2025-06-30
今日朋友帶我嚟到屯門呢間 牛摩 依家做緊優惠3小時任食🤩 套餐以正價計算人均滿$250就可以享用呢個優惠~ 終於可以慢慢食慢慢打邊爐😌 一早book咗位去到就入得👍🏻 拎位嘅時候就揀埋要邊個套餐 咁我哋就揀咗LV4 特級牛小排 再揀埋湯底 一人一鍋可以揀兩個湯底😬 我哋就揀咗 麻辣鴨血湯 同埋 博多美人骨膠原雞白湯 等緊湯底嚟嘅時候就出去拎定啲蔬菜、沙律、小食、飲品等等 竟然仲有成部爆谷機🤩 焦糖爆谷🍿過下口癮~ 更估唔到嘅係有雞蛋仔😆 仲見到成盤三文魚壽司🍣 仲要係啱啱拎出嚟😍 QR code自助落單 嘢食好快就到啦~海鮮類我哋試咗 帆立貝、魷魚圈、蟹籽墨魚滑 中間嗰粒係芝士牛肉貢丸 好有驚喜!中間係滿滿芝士 食嘅時候小心辣親🤭 雞肉滑嫩啖啖肉 用麻辣鴨血湯 整咗個麻辣雞 幾好食😋 炸物都有唔少選擇😬腐皮蝦寶、紫金地瓜丸、炸雞塊配芥末沙律醬、炸蟹鉗、雞軟骨、日式章魚燒、日式餃子、炸生蠔 全部都係炸起就拎上枱 熱辣辣同埋脆口又唔油👍🏻特別推薦 日本一口芝士 芝士味超級濃郁😍 喜歡食芝士一定大愛! 肉類方面 牛小排、牛肩胛、牛肌腹 仲有豚梅豬、羊卷肉 全部都切得平均薄身 基本上淥幾
仲見到成盤三文魚壽司🍣 仲要係啱啱拎出嚟😍
QR code自助落單 嘢食好快就到啦~
海鮮類我哋試咗 帆立貝、魷魚圈、蟹籽墨魚滑
雞肉滑嫩啖啖肉 用麻辣鴨血湯 整咗個麻辣雞 幾好食😋
炸物都有唔少選擇😬
肉類方面 牛小排、牛肩胛、牛肌腹 仲有豚梅豬、羊卷肉 全部都切得平均薄身 基本上淥幾秒就已經食得👍🏻
最推薦一定係牛小排😇 肉質滑嫩 牛味濃郁 油脂分布算平均 配麻辣湯底或者骨膠原雞白湯都好夾😋
牛小排
食到尾聲梗係食甜品😗 係好耐冇食過嘅蘿蔔臣啫喱😆 回憶滿滿!最有驚喜反而係呢個糯米糍 煙靭軟糯嘅口感😋
打邊爐最後一定係用雪糕收尾🤭 牛奶味雪糕 加咗蜜糖星星成個雪糕昇華咗🤩 完美~
整體嚟講 呢間 牛摩 環境舒適 店員服務態度好 食物質素不錯 3小時任食呢個優惠真係好適合食嘢速度唔係好快嘅人😋 鍾意打邊爐嘅真係要嚟試吓😊