🔥✨【旺角食肉獸天堂!A4+和牛、Iberico任食120分鐘!鮑魚三吃+Movenpick雪糕完美收尾】✨🔥 最近Iby成日俾「牛大人」洗版😂見倒佢哋嘅A4+和牛火鍋自助餐,包括咗勁靚嘅和牛同Iberico,即刻同鍾意牛嘅去試吓!😍 一入到餐廳,就被香氣撲鼻而來,令人食指大動!——— 🔥 主角登場:日本黑毛和牛A4+ 、Iberia雪花紋理靚到尖叫!每片油花均勻,入口即溶嘅牛同Iberixo嘅橡果香氣爆發,搭配濃郁美味嘅日本生雞蛋更滑嫩🤤 任點任食模式,食倒兩碟已回本,食肉獸表示超滿足~ 🦪 海鮮拼盤+鮑魚三吃套餐送蟶子、鮑魚、帶子、生蠔拼盤!重點係鮑魚三吃:古法醉鮑魚(酒香超正)、炭燒鹽蔥鮑魚(炭香十足)、柚子燒汁鮑魚(酸甜開胃),全部新鮮任食爽到爆! 🍲 湯底必試:麻辣鍋 vs 鳳梨雞鍋** 麻辣控必點「牛夫人秘方麻辣鍋」🌶️ 辣度香濃,鴨血吸汁一流!清甜派推薦「鳳梨雞鍋」🍍 湯底有半隻雞+苦瓜,鮮甜解膩~ Iby就揀咗後者,雞好滑,同海鮮好夾,完全唔苦🥟 台灣直送配料+隱藏小食**必試手打海鮮漿(旗魚/墨魚/章魚漿)、滷牛肉飯、鹽酥雞!自助區有50+款配料,水蓮、鴨血

🔥 主角登場:日本黑毛和牛A4+ 、Iberia

🦪 海鮮拼盤+鮑魚三吃

🍲 湯底必試:麻辣鍋 vs 鳳梨雞鍋**

🥟 台灣直送配料+隱藏小食**
必試手打海鮮漿(旗魚/墨魚/章魚漿)、滷牛肉飯、鹽酥雞!自助區有50+款配料,水蓮、鴨血、豬血糕一秒到台灣~

🍨 甜品完美收尾:Häagen-Dazs+KitKat雪糕
Movenpick雪糕杯任食,仲有最新聯乘KitKat脆皮雪糕批🍫 朱古力外層+濃郁雪糕,打邊爐後食超幸福!

💡 小貼士
✔️ 提前預約!晚市經常爆滿~
✔️ 手機落單超方便,上菜快不漏單!
✔️ 19:30前離座有早鳥價$468,精打細算必Mark!

📸 打卡位推薦
1️⃣ 和牛油花特寫+生雞蛋黃流心
2️⃣ 海鮮拼盤擺盤+鮑魚三吃對比
3️⃣ KitKat雪糕批融化瞬間~

😋A4+和牛嘅質素真係無得輸,肉質鮮嫩,油花分佈均勻,輕輕一燙就融化喺口中,口感滑順,入口半溶、冇肉臊味,令人回味無窮!🥩💖 除咗和牛,仲有Iberico,試過真係塊塊都有好重橡果味架!贈送嘅海鮮拼盤,入面嘅帶子同蟶子估唔到都好新鮮!仲有新鮮嘅水蓮同皇帝菜同埋自家製的醬料,任你搭配,真係好過癮!

🔥 亮點:
- 新鮮海鮮:竟然有得任叫鮑魚同沙白,仲要味道鮮美,搭配火鍋湯底,簡直完美;
- A4+和牛 & Iberico:肉質真心好😍唔係垃圾肉充靚肉;
- 上菜快又唔漏單,而且冇限叫幾多;
- 朱古力、士多啤梨、呍呢拿Movenpick雪糕任食😍;
- 放題店嘅手搖台灣特飲竟然好味😍;
- 個煲夠大、火力夠猛。

除咗呢啲之外,服務人員都非常友善、反應迅速,隨時提供幫助,令整個用餐體驗更加愉快!🥳

❣️ 牛大人台灣火鍋吃到飽(瓊華中心)
⏰ 營業時間:16:00-01:00(最後落單00:30)
💰 人均:$488/120分鐘(A4+和牛套餐)
  • 日本黑毛和牛A4+
  • 伊比利亞黑毛豬梅肉
  • 海鮮拼盤
  • 台灣鳳梨雞鍋
  • 極上和牛吃到飽
今次食牛大人我地揀咗日本A4黑毛和牛對上一次去食牛大人嘅時候未有日本A4黑毛和牛所以今次就試下啦當A4黑毛和牛送到黎見到啲肉質好靚 好吸引 已經流晒口水咁就緊係即刻淥塊A4黑毛和牛食先啦真係唔係講笑平時牛大人啲牛肉已經好味呢個A4黑毛和牛肥瘦恰到好處而且牛味都好出食咗第一塊就覺得好好食🤤🤤可以encore再encore呢個套餐會送澳洲M9和牛牛丸、海鮮拼盤 同任食鮑魚 相當豐盛呀😍仲有 我好鍾意食牛大人嘅一個原因就係佢有好多小食、飲品、甜品 選擇眾多🍨🥤牛大人永遠都唔會令我失望😋😋另外 由即日起至2月20日有情人節限定dreyers心形雪糕❤️🍨仲有Mr and Mrs moon主題裝飾🤩而旺角荷里活同觀塘分店更有大型打卡位📸
今次食牛大人我地揀咗日本A4黑毛和牛
牛大人永遠都唔會令我失望😋😋

仲有Mr and Mrs moon主題裝飾🤩
而旺角荷里活同觀塘分店更有大型打卡位📸

2025-02-07 0 瀏覽
{🍽️ 香港搵食 🍽️}牛大人台灣火鍋吃到飽 (旺角荷李活商業中心)相信呢一間台灣火鍋大家都唔會覺得陌生架啦,開左甘多年,質素一直保持水準!!無論邊一個時間去同幾時去都一樣係咁多人等位,所以如果大家想去嘅話記住book定位啦🙌🏻🙌🏻今次試咗日本黑毛和牛A4+套餐,連一份海鮮盤再加和牛牛丸🤤🤤 仲會有3款唔同嘅鮑魚「古法醉鮑魚」、「柚子燒汁鮑魚」同埋「炭燒鹽蔥鮑魚」,鍾意食鮑魚嘅朋友一定唔好錯過啦!!A4+和牛油花分布平均,入口勁香!!仲有其他牛都唔輸蝕,一樣好食!! 而且依家既甜品有同Kitkat合作既雪條🤤🤤 真係忍唔住兩隻味都要食曬呀😂😂 收工北角食完曬兩隻味之後,我個人都係鍾意食朱古力味多啲 🤓🤓 咁高質嘅邊爐一定要推介👍🏻👍🏻📍地址:旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫A&B號舖

📍地址:旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫A&B號舖
新年咁多日假有咩做?梗係約埋一大班親戚朋友恰下恰下啦加上而家啲天氣咁凍去打邊爐就啱哂啦🤭🤗牛大人有4個套餐可選而打邊爐梗係要有靚牛食啦所以我地揀左個120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題套餐仲送澳洲M9和牛牛丸 及 海鮮拼盤梗係即刻去試下啦鍋底有十款可選我地揀左台灣鳳梨雞🐥鍋,湯好清甜🐮黑毛和牛d 雪花好靚,油脂分佈均勻,牛香四溢,入口即溶,仲要係任食嘅😍真係大滿足🤤除咗靚牛,仲有伊比利亞黑毛豬梅肉🐷,肉質都好軟腍海鮮拼盤有鮑魚、蟶子、扇貝同生蠔,大隻又新鮮鮮甜鮑魚仲可以任食小食類別更有古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚而送嘅澳洲M9和牛丸都好香牛味好彈牙甜品仲有KITKAT 脆皮雪糕批 & Movenpick 🍦任食真係食到捧住個肚走🤰🏻🫃🏻😂牛大人台灣火鍋吃到飽(旺角荷李活商業中心)📍旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫A&B號舖
新年咁多日假有咩做?
梗係約埋一大班親戚朋友恰下恰下啦
所以我地揀左個120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題套餐
仲送澳洲M9和牛牛丸 及 海鮮拼盤
梗係即刻去試下啦

鍋底有十款可選
我地揀左台灣鳳梨雞🐥鍋,湯好清甜

除咗靚牛,仲有伊比利亞黑毛豬梅肉🐷,肉質都好軟腍

海鮮拼盤有鮑魚、蟶子、扇貝同生蠔,大隻又新鮮

鮮甜鮑魚仲可以任食
小食類別更有古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚

而送嘅澳洲M9和牛丸都好香牛味好彈牙

真係食到捧住個肚走🤰🏻🫃🏻😂

牛大人台灣火鍋吃到飽(旺角荷李活商業中心)
📍旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫A&B號舖
2025-01-23
--對於我呢個四季都打到邊爐既我,緊係搵間抵食又任食既邊爐就岩哂我!最近知道有間最新推出黑毛和牛A4+任飲任食既邊爐放題~緊係要去試!仲要係吃到飽😋-黑毛和牛A4+肉質鮮嫩、好濃既牛肉味,入口即化,油花分佈仲要好平均!除左黑毛和牛之外,鮮甜鮑魚任食、小食類別更有『鮑魚三吃』-古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚等等!仲有三款新推出「 Maybelline限定小吃」🐥麻辣雞腳🥔酸辣土豆🐔BB辣雞軟骨-而家凡點選日本黑毛和牛A4+套餐,仲會贈送M9和牛牛丸及海鮮拼盤阿❤️甜品方面1月仲有KITKAT脆皮雪糕批同餐廳聯乘,記得要食番夠本😝-✨1月20日起點選「日本黑毛和牛A4+」套餐,可獲節日禮品盒「KitKat Tinbox – To Do List」 ✨1月7日起 點選「日本黑毛和牛A4+」套餐,可獲Maybelline彩妝產品一份(一人一件)🔥消費送牛大人利是封/牛大人揮春(送完即止)牛大人台灣火鍋吃到飽 (荷李活商業中心) (旺角)📍旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫A&B號舖#牛大人火鍋 #牛大人台灣火鍋吃到飽 #牛大人 #台灣直送 #打邊爐必選 #台灣火鍋 #旺角美食
仲有三款新推出「 Maybelline限定小吃」
🐥麻辣雞腳
🥔酸辣土豆
🐔BB辣雞軟骨

🔥消費送牛大人利是封/牛大人揮春(送完即止)

牛大人台灣火鍋吃到飽 (荷李活商業中心) (旺角)
📍旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫A&B號舖

打邊爐有高級和牛放題既好少,牛大人就係其中一間🤩揀好左湯底後,即刻order碟和牛試一試,好快就送到!睇d花紋就知道係高級和牛,係平時係d高級超市唔捨得買果d和牛呀🥩和牛入口即溶咁,好香既牛味,食完一碟即刻馬上叫多碟。除左和牛之外,仲有其他牛,包括美國牛、封門柳等,全部都好有牛味,鐘意食牛既一定要去牛大人試下。依加惠顧 牛大人嘅120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題,仲會贈送M9和牛牛丸 同 海鮮拼盤🦐🐟係高級海鮮,有鮑魚、生蠔🦪扇貝㗎!小食類別有『鮑魚三吃』古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚,都係任食!!除左高檔食材,仲有一大堆既食材任點,例如鴨血、鹽酥雞、其他台式小食等而自助吧,有各類蔬菜、菇類、麵類等等提供。當然唔少得既就係有各種飲品提供,仲有特色茶類,包括冬瓜茶、鴨屎香檸檬茶,選擇多元化。甜點梗係要食1月新聯乘KITKAT脆皮雪糕批啦!超多嘢食又坐得舒適,怪唔得知平日都爆滿啦!
打邊爐有高級和牛放題既好少,牛大人就係其中一間🤩
揀好左湯底後,即刻order碟和牛試一試,
好快就送到!
和牛入口即溶咁,好香既牛味,食完一碟即刻馬上叫多碟。

依加惠顧 牛大人嘅120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題
仲會贈送M9和牛牛丸 同 海鮮拼盤🦐🐟
係高級海鮮,有鮑魚、生蠔🦪扇貝㗎!

小食類別有『鮑魚三吃』
古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚,都係任食!!
而自助吧,有各類蔬菜、菇類、麵類等等提供。

甜點梗係要食1月新聯乘KITKAT脆皮雪糕批
啦!
超多嘢食又坐得舒適,怪唔得知平日都爆滿啦!
2025-02-06 0 瀏覽
多年前我曾經光顧過牛大人,至今仍對他們的招牌牛肉湯底念念不忘,還有那著名的蝦滑和墨魚滑,讓我無法忘懷!今天終於有機會再次來到牛大人,看到他們的A4黑毛和牛套餐,價格其實相當划算,點完餐後更是驚喜!牛肉鮮嫩得令人懷疑是不是A5等級,份量也十足,想吃多少就有多少!光是兩盤和牛就已經物超所值了!除了牛肉,他們還使用了優質的伊比利亞豬,口感真的是與眾不同!除了火鍋,還有很多小食,像是台灣香腸,最讓我驚喜的是不同口味的鮑魚,我最喜歡的醉鮑,真是讓人欲罷不能!最後的甜品是仙草奶凍,味道極佳,還有瑞士品牌的雪糕也非常好吃!有機會我一定會再來的。

2025-02-04 0 瀏覽
最近天氣咁凍,當然又要打邊爐啦!我最近去左旺角既牛大人,試左他們既「120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題」。呢個套餐真係超值,仲送兩粒澳洲M9和牛牛丸同一份海鮮拼盤,最吸引既係可以無限享用鮮甜既鮑魚,真係海鮮控既夢想啊!如果選擇「日本黑毛牛A4+」套餐,可以獲得一個「KitKat Tinbox – To Do List」日用品盒,呢個禮品從2025年1月20日開始發放,每兩人會有一份。此外,從1月7日起,選擇呢個套餐既人還可以獲得一件Maybelline既彩妝產品添!小食方面有個『鮑魚三吃』,包括古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚和柚子燒汁鮑魚,三種口味,超級好味!我揀了番茄鍋,湯底鮮甜又好味,無論大人小朋友都合適,一家人都可以一起享受。日本A4黑毛和牛,肉質超嫩,每塊都大大塊,雪花油脂分布得好均勻,一入口就融化了,太好吃了!海鮮拼盤裡面每樣都新鮮,特別是那隻大鮑魚、肥美既生蠔和甜美既帶子,啖啖都好新鮮!甜品和飲品也有好多選擇,尤其係一月仲有同KITKAT合作既脆皮雪糕批,食完仲會贈送一套牛大人利事封或揮春,送完即止!🍴餐廳:牛大人台灣火鍋吃到飽 (旺角荷李活商業中心)📍地址:旺角彌敦道610號荷

🍴餐廳:牛大人台灣火鍋吃到飽 (旺角荷李活商業中心)
📍地址:旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫A&B號舖

2025-02-04 0 瀏覽
😋任食120分鐘黑毛和牛A4+ 🐮OMGGGG!!!!未食主菜都已經好飽😆😆😆 任食鮑魚🌟澳洲M9和牛牛丸🌟海鮮🦞拼盤 蟶子 帶子 鮑魚 生蠔🦪🐮黑毛和牛A4+油花豐富細膩😋油花分布均勻滿口油香入口即溶 10款台灣火鍋湯底🍲選擇 三大必點湯底 牛大人秘方麻辣鍋🌶️台灣鳳梨🍍🐔雞鍋 胡椒豬肚🐽雞鍋自助調味料區域多種醬汁提供 飲品🧃🥤🧋🥃🍹🍻超過20多款仲有手搖珍珠奶茶🧋任食KITKAT雪條🍦🍨OREO雪條🍧🧁台中仙草凍都有得食🍡🥢火鍋🍲配料相當豐富 蔬菜🥬豆腐🤍手工麵🍜台灣直送丸子🍥鴨血 🧆性價比超級高😍和牛火鍋🍲體驗非常滿意絕對值得一試😋😋😋
😋任食120分鐘黑毛和牛A4+ 🐮OMGGGG!!!!
性價比超級高😍和牛火鍋🍲體驗非常滿意絕對值得一試😋😋😋
2025-02-03 303 瀏覽
最近想打邊爐又想食高質啲嘅牛,就選擇咗旺角嘅牛大人,因為地址好方便,落地牢就係~好幸運嗰日唔使排隊!湯底方面超級多選擇!!選擇咗豬肚雞及蕃茄湯底!超級正好入味另外個和牛真係超級超級好食!食咗好多碟😍😍另外仲有好多飲品選擇,有我最愛嘅冷泡茶!大大杯,好滿足,食材新鮮,高質!雖然係放題,但係唔會係亂嚟,全部都好有質素!我最加分嘅位置!就係雪糕有我最愛嘅Oreo同Kitkat實在太好啦!最滿足就係食完個豐富嘅火鍋!再加超好食嘅雪糕😍😍😍圓滿!好想快啲再食過!

好想快啲再食過!
  • 澳洲M9和牛牛丸
  • 日本黑毛和牛A4+
2025-02-03 311 瀏覽
牛大人🥩天氣凍凍地❄️又想打邊爐相約同是牛魔王🤠的朋友一齊去牛大人食佢最新出的120分鐘日本黑毛和牛A4+吃到飽套餐旺角瓊華中心位置方便 餐廳都幾闊落 唔會太迫🍲湯底有十款選擇 我地揀左台灣鳳梨雞鍋 有全隻雞脾同瓜菜 好鮮甜 一入座就送上海鮮拼盤同澳洲M9和牛牛丸海鮮拼盤有生蠔 鮑魚 龍蝦 扇貝 🦞🦪和牛牛丸好大粒 牛味濃又彈牙日本黑毛和牛A4+ 🐮真係好靚 油脂分布均勻 每塊都手掌咁大 和牛味香而不膩伊比利亞黑毛豬梅肉 🐷個套餐仲有呢款黑毛豬任食 仲可以叫全份或者半份 另一推介係鮑魚盛宴 三款鮑魚任食有炭燒鹽蔥鮑魚 古法醉鮑魚 柚子燒汁鮑魚 各有特色手切封門柳 牛味濃又少油花仲有真味牛肉漿 澎湖花枝漿 鮮甜海蝦等等🍮有台灣特色甜品 台中. 仙草凍 有仙草 紅豆 椰果 珍珠 同花生碎🍹飲品點了鴨屎香檸檬茶 唔會太甜幾好飲 除了手機落單外 亦有蔬菜丸類甜品飲品自助區食物同飲品的種類真係唔少🍨甜品有雀巢NESCAFÉ Cappuccino 雪糕批 軟滑外層 濃郁的咖啡香 正
牛大人🥩

🍹飲品點了鴨屎香檸檬茶 唔會太甜幾好飲
除了手機落單外 亦有蔬菜丸類甜品飲品自助區
食物同飲品的種類真係唔少
2025-02-01 352 瀏覽
入座首先叫湯底先,魚白湯三文魚豆腐鍋仍然深得我心,豆腐夠滑,配埋三文魚夠健康。「黑毛和牛A4+吃到飽」套餐包咗每人兩粒牛丸以及一盤海鮮拼盤,牛丸嘅牛味好重😋,海鮮拼盤上面有蟶子、鮑魚、帶子、蠔。等緊水滾嘅時間就食小菜先,今次叫咗BB辣雞軟骨,少少辣,雞軟骨size大小適中,幾有咬口,另外酸辣土豆都好開胃。我地仲叫咗炭燒鹽蔥鮑魚,雖然係炸鮑魚嚟嘅,但保留到鮑魚軟腍腍嘅口感🤪。到主角啦,和牛嘅油花好靚,最開心嘅係可以喺出邊攞隻蛋,撈埋生蛋一齊食超級滋味!另外花雕雞件、封門柳、牛板腱都唔錯。唔同味道嘅海鮮漿eg 旗魚漿、章魚漿、墨魚漿都好有特色。飲品我叫咗珍珠奶茶🧋,雪糕除咗有我鍾情嘅Movepick,而家仲有Kitkat脆皮雪糕。

唔同味道嘅海鮮漿eg 旗魚漿、章魚漿、墨魚漿都好有特色。

2025-01-30 390 瀏覽
牛大人開咗咁多年,質素一直都保持到!無論湯底定用料都一樣咁高質😋所以幾時去都仲係咁多人!🫢🫢想食真係要預早book定位呀日本黑毛和牛A4+套餐,連一份海鮮盤加和牛牛丸🤟🏻牛骨湯底好濃好香又有少少微辣~打邊爐一流!海鮮盤大大份仲好新鮮~😍今次仲有幾款唔同鮑魚:古法醉鮑魚、柚子燒汁鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚 3種味都好正。鍾意食鮑魚一定要叫!靚靚A4+和牛、油花分布超好!入口牛香爆發🤩除咗和牛,其他牛都唔差~牛味、肉味、口感!想要咩都滿足到~見到甜品有同Kitkat合作嘅雪條、忍唔住2隻味都要食😛😛不過個人都係覺得朱古力味好食啲😆牛大人吃到飽火鍋,同朋友定屋企人定另一半都好適合~咁高質嘅邊爐絕對要推薦👍🏻

牛大人開咗咁多年,質素一直都保持到!
無論湯底定用料都一樣咁高質😋

所以幾時去都仲係咁多人!🫢🫢
想食真係要預早book定位呀

日本黑毛和牛A4+套餐,連一份海鮮盤加和牛牛丸🤟🏻

牛骨湯底好濃好香又有少少微辣~打邊爐一流!

海鮮盤大大份仲好新鮮~😍

靚靚A4+和牛、油花分布超好!入口牛香爆發🤩

除咗和牛,其他牛都唔差~牛味、肉味、口感!想要咩都滿足到~

2025-01-29 352 瀏覽
尋晚又同朋友去咗食牛大人真係太正 上左癮咁😂主角當然係佢哋嘅 A4+ 和牛真係油花靚到冇得彈 入口即溶嗰種肥瘦比例啱啱好 放落鍋度淥幾秒就得好食到停唔到口 任食模式真係食到夠本❤️鮑魚迷絕對要試佢哋嘅鮑魚三吃😋- 古法醉鮑魚:帶酒香,鮮味突出,質感爽滑- 炭燒鹽蔥鮑魚:有啲炭燒香味,鹽蔥味唔會搶晒,幾特別- 柚子燒汁鮑魚:酸酸甜甜,幾開胃重點係鮑魚都係任食真係食到爽‼️嗌A4+ 和牛套餐 仲會送 M9和牛牛丸&海鮮拼盤牛丸啲肉質超彈牙 咬落去仲有肉汁爆出嚟海鮮拼盤有蟶子、鮑魚、帶子、蠔全部都幾新鮮 食落去唔會有腥味👍🏻👍🏻依家1月限定有KITKAT脆皮雪糕批呢個真係幾驚喜 外層係脆脆嘅朱古力入面係香濃雪糕 打完邊爐食返條 完美收尾❣️牛大人係一間性價比好高嘅火鍋店A4+ 和牛&其他肉肉真係質素唔錯 加埋鮑魚任食同其他配料 絕對食到滿足🤰🏼🤰🏼
尋晚又同朋友去咗食牛大人
真係太正 上左癮咁😂

主角當然係佢哋嘅 A4+ 和牛
真係油花靚到冇得彈 入口即溶嗰種
肥瘦比例啱啱好 放落鍋度淥幾秒就得
好食到停唔到口 任食模式真係食到夠本❤️

鮑魚迷絕對要試佢哋嘅鮑魚三吃😋
- 古法醉鮑魚:帶酒香,鮮味突出,質感爽滑
- 炭燒鹽蔥鮑魚:有啲炭燒香味,鹽蔥味唔會搶晒,幾特別
- 柚子燒汁鮑魚:酸酸甜甜,幾開胃

重點係鮑魚都係任食
真係食到爽‼️

嗌A4+ 和牛套餐 仲會送 M9和牛牛丸&海鮮拼盤
牛丸啲肉質超彈牙 咬落去仲有肉汁爆出嚟
海鮮拼盤有蟶子、鮑魚、帶子、蠔
全部都幾新鮮 食落去唔會有腥味👍🏻👍🏻

依家1月限定有KITKAT脆皮雪糕批
呢個真係幾驚喜 外層係脆脆嘅朱古力
入面係香濃雪糕 打完邊爐食返條 完美收尾❣️

牛大人係一間性價比好高嘅火鍋
A4+ 和牛&其他肉肉真係質素唔錯
加埋鮑魚任食同其他配料 絕對食到滿足🤰🏼🤰🏼
2025-01-29 234 瀏覽
今日嚟到出名嘅牛大人實現牛肉自由新年前當然食返餐正㗎啦!今次揀咗A4+和牛套餐有九款湯底任你選擇,每一款湯底都味道十足,今次我揀咗麻辣湯底,冬天一定要食得刺激啲辣道十足,香味撲鼻,湯底亦都非常之濃郁除咗可以手機下單美食飲品之外,亦都提供了很多款式嘅邊爐配料,唔使去台灣都可以食到台灣嘅美食,而且有台灣嘅薑母茶數不勝數嚟到今日嘅主角日本黑毛和牛A4+ 油脂分布均勻,而且仲係任食唔限份量,未開始食得已經流口水除咗靚嘅和牛之外,仲有伊比利亞黑毛豬梅肉每一片都係上等嘅豬肉而且呢個套餐仲配送海鮮,有新鮮嘅生蠔 但係要煮熟嚟食喎 唔好腥臭味帶子蟶子都洗得好乾淨一啲衫都冇,而且好鮮甜,仲有可以續份嘅鮑魚,大家一定唔好錯過啊而且仲配送澳洲M9和牛丸,咬落彈牙,而且吸入湯汁,每一啖都有牛肉同辣汁嘅味道,越食越過癮既然話係台灣嘅美食打邊爐,點少得最重要嘅鴨血呢?非常軟滑,有口感,冇臭味,配上麻辣湯底真係食到停唔到口食完台灣嘅美食,點少得甜品作最後衝刺呢?除咗有Movenpick嘅雪糕,出面買都要20幾蚊一杯㗎,仲有四款口味俾你揀而今次KitKat作主題嘅雪糕,士多啤梨味會比較甜,朱古力味濃郁而不膩曲奇味嘅愛
今日嚟到出名嘅牛大人
實現牛肉自由
新年前當然食返餐正㗎啦!今次揀咗A4+和牛套餐

辣道十足,香味撲鼻,湯底亦都非常之濃郁

數不勝數

嚟到今日嘅主角日本黑毛和牛A4+
油脂分布均勻,而且仲係任食唔限份量,未開始食得已經流口水

除咗靚嘅和牛之外,仲有伊比利亞黑毛豬梅肉
每一片都係上等嘅豬肉

既然話係台灣嘅美食打邊爐,點少得最重要嘅鴨血呢?
非常軟滑,有口感,冇臭味,配上麻辣湯底真係食到停唔到口

食完台灣嘅美食,點少得甜品作最後衝刺呢?
曲奇味嘅愛好者亦都要注意,有甜筒同雪條選擇

10分我會比9分,因為除咗湯底多選擇之外材料亦都非常多選擇,就算唔同價位嘅套餐肉質嘅質素亦都有水準,而且仲有好多款台灣熟食同飲品提供,上菜嘅時間非常快服務員嘅態度亦都幾好,最緊要係價格亦都合理,而且牛大人真係好出名