這間人氣連鎖火鍋放題店其中一間分店位於觀塘鱷魚恤中心,鄰近地鐵站十分方便。店內環境寬敞舒適,裝潢採用日系木為主。不論午、晚均大排長龍,必須預早訂座依時入席。牛大人120分鐘吃到飽套餐分為四款,可享自助火鍋配料吧及肉類無限量供應。日本黑毛和牛A4+ - $488/位(正價時段)湯底共有十款可選擇,招牌牛大人紅燒牛骨鍋採用優質牛腿骨先燒後燉,保留燉牛骨的細緻,有濃郁的牛骨香味,慢慢釋放出最大程度的營養,還有洋蔥、紅棗、八角、肉桂枝、香葉及陳皮等,味道層次好豐富。鬼佬涼茶 - $58鬼佬啤酒聯乘公利竹䉀,有啤酒的麥芽香,又有竹䉀水的天然清甜。澳洲M9和牛牛丸每位限定兩粒,質地爽滑脆彈,有著濃郁的牛肉脂香,充滿肉汁。海鮮拼盤生蠔的蠔肉好肥美,爽脆柔滑兼備,完全不腥;雪白肉厚的帆立貝好鮮甜;蟶子鮮嫩無沙;鮑魚去除內臟,有明顯的鮑味。日本黑毛和牛A4+高級別的日本和牛,有著霜降般的油花豐富且平均,溶化出香甜的牛脂香,又有濃郁的牛肉香,入口帶化,還有其他產地的頂級牛肉亦值得一試,如澳洲和牛M5牛肩卷、美國SRF極黑牛等各具特色。海鮮方面,除了鮮甜鮑魚,還有古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚及柚子燒汁鮑魚,一款

日本黑毛和牛A4+ - $488/位(正價時段)

鬼佬涼茶 - $58

澳洲M9和牛牛丸
每位限定兩粒,質地爽滑脆彈,有著濃郁的牛肉脂香,充滿肉汁。

日本黑毛和牛A4+

海鮮方面,除了鮮甜鮑魚,還有古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚及柚子燒汁鮑魚,一款吸飽花雕酒香,一款則有鹹香的鹽味,一款有酸甜的柚子香,還有沙白、海蝦等新鮮海產。

漿類方面,必吃招牌的章魚珍珠漿,有一粒粒煙韌彈牙的章魚肉;黑漆漆的蟹籽墨汁漿鮮味濃郁。

其他小食方面,私房鴨血細嫩富有彈性,吃起來有餘香;百配鵝脆腸爽口帶點肥膏;爽脆炸魚皮毫不油膩;水蓮爽脆且營養豐富。

飲品方面,除了自助櫃內的罐裝及冷泡茶外,還有手調的台式飲品,如酸酸甜甜的乳酸多多、清香不苦澀的鴨屎香檸檬茶及低糖版珍珠奶茶等。

甜品方面,有名貴品牌MÖVENPICK、NESCAFE、KIT KAT等雪糕雪條,還有自家製的台中仙草凍,滑溜的仙草凍清爽彈牙,又有香脆的花生碎、椰果、紅豆及珍珠等口感豐富。
2025-01-10
2024-12-17 1804 瀏覽
天氣凍最鍾意就係打邊爐,牛大人係一個幾好嘅選擇😎 出品穩定又高質,120分鐘任食真係爽😬 今日觀塘鱷魚恤中心嘅分店,呢間分店環境闊落又新淨,坐得好舒服🫶🏻 🌟 120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題我哋揀咗呢個最高級嘅放題套餐,會送M9和牛牛丸及海鮮拼盤🥰 每人兩粒M9和牛牛丸,出晒名好好味😎 海鮮拼盤質素都唔錯,特別係鮑魚,新鮮爽彈😀 🍲 湯底:胡椒豬肚雞鍋呢個係秋冬限定嘅湯底,啱晒咁凍嘅天氣食😃 呢個湯底有半隻鮮嫩雞,仲有大量嘅豬肚,湯底非常濃郁,胡椒非常香👍 又滋補又好味🥰🥩肉類好多選擇,我哋當然係狂叫佢嘅日本A4黑毛毛和牛啦😎 質素真係勁靚,每片都好大片,油花非常均勻,淥幾秒就食得,充滿和牛油脂香,入口即溶,記得配埋日本生雞蛋食,真係超正😍 澳洲和牛M五牛肩卷都好高質,冇日本A 4和牛油脂咁豐富,但係牛味非常濃郁👍 重試咗美國S R F黑牛後腿肉,又係相當唔錯,非常軟嫩🫶🏻 佢仲有好多豬肉羊肉雞肉等等可以選擇🥰 佢哋嘅小食亦都相當豐富,最特別係有鮮甜鮑魚任吃😀 古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚我哋每樣都試咗,味道都好正,鮑魚肉質爽彈,我最鍾意就係炭燒鹽蔥鮑魚,好香脆🫶🏻 🍻大

🌟 120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題

🍲 湯底:胡椒豬肚雞鍋

重試咗美國S R F黑牛後腿肉,又係相當唔錯,非常軟嫩🫶🏻
佢仲有好多豬肉羊肉雞肉等等可以選擇🥰

🍻大人嘅飲品不嬲選擇都非常多,特別鍾意佢嘅茶飲🥰 今次見佢哋同本地最大手工啤酒廠鬼佬啤酒推出鬼佬涼茶,啱晒打邊爐,梗係要飲啦😎
仲可以參加拼音挑戰,一分鐘內讀出卡牌上嘅字句,即可享有買一送一優惠😃 挑戰失敗都有神秘禮物一份㗎😬

🍦呢度最正係可以任食Haagen Dazs雪糕,可惜今日食得太多牛肉,唔係好食得落😬

買單嗰陣時,職員仲每人派一包曼秀雷敦 Acnes「抗菌痘痘貼」,送完即止㗎😀
讚好社交平台,可獲贈一杯「金鑽鳳梨椰奶西」😃 咁多優惠真係好開心😬

好大人嘅質素真係幾穩陣,日本A4和牛質素真心正,食多兩碟已經回本😎 真心推介🫶🏻
2024-12-15
2024-12-03 2338 瀏覽
嚟到12月,天氣終於涼涼哋,最想就係夜晚食返個打邊爐暖暖胃☺️ 見到網上有好多人介紹牛大人嘅日本黑毛和牛A4+套餐,呢晚就捉咗友人嚟試🙈魚白湯三文魚豆腐湯呢個係期間限定嘅湯底,奶白色嘅魚湯,再加埋有豆腐、三文魚粒、杞子、芫荽、蟲草花等等嘅配料,真係又豐富又高營養😙肉類日本黑毛和牛A4+同伊比利亞黑毛豬梅肉都好高質素,兩款都有勁靚嘅雪花紋😍 黑毛和牛嘅牛肉味勁香,就算充滿油花都唔會太肥膩😎 黑毛豬梅肉食落幾爽口,個人就幾鍾意佢個質感🐷 呢個套餐都包括晒其他套餐嘅肉類,所以都勁豐富👍🏻 今次嘅回本之選當然係係任食嘅日本和牛啦,今次都嗌咗好多碟🫶🏻海鮮拼盤套餐仲包括一個海鮮拼盤,入面有齊鮑魚、蠔、元貝同埋蟶子四款,幾鍾意佢嘅上碟方法用冰鎮,可以keep住啲海鮮夠新鮮😗 套餐仲可以點沙白、脆肉鯇魚腩、鮮甜海蝦,幾款都幾新鮮🦐鮑魚盛宴呢個套餐仲有幾款鮑魚可以無限任食,有三款小食類嘅熟鮑魚,三款口味我哋都試勻晒,有,古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚及柚子燒汁鮑魚🍊 仲有火鍋用嘅鮮甜鮑魚,真係夠晒爽口彈牙。火鍋配料澳洲M9和牛牛丸真係juicy,而且有香濃嘅牛味🐮 外面自助吧都好多嘢食可以揀,有唔同嘅丸類同埋

魚白湯三文魚豆腐湯

肉類

鮑魚盛宴

火鍋配料
澳洲M9和牛牛丸真係juicy,而且有香濃嘅牛味🐮 外面自助吧都好多嘢食可以揀,有唔同嘅丸類同埋蔬菜☺️ QR code都有火鍋配料揀㗎,唔好漏咗佢哋呀。

台灣小吃
台灣小吃即叫即炸,有幾款我都好鍾意,例如係私房鴨血、真珠小香腸同埋士林鹽酥雞🐥 一份啱啱好夠兩個人分享,咁就可以試多幾款食物啦。

飲品
呢度仲有本地品牌少爺啤嘅拉格啤酒可以飲,同朋友嗌咗兩杯嚟支持吓🍺外面有無糖茶、汽水、QR code落單仲有鴨屎香檸檬茶同埋珍珠奶茶🧋特別鍾意佢嘅珍珠奶茶,珍珠煙靭有口感,茶底唔會好甜。

甜品
Häagen-Dazs雪糕任食都係另一個賣點,我哋今次食咗好多杯啊,有馬卡龍同埋焦糖脆餅口味,啱晒我🍦

呢個套餐嘅肉真係夠晒高質,尤其係日本和牛,真係食過返尋味😍仲要有唔同鮑魚嘅口味,真係夠晒豪華 。
一向食靚牛都知要揾牛大人🐮最近推出的120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題🍲勁高質勁豐富!每人送2粒澳洲M9和牛牛丸及海鮮拼盤🦪🦐🦀🐙任食鮑魚‼️ 小食類別更有『鮑魚三吃』一古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚😋火鍋湯底最緊要🍲秋冬限定胡椒豬肚雞湯底🐔材料十足,以滋補養生為主題,結合濃郁香氣與豐富營養。選用鮮嫩雞肉和爽脆豬肚,齋飲都已經價值回本😍 此湯底亦十分滋保養顏,驅寒暖身一流❄️肉肉方面,牛大人提供超過14款選擇!而重點當然係日本A4黑毛和牛,肉質鮮嫩,脂肪分布均勻,入口即溶!正宗高質牛肉🤤另一重點係可以任食Movenpick雪糕🍦及Kit Kat雪條❤️今次真係吃到飽😍😍😍不得不提獨家飲品 『鬼佬涼茶』 🍺 與本地最大手工啤酒廠鬼佬啤酒推出下火飲品,真係好正!當然牛大人嘅自家製飲品亦一直好受歡迎👏🏼

2025-01-24 0 瀏覽
天氣愈黎愈凍,最岩就係打邊爐,呢間牛大人有幾間分店,今次黎觀塘呢間分店食,佢座位都幾多,就算係2人枱都好寬落,坐得舒服,枱面又擺得多野😗今次簡左120分鐘日本黑毛和牛A4+吃到飽套餐,套餐附送澳洲M9和牛牛丸&海鮮拼盤,另外仲有幾款鮑魚食😍有好多款選擇,見天氣凍叫左個胡椒豬肚雞湯胃胃身,個湯好濃郁,入面既豬肚份量都好多,仲有半隻雞,加埋啲紅棗杞子,又補又好飲🍲附送既澳洲M9和牛牛丸好彈牙,牛味都幾重,個海鮮拼盤有鮑魚、蠔、帶子、蟶子,全部都大大隻好新鮮🦪鮑魚任吃,我每款都有叫黎食😆古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚,最中意佢個柚子燒汁鮑魚,清清地又彈牙肉類有好多款,黎得牛大人簡得呢個套就梗係狂叫A4黑毛和牛食啦,全部都好大片,雪花好靚,油脂分布均勻,碌幾碌就食得,牛味好香濃,超正💯除左qr code落野食之外仲可以係自助區拎菜/丸/飲品/雪糕🍦超多食物既選擇叔叔就加左$58/1杯既鬼佬涼茶飲,蔗汁銀菊啤🍻叔叔話味道幾特別😝兒家消費仲送牛大人利是封🧧/牛大人揮春(送完即止)

兒家消費仲送牛大人利是封🧧/牛大人揮春(送完即止)
2025-01-23 0 瀏覽
牛大人午餐吃得多,這次約朋友一起享受晚餐,決定叫個豪華的日本A4黑毛和牛吃到飽!一打開電梯門,就看到不少人已經在這裡訂了桌,人氣十足。觀塘店的空間相當寬敞,環境舒適乾淨,非常適合與家人和朋友聚餐。今天的主角A4黑毛和牛,肉質細膩,油花分布均勻,簡直是放題中的頂級享受!除了牛肉,這裡的鮮甜鮑魚任吃更是讓人驚喜,小食類別中有『鮑魚三吃』,包括古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚和柚子燒汁鮑魚。🥰我最喜歡的就是醉鮑魚,口感滑嫩,讓人食唔停口啊!🤩更令人驚喜的是,現在點選這個日本黑毛和牛A4+套餐,仲可以獲得M9和牛牛丸、海鮮拼盤、KitKat禮物盒、Maybelline化妝品,甚至還有利是封和揮春!食餐飯竟然有這麼多驚喜,真是又食又拎,開心到不得了🤣🤣🤣。最後,還有今期新嘅KITKAT脆皮雪糕批作為甜品,真是讓人心滿意足,完美結束這次的邊爐夜!😋

2025-01-22 0 瀏覽
今日同朋友仔嚟咗觀塘牛大人打邊爐未夠5點上到嚟已經要排隊 好彩一早網上book定位 唔驚無得食座位好闊落 同隔離枱唔係太近揀咗120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題湯底加50蚊做鴛鴦鍋底 (魚白湯三文魚豆腐鍋 + 胡椒豬肚雞鍋)送澳洲M9和牛牛丸2粒 + 海鮮拼盤 + 任食鮑魚海鮮拼盤有蠔 蟶子 扇貝 鮮鮑魚鮑魚除咗有鮮鮑 仲有另外3款熟嘅鮑魚揀我哋就最鐘意古法醉鮑 好入味 🤤炭燒鹽蔥鮑都幾惹味肉類有好多款式 但我哋主打食和牛啦梗係A5和牛油花平均 濃郁嘅牛味 另外有至愛嘅牛胸爽 牛小排 都不容錯過再另外叫咗2杯鬼佬涼茶 - 蔗汁銀菊啤 58蚊杯重麥味 易入口飲品櫃都好多選擇 仲可以落單叫其他台式飲品例如鴨屎香檸檬茶 低糖珍珠奶茶雪糕有movenpick 仲有kitkat脆皮雪條雖則話有2個胃 但食埋雪糕都好飽喇呢度店員好勤力 不停主動收碟上菜速度亦夠快 唔會出現漏單嘅情況
今日同朋友仔嚟咗觀塘牛大人打邊爐

雖則話有2個胃 但食埋雪糕都好飽喇

呢度店員好勤力 不停主動收碟
上菜速度亦夠快 唔會出現漏單嘅情況

2025-01-21 0 瀏覽
一向都好鐘意打邊爐 尤其是一定要食牛 今次去牛大人食 其實之前都食過幾次 都覺得性價比好高今次特登泥試A4黑毛和牛放題先講牛肉 真係唔會失望 一睇就知係靚牛 入口即溶 好開心而家香港都食到性價比咁高既和牛放題仲送左M9 和牛牛丸同海鮮拼盤🦐🦞最正係 仲有鮑魚任食 連小食類都有『鮑魚三吃』古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚真係好鮮甜 款款都好食食完鮑魚 仲可以嗌埋3款新推出「 Maybelline限定小吃」❤️麻辣雞腳❤️酸辣土豆❤️BB辣雞軟骨除左我以上講既食野 仲有出面幾十款食物可以拎真係好豐富 😋😋😋😋甜品環節 發現有新聯乘KITKAT脆皮雪糕批真係第一次見 即刻食番幾支 🍦到最後食完仲有送埋利是封/牛大人揮春(送完即止)有冇咁sweet 😂😂😂😂🉐而家更多仲有限時優惠🉐1️⃣凡點選「日本黑毛和牛A4+」套餐可獲節日禮品盒「KitKat Tinbox – To Do List」 (開始派發日期: 2025年1月20日/每2人一份)2️⃣1月7日起 點選「日本黑毛和牛A4+」套餐可獲Maybelline彩妝產品一份(一人一件)So crazy !!!!! 打邊爐又食又拎 又送勁多野 臨近新年
一向都好鐘意打邊爐 尤其是一定要食牛
今次去牛大人食 其實之前都食過幾次
都覺得性價比好高
今次特登泥試A4黑毛和牛放題
先講牛肉 真係唔會失望 一睇就知係靚牛
入口即溶 好開心而家香港都食到性價比咁高既和牛放題
仲送左M9 和牛牛丸同海鮮拼盤🦐🦞
最正係 仲有鮑魚任食
連小食類都有『鮑魚三吃』
古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚
除左我以上講既食野 仲有出面幾十款食物可以拎
真係好豐富 😋😋😋😋

甜品環節 發現有新聯乘KITKAT脆皮雪糕批
真係第一次見 即刻食番幾支 🍦
到最後食完仲有送埋利是封/牛大人揮春(送完即止)
有冇咁sweet 😂😂😂😂

🉐而家更多仲有限時優惠🉐
1️⃣凡點選「日本黑毛和牛A4+」套餐
(開始派發日期: 2025年1月20日/每2人一份)

2️⃣1月7日起 點選「日本黑毛和牛A4+」套餐
可獲Maybelline彩妝產品一份(一人一件)

So crazy !!!!! 打邊爐又食又拎
又送勁多野 臨近新年 真係盤滿缽滿💰💰💰

@media.vas @masterbeef.hk

2025-01-16
  • 澳洲M9和牛牛丸
  • 海鮮拼盤
  • 鴨血
  • 阿嬤養生濃湯鍋
最近過時過節,慶祝一下,去了吃日本A4+黑毛和牛吃到飽套餐先講主打兩款肉一款是A4+黑毛和牛,另一款是伊比利亞黑毛豬梅肉。先講黑毛和牛,貴為A 4+級別,明顯充滿油花,而且均勻散落肉面,入口即溶。食時只需輕輕烚幾下,再配合新鮮雞蛋汁,口感特別嫩滑。伊比利亞黑毛豬梅肉,肉質帶嚼勁,脂肪和瘦肉比例均勻,富有肉香。值得一提是套餐奉送每人兩粒澳洲M9和牛牛丸,非常彈牙,而且有肉香。除了肉,亦包海鮮拼盤一份,拼盤非常豐富,有生蠔、鮑魚、扇貝、蟶子。另外亦有多款小食如古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚,都是任食。甜品方面有Häagen-Dazs雪糕,連比較新的口味都有,總有一款適合你。如果想吃得更盡興,更可加錢額外點手工啤酒,其清新的果香令餐飲體驗更昇華。
最近過時過節,慶祝一下,去了吃日本A4+黑毛和牛吃到飽套餐

2025-01-20 0 瀏覽
咁多間主打食牛嘅火鍋店牛大人係劉家任食火鍋店排名第一😌#牛大人 提供多款牛肉、台灣直送食材🥬🍠🥔又不時推出新款湯底🥣仲時不時有推廣活動難怪一直人氣高企間間分店都長期爆滿😍早前趁朋友生日約埋一齊嚟打邊爐今次我哋order咗120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題送澳洲M9和牛牛丸2粒 及 海鮮拼盤 及 任食鮑魚及鬼佬涼茶一杯湯底揀咗胡椒豬肚雞湯底#滋補養生 香氣濃郁 一上枱就聞到勁香嘅胡椒豬肚味 加上選用鮮嫩雞肉和爽脆豬肚香濃胡椒湯底有助驅寒暖身豐富營養level up ⬆️ 牛肉款式同質素都唔駛多講😝因為真係 #貨真價實 #性價比高反而要講一下啲鮑魚雖然話係跟餐送鮑魚任吃但啲鮑魚一啲都唔差 都幾鮮甜😌而且小食類仲可以有 #鮑魚三吃 😋古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚 劉媽👩🏻三款味道都鍾意❤️各有特色仲有大家必試同本地最大手工啤酒廠鬼佬啤酒推出下火飲品 #鬼佬涼茶Häagen-Dazs雪糕都係任食㗎😍 最尾食埋🍦梗係perfect啦😆今期推廣🔸凡點選日本黑毛和牛A4+套餐🥩贈送M9和牛牛丸及海鮮拼盤🔸凡叫兩杯『鬼佬涼茶』即可參加拼音挑戰成功於一分鐘內讀出卡牌上的字句即可享有買一送一優惠😍失
咁多間主打食牛嘅火鍋
牛大人係劉家任食火鍋店排名第一😌
#牛大人 提供多款牛肉、
台灣直送食材🥬🍠🥔

🔸凡點選日本黑毛和牛A4+套餐🥩贈送M9和牛牛丸及海鮮拼盤
🔸凡叫兩杯『鬼佬涼茶』即可參加拼音挑戰
成功於一分鐘內讀出卡牌上的字句即可享有買一送一優惠😍
失敗亦有神秘禮物一個
🔸凡於牛大人入座即每人派發一包曼秀雷敦 Acnes「抗菌痘痘貼」💕送完即止
🔸凡讚好社交平台即可獲贈一杯「金鑽鳳梨椰奶西」🥤

@masterbeef.hk
牛大人台灣火鍋吃到飽 ( #鱷魚恤中心 )
📍觀塘開源道79號鱷魚恤中心5樓

@media.vas
牛大人自從登陸香港後一直都是人氣熱店~食物款式選擇多,飲品和甜品都應有盡有♡最近被牛大人的日本A4黑毛和牛火鍋放題吸引,所以來到觀塘店試試,放題有2小時,可以輕鬆吃.ᐟ⧐ 日本A4黑毛和牛火鍋放題 ⧏7:30前離座/23:00後入座 HK$44821:00-23:00入座 HK$468正價時段 大人HK$488 小童 HK$348(包括加一服務費)(六日假期另加$10)我們選了期間限定的胡椒豬肚雞湯底~A4黑毛和牛的雪花真的超美.ᐟ.ᐟ更有鮑魚任食,輕鬆回本♡
牛大人自從登陸香港後一直都是人氣熱店~
食物款式選擇多,飲品和甜品都應有盡有♡
最近被牛大人的日本A4黑毛和牛火鍋放題吸引,
所以來到觀塘店試試,放題有2小時,可以輕鬆吃.ᐟ
⧐ 日本A4黑毛和牛火鍋放題
7:30前離座/23:00後入座 HK$448
21:00-23:00入座 HK$468
正價時段 大人HK$488 小童 HK$348
(包括加一服務費)(六日假期另加$10)
胡椒豬肚雞湯底
我們選了期間限定的胡椒豬肚雞湯底~
A4黑毛和牛的雪花真的超美.ᐟ.ᐟ
更有鮑魚任食,輕鬆回本♡
2024-12-14
胡椒豬肚雞湯底
  • 日本A4黑毛和牛火鍋放題
我哋揀咗🇯🇵日本A4黑毛和牛火鍋放題呢個餐😋梗係以A4黑毛和牛為重頭戲啦😝和牛肉質細膩,油花分布均勻😍簡直令人無法抗拒😎入口好似食緊棉花咁溶化😋好好味澳洲M9和牛牛丸🐮牛丸外皮彈牙多汁🤩咬落去既一瞬間,肉汁四溢,十分令人滿足😌海鮮拼盤🦐拼盤上提供多款新鮮海鮮,包括蟶子、扇貝,仲有新鮮既鮑魚🤭令人心動不已🥳特別推出既『鮑魚三吃』實在讓人驚喜😜古法醉鮑魚:醬汁非常入味!炭燒鹽蔥鮑魚:口感香脆,食起來非常爽口👍🏻柚子燒汁鮑魚:清新既味道令鮑魚既油膩感減少~非常適合喜愛清淡口味既人☺️🐮 凡點選日本黑毛和牛A4+套餐,贈送M9和牛牛丸及海鮮拼盤餐廳:牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心)📍地址: 觀塘開源道79號鱷魚恤中心5樓#牛大人火鍋 #牛大人台灣火鍋吃到飽 #牛大人 #台灣直送 #打邊爐必選 #台灣火鍋 #旺角美食
我哋揀咗🇯🇵日本A4黑毛和牛火鍋放題呢個餐😋

澳洲M9和牛牛丸🐮
牛丸外皮彈牙多汁🤩咬落去既一瞬間,肉汁四溢,十分令人滿足😌

海鮮拼盤🦐

特別推出既『鮑魚三吃』實在讓人驚喜😜
古法醉鮑魚:醬汁非常入味!

炭燒鹽蔥鮑魚:口感香脆,食起來非常爽口👍🏻

柚子燒汁鮑魚:清新既味道令鮑魚既油膩感減少~
非常適合喜愛清淡口味既人☺️

餐廳:牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心)
📍地址: 觀塘開源道79號鱷魚恤中心5樓

📝 120分鐘日本黑毛和牛吃到飽套餐 $448送每位2粒澳洲M9和牛牛丸及海鮮拼盤(五、六、日、假期及前夕 +$10) / (特別日子 +$20)19:30前離座 $448正價時段 $48821:00-24:00入座 $468吃到飽套餐包括多款火鍋配料、台式美食及特飲。 加了每杯$58的鬼佬涼茶蔗汁銀菊啤,味道甜甜的A4+日本黑毛和牛套餐重點主打任點任食日本黑毛和牛A4+ 、伊比利亞黑毛豬梅肉、鮑魚三吃 (古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚) ,一個價錢就可以食到高質肉類和鮮甜鮑魚,絕對是回本之選!必食!😋原來消費會送牛大人利是封 / 牛大人揮春(送完即止)而且,有牛大人聯乘 「KITKAT」 💫 自取任食「KITKAT」脆皮雪糕批💫 點選「日本黑毛和牛A4+」套餐,可獲節日禮品盒「KitKat Tinbox – To Do List」 (開始派發日期: 2025年1月20日/每2人一份)更有牛大人聯乘 「Maybelline」 💫任點任食3款新推出的「Maybelline」限定小吃 (麻辣雞腳、酸辣土豆、BB辣雞軟骨)💫 1月7日起點選「日本黑毛和牛A4+」套餐,可獲Maybel
📝 120分鐘日本黑毛和牛吃到飽套餐 $448
送每位2粒澳洲M9和牛牛丸及海鮮拼盤
19:30前離座 $448
正價時段 $488
21:00-24:00入座 $468

吃到飽套餐包括多款火鍋配料、台式美食及特飲。

加了每杯$58的鬼佬涼茶蔗汁銀菊啤,味道甜甜的

原來消費會送牛大人利是封 / 牛大人揮春(送完即止)

而且,有牛大人聯乘 「KITKAT」
💫 自取任食「KITKAT」脆皮雪糕批

更有牛大人聯乘 「Maybelline」
💫 1月7日起點選「日本黑毛和牛A4+」套餐,可獲Maybelline彩妝產品一份(一人一件)

_______________

牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心) (觀塘)
觀塘開源道79號鱷魚恤中心5樓

_______________
一向好高人氣的牛大人主打高質食材與多款特色台式火鍋選擇 餐廳環境寬敞舒適坐得舒服🥰非常適合朋友聚會或家庭聚餐 120分鐘吃到飽套餐選擇豐富 還有超多限定驚喜活動😍✨湯底要了牛夫人秘方麻辣鍋🌶️ 味道香辣濃郁卻不會過於嗆喉 麻香四溢 湯底中加入了多種中藥材 包括花椒八角桂皮等🍲帶有微微的藥膳風味 暖胃又滋補✨日本黑毛和牛A4+套餐選了日本黑毛和牛A4+套餐 油花分布均勻 色澤鮮紅 每片都薄切得剛剛好 涮幾秒就散發濃郁牛香🤤肉質細嫩 味道鮮甜 而且這套餐還贈送精美海鮮拼盤以及澳洲M9和牛牛丸2粒🐚牛丸肉汁豐富 彈牙又鮮味✨海鮮拼盤贈送的海鮮拼盤有鮑魚 蝦🦐蜆🐚蟶子等 樣樣都好新鮮 特別推薦鮑魚 鮮甜彈牙 還有鮑魚三吃😍古法醉鮑魚🧂炭燒鹽蔥鮑魚及柚子燒汁鮑魚 每一款都各有特色 肉質嫩滑 彈牙有咬口✨火鍋配料火鍋配料種類多樣 海鮮選擇有蝦🦐扇貝及花甲等 都非常新鮮 處理得乾淨 鮮花膠口感細膩滋補🦑 手工丸類如黑松露墨魚丸及手工牛丸都彈牙鮮味 炸魚皮夠香脆可口 蔬菜方面推薦萵筍及皇帝菜爽脆清甜 解膩一流🥬✨小吃 小吃方面新增了三款Maybelline限定小吃💄麻辣雞腳辣味濃郁 帶點膠質口感 酸辣

✨湯底

✨日本黑毛和牛A4+套餐

✨海鮮拼盤

火鍋配料

✨小吃
小吃方面新增了三款Maybelline限定小吃💄麻辣雞腳辣味濃郁 帶點膠質口感 酸辣土豆清爽又惹味🥔BB辣雞軟骨脆口彈牙 每款都別具特色

✨飲品
飲品櫃提供多款罐裝及紙包飲品🥤仲有鬼佬涼茶 有啤酒麥芽香帶清甜竹蔗水😆清涼解渴幾特別 還有幾款自家冷泡茶 無糖健康又清新🍵

甜品
雪糕櫃有多款口味雪糕😍仲有1月新推出的KitKat脆皮雪糕批🍫食埋成碗配料豐富的仙草凍非常滿足

📍牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心) (觀塘)
觀塘開源道79號鱷魚恤中心5樓
2025-01-15 149 瀏覽
依排咁凍打邊爐🍲絕對係明智之選,尋日去🐮牛大人食左個「120分鐘暖笠笠既日本A4黑毛和牛吃到飽」火鍋放題套餐‼️除左任食賣飛佛日本A4黑毛和牛外💁🏻‍♀️,放題仲送澳洲M9和牛牛丸+海鮮拼盤+任食鮑魚🤩。除左打邊爐既鮮甜鮑魚任食,仲有小食類「鮑魚三吃」:古法醉鮑魚+炭燒鹽蔥鮑魚+柚子燒汁鮑魚,真係食到舔舔脷😋。1月新聯乘KITKAT脆皮雪糕批,打完邊爐仲有飯後甜品🍫KITKAT脆皮雪糕批中和返個胃😍。依個「120分鐘暖笠笠既日本A4黑毛和牛火鍋放題」 絕對係物超所值+性價比高👍🏻。依排仲有其他crossover 聯乘活動,今個冬天❄️可以大涮特涮🍲❗️
2025-01-05