2025-02-20 300 瀏覽
尖沙咀區火鍋放題選擇眾多,呢間都算係數一數二物超所值😉今次我地揀左特上牛小排套餐($338/位),任飲任食120分鐘,最抵食係除左有大頭蝦之外,仲有Movenpick同Haagen dazs雪糕可以任食,超正,可能係全港最平有得任食呢D嘢嘅火鍋放題餐廳🤩環境乾淨企理,座位同張枱都夠闊落,坐得舒服之餘亦有足夠空間放野食😄自助區:有大量火鍋配料、熟食小食等可以拎飲品區:罐裝樽裝飲品、汽水、啤酒、甚至生啤、自家製飲品、珍珠奶茶都應有盡有😉甜品區:有Movenpick同Haagen dazs雪糕可以任食,非常幸福🥰醬料區湯底我地揀左牛駅秘製麻辣鍋,麻辣得嚟又唔嗆喉,辣度適中,香味四溢,簡直係火鍋嘅靈魂湯底😎肉類:揀得最貴嘅SET,當然主攻特上牛小排、澳洲M5和牛、SRF美國極黑和牛片同封門柳😆啲牛肉鮮嫩多汁,油花分佈均勻,特上牛小排真係入口即溶,至於封門柳牛味香濃,好滿足🤤海鮮類:呢度有好多款海鮮可以叫,有大頭蝦、牡蠣、鮑魚、象拔蚌片、帆立貝、花膠、脆鯇魚片、鮮甜沙白、海參、爽脆墨魚同海螺片,上碟時見到夠晒豐富😍啲大頭蝦真係極為鮮甜彈牙,牡蠣夠晒肥美飽滿,呢2樣都係必食之選🤩海鮮全部都係新鮮到
尖沙咀區火鍋放題選擇眾多,呢間都算係數一數二物超所值😉今次我地揀左特上牛小排套餐($338/位),任飲任食120分鐘,最抵食係除左有大頭蝦之外,仲有MovenpickHaagen dazs雪糕可以任食,超正,可能係全港最平有得任食呢D嘢嘅火鍋放題餐廳🤩
自助區
自助區:有大量火鍋配料、熟食小食等可以拎
飲品區
醬料區
牛駅秘製麻辣鍋
特上牛小排, 澳洲M5和牛
特上牛小排
肉類:揀得最貴嘅SET,當然主攻特上牛小排澳洲M5和牛SRF美國極黑和牛片封門柳😆啲牛肉鮮嫩多汁,油花分佈均勻,特上牛小排真係入口即溶,至於封門柳牛味香濃,好滿足🤤
大頭蝦
鮑魚, 象拔蚌片, 帆立貝, 脆鯇魚片, 鮮甜沙白, 海參, 爽脆墨魚, 海螺片
海鮮類:呢度有好多款海鮮可以叫,有大頭蝦牡蠣鮑魚象拔蚌片帆立貝花膠脆鯇魚片鮮甜沙白海參爽脆墨魚海螺片,上碟時見到夠晒豐富😍啲大頭蝦真係極為鮮甜彈牙,牡蠣夠晒肥美飽滿,呢2樣都係必食之選🤩海鮮全部都係新鮮到爆,ENCORE左好幾轉都一樣高質👍🏻
台北鴨血, 竹笙釀蝦滑, 台式餃子, 台北燕餃
火鍋配料:除左自助區D野食外,仲有台北鴨血竹笙釀蝦滑鵝腸手打蝦滑台式餃子手包蝦肉雲吞台北燕餃等可以落單,每樣都好有特色,配埋麻辣湯底一齊食,真係無得頂😋
補張合照😎

熟食:比較特別嘅係想講下火鍋放題燒乳鴿皇都有得食,夠晒特色😍
Movenpick雪糕, Haagen dazs雪糕
甜品:最後當然要食返好幾杯Movenpick雪糕同Haagen dazs雪糕,咁先圓滿結束🥰

火鍋配料選擇夠多,肉質海鮮夠高質,加埋高級雪糕任食,以呢個價錢認真超值👍🏻
補MENU
  • 海參
  • 爽脆墨魚
  • 海螺片
2024-12-18 6791 瀏覽
天氣凍凍地好想打邊爐,第一次食梗係要揀最多選擇嘅3號餐。火鍋湯底有8款,香濃蕃茄豬骨足料濃郁,見到有羊腩煲湯底又幾特別!每次落完單好快就到,特別鐘意特上牛小排、極黑和牛勁大片、M5和牛,全部牛味香濃又冇根。海鮮最正係超大隻生蠔,煮完冇點縮水,一咬落去d湯加蠔汁好鮮甜。鮑魚、沙白、海蝦都好新鮮,係有海鮮鮮甜味!花膠估唔到咁淋同重膠質,食多幾塊養下顏。好耐冇食過田雞,田雞腿好大件,鵝腸又夠爽!燒乳鴿有驚喜,肉夠juicy同燒得好香。自助區前菜小食超多款,連麻辣小龍蝦都有。自助區款式花多眼亂,平時好少見放題有嘅冰菜、鵪鶉蛋、紫心蘿蔔、超長蟹棒,企鵝丸好食又得意!飲品種類超多,有清酒、梅酒、汽水、果汁、茶類、奶茶同珍珠奶茶等等,咖啡機有款美祿咖啡第一次飲,又幾特別。甜品除左生果雪糕外,件裝甜品都精緻吸引,富柿大福好cute,軟心芝士布甸都好食,食左幾款都唔會超甜,打完邊爐食埋甜品係完美嘅一餐!下次要再同friend去!

• 和牛
  • 生蠔
2024-10-02 14335 瀏覽
最近好友成功考到會計師牌,高興之餘梗係要同佢慶祝吓啦!佢話想食牛肉火鍋放題,我地揀左 牛駅麻辣火鍋放題,位置尖沙咀非常方便,行完街過去食啱啱好。SRF 美國 極黑和牛片睇咗一陣Menu都係決定食 SRF 美國 極黑和牛片,性價比高,全個套餐包括SRF 美國 極黑和牛片,食幾碟已經返晒本。香辣牛骨沙嗲鍋一坐低,首先點咗鍋底先,本人覺得沙嗲牛肉真係香港代表,所以我哋揀咗沙嗲湯底,真材實料有牛骨,香辣惹味。最喜歡SRF 美國 極黑和牛片,當然必點兩碟,油花豐腴,入口即溶,牛肉味道濃郁,脂肪分布平均,口感柔軟。仲有美國安格斯牛板鍵,味道濃郁,入口柔滑細嫩。仲有其他牛肉選擇,美國肩胛肉眼和封門柳,也不錯。海鮮也有放題,最愛帆立貝、新鮮海蝦。超大隻而且彈牙,爽甜好好味,脆鯇魚片、爽脆墨魚、又爽又滑,食完一片又一片。還有西班牙豬五花片、田雞腿,食落非常肥美。滋補養顏可以食美顏花膠,我自己特別推介海參,出邊好少有,真係食到停唔到口。燒乳鴿皇 外脆內軟,多肉汁,唔好錯過。另外,自助區食材經常更新,出面自由拎嘢食,特別爽。自助吧不同醬料、麻辣小龍蝦可以自己拎,大量台式蔬菜揀,好翠綠,丸丸好有特色。仲有凍熱

SRF 美國 極黑和牛片
香辣牛骨沙嗲鍋

還有西班牙豬五花片、田雞腿,食落非常肥美。
燒乳鴿皇 外脆內軟,多肉汁,唔好錯過。
仲有凍熱清酒、梅酒任飲。特色飲品又有日本果汁味啤酒。港式奶茶、珍珠奶茶。各色汽水,唔飲甜嘢嘅,仲有自家製泡茶,飲品雪櫃真係目不暇給。

最後食埋限量版雪糕,哈根大師真係回味無窮,食埋台式芋圓大滿足!

• 珍珠奶茶
  • SRF 美國 極黑和牛片
  • Häagen-Dazs
2024-09-20 13338 瀏覽
久違打邊爐👭🏻無錯又係去「牛站(駅)麻辣火鍋放題」食2號SRF肩胛肉眼餐(2位)😉.鴛鴦鍋🍲揀咗合掌瓜栗子雞鍋同龍蝦頭🥒🌰🐓前者清甜滋潤,更有怯風健脾功效😌後者鮮味十足,充斥龍蝦甘甜味🦞.肉類🥩有SRF美國極黑和牛片🐄手切封門柳、美國安格斯牛板腱🇺🇸美國牛肩胛片🐂SRF美國極黑和牛油脂香特別突出😋封門柳肉質鬆軟,牛板腱肉味濃郁,牛肩胛片肉質嫩滑🤤.海鮮🌊有鮮甜海蝦同鮮甜沙白🦐水魷魚🦑帆立貝🐚紐西蘭青口🇳🇿沙白粒粒漲卜卜😍一咬爆汁,海蝦彈牙大隻😛帆立貝同青口鮮甜,水魷魚夠爽口😆.火鍋配料🥢蝦仁棒棒、牛白柏葉🐮海鴨蛋福袋💰手包蝦肉雲吞、台北燕餃🥟蝦肉雲吞足料👍🏻牛白柏葉爽口😗.熟食🍽️麻辣小龍蝦麻香辣🌶️超級入味💯.小食及炸物🍤芝麻雞翼芝麻香味十足💨外脆內嫩Juicy😝仲有醬爆糍粑同榴槤炸彈😬.自助吧🍽️有小菜🥕🧄🌶️水果🍊🍈台式肉燥飯🍚炸物🐟🐷糖水🥣丸類🦀蔬菜區🥔🍅🎃麵食🍜菇菌🍄‍🟫.甜品🍮有唔同甜品杯🧁蛋糕🍰蕨餅、大福、豆腐花、泡芙、雪糕🍨軟雪糕🍦雪條等🍨.飲品🥤有汽水、涼茶、果汁🧃清酒🍶啤酒🍺梅酒🥃茶類飲品🍵荳奶、同咖啡等☕️
熟食🍽️麻辣小龍蝦麻香辣🌶️超級入味💯
6天前 0 瀏覽
天氣凍又想打邊爐,懶懶的我梗係去牛站😌乜都有得食😜牛站全新推出大頭蝦任食🦐牛站係台式火鍋放題,有大量台灣直送食材🥬環境又舒適一個價錢可以食到超多嘢食我地今次選咗特上牛小排套餐,可以任食多款肉類,另外仲有海鮮,涼拌小食,自助吧區基本上大人細路都啱食😆我次次都要點乳鴿食,乳鴿即炸朋友第一次食唔明點解我食火鍋要點乳鴿,結果佢試完我地叫咗半打🤪打完邊爐記得唔好錯過雪糕🍦häagen-dazs同埋movenpick 任食,仲有我最喜愛嘅楊枝甘露😍🦥牛駅麻辣火鍋放題(尖沙咀)地址:尖沙咀加連威老道2-6號愛賓商業大廈1樓102號鋪

基本上大人細路都啱食😆

🦥牛駅麻辣火鍋放題(尖沙咀)
地址:尖沙咀加連威老道2-6號愛賓商業大廈1樓102號鋪
2025-02-20 0 瀏覽
最近天氣轉涼,總想著要吃點熱乎乎的。說到暖身,當然不能少了火鍋!想起之前吃過的牛站,種類豐富,環境舒適寬敞,座位間隔不會太擠。店員服務態度積極,上菜速度快,有禮貌,就決定再次光顧啦!🐮SRF肩胛肉眼套餐 $298 (7:30pm 離座)這次選了花膠雞湯鍋底,湯頭濃郁滋補。🐂肉類SRF 美國極黑和牛片:肉質細膩,入口即化,濃郁的牛肉香在口中散開,實在太幸福了!安格斯牛板腱 & 封門柳:牛味濃郁,口感紮實,每一口都是大大的滿足。🦐海鮮海鮮控必點!新鮮大頭蝦、鮑魚、帆立貝、生蠔,選擇豐富。帆立貝鮮甜,大頭蝦肉質彈牙,實在太新鮮了!花膠和海參也很讚,Q彈滑嫩,尤其是在花膠雞湯底中涮過,更增添了滋潤感。🍖熟食烤乳鴿:皮薄肉厚,肉質鮮嫩多汁,帶有淡淡的油香麻辣小龍蝦:蝦肉鮮甜,麻辣夠味,讓人忍不住一隻接一隻。🍷飲品及甜品飲品選擇很多,有清酒、啤酒等,我最愛楊枝甘露,芒果味濃郁,西米彈牙,口感豐富。而且Häagen-Dazs 和 Movenpick 雪糕都是任吃🎈牛站(駅)麻辣火鍋放題🎈加連威老道2-6號愛賓商業大廈1樓102號舖
店員服務態度積極,上菜速度快,有禮貌,就決定再次光顧啦!

🐮SRF肩胛肉眼套餐 $298 (7:30pm 離座)

這次選了花膠雞湯鍋底,湯頭濃郁滋補。

🐂肉類

🦐海鮮

🍖熟食
烤乳鴿:皮薄肉厚,肉質鮮嫩多汁,帶有淡淡的油香
麻辣小龍蝦:蝦肉鮮甜,麻辣夠味,讓人忍不住一隻接一隻。

🍷飲品及甜品

🎈牛站(駅)麻辣火鍋放題🎈
加連威老道2-6號愛賓商業大廈1樓102號舖

天氣凍最岩就係打邊爐,牛站係我其中一間好鐘意食嘅火鍋放題店!餐廳依家仲做緊優惠,可以任食大頭蝦,鐘意食海鮮嘅唔好錯過!😍湯底有10款選擇,我地叫左滋補豬骨湯鍋,湯鍋足料有味但唔會太咸。特上牛小排套餐,價錢方面,星期一至四,晚市$338一位;星期五至日、假期及前夕,晚市$348一位。呢個套餐可以食到特上牛小排、SRF美國極黑和牛同澳洲M5和牛,當中牛小排嘅牛肉嘅味道最濃郁,而且脂肪比例適中,紋理都幾靚,入口亦夠軟腍👍🏻👍🏻大力推薦!海鮮選擇都超多,除左可以任鮮味十足、勁爽口嘅大頭蝦,仲有牡蠣、象拔蚌、帆立貝、沙白、海參、鮑魚等海鮮,食落好新鮮😚😙以呢個價錢就食到咁高質嘅食材真係性價比十足!🤩自助區提供數十款自助小食、配菜和醬料,包括各式冷盤前菜、熱盤及蔬菜。此外,仲有平時比較少見到嘅火鍋配料,如花生苗、綉球菇、冰菜、水蓮,真係令我大開眼界😳甜品選擇比一般火鍋店多,有布甸、泡芙、乳酪、韓國雪條、haagen dazs雪糕、movempick雪糕、楊枝甘露,全部都任食😝食到最後記得要留肚食埋佢😛

2025-02-12 0 瀏覽
【油尖旺區】【牛站】今日係二月五號,不但係 C 朗拿度等球星嘅生日,亦都係我嘅生日。從來呢啲時間都好難搵人同我慶祝,因為接近過年,大家都忙,我都體諒嘅。不過咁有咁好,過年氣氛特濃嘅時候,往往會有驚喜。經過「牛站(駅)麻辣火鍋放題」門口,收到利市 coupon 喎。咁就同朋友入咗去,呢間我喺 1am1445 同籮聞哥伉儷都食過佢哋油麻地創興分店,今次又係食標榜套餐肉類無限供應嘅「120 分鐘放題大滿足」。我哋食咗 $278 嘅「2 號餐」,有 SRF 美國極黑和牛片、美國安格斯牛板腱、封門柳、海參等可以任食。湯底我哋揀咗「金湯花膠雞鍋」,不過不失。仲有火鍋自選配料、小食,今次個燒乳鴿皇就嚟得幾快,可以。佢哋仲有世界美食自助區,任攞甜品、炸物等,都幾多選擇。嘢飲除咗自家製冷泡茶,又有熱飲選擇,啱晒我。用 coupon 免加一,埋單 $556 兩位。。。(地址:尖沙咀加連威老道2-6號愛賓商業大廈1樓102號舖)呢間餐廳我寫過其他分店嘅用餐體驗以及食物,如果想睇,可以打以下 hashtag 搜尋返嗰次嘅用餐體驗記錄:油尖旺區油麻地分店:1am1445#1amfoodie #foodie #h

油尖旺區油麻地分店:1am1445

#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #hkfood #food #instafood #yummy #foodlover #delicious #foodies #tasty #globaleats #tastyfood #dessert #foodpics #followforfollowback #love #eat #1am油尖旺區 #尖沙咀 #尖東 #牛站麻辣火鍋放題 #牛站 #火鍋放題 #牛駅麻辣火鍋放題 #晚市 #120分鐘放題大滿足 #肉類無限供應 2SRF美國極黑和牛片 #美國安格斯牛板腱 #封門柳 #海參 #脆鯇魚片 #金湯花膠雞鍋 #火鍋自選配料 #小食 #燒乳鴿皇 #世界美食自助區 #1am1651 #1ambackup

2025-01-31
2025-02-03 1012 瀏覽
一轉凍就去烚下烚下🤣去咗「牛站(駅)麻辣火鍋放題」食2號SRF美國極黑和牛片餐(2位)😬.鴛鴦鍋🍲揀咗龍蝦頭鍋同牛駅秘製麻辣鍋🌶️龍蝦湯底濃而不膩,帶濃蝦鮮味☺️麻辣鍋有齊麻、香、辣👍🏻.肉類🥩美國安格斯牛板腱🇺🇸 SRF美國極黑和牛片🐄美國牛肩胛片🐂牛板腱同SRF和牛大塊嫩滑😍肉味重😋.海鮮🌊有鮮甜海蝦🦐帆立貝、紐西蘭青口、鮮甜沙白🐚海蝦大隻爽彈😗沙白好鮮甜🤤.火鍋配料🥢有竹笙釀蝦滑🍤韭菜豬肉水餃🥟.小食及炸物🍤醬爆糍粑外脆內軟😆香甜爆漿紅糖😛.自助吧🍽️有小菜🥕🧄🍗🫛水果🍉🍈🍊麵食🍜炸物🐟🐷麻辣小龍蝦🦞台式肉燥飯🍚糖水🥣丸類🦀🍢水魷魚🦑菇菌🍄‍🟫雞蛋🥚蔬菜區🥔🍅🎃🌽🥬.甜品🍮有唔同雪糕🍨雪條、泡芙🍩豆腐花、乳酪🥛楊枝甘露🥭芋圓仙草、大福、布甸、蛋糕🍰軟雪糕🍦糖果等🍬.飲品🥤有汽水、茶類飲品🍵荳奶飲品🍼果汁🍇🧃珍珠奶茶🧋咖啡☕️美祿🍫奶茶、涼茶🫖啤酒🍺梅酒🥃清酒🍶
火鍋配料🥢有竹笙釀蝦滑🍤韭菜豬肉水餃🥟
小食及炸物🍤醬爆糍粑外脆內軟😆香甜爆漿紅糖😛
  • 珍珠奶茶
2025-01-29 880 瀏覽
今日嚟到位於尖沙咀嘅牛站食飯,依間係一間自助打邊爐餐廳嚟,都幾有名㗎,有幾間分店。湯底方面,我哋就揀咗一個泰式湯底,湯底配蝦,所以都幾清甜,用嚟打邊爐就啱晒啦。小食方面,餐廳有炸魚皮,炸午餐肉等等可以選擇,款式都幾多。飲品方面,大部份都係可以任飲嘅,餐廳仲有提供珍珠奶茶等等嘅特色飲品添。我哋叫嘅呢個套餐,係可以點埋海鮮,我哋就叫咗蠔等等,味道都算幾好。牛肉方面,我哋就叫咗牛舌同美國和牛等等,款式都幾多,牛肉味特別香濃,肉質又夠晒嫩滑。除咗牛肉之外,佢仲有少少熟食,包括芝麻雞翼同埋乳鴿等等。芝麻雞翼嘅外皮炸得好脆,入面仲保持到雞肉嘅肉汁添。喺甜品方面,佢哋有雪糕任食。所以喺呢一方面佢哋都幾慷慨,加上價錢又唔係貴,所以今餐都食得幾開心。

小食方面,餐廳有炸魚皮,炸午餐肉等等可以選擇,款式都幾多。

2025-01-26 1153 瀏覽
之前嚟過食過一兩次都覺得幾好,可能今日紅日比較繁忙啦,未食夠一個鐘就催人埋單🤦🏻‍♀️仲要差啲一嘢就比侍應收走個煲,黐線⋯⋯好似催人快啲走咁,就算有超過半個鐘嘅時間都冇晒興致,好彩我食量細都冇咁蝕底。隔籬枱嘅情侶都同我坐嘅時間差唔多,佢哋就算有剩低大把時間都唔好意思再坐落去就走人。其實嘢食同環境都算係唔錯,但係咁樣搞法係人都冇晒興致繼續食嘢。或者非繁忙時段唔會有呢啲情況掛,不過我唔會再有下次啦真係多謝,咁樣趕客仲要收呢個價錢真心唔抵,三百幾蚊就當係豪出去啦。唉……
2025-01-26 1177 瀏覽
新年咁開心,梗係要約埋朋友仔嚟暴飲暴食慶祝吓啦!呢間麻辣火鍋放題店午市時段可以無限任食4個鐘,集齊10幾種特色湯底款色,有辣有唔辣,老少咸宜。而肉類海鮮火鍋配料自助區更有超過50款選擇,前菜小食炸物一啲都唔Hea,仲有甜品、特飲等,包羅萬有,性價比甚高,一於去片睇吓有咩好食🤤套餐有4款選擇,分別在於肉嘅品種。私心推介4號餐,因為有埋特上牛小排同澳洲M5和牛,食肉獸表示滿足,如果唔係就平少少要返3/2/1號啦~ 建議早啲Book位,因為晏晝去都真係幾Full,另外見大部份客人都係食足4個鐘,邊傾邊食唔覺唔覺就夠鐘,呢個價錢呢個質素絕對值得回訪。

打邊爐無分季節要搵間抵食又任食嘅火鍋放題咁先可以食個痛快呢間午市特長時間.可以食足4小時2pm後入座仲有全單88折無論湯底 / 火鍋配料 / 飲品都好多選擇自助區整齊乾淨環境寬敞.坐得舒適嚟到又唔一定要食麻辣嘅試咗個香濃蕃茄豬骨鍋湯底真係好濃郁我地揀咗特上牛小排多款靚牛選擇薄薄一片.輕輕淥幾下就食得嫩滑又軟腍甜品.飲品多款選擇雪糕櫃仲有成本極高嘅Haggen Dazs 同MovenPick雪糕無限量供應性價比最高嘅任食放題
打邊爐無分季節

性價比最高嘅任食放題
2025-01-16
午餐
2025-01-15 1157 瀏覽
每次經過牛駅都見到好多人係出面等位,搞到我心思思都好想試,第一次食就揀個中間價,食level 2🤭🌟 ⭐️人均 💲2️⃣9️⃣8️⃣ lv2 美國極黑和牛片套餐 ⭐️🌟火鍋湯底有好多款,我揀咗清甜椰子雞鍋,湯底鮮甜,好香椰子味🥥肉類有美國極黑和牛、美國安格斯牛板腱、美國肩胛肉、牛舌,肉質軟腍,牛味好重🐄海鮮有墨魚、沙白、海參、帆立貝、花膠、魚片、大頭蝦🦐💫必食推介大頭蝦,蝦肉爽口彈牙,仲要勁多蝦膏🦐👍🏻另外可以係QR code落單炸物、火鍋配料,出面自助區有蔬菜類、丸類、樽裝飲品、甜品區,真係大滿足💕

海鮮有墨魚、沙白、海參、帆立貝、花膠、魚片、大頭蝦🦐

💫必食推介大頭蝦,蝦肉爽口彈牙,仲要勁多蝦膏🦐👍🏻

2025-01-14 999 瀏覽
打邊爐一直都係港人嘅最愛,一年四季都會想食呢種菜式🤣 呢日天氣再凍多幾度,一收工就同同事嚟咗打邊爐。接近歲晚,大家都想食好啲,所以嗌咗特上牛小排套餐🥰鍋底我哋揀咗鴛鴦鍋,一邊係龍蝦頭鍋,真係有個好大嘅龍蝦頭喺入面啊,個人覺得呢邊滾海鮮就一流🦞 另一邊係香辣沙嗲鍋,沙嗲嘅味道唔算好辣,如果佢嘅花生味再香啲就好啦😮肉類呢個餐包含晒其餘兩個餐嘅肉類,勁鍾意佢個特上牛小排,食落口牛味香濃,又唔會太過肥膩🥰 澳洲M5和牛都唔錯,一碟有兩片大大片嘅和牛,輕輕灼幾秒就食得😙 另外個人好鍾意食羊肉,覺得呢度嘅羊肉片😉海鮮種類都算多,呢個餐包括有鮑魚、牡蠣、海參,呢三款我地都encore咗好幾次🤩 特別鍾意佢個漲卜卜嘅牡蠣🦪 另外仲有花膠、海螺片、帆立貝、爽脆墨魚同埋大頭蝦🦐 火鍋配料自助區有多款丸類同蔬菜🥬 亦可以用QR code落單,手包蝦肉雲吞,入面嘅餡料好滿,又彈牙🥟 另外仲有我好鍾意嘅鮮雞子同埋嫩滑嘅台北鴨血😙 小食推介即叫即炸嘅芝麻雞翼同乳鴿王,兩款都係唔會好油膩,特別鍾意佢嘅芝麻雞翼,入面keep住有幾多肉汁🐥 金黃香脆真係好吸引。自助吧外面嘅自助吧除咗有火鍋配料區,仲有冷盤區、熟食區、飲

鍋底

肉類

海鮮

火鍋配料

小食

自助吧
外面嘅自助吧除咗有火鍋配料區,仲有冷盤區、熟食區、飲品區、甜品區,真係有好多選擇,店員仲不時fill貨🤣 呢晚我地食咗好多杯Mövenpick雪糕🍦

呢間分店位置都幾方便,另外服務都幾好,下次都會想再嚟食高質牛肉同埋菜苗🤪 如果喜歡海鮮嘅話,一定要叫特上牛小排套餐啊😎