2024-08-08
爆丼屋❤️❤️森仔今日超級想食日本🇯🇵野所以一放工就去旺角爆丼屋搵食!喂從旺角地鐵站行過去,只需五分鐘,地點係女人街附近,十分便利餐廳裝修今晚新淨,滿有日本🇯🇵快餐廳的感覺。而餐廳樓底很高,給予很大的空間感。同時餐桌之間有一定隔離,可讓人輕鬆談天。今次森仔叫了制霸!鵝肝海鮮盛丼和三色海膽盛,配上熱帶水果綠茶和桂花烏龍茶😆制霸!鵝肝海鮮盛丼$278此個丼真係包羅萬有,包括:鵝肝,炙燒帶子,海膽和大大粒三文魚。仲有仲有,爆漿蛋黃和爆丼屋獨有嘅玉子燒❤️❤️當中海鮮🦞均好新鮮鮮甜,特別提鵝肝和帶子燒得恰好,鵝肝入口即溶,油脂正!而帶子外表微微嘅溫熱香脆,提升了一個層次💚三色海膽盛丼 $358此個海膽真係不得之了,丼飯上鋪滿一層層不同種類嘅海膽🧡當中包括:北海道馬糞海膽,海膽海膽正!🤓🤓🤓每個丼也會隨行一碗麵豉湯。味道不俗,為飯食帶來暖胃之效😊可以好好品嚐😆熱帶水果🥭綠茶🍵呢個茶包幾好飲!熱情果味幾濃,帶有微酸甜😊如果甜味多少少🤏,就更佳桂花烏龍茶這個鳥龍茶葉味重,需要慢慢細味才有桂花味😆甜足則充足,森仔喜歡的💕整體來講,丼飯食物質素高質😁對得起個價錢🙌🏻可以一試❤️
森仔今日超級想食日本🇯🇵野
所以一放工就去旺角爆丼屋搵食!
餐廳裝修今晚新淨,滿有日本🇯🇵快餐廳的感覺。
而餐廳樓底很高,給予很大的空間感。
同時餐桌之間有一定隔離,可讓人輕鬆談天。
制霸!鵝肝海鮮盛丼$278
仲有仲有,爆漿蛋黃和爆丼屋獨有嘅玉子燒❤️❤️
三色海膽盛丼 $358
此個海膽真係不得之了,丼飯上鋪滿一層層不同種類嘅海膽🧡
當中包括:北海道馬糞海膽,海膽海膽正!🤓🤓🤓
每個丼也會隨行一碗麵豉湯。
味道不俗,為飯食帶來暖胃之效😊
可以好好品嚐😆
熱帶水果🥭綠茶🍵
呢個茶包幾好飲!
熱情果味幾濃,帶有微酸甜😊
如果甜味多少少🤏,就更佳
桂花烏龍茶
這個鳥龍茶葉味重,需要慢慢細味才有桂花味😆
甜足則充足,森仔喜歡的💕
整體來講,丼飯食物質素高質😁對得起個價錢🙌🏻可以一試❤️