2023-04-05
呢度平日任飲飲食$148一位,假日$158一位,真係好抵食!呢度有多款肉類:豬、牛、雞、羊,仲有海鮮:蝦、蜆、青口、魚等等,應有盡有。出邊仲有多款配料可以任攞。有丸、炸魚皮、蔬菜類等等,真係多到數唔晒。飲品除咗果汁、茶仲有啤酒,真係好抵食。當然唔少得唔同嘅甜品,有多款糕點、啫喱、雪糕、雪條。雖然抵食都要講返食物質素,基本上呢度都係鴛鴦鍋,我哋揀咗臭臭鍋同蕃茄鍋。臭臭鍋味道濃郁,鹹鹹地。蕃茄鍋我較鍾意,蕃茄味幾香濃。呢度嘅食物質素呢個價錢真係算唔錯。牛肉係最緊要,我覺得牛肉夠腍,而且味道唔錯。基本上淨係你食牛都已經抵!另外海鮮方面,我推介蝦。蝦非常生猛,上到枱都仲係跳跳紮。而且大隻爽口,呢個我推介蜆煲大隻,而且幾甜冇沙。呢個價錢咁多嘢食,真係冇得挑剔。
呢度平日任飲飲食$148一位,假日$158一位,真係好抵食! 呢度有多款肉類:豬、牛、雞、羊,仲有海鮮:蝦、蜆、青口、魚等等,應有盡有。 出邊仲有多款配料可以任攞。有丸、炸魚皮、蔬菜類等等,真係多到數唔晒。 飲品除咗果汁、茶仲有啤酒,真係好抵食。 當然唔少得唔同嘅 甜品,有多款糕點、啫喱、雪糕、雪條。
呢個價錢咁多嘢食,真係冇得挑剔。