2022-01-16
王牌冰室芝士沙嗲牛肉撈丁秘制咖哩豬排焗飯價錢💲: $4x/ $60好味程度😋: 3.5/5服務🍴: 3.5/5 環境🗾: 3.5/5性價比🥢: 3.7/5回頭率😚: 3.5/5-自己本身都唔係成日食茶記,但見到呢間有呢個咁多芝士嘅沙嗲牛肉麵就即刻決定要去食🤪 同埋南豐紗廠主要都係cafe,要搵間平民小小的都唔係咁易,難得見到就去試試。-🆗-✅芝士沙嗲牛肉撈丁。麵質啱啱好,沙嗲味好濃🤤 但醬汁偏鹹,有啲死鹹的感覺。牛肉都有幾多片,感覺都冇用鬆肉粉醃過👍🏻 重點的芝士以為好濃,原來比想像中冇咁濃😩 只帶小小芝士鹹香,又唔覺得好漏🤥 但個樣就好邪惡!😂-✅秘制咖哩豬排焗飯。飯係炒底,超鍾意😚 咖喱汁夠撈飯、份量好多。都係一隻比較鹹的咖哩醬,小小辛辣😌 豬扒3大塊,呢舊就有鬆肉粉醃過,肉質腍左啲。一個人食呢個肯定好飽😴-我覺得被芝士沙嗲牛肉撈丁個樣欺騙了🥴 一般一般,不過佢都幾多分店。
芝士沙嗲牛肉撈丁
秘制咖哩豬排焗飯