膏,好香!

自助任食的生蠔好大隻,取回來就放到燒烤爐與蝦一齊燒~~

餐廳還送上海鮮盤,裏面有鮑魚、帶子、鰻魚及蜆,每款都很新鮮及鮮味,尤其是鮑魚有少少脆口,鰻魚好油香~~

還有魷魚、腎球、牛仔骨、翠玉瓜、菠蘿……, 燒烤燒完一輪又一輪,食得取得都非常開心~~

最後當然是以甜品作為結尾,食得非常滿足~~~
2022-08-26 74 瀏覽
又係BBQ嘅時間喇!約fd去試最近好hit的流水蝦燒肉放題🦐 公眾假期早鳥晚市時段連加一,價錢都幾平$322食150分鐘(19:30前離座)已包限定成人即送海鮮船有2隻扇貝、2隻鮑魚、大蜆及鱔片等,另外一碟美國 Prime 級牛肉拼盤🥰🥰講到主角流水蝦🦐,流水缸放滿好多新鮮大頭蝦,食客可以輕鬆即夾即燒,跳跳紮的大頭蝦仲有好多膏😍😍單係食蝦已經回本啦😁😁二十幾款燒烤配料可以揀,特別推介:全隻魷魚🦑及原條鮮魚,牛肉、牛柳粒、雞肉串燒、各式醃肉、丸類及蔬菜等……..每樣食一次已經飽到上心口份。自助吧仲有沙律🥗咖喱角、雞翼、炸蝦片等…小食。汽水包裝果汁🧃任飲,多款一口一個的甜品🍮,雪糕🍦及生果等…..食完真係大滿足😋😋

2022-08-21
第一次食流水蝦,每枱座位旁邊都有魚缸,可以邊燒邊夾大頭蝦,蝦肉比想像中更好味,好新鮮 有蝦膏🤤 這間放題是自助形式,價錢中等,食物質素不錯,選擇多 特別多海鮮供應(蠔、青口、魷魚、多春魚 等等)👍🏻👍🏻座位寬敞舒適,適合約會或朋友聚會,但店舖座位少,要提早預約週末早鳥晚市人均消費:$322(已包加一費用)溫馨提示:生日可享有四位同行一位半價優惠(只限成人)已附上詳細價錢列表🙆🏻‍♀️💖═ ═ ═ ═ ═ ═ ═ ═💖💖💖食評💖💖💖店舖提供各款海鮮、肉類、蔬菜、沙律、熟食、丸類、炸物、湯、飲料及甜品,每枱會附送海鮮船及美國Prime 牛肉拼盤💁🏻‍♀️推薦✨ 蠔,沙白蜆、章魚仔、雞翼、雞軟骨、雞肉串、金菇肥牛都好好味😋🐠海鮮船有扇貝,鮑魚,蜆、鱔片,味道鮮甜 好新鮮,唔會食到沙👍🏻 鮑魚肉質好煙韌彈牙🤤 扇貝建議加牛油蒜蓉作調味🤤🥩USDA Prime 牛肉拼盤質素高,油花均勻,口感一流🦐大頭蝦不算大隻,勝在肉質結實 爽口彈牙,一啖一隻,好滋味🤤 蝦蝦好生猛 有點難夾,記得要放落冰桶整暈佢哋先可以燒!🍧有甜品、生果、雪糕,雪糕牌子是CoCoberry,口味款式多,口感超軟滑😍🧃飲料款式多🫧餐
座位寬敞舒適,適合約會或朋友聚會,但店舖座位少,要提早預約
週末早鳥晚市人均消費:$322(已包加一費用)

═ ═ ═ ═ ═ ═ ═ ═

💖💖💖食評💖💖💖

推薦✨

🐠海鮮船

🥩USDA Prime 牛肉拼盤
質素高,油花均勻,口感一流

🦐大頭蝦

🧃飲料款式多