2000-06-26 82 瀏覽
Food: Bad~~Service: Bad~~
Food: Bad~~
Service: Bad~~
2000-05-15 42 瀏覽
所謂任食, 多多限制, 服務態度極差, 去元祿好過。
所謂任食, 多多限制, 服務態度極差, 去元祿好過。
2000-05-07 15 瀏覽
其實好多人不知它的第一間鋪不是叫熊太郎, 叫熊島在旺角廣華街, 本人是它五年的客戶, 旺角老鋪十分好食而最主要是它用的醬油是其它分店不同而日本菜最重要是醬油, 如你到老鋪食一定有不同味道!
2000-02-13 22 瀏覽
起初,“熊太郎”俾我的印象係好有日本feel 咁。點知只係一間浪得虛名的鋪頭喱咋! 本人記得係初二晚睇完戲,之後去到喱間店食飯,不過食完又FEEL 唔到真係食左JAPANESE FOOD 喎! 就好似所謂的海鮮鍋,材料唔新鮮,上湯又無味,最抵死就係價錢貴、服務態度差,真係要檢點下啦!
1999-12-31 12 瀏覽
話就話廿八銀食到個海膽翅~ 但係你地諗都諗到廿八銀會係乜野貨色? 三文魚刺身無錯係食滿$100 任食~ 不過.. 睇到三文魚. 好似係隔夜!!
話就話廿八銀食到個海膽翅~
但係你地諗都諗到廿八銀會係乜野貨色?
三文魚刺身無錯係食滿$100 任食~
不過.. 睇到三文魚.
好似係隔夜!!
(非會員)
1999-12-31 4 瀏覽
三文魚無鮮味,物非所值‧環境擠迫, 空氣污濁。
三文魚無鮮味,物非所值‧環境擠迫, 空氣污濁。