2024-10-02 4647 瀏覽
最近好友成功考到會計師牌,高興之餘梗係要同佢慶祝吓啦!佢話想食牛肉火鍋放題,我地揀左 牛駅麻辣火鍋放題,位置尖沙咀非常方便,行完街過去食啱啱好。SRF 美國 極黑和牛片睇咗一陣Menu都係決定食 SRF 美國 極黑和牛片,性價比高,全個套餐包括SRF 美國 極黑和牛片,食幾碟已經返晒本。香辣牛骨沙嗲鍋一坐低,首先點咗鍋底先,本人覺得沙嗲牛肉真係香港代表,所以我哋揀咗沙嗲湯底,真材實料有牛骨,香辣惹味。最喜歡SRF 美國 極黑和牛片,當然必點兩碟,油花豐腴,入口即溶,牛肉味道濃郁,脂肪分布平均,口感柔軟。仲有美國安格斯牛板鍵,味道濃郁,入口柔滑細嫩。仲有其他牛肉選擇,美國肩胛肉眼和封門柳,也不錯。海鮮也有放題,最愛帆立貝、新鮮海蝦。超大隻而且彈牙,爽甜好好味,脆鯇魚片、爽脆墨魚、又爽又滑,食完一片又一片。還有西班牙豬五花片、田雞腿,食落非常肥美。滋補養顏可以食美顏花膠,我自己特別推介海參,出邊好少有,真係食到停唔到口。燒乳鴿皇 外脆內軟,多肉汁,唔好錯過。另外,自助區食材經常更新,出面自由拎嘢食,特別爽。自助吧不同醬料、麻辣小龍蝦可以自己拎,大量台式蔬菜揀,好翠綠,丸丸好有特色。仲有凍熱

SRF 美國 極黑和牛片
香辣牛骨沙嗲鍋

還有西班牙豬五花片、田雞腿,食落非常肥美。
燒乳鴿皇 外脆內軟,多肉汁,唔好錯過。
仲有凍熱清酒、梅酒任飲。特色飲品又有日本果汁味啤酒。港式奶茶、珍珠奶茶。各色汽水,唔飲甜嘢嘅,仲有自家製泡茶,飲品雪櫃真係目不暇給。

最後食埋限量版雪糕,哈根大師真係回味無窮,食埋台式芋圓大滿足!

• SRF 美國 極黑和牛片
  • Häagen-Dazs
2024-09-20 6108 瀏覽
久違打邊爐👭🏻無錯又係去「牛站(駅)麻辣火鍋放題」食2號SRF肩胛肉眼餐(2位)😉.鴛鴦鍋🍲揀咗合掌瓜栗子雞鍋同龍蝦頭🥒🌰🐓前者清甜滋潤,更有怯風健脾功效😌後者鮮味十足,充斥龍蝦甘甜味🦞.肉類🥩有SRF美國極黑和牛片🐄手切封門柳、美國安格斯牛板腱🇺🇸美國牛肩胛片🐂SRF美國極黑和牛油脂香特別突出😋封門柳肉質鬆軟,牛板腱肉味濃郁,牛肩胛片肉質嫩滑🤤.海鮮🌊有鮮甜海蝦同鮮甜沙白🦐水魷魚🦑帆立貝🐚紐西蘭青口🇳🇿沙白粒粒漲卜卜😍一咬爆汁,海蝦彈牙大隻😛帆立貝同青口鮮甜,水魷魚夠爽口😆.火鍋配料🥢蝦仁棒棒、牛白柏葉🐮海鴨蛋福袋💰手包蝦肉雲吞、台北燕餃🥟蝦肉雲吞足料👍🏻牛白柏葉爽口😗.熟食🍽️麻辣小龍蝦麻香辣🌶️超級入味💯.小食及炸物🍤芝麻雞翼芝麻香味十足💨外脆內嫩Juicy😝仲有醬爆糍粑同榴槤炸彈😬.自助吧🍽️有小菜🥕🧄🌶️水果🍊🍈台式肉燥飯🍚炸物🐟🐷糖水🥣丸類🦀蔬菜區🥔🍅🎃麵食🍜菇菌🍄‍🟫.甜品🍮有唔同甜品杯🧁蛋糕🍰蕨餅、大福、豆腐花、泡芙、雪糕🍨軟雪糕🍦雪條等🍨.飲品🥤有汽水、涼茶、果汁🧃清酒🍶啤酒🍺梅酒🥃茶類飲品🍵荳奶、同咖啡等☕️
熟食🍽️麻辣小龍蝦麻香辣🌶️超級入味💯
  • 麻辣小龍蝦
早排同朋友傾計問起大家覺得邊間任食火鍋最正話依間係必食😂於是我就黎左喇😎真係無論星期幾幾點都係要等位 唔想排隊可以book枱架🤩自助區好大好大😎沙律涼拌前菜同生果🍉衛生又新鮮生根響鈴魚皮任拎醬料區選擇好多 重點係有我最愛既烏醋😍丸類菜類都係自助 雪櫃超凍超新鮮❄️款式多 重點推介企鵝墨魚丸🐧、水蓮、羽衣甘藍🥬飲品方面除左紙包支裝飲品🧃仲有自家製冷泡茶🫖同珍珠奶茶🧋酒類有梅酒、清酒、啤酒可以揀🥹✿ SRF美國極黑和牛片$298 ✿湯底揀左香辣沙嗲湯🌶️套餐包括SRF美國極黑和牛片、美國安格斯牛板腱、封門柳、西班牙豬五花片新鮮肉味重🤩海鮮方面嗌左爽脆墨魚、帆立貝、脆鯇魚片、鮮甜海蝦、鮮甜沙白全部都好鮮甜🙂‍↕️另外仲嗌左啲餃類同滑類🥟用QR code落單 仲可以嗌熟食小食推薦芝麻雞翼、鹽酥雞、醬爆糍粑🍗食飽就要食甜品喇😏有杯裝乳酪、豆腐花、軟雪糕🍦、Haagen-Dazs飽到捧住個肚走🤪🤪🤰🏻

早排同朋友傾計問起大家覺得邊間任食火鍋最正

沙律涼拌前菜同生果🍉衛生又新鮮
生根響鈴魚皮任拎

醬料區選擇好多 重點係有我最愛既烏醋😍

丸類菜類都係自助 雪櫃超凍超新鮮❄️
款式多 重點推介企鵝墨魚丸🐧、水蓮、羽衣甘藍🥬

飲品方面除左紙包支裝飲品🧃
仲有自家製冷泡茶🫖同珍珠奶茶🧋
酒類有梅酒、清酒、啤酒可以揀🥹

✿ SRF美國極黑和牛片$298 ✿

湯底揀左香辣沙嗲湯🌶️

新鮮肉味重🤩

海鮮方面嗌左爽脆墨魚、帆立貝、脆鯇魚片、鮮甜海蝦、鮮甜沙白
全部都好鮮甜🙂‍↕️
另外仲嗌左啲餃類同滑類🥟

用QR code落單 仲可以嗌熟食小食
推薦芝麻雞翼、鹽酥雞、醬爆糍粑🍗

飽到捧住個肚走🤪🤪🤰🏻
2024-07-26 9305 瀏覽
💁🏻‍♀💁🏻💁🏻‍♂️️💁🏿‍♀️💁🏿💁🏿‍♂️🏷 牛站(駅)麻辣火鍋放題 (尖沙咀) @beefstationtst💁🏻清甜椰子雞鍋🉐香濃蕃茄豬骨鍋的鴛鴦鍋個人認為清甜椰子較鮮甜惹味🥥,作為湯底的雞件也很大嚿而另一個湯底方面,雖然一開始覺得酸性太濃烈,不過之後也慢慢接受到💁🏻除了平常最常見的美國豬梅肉片、西班牙豬五花、澳洲羊肉片 、牛肉片外,也有一些新奇有趣的食物💁🏻還有海鮮,除了有鮮甜的沙白,海蝦,脆鯇魚片等等,竟然還有花膠,切好的海參無限量供應🈵🈵🈵💁🏻當然還有不可少的丸類和小食極度推介金沙魚丸和有哈哈笑😀😀模樣的丸子,裏面可以爆出像流心奶黃般的金沙醬,我覺得超級好味,吃少量已經很滿足😌💁🏻小食方面,熱騰騰的紅豆黑糖之類的東東會在醬爆糍粑中爆發,很讚👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻另外,想挑戰新食物的話,可以嘗試一下魚卵卷,吃下會沒有什麼味道,不過也可以嘗試一下。是否推薦↩️?✅yes, 好味又抵食,拍拖定同聚會都岩曬啊
💁🏻‍♀💁🏻💁🏻‍♂️️💁🏿‍♀️💁🏿💁🏿‍♂️
🏷 牛站(駅)麻辣火鍋放題 (尖沙咀)
@beefstationtst
💁🏻清甜椰子雞鍋🉐香濃蕃茄豬骨鍋的鴛鴦鍋
個人認為清甜椰子較鮮甜惹味🥥,作為湯底的雞件也很大嚿

💁🏻當然還有不可少的丸類和小食

是否推薦↩️?
✅yes, 好味又抵食,拍拖定同聚會都岩曬啊

• 金沙丸
老豆媽咪番左嚟香港繼續食呀!唔好比佢停!今次去試火鍋放題~3個🐮魔王嚟啦揀左$298套餐120分鐘任飲任食包括:SRF美國極黑和牛片、美國安格斯牛板腱、帆立貝、西班牙豬五花片、封門柳、竹笙釀蝦滑、田雞腿、爽脆墨魚、燒乳鴿皇、脆鯇魚片、美顏花膠、海蔘鴛鴦鍋:清甜椰子雞鍋&冬瓜瑤柱豬骨鍋湯底真材實料,除左椰子海底椰,冬瓜外,仲有豬骨、紅棗,杞子,好似老火湯咁好飲。自助區比起其他放題多好多野揀:各式各樣既蔬菜、雜菌、丸、烏冬、王子麵、出前一丁、魚皮、響鈴、生根、多款配料醬汁、飲品櫃6個~有樽仔奶茶又有珍珠奶茶、亦有暖飲品櫃、清酒梅酒任飲,甜品除左雪糕、軟雪糕、糖水、芝士撻、冬甩等~飲品:我地先拎冷泡茶、香港奶茶~唔錯茶味幾出、雪梨海底椰~唔甜又可以潤下喉。仲有自助圍巾,就算著白色衫都唔怕~超貼心。每枱已經有樽湯底隨時加,掃完QR Code湯底同埋各式各樣牛肉速速上枱,每碟都有塊牌仔介紹咩牛淥幾秒~食到最嫰最啱時候既口感~咁多款牛最鍾意SRF美國極黑和牛片,牛味最重亦最嫰滑~海鮮:沙白鮮味肥美無沙、海蝦都幾大隻實肉、海蔘QQ彈彈唔錯、花膠比較爽口、帆立貝好大粒、墨魚新鮮爽脆。鮮蝦雲吞入面有兩隻
老豆媽咪番左嚟香港繼續食呀!唔好比佢停!
今次去試火鍋放題~3個🐮魔王嚟啦

鴛鴦鍋:清甜椰子雞鍋&冬瓜瑤柱豬骨鍋

仲有自助圍巾,就算著白色衫都唔怕~超貼心。

鮮蝦雲吞入面有兩隻蝦,非常爽口。生菜&油麥菜新鮮,綠油油,最特別係有羽衣甘蘭,萵筍吸晒湯汁係我既最愛。

甜品:食左haagen dazs曲奇味雪糕、榴槤雪條、糯米滋、朱古力蛋糕、芝士撻、楊枝甘露、漿爆滋粑~呢個好驚喜,一咬開紅糖熱辣辣係中間,甜度剛剛好。

仲有好多野未試,奈何胃真係無位~
$298真係超抵CP值極高~完全無漏單~非常抵讚
2024-06-17
  • 海蔘
  • SRF美國極黑和牛片
3天前 49 瀏覽
牛站(駅)麻辣火鍋放題,尖沙咀的食尚地標,環境雅緻。自助區琳琅滿目,水果、甜品、飲品、蔬菜、菌菇等一應俱全。麻辣小龍蝦,辣中帶鮮,肉質緊實,令人回味無窮。火鍋鴛鴦鍋,牛站祕製麻辣鍋拼人蔘雞鍋,麻辣與滋補的完美融合,滋味層次分明。鮮甜海蝦,肉質飽滿,鮮甜彈牙!鮑魚,爽脆鮮味!帆立貝,肉質鮮嫩。花膠,富含膠質,口感滑潤!還有竹笙釀蝦滑、手打蝦滑……,大大隻肉質細膩的牡蠣……還有肉質細嫩的澳洲羊肉片、田雞髀、海蜇花、海參……,爽脆可口,口感滑嫩,營養豐富……,放題多款式且高質,任飲任食 2小時,正!!!眾多的牛肉選擇,有肉質鮮嫩多汁特上牛小排、肉質細膩,油脂分佈均勻的澳洲M5和牛、肉質緊實,牛肉風味濃鬱的美國牛肩胛片、肉質鮮美,嚼勁十足的美國安格斯牛板腱、封門柳、SRF美國極黑和牛、巴西牛脷託、黑毛肚,口感爽脆,毛肚的獨特風味。炸物芝麻雞翼,外酥裏嫩,芝麻香與雞肉的鮮嫩完美融合。燒乳鴿皇,皮香肉嫩,多汁入味~~甜品及水果,作爲餐後甜蜜的收尾,甜品口感細膩,甜而不膩,水果也頗多款式,爲這頓豐盛的火鍋盛宴畫上完美的句點。
牛站(駅)麻辣火鍋放題,尖沙咀的食尚地標,環境雅緻。

自助區琳琅滿目,水果、甜品、飲品、蔬菜、菌菇等一應俱全。

麻辣小龍蝦,辣中帶鮮,肉質緊實,令人回味無窮。

鮮甜海蝦,肉質飽滿,鮮甜彈牙!
鮑魚,爽脆鮮味!
帆立貝,肉質鮮嫩。
花膠,富含膠質,口感滑潤!
還有竹笙釀蝦滑、手打蝦滑……,大大隻肉質細膩的牡蠣……

炸物芝麻雞翼,外酥裏嫩,芝麻香與雞肉的鮮嫩完美融合。

燒乳鴿皇,皮香肉嫩,多汁入味~~

聽就聽得多,今次終於食到!本身打電話想book 7:30pm Book唔到,好彩walk-in 都係等左一陣就有位!揀左胡椒豬肚同蕃茄湯胡椒湯底真係幾重味辣辣地蕃茄湯味都好出!所以比起蕃茄湯個人認為啲肉都係豬肚湯夾啲!款款肉都要叫黎試,試晒後個人比較喜歡牛小排🥰海鮮唔係試左好多款但啲鮑魚好嫩!!沙白都好新鮮好好食!!另外要讚嘅係啲菜種類好多都好高質同新鮮同特別!完全不馬虎,未食過花生苗,紫蘿蔔,冰菜,水蓮哩啲都試勻晒,好好食🥰🥰至於甜品都係主要食雪糕好了☺️值得推介都會再去食!!
聽就聽得多,今次終於食到!

揀左胡椒豬肚同蕃茄湯
胡椒湯底真係幾重味辣辣地
蕃茄湯味都好出!所以比起蕃茄湯個人認為啲肉都係豬肚湯夾啲!
款款肉都要叫黎試,試晒後個人比較喜歡牛小排🥰

海鮮唔係試左好多款但啲鮑魚好嫩!!沙白都好新鮮好好食!!

至於甜品都係主要食雪糕好了☺️
值得推介都會再去食!!
2024-11-12
30 分鐘 (堂食)
2024-11-14 0 瀏覽
平時想吃和牛都會糾結又貴又吃不飽,終於找到一家可以吃和牛不用看價錢🐮澳洲M5級牛肉隨便點,每塊牛肉都能看見清晰的大理石紋理肉眼可見的高品質澳洲M5級和牛我們點了好多盤,口感多汁,🥩而且牛肉味香,擺滿了一桌主打一個輕輕鬆松吃回本。海鮮每天新鮮到貨,😍新鮮鮑魚、生蠔、海參都任點任吃,生蠔清甜,吃起來無渣,😙海參爽口彈牙!正宗藥膳湯底,🤓有8種不同的湯底,有辣有不辣任君選擇,入秋當然要選他們家的藥膳湯底啦,濃郁的藥膳,✨味道實在太正啦。

在尖沙咀的**牛站(駅)**,晚市推出的$338任食火鍋活動,簡直是吃貨的天堂!這裡的火鍋,不僅可以任叫花膠、魚肚、海參、鮑魚等名貴食材,還有多款飲品任你隨意選擇,甚至包括Häagen-Dazs雪糕,吃到你心滿意足!🍲🦑想要嘗試的朋友,記得準備好120分鐘的挑戰時間,因為這裡的牛肉真是讓人欲罷不能!澳洲M5和牛和美國極黑和牛SRF的組合,讓每一口都彷彿在享受一場肉食盛宴,牛小排更是肉質鮮嫩,口感滑溜,讓人一嚐成主顧。🥩🤤更讓人驚喜的是,這裡的清酒和啤酒可以隨意暢飲,喝到你嘔!當然,喝酒要適量,否則可能會成為“火鍋界的英雄”——吃得多,喝得多,最後只能悶著肚子回家。🍻😂如果你想在這個冬天來一場火鍋盛宴。**牛站(駅)**尖沙咀加連威老道2-6號愛寶商業大廈1樓102號鋪

如果你想在這個冬天來一場火鍋盛宴。
**牛站(駅)**
尖沙咀加連威老道2-6號愛寶商業大廈1樓102號鋪
2024-11-10 0 瀏覽
来香港吃饭提在尖沙咀可以选择这家店,在距离地铁站不远处靠近的商场旁边出行很方便,有公交和地铁,人流量也挺大的,店内也很干净,厂内也很大我是8:00多过去的,当时已经坐满人了,这里的冰淇淋也供应很多,选择有很多饮料也有自家的
2024-11-09 0 瀏覽
一個價錢就可以任食乳鴿鮑魚花膠生蠔真係好正,好誇張當然可以任食咁多海鮮,就一定係貴少少嘅價錢先有啦。不過佢最平嘅套餐,就已經有得任食Häagen-Dazs 仲有小龍蝦,麻辣魚皮同埋佢其他自家製嘅嘢飲同嘢食選擇真係好豐富,懷疑係我去過咁多間火鍋放題裏面最多選擇一間而且佢啲牛肉都好靚,我特別鍾意食佢牛肉,無論極上和牛定係M5和牛都有得食。而佢嘅湯底都完全唔馬虎,例如我叫個豬骨湯底,咁佢裏面真係會有一嚿豬骨
一個價錢就可以任食乳鴿鮑魚花膠生蠔
真係好正,好誇張
當然可以任食咁多海鮮,就一定係貴少少嘅價錢先有啦。

不過佢最平嘅套餐,就已經有得任食Häagen-Dazs
仲有小龍蝦,麻辣魚皮同埋佢其他自家製嘅嘢飲同嘢食
選擇真係好豐富,懷疑係我去過咁多間火鍋放題裏面最多選擇一間

2024-11-06 0 瀏覽
朋友極力推薦 所以收工齊齊去食會唔會太多人 平日都爆滿🤪等了約半個鐘有位 可以開餐配料小食 飲品甜品 款式選擇非常多3️⃣款套餐選了「𝐒𝐑𝐅美國極黑和牛片」套餐星期一至四 $𝟐𝟗𝟖(+𝟏𝟎%)星期五至日及公眾假期 $𝟑𝟎𝟖 (+𝟏𝟎%)🍲 湯底有辣有唔辣十款選擇 (鴛鴦鍋+$𝟒𝟖)༯ 台式香辣鍋(小辣)少少麻 辣而不嗆༯ 胡椒豬肚湯真材實料實 清甜且香濃胡椒味比起香辣鍋辣度反而更勝一籌不嗆喉但胡椒後勁越滾越明顯加湯後味道亦無變得特別淡📝 𝐐𝐑 𝐂𝐨𝐝𝐞下單肉類🥩每碟平均3、4塊 每款肉質色澤鮮明脂肪分布均勻 軟嫩無肉臊味👍🏻海鮮類🦑蝦 蜆 魷魚 扇貝等愛魚之人表示今次脆鯇魚片可以至少咬落無臭腥魚油味 有encore餃🥟 / 其他燕餃 雲吞 鴨血 糍粑等 可惜無滑類見有雞子叫黎試(唔準歧視我🥹)其實似粉腸 一咬爆漿(粉)且Q彈♾️自助吧除火鍋醬料亦有蔬菜、丸類(牛丸墨丸都很不錯)、魚皮魚腐響鈴等。另有不少小食,魷魚、海蜇、花雕雞腎等🫖飲品多款樽裝茶、汽水、酒精飲品等,更有珍珠奶茶仲有乳酸飲品(見包裝係寵物小精靈所以攞🤣)🍦甜品有好多選擇,不只杯裝雪糕(Häagen-Dazs)亦有軟雪糕,牛奶布
朋友極力推薦 所以收工齊齊去食
會唔會太多人 平日都爆滿🤪
等了約半個鐘有位 可以開餐
配料小食 飲品甜品 款式選擇非常多
3️⃣款套餐
選了「𝐒𝐑𝐅美國極黑和牛片」套餐
星期一至四 $𝟐𝟗𝟖(+𝟏𝟎%)
星期五至日及公眾假期 $𝟑𝟎𝟖 (+𝟏𝟎%)
🍲 湯底
有辣有唔辣十款選擇 (鴛鴦鍋+$𝟒𝟖)
༯ 台式香辣鍋(小辣)少少麻 辣而不嗆
愛魚之人表示今次脆鯇魚片可以
至少咬落無臭腥魚油味 有encore
餃🥟 / 其他
燕餃 雲吞 鴨血 糍粑等 可惜無滑類
見有雞子叫黎試(唔準歧視我🥹)
其實似粉腸 一咬爆漿(粉)且Q彈
♾️自助吧
火鍋醬料
🫖飲品
多款樽裝茶、汽水、酒精飲品等,更有珍珠奶茶
仲有乳酸飲品(見包裝係寵物小精靈所以攞🤣)
🍦甜品
有好多選擇,不只杯裝雪糕(Häagen-Dazs)亦有軟雪糕,牛奶布甸、Tiramisu、朱古力蛋糕等
◡̈ 以上食評乃個人意見僅供參考
◡̈ 價錢僅供參考一切以餐廳為準
2024-11-02 399 瀏覽
牛站已經成為左心目中其中一間邊爐愛店, 平日夜左收工既話9點入座就岩哂, SRF肩胛肉眼成人$278超抵~~牛肉保持高質水準, 哩個價淨係狂食極黑SRF和牛都抵呀, 軟熟大塊又有牛香。另外牛肩同埋牛板腱都好靚。海鮮精選帶子(大大粒), 仲有蝦, 墨魚同沙白, 沙白好鮮甜!自助區大又多款式, 同時亦都係常滿既因為店員不斷refill。好似小龍蝦咁好受歡迎, 一拎哂店員又好快換D新既落去。我自己就好中意食佢地既滷肉飯, 好香好入味, 放題好少食飯但哩個真係必吃~ 仲有佢D炸物小食都好正, 乳鴿, 芝麻雞翼都必點!見到佢仲有唔少新出既野飲, 真係抵讚, 哩間選擇多食物又高質, 重點不貴, 可以keep住回頭!
2024-11-01 397 瀏覽
行開尖沙咀加連威,唔想排隊可以早少少去食,呢度有限時間,放題時間120分鐘,有多款火鍋湯底選擇,有辣有養生湯底,天氣開始涼涼地我就揀咗清甜椰子雞鍋,椰子湯底用嚟煮蔬菜,蔬菜特別甜!-日式火鍋當然唔少得牛肉任食,牛肉方便有牛小排,安格斯牛板腱,牛肩胛,牛脷,黑毛肚等等,當中牛小排個人應該最好食,牛味重又嫩滑。-仲有海鮮沙白,海蝦,帆立貝,生蠔及鮑魚,想湯底更鮮可以一早放入海鮮入去煮,煮出嚟湯底就更甜。-自助吧都有前菜可以自由選擇,甜品櫃有多款大幅,當中有榴槤大福就最受歡迎。-飲品櫃又有汽水又有茶,最緊要有埋啤酒任飲。-雪糕櫃都有不少選擇,當中有港式奶茶,可以試吓,味道都幾得意。

-飲品櫃又有汽水又有茶,最緊要有埋啤酒任飲。

2024-10-28
1 分鐘 (堂食)
  • 牛小排
  • 椰子雞鍋
雖然呢間係麻辣火鍋店,但係今日想食清啲,所以湯底叫咗冬瓜瑤柱豬骨鍋。大部分肉類及食物都可以喺電話掃code落單。而自助區就有丸仔、菜類的配料。而熟食區包括麻辣小龍蝦及炸物。小龍蝦🦞係必食,小小麻而且非常彈牙。另外仲有雪糕及豐富飲品款式,包括清酒,梅酒及自家品牌手搖飲品及樽裝茶添。肉類包括:SRF美國極黑和牛片美國安格斯牛板腱西班牙豬五花片肉類質素好正。海鮮:脆鯇魚片田雞腿海參鮮甜海蝦鮮甜沙白水魷魚鮮雞子海鮮係我既最愛,仲有咁多款式。我最中意嘅係蜆同埋蝦🦐,非常彈牙。

肉類包括:
SRF美國極黑和牛片