2024-08-02 6542 瀏覽
🥰 話說偶然聽到 “飲食達人” 講起 St Regis 嘅 “潤”, 又話係米芝蓮二星, 今日相約老友 “甘仔” 慕名而來.🏘️ 餐廳屬酒店中菜廳, 格局夠晒氣派, 樓面呈正方形, 再佈柱陣, 包著內圍嘅餐枱, 以分隔靠窗外圍嘅枱, 我鍾意個氛圍.🥢 今日點咗行政午市套餐, $888+10%, 另加 酒藝體驗, $348+10%, 另收茶芥位位 $52.🫘 花生. 松露味道, 星級嘅小食, 哈!😱 蜜餞西班牙黑豚肉叉燒. 太腍, 冇嚼口, “甘仔” 覺得好水, 搞唔掂.🐚 油雞樅菌涼拌花膠. 花膠爽身, 但略欠口感, 配合輕微嘅椒味, 不俗!🥣 珍珠肉螺頭燉豬𦟌. 熱辣辣, 鮮甜. 但係呢個味道, 其他餐廳都俾到你.🦞 花雕蛋白蒸龍蝦球. 蛋白滑而味淡, 龍蝦不知所措. “甘仔” 食完都唔知道 “應該” 係有花雕, 非常失望!🤗 鮮沙薑油泡南非鮮鮑魚. 鮑魚高質, 唔靭又有嚼口, 但炒唔出想炒嘅鑊氣, 部份位置偏鹹.🍯 仙翁米桃膠蛋白杏仁茶. 熱辣辣, 又滑溜, 甜味啱啱好, 今餐最滿意嘅菜式.🍪 美點薈萃: 洛神花茶糕, 開心果曲奇. 安全過關!😱 結論: 環境氣氛一流, 人手係夠嘅,
🥰 話說偶然聽到 “飲食達人” 講起 St Regis“潤”, 又話係米芝蓮二星, 今日相約老友 “甘仔” 慕名而來.

19431 瀏覽
🫘 花生. 松露味道, 星級嘅小食, 哈!
花生
油雞樅菌涼拌花膠
珍珠肉螺頭燉豬𦟌
花雕蛋白蒸龍蝦球
花雕蛋白蒸龍蝦球
鮮沙薑油泡南非鮮鮑魚
仙翁米桃膠蛋白杏仁茶
🍪 美點薈萃: 洛神花茶糕, 開心果曲奇. 安全過關!
洛神花茶糕
開心果曲奇
😱 結論: 環境氣氛一流, 人手係夠嘅, 但就係服務有時差, 介紹菜式有點含糊. 論食物, 我唔識欣賞囉, 哈哈. 涼伴花膠 同埋 燉湯 質素普通, 叉燒有點驚嚇, 花雕蛋白龍蝦又食唔出花雕. “甘仔”一路食一路問: 係咪真係二星? 我心諗: 走吧!
珍珠肉螺頭燉豬𦟌
鮮沙薑油泡南非鮮鮑魚
仙翁米桃膠蛋白杏仁茶
2024-07-18 7368 瀏覽
筍尖蝦餃 ($108)晶瑩蝦餃皮包著鮮爽嘅蝦肉,餡料多汁錦繡球黑椒和牛酥 ($148) 造型精緻 酥皮層次豐富😍🤩好香牛油味 入面係黑椒同埋和牛碎 海苔龍蝦春卷 ($198)龍蝦肉爽彈,外皮是精緻嘅窩夫皮,超脆好味核桃燒雞粒酥 ($98) 熱辣辣調味十足餡多椒鹽白飯魚 ($168) 酥脆可口煙燻滷水鴨肝配脆饅頭 ($368) 一打開煲蓋就有煙燻飄出嚟 好大陣煙燻味,係冷盤嚟嘅,食落陣煙燻味就唔重,入口即溶 好香肝味,配上鬆脆嘅炸饅頭好可口西班牙黑豚肉叉燒腸粉 ($208)皮薄餡多,以西班牙黑豚肉肉質軟淋,好吃😋鳳梨咕嚕肉 ($258) 正常發揮招牌鹽香雞 半隻 ($328)肉絲桂花蟹肉炒米粉 ($288) 肉絲、蛋、鮮蟹肉、芽菜和幼米粉,食材豐富好吃酥皮蛋撻 ($88)蛋漿焗得恰到好處,上碟時熱辣辣,蛋漿深色好滑,口感一流送上自製朱古力杏仁曲奇及紅豆糕,曲奇送上嘅時候仲係熱辣辣好食😋 —𝗋𝖾𝗌𝖾𝗋𝗏𝖺𝗍𝗂𝗈𝗇𝗌: yes𝗐𝗈𝗎𝗅𝖽 𝗋𝖾𝗏𝗂𝗌𝗂𝗍: maybe💳 𝗉𝗋𝗂𝖼𝖾 $500 𝗉𝗉 (lunch)🌟 𝗈𝗏𝖾𝗋𝖺𝗅𝗅 8/10📍 潤灣仔港灣徑1號香港瑞吉酒店2樓
筍尖蝦餃 ($108)

晶瑩蝦餃皮包著鮮爽嘅蝦肉,餡料多汁

錦繡球黑椒和牛酥 ($148)

造型精緻 酥皮層次豐富😍🤩好香牛油味 入面係黑椒同埋和牛碎

海苔龍蝦春卷 ($198)

龍蝦肉爽彈,外皮是精緻嘅窩夫皮,超脆好味

核桃燒雞粒酥 ($98) 熱辣辣調味十足餡多

椒鹽白飯魚 ($168) 酥脆可口

煙燻滷水鴨肝配脆饅頭 ($368)

西班牙黑豚肉叉燒腸粉 ($208)

皮薄餡多,以西班牙黑豚肉肉質軟淋,好吃😋

鳳梨咕嚕肉 ($258) 正常發揮

招牌鹽香雞 半隻 ($328)

肉絲桂花蟹肉炒米粉 ($288)

肉絲、蛋、鮮蟹肉、芽菜和幼米粉,食材豐富好吃
酥皮蛋撻 ($88)

蛋漿焗得恰到好處,上碟時熱辣辣,蛋漿深色好滑,口感一流

𝗋𝖾𝗌𝖾𝗋𝗏𝖺𝗍𝗂𝗈𝗇𝗌: yes
𝗐𝗈𝗎𝗅𝖽 𝗋𝖾𝗏𝗂𝗌𝗂𝗍: maybe
💳 𝗉𝗋𝗂𝖼𝖾 $500 𝗉𝗉 (lunch)
🌟 𝗈𝗏𝖾𝗋𝖺𝗅𝗅 8/10
📍 潤
灣仔港灣徑1號香港瑞吉酒店2樓
第一次係香港食米芝蓮二星餐廳 餐廳不論服務質素、餐點味道同環境情調 完全對得住佢拎住兩粒星既名銜❤️食物方面 我地總共叫左八道菜 前菜叫左「蟹粉土豆餅」外層脆脆包裹住滿滿的蟹肉 再點上鮮美豐富的蟹粉 是一道打開味蕾的出色前菜👍🏻個人最喜歡「桂花陳酒桂鱔」桂花陳酒香氣濃郁 包裹住整件桂鱔 食落好juice 而且口感爽脆彈牙 真係超好味❤️招牌菜「蜜餞西班牙黑豚肉叉燒」又係另一出色之作 每件都係半肥瘦 蜜餞甜度適中 肉汁完全鎖住係肉入面 係一個口感好豐富的叉燒❤️驚喜之作「煙燻滷水鴨肝配脆饅頭」因為有煙燻效果 開蓋時特別有儀式感 很高雅的感覺 鴨肝帶濃濃的煙燻香氣 配上口感鬆化 類似餅乾質地的脆饅頭有一種味道新體驗的享受👍🏻鴨肝同平時食西餐的烹調方式完全不同 第一次食呢種質感的鴨肝 真係超級好味 呢個係必點之選❤️另外仲點了「招牌鹽香雞」、「醬燒蜜椒豬肋排」、「百合腰果蓮藕炒爽脆」、「大澳蝦膏牛崧炒飯」 味道不錯 整體食物體驗相當優質 非常滿意 今次朋友挑選既餐廳真係超好推介 大家想食優質中菜 或者有外國朋友返黎介紹香港 一定要帶佢黎呢到試下👍🏻

煙燻滷水鴨肝配脆饅頭
百合腰果蓮藕炒爽脆
大澳蝦膏牛崧炒飯
  • 桂花陳酒桂鱔
2024-10-25 483 瀏覽
今日試了米芝蓮兩星粵菜,在灣仔瑞吉酒店內「潤」,菜色特別的,點心好精緻!芝麻卷精緻點心之一!又睇又好食!蛋撻仔,考功藝來整!皮又靚蛋味香濃,熱辣辣的口感豐富!具創意酸菜羊肉煲,肉質鮮嫩,又夠惹味!叉燒,瘦瘦的,好香肉質鬆軟,口感難忘!

芝麻卷
精緻點心之一!又睇又好食!

蛋撻仔,考功藝來整!皮又靚蛋味香濃,熱辣辣的口感豐富!

具創意酸菜羊肉煲,肉質鮮嫩,又夠惹味!

叉燒,瘦瘦的,好香肉質鬆軟,口感難忘!

今天中午和朋友一起来位于湾仔瑞吉酒店内的黑珍珠二钻和米其林二星餐厅Run润,吃高级粤菜。餐厅位于湾仔地理位置优越,交通方便。Run润是由星际名厨洪师傅执掌,用当代手法烹制粤菜,菜品精致创意十足!润餐厅是由设计师傅厚民André Fu 以中国传统茶馆建筑为灵感而设计,灯饰采用传统中国灯笼轮廓制成的玻璃立方体和青铜色散发出柔和的大气光泽,环境是干净利落的现代风格。{烟燻卤水鸭肝配脆馒头}这是餐厅的招牌菜,卤水鸭肝真的充满了烟熏的味道,服务员打开容器,烟雾会散开。将鸭肝放在脆馒头片上一起吃,又脆又香,鸭肝很丝滑。🤤{海苔龙虾春卷}-🦞这道菜是点心里的特色,春卷外皮酥脆,内陷是满满的龙虾肉,搭配起来又脆又Q弹的口感。{麻辣鸡粒海参粿}-海参造型的点心内里是麻辣的鸡粒,吃起来也不油腻,有点辣味的鸡粒很有风味。{原个椰皇海带杞子炖鲍鱼}-🥥先蒸椰皇逼出椰子油,再加入鲜椰汁配上汤料一起炖煮,很清甜,汤里的鲍鱼个头很大吃起来也很Q弹{西班牙黑豚肉叉烧}-西班牙伊比利亚猪肩肉,肉质绵软,可以锁住汁水。
自St. Regis酒店嘅中菜潤Rün開業以來午餐同晚餐都幫襯過幾次~每次同行嘅朋友都讚不絕口~😍而由舊年開始因為無再係灣仔返工~距離遠咗又少咗啲機會~於是將近一年無去幫襯~🫢適逢九月係我嘅生日月~朋友知我超級鍾意食尼間嘅中菜~於是一早就book定咗窗邊檯~由於晚飯嘅前一日掛咗八號風球我哋都驚當日個飯局可能會取消~不過好在中午十二點幾就落咗ball~所以晚市照常~🙏🏻👉煙燻鴨肝脆多士~煙燻味濃郁、完全無騷味~配上脆多士~兩種唔同嘅口感好特別~每次必點~😍👍👉蜜餞西班牙黑豚肉叉燒~半肥瘦、好淋好入味~必食~😋🤤😍👉原隻椰皇帶杞子燉鮑魚~好清潤~正~😍👍👉沙薑油泡蟹鉗~蟹鉗超級鮮甜肥大、啖啖肉~🤤😋😍👉其他各菜式同甜品都唔錯~👍👉特別推介☝️尼款甜品~超級正~必食~🤤😋😍👍#潤#Rün#StRegisHotelHK#灣仔美食#我的寶藏餐廳

👉蜜餞西班牙黑豚肉叉燒~半肥瘦、好淋好入味~必食~😋🤤😍

👉原隻椰皇帶杞子燉鮑魚~好清潤~正~😍👍

👉沙薑油泡蟹鉗~蟹鉗超級鮮甜肥大、啖啖肉~🤤😋😍

👉其他各菜式同甜品都唔錯~👍
👉特別推介☝️尼款甜品~超級正~必食~🤤😋😍👍

#潤
#Rün
#StRegisHotelHK
#灣仔美食
#我的寶藏餐廳
整個餐廳的設計以傳統茶館為靈感 ,和經典粵菜融合,低調高級的現代風格,太適合宴請約會啦傳統粵菜中式fine dining ,主廚洪志光師傅當家專營粵菜三十多年,每次來都是為了這一口!不管什麼食材在他手下都能讓人耳目一新🤩地道港式海味、經典點心、滋潤靚湯,道道都很花心思,用精選的食材烹飪的美味,每次吃完都會想下次來又有什麼新菜,創意十足!午餐可以來吃精緻的創意點心~可以單點或者套餐🍏招牌娘惹香辣咸水角精緻玲瓏的青蘋果誰能想到是香辣的咸水角呢!別看它這麼可愛,真的是很夠味🔥一口下去撲面而來的東南亞氣息💯🦀夜香冬瑤蟹肉田雞羹敲健康又養生的一道菜~口感很豐富!季節限定喲🥟蝶豆花百合帶子餃這個真的好有創意!剛開始還以為是燒麥哈哈哈蝶豆花本身就有淡淡的清香 做成餃子真的好獨特!🍧甜品三弄一共有三樣甜品小吃~擺盤很精緻,敲愛這種拼盤甜品了!能嘗到多種口味~而且也不會太膩🍮椰果石榴甘露:粉粉的甜品,口感清爽挺好吃的🍫烘焙茶朱古力慕絲:口感很細膩~入口即化🥥椰香斑蘭雪花:做的很精緻~甜度也是恰到好處~
午餐可以來吃精緻的創意點心~可以單點或者套餐
🍏招牌娘惹香辣咸水角
🦀夜香冬瑤蟹肉田雞羹
敲健康又養生的一道菜~口感很豐富!季節限定喲
🥟蝶豆花百合帶子餃
🍧甜品三弄
🍮椰果石榴甘露:粉粉的甜品,口感清爽挺好吃的
🍫烘焙茶朱古力慕絲:口感很細膩~入口即化
🥥椰香斑蘭雪花:做的很精緻~甜度也是恰到好處~
2024-08-23 2332 瀏覽
乳豬皮好脆,唔會有肥膏金銀帶子普通,炸帶子無咗帶子嘅彈性餚肉合桃酥,好似芋角海參海螺燉雞湯全晚最正鮑魚入味,但花菇無味其他炸子雞魚炒飯甜品都係正常嘢,蒸東星斑就忘記影相都係基本中菜但係贏環境
2024-08-20
Restaurant Week Summer 2024又係可以用比平時優惠嘅價錢食到心儀餐廳嘅時候個個食完「潤」都讚不絕口 所以想試好耐趁Restaurant Week即刻book黎試下【Elite Signature Dinner Menu HK$1,188 p.p.】喺品嚐前菜之前 先黎個開胃菜 鐵觀音果凍 櫻花蝦紫蘇葉【錦繡球黑椒和牛酥】錦繡球形狀外皮比起普通炸皮更硬身 口感更酥脆黑椒味濃 但唔會蓋過和牛味 而且非常軟腍【果醋麻香海蜇頭】果醋味道好濃 海蜇頭又大又厚 非常爽口【原個椰皇海帶杞子燉鮑魚】椰殼預先焗香 散發椰油香味以海帶 杞子 鮮鮑魚熬成湯 非常清甜鮑魚大隻得黎 新鮮爽口【避風塘富貴蝦】一般會選用海蝦 大蝦 因為咬落啖啖肉 用避風塘炒蟹做法炮製已去殼嘅瀨尿蝦肉都幾有驚喜瀨尿蝦肉較扁身 以為會冇大蝦彈牙嘅感覺點知外皮香脆 好惹味 咬起上黎入面嘅瀨尿蝦好鮮嫩彈牙【櫻花蝦百花燜釀白涼瓜】醬汁非常濃郁 一口咬下櫻花蝦 白涼瓜等食材 口感豐富【龍蝦海苔海膽汁葷油燜飯】選用澳洲龍蝦 肉質嫩滑彈牙用上一板北海道馬糞海膽部分海膽做醬汁 海膽味道非常濃郁葷油撈飯 口感濃腴【椰果石榴甘露
Restaurant Week Summer 2024

【美點薈萃】
最後以朱古力杏仁曲奇 椰汁糕作結
非常滿足嘅一餐
2024-08-04 2178 瀏覽
昨晚一家人去食飯,本來係想開開心心。其他的侍應係餐與餐之間轉碟或者叉既時候,都會講聲唔好意思之類既說話。而唯獨得一位男侍應,係放碟既時候,係放每一個既碟既時候,都係用拋既方式。當放下既時候唔會理你做緊咩,係咪傾緊計。而係係你同家人談話時,直接衝過來,唔聲唔聲就丟一隻碟係你面前。重要係次次都係咁。遠距離地拋丟擺放餐具,我人生真係第一次見。唔知以為睇雜技😀正常應該係行過來你旁邊,然後輕放在檯面上。個碟或餐具係不會係檯面進行跳躍先落檯面。食物上正常。但只係服務已經可以唔洗去。
2024-08-03
2024-07-03 2052 瀏覽
家人生日所以黎呢間米芝蓮二星試試🌟🌟潤係st regis 2樓 會展站出口 沿住天橋行就到 非常方便!我地首先叫左果醋麻香海蜇頭開開胃 - 好大塊海蜇頭 酸酸地 小小麻香 好開胃👍之後就叫左幾樣特色嘅點心 - 錦繡球黑椒和牛酥、娘惹香辣鹹水角 、櫻花蝦脆蝦筒腸粉 - 賣相精緻 簡直就係色香味俱全!見到隔離檯叫左呢個雞好吸引,所以我地又叫😂 鐵鍋雞 又真係幾好味 雞好嫩滑 個汁都好好味甜品三弄 - 椰果石榴甘露,焙茶朱古力慕絲,椰香斑蘭雪花 三樣都好食 尤其係個石榴甘露 👍

甜品三弄 - 椰果石榴甘露,焙茶朱古力慕絲,椰香斑蘭雪花
三樣都好食 尤其係個石榴甘露 👍
午餐
2024-06-06 2013 瀏覽
今日book咗嚟呢度食午餐見佢係米芝蓮兩星嘅中菜就諗住試吓佢會點樣演繹中菜首先叫咗一龍蝦餃同埋一籠燒賣同埋仲有一個炸蝦腸粉。個蝦餃呢個皮都係晶瑩禿頭嘅,但係林好食嘅同埋個餡就正常啦正常發揮啦冇話好特別,同啲好食啲嘅茶樓差唔多。個燒賣都係都係中等好好食嘅燒賣嚟㗎,但係亦都冇話非常突出。個炸蝦腸粉係做到佢入面啲炸蝦係脆上面就有啲脆嘅粉咁都好好食嘅。之後我叫咗佢哋嘅蛋撻咁佢蛋撻都係好食嘅,但係亦都冇話好食過我去食香港一啲專做蛋撻舖頭嘅味道跟住嗌咗佢嘅Pork spare rib。咁呢個pork spare rib我覺得整得幾好食嘅,真係個肉又夠腍又呢佢又好香嘅蜜糖味咁多碟嘅菜之中我覺得呢啲正正最出色啦,同埋佢個plating都做得好好嘅跟住我試咗佢嘅石榴甘露呢個石榴甘露呢我覺得係正正最突出嘅佢係粉紅色,所以賣相已經好好㗎啦,然後佢嘅甜味呢係同楊枝甘露比較另一種發揮未食過嘅我都會建議嚟試吓佢嘅石榴甘露

• 椰果石榴甘露
2024-05-22 2139 瀏覽
今日一個人嚟食lunch, 叫咗幾個特色餸菜, 味道都唔錯。 之後我專登叫一個咕嚕肉嚟考佢哋牌, 點知就出事喇。 嗰啲咕嚕肉佢切到一條條, 炸完之後又唔鬆化又冇乜肉汁, 同我姨媽整嗰啲咕嚕肉爭兩班, 我見佢個大廚成日出嚟同人打招呼, 我諗呢啲家常菜佢都唔得閒驗貨啦, 唔係二鑊就係三鑊做㗎啦。 如果你哋鍾意食淨係脆口嘅咕嚕肉條可以一試, 如果你哋好似我要求咁嘅就試過第二個餸算啦。 我今次居然咁仁慈冇叫佢哋重新做過一碟, 我係唔係改變咗呢?我姨媽都應該覺得好光榮, 最少一味餸菜完勝米芝蓮兩星餐廳, 呵呵呵
2024-05-22
2024-05-02 2168 瀏覽
很喜歡吃中菜的友人生日,訂了St. Regis的二星中菜餐館「潤」為他慶祝餐廳的裝修很有格調,調暗的燈光感覺挺浪漫的,非一般中菜館的格局前菜是海苔炸嫩豆腐 & 蘋果醋醃蘿蔔,小小的一口,令人打開了味蕾友人超級喜歡順德菜的拆魚羹,當然要order給壽星仔品嚐喇奶白色的湯底味道鮮香,胡椒帶出魚羹的甜,如果魚羹內材料的份量再多一點會更加分「招牌鹽香雞」的雞肉滑嘟嘟,鹹香味道平衡,難怪叫招牌「醬燒豬助排」的肉質鬆軟,不知是否我沾得太多碟上的蒜砂,味道稍微偏鹹了些「百合腰果蓮藕炒爽脆」很多素菜館都炒得很好吃,這裡也發揮到水準「蝦籽日本花菇紅燒豆腐」是另一款個人很喜歡的菜式,豆腐的嫩滑 & 醬汁的調味都出色甜品餐廳為壽星仔準備了壽包另外點了「開心果露」 &「椰果石榴甘露」。「開心果露」超級濃郁,是開人果迷必吃之選;吃罷中菜,我還是來碗酸酸甜甜的「椰果石榴甘露」消消滯

友人超級喜歡順德菜的拆魚羹,當然要order給壽星仔品嚐喇

「招牌鹽香雞」的雞肉滑嘟嘟,鹹香味道平衡,難怪叫招牌

甜品餐廳為壽星仔準備了壽包
2024-03-03
慶祝紀念
生日
2024-03-29 5225 瀏覽
又係Restaurant Week選擇,呢間餐廳相對低調,沒有高調廣告🪧雖然餐廳位置唔算最方便,價格亦相對高,而且需要全費預繳,但係星期四嘅晚上7:30,餐廳仍然坐無虛設,二星餐廳👍🏻👍🏻👍🏻整餐飯由頭到尾都咁好食😋😋😋呢晚試吓個Restaurant Week套餐,$1388pp,未包括茶芥😅開胃菜蘋果醋蘿蔔,切簿片再捲起,增加口感😋海苔豆腐粒,好惹味😋配侍酒師精選餐酒 Rose Champagne🥂蜜餞西班牙黑豚肉叉燒 配 麻辣田雞扣伊比利亞豬,全部選用背脊位置,每一隻豬只有少量背脊部份,非常珍貴,難怪入口即化👍🏻田雞,全部都係胃部,全碟有接近十件,真係用料上乘👍🏻而且田雞非常彈牙再配合辣辣地真係超好食😋😋😋原個椰皇海帶杞子燉鮑魚廚師先將泰國椰子放入焗爐焗出個椰子油,之後再將食材放入去燉,足料鮮甜好味道👍🏻黑魚子龍蝦蒸雙色蛋上面係澳洲龍蝦,下面係忌廉蒸蛋,配上龍蝦湯,建議由上而下一羹到底食,上面嗰塊係黑魚子壓扁,製作而成,😋百花豬網油炸蟹鉗蟹鉗,下面係蘿蔔,汁係酸甜汁,好開胃🤤而且足料啖啖肉😋魚湯方魚芹香白玉浸台山蠔台山蠔,個湯底係梭羅魚及多種不同類別嘅魚熬製而成,非常鮮甜,建議與方

開胃菜
蘋果醋蘿蔔,切簿片再捲起,增加口感😋
海苔豆腐粒,好惹味😋

配侍酒師精選餐酒 Rose Champagne🥂

蜜餞西班牙黑豚肉叉燒 配 麻辣田雞扣

原個椰皇海帶杞子燉鮑魚

黑魚子龍蝦蒸雙色蛋

百花豬網油炸蟹鉗
蟹鉗,下面係蘿蔔,汁係酸甜汁,好開胃🤤而且足料啖啖肉😋

魚湯方魚芹香白玉浸台山蠔
台山蠔,個湯底係梭羅魚及多種不同類別嘅魚熬製而成,非常鮮甜,建議與方魚、中芹同食😋

蛋白杏仁茶 配 養生南棗糕
個杏仁茶好香😋
南棗糕,有少少藥材味冇咁甜,仍然保持好煙靭👍🏻

美點薈萃
抹茶南瓜子曲奇好香脆,好正😊

餐廳嘅環境
我哋坐喺外圍,可以欣賞城市夜景,內部設計都幾有特色😄
2024-03-21