2023-10-03 323 瀏覽
之前已經出左2篇玖拾烘焙貝果們REVIEWS🙈✨記得睇返曬咁多篇既REVIEWS❤️ #justlingggxd_玖拾烘焙但門店做到10月8日就結業啦,所以我係之前優惠期間又掃左一堆🥯返黎 加熱方法🥳✨微波爐翻熱20-30秒:包體有嚼勁,回彈力還好,斷口度較低✨蒸10分鐘:包體煙韌,回彈力足夠,偏紮實少少✨翻焗5分鐘: 煙韌包體外層會變得更香脆 優惠期間全部都係$100/4個🙈 - 焙茶黑芝麻乳酪🥯 (原價$28)包體帶有好重焙茶香味,感覺幾清新清爽強烈黑芝麻香內餡加上咸香乳酪,配上清淡茶香包體唔會搶左黑芝麻乳酪風頭,咁樣配搭好夾 - 濃可可奶酥🥯 (原價$29)果然真係濃可可貝果,包體同奶酥都充滿黑朱古力香加熱之後聞下個貝果,會聞到細個成日飲既盒裝朱古力奶味唔怪得包體咁重可可香味,原來係用左朱古力奶去做包體,相當有誠意可可奶酥就偏甜少少,整個貝果黑朱古力香味好突出鐘意食朱古力既朋友仔一定要揀 - 芒果鳳梨乳酪🥯 (原價$28)新鮮天然芒果、鳳梨乾纖維感十足👅👅但芒果乾佔既比例會多過鳳梨乾感覺上兩者並沒有額外加糖,主要都係食返本身芒果、鳳梨甜味🍍配上淡淡鹹香微酸乳酪填滿整個貝果,簡直係完
之前已經出左2篇玖拾烘焙貝果們REVIEWS🙈

加熱方法🥳
✨蒸10分鐘:包體煙韌,回彈力足夠,偏紮實少少
✨翻焗5分鐘: 煙韌包體外層會變得更香脆

優惠期間全部都係$100/4個🙈

- 焙茶黑芝麻乳酪🥯 (原價$28)
包體帶有好重焙茶香味,感覺幾清新清爽
強烈黑芝麻香內餡加上咸香乳酪,配上清淡茶香包體
唔會搶左黑芝麻乳酪風頭,咁樣配搭好夾

- 濃可可奶酥🥯 (原價$29)
果然真係濃可可貝果,包體同奶酥都充滿黑朱古力香
加熱之後聞下個貝果,會聞到細個成日飲既盒裝朱古力奶味
可可奶酥就偏甜少少,整個貝果黑朱古力香味好突出
鐘意食朱古力既朋友仔一定要揀

- 芒果鳳梨乳酪🥯 (原價$28)
新鮮天然芒果、鳳梨乾纖維感十足👅👅
但芒果乾佔既比例會多過鳳梨乾
感覺上兩者並沒有額外加糖,主要都係食返本身芒果、鳳梨甜味🍍
配上淡淡鹹香微酸乳酪填滿整個貝果,簡直係完美組合💯

- 開心果奶酥🥯 (原價$31)
開心果奶酥味道好正宗,啖啖都食到天然開心果香
內餡好豐富,配上原味包體就可以平衡到濃郁果仁香

🌟私心推薦
🥇焙茶黑芝麻乳酪/開心果奶酥
🥈伯爵蘭姆葡萄乳酪/伯爵柚子檸檬乳酪貝果
🥉芒果鳳梨乳酪
🏅濃可可奶酥

✨店舖每日Menu都唔同,建議大家可以上佢IG留意下當日有咩款式先去買

📍 玖拾烘焙 - 新蒲崗
新蒲崗景福街63號地舖(Mikiki對面)

#justlingggxd_玖拾烘焙
#justlingggxd_貝果
#justlingggxd_麵包店
#justlingggxd_新蒲崗

2023-10-03 42 瀏覽
之前已經出左2篇玖拾烘焙貝果們REVIEWS🙈✨記得睇返曬咁多篇既REVIEWS❤️ #justlingggxd_玖拾烘焙但門店做到10月8日就結業啦,所以我係之前優惠期間又掃左一堆🥯返黎加熱方法🥳✨微波爐翻熱20-30秒:包體有嚼勁,回彈力還好,斷口度較低✨蒸10分鐘:包體煙韌,回彈力足夠,偏紮實少少✨翻焗5分鐘: 煙韌包體外層會變得更香脆優惠期間全部都係$100/4個🙈- 蜂蜜芥末培根貝果🥯 (原價$30)本身諗過買唔買呢款貝果,因為我個人來講唔鐘意食培根🙈但我見到係新款推出就諗住試下🤣貝果表面有好多焗到焦香既芝士,帶有少少鹹香味🧀但包體做唔到焦香芝士果種脆身感覺🙈整個貝果都有啲油,培根份量不算好多,帶有微微蜂蜜芥末醬辣但只有一邊貝果有培根,另一邊就只係食緊貝果體😖感覺不過不失,可以選擇其他口味仲好🤔- 泰奶奶酥🥯 (原價$29)翻熱之後聞到幾重紅茶泰式奶茶香味,但食落去落差感幾大🤔包體好韌,韌到我咬唔開,要扯出黎先食到😐包體冇泰奶味,主要味道來自奶酥部分🙈泰奶奶酥味道幾正宗,就係大家係坊間飲到果種泰奶味🤣,帶有少量奶香,甜度剛好🤔- 台式芋泥鹹蛋肉鬆🥚🐷🥯 (原價$32)之前我講過
之前已經出左2篇玖拾烘焙貝果們REVIEWS🙈

加熱方法🥳
✨蒸10分鐘:包體煙韌,回彈力足夠,偏紮實少少
✨翻焗5分鐘: 煙韌包體外層會變得更香脆

優惠期間全部都係$100/4個🙈

- 蜂蜜芥末培根貝果🥯 (原價$30)
本身諗過買唔買呢款貝果,因為我個人來講唔鐘意食培根🙈
但我見到係新款推出就諗住試下🤣
貝果表面有好多焗到焦香既芝士,帶有少少鹹香味🧀
但包體做唔到焦香芝士果種脆身感覺🙈
整個貝果都有啲油,培根份量不算好多,帶有微微蜂蜜芥末醬辣
但只有一邊貝果有培根,另一邊就只係食緊貝果體😖
感覺不過不失,可以選擇其他口味仲好🤔

- 泰奶奶酥🥯 (原價$29)
翻熱之後聞到幾重紅茶泰式奶茶香味,但食落去落差感幾大🤔
包體好韌,韌到我咬唔開,要扯出黎先食到😐
包體冇泰奶味,主要味道來自奶酥部分🙈

- 台式芋泥鹹蛋肉鬆🥚🐷🥯 (原價$32)
之前我講過麻麻地#台式鹹蛋黃肉鬆貝果,但我見到呢款加埋芋泥就想試下🤣
果然加左芋泥真係有加乘作用,芋泥內餡偏甜,有少量芋香味🥰
今次肉鬆調味合理,微微甜,加上粉得黎起沙既鹹蛋黃👍🏻
將所有配料一齊食,會令到個貝果口感變得好融洽豐富🥳

- 伯爵蘭姆葡萄乳酪🥯 (原價$28)
伯爵茶香包體幾濃烈,清新得黎食落去好舒服,之前我已經讚過幾次🙈
奶香乳酪加上甜甜既提子乾更加突出乳酪咸香味
加上提子乾用蘭姆酒浸過,有啲甜酒香,整體配搭好清新😘

📍 玖拾烘焙 - 新蒲崗
新蒲崗景福街63號地舖(Mikiki對面)

#justlingggxd_玖拾烘焙
#justlingggxd_貝果
#justlingggxd_麵包店
#justlingggxd_新蒲崗

2023-09-10 285 瀏覽
➲ 新蒲崗 玖拾烘焙➳ 芋泥黑糖麻糬包 ⁽⁸/¹⁰⁾芋泥蓉係有粒粒感,有啲texture,甜甜地,有奶香,黑糖麻糬成功拉到絲,偏台式軟麻糬質感,分量比芋泥少好多,大概2:1,薄薄一層係最底,比例提高返啲,味道會再出啲。麵包面頭灑上了麵粉,食嘅時候要小心啲,唔好整到周身都係呀!⤵ 玖拾烘焙新蒲崗景福街63號地舖#hkfood #hkrestaurant #hkcafe #cafehk #hk #hkfoodie #hkfoodblogger #hkcoffee #hkcoffeeshop #coffeeinhongkong #cafeholic #foodblog #foodblogger #foodreview #香港美食 #香港食評 #新蒲崗美食 #玖拾烘焙 #芋泥 #麻糬 #麻糬包

➲ 新蒲崗 玖拾烘焙

➳ 芋泥黑糖麻糬包 ⁽⁸/¹⁰⁾

玖拾烘焙
新蒲崗景福街63號地舖

貝果幾乎係每間cafe必備嘅產品,我甚至見過有代購由台灣運啲包過嚟,可想而知貝果喺香港係幾受歡迎👏🏻但我自己比較鍾意美國嗰款,超級煙韌甚至有啲人話係硬嘅口感,而喺香港出產嘅貝果好多都調整過😗不過見呢間烘焙店係由東京藍帶畢業嘅廚師主理,水準應該有保證,所以決定比個機會佢😆一入去就見到成個木架擺滿10幾款貝果,真係令人非常興奮🤓喺網上見啲人話朱古力嘅都唔錯,所以揀咗朱古力草莓乳酪口味($29)🥯摸上手已經感覺到佢表皮嘅韌度,而且非常重手,證明”用水灼”嘅過程做得唔錯,咬落去亦都不負所望,係美國貝果先有嘅咬口🤩除咗麵團係朱古力味,內餡都有朱古力,而且係微甘,作為一個鍾意食90%朱古力嘅人,呢款貝果真係好啱我口味🥰另外仲包咗士多啤梨醬同忌廉芝士,豐富得嚟味道好夾,我絕對會返兜😋另外見到有個叫埃及奶油嘅麵包($13),睇落有啲似意大利香草包,但食落就係壓扁咗嘅豬仔包,再散咗啲砂糖喺面🤣好味係好味,不過以創意同獨特性嚟講,我會寧願買多幾個貝果😝
朱古力草莓乳酪Bagel
埃及奶油
朱古力草莓乳酪Bagel
【網店變實體店·多款自家貝果🥯】/////小編係玖拾烘焙網店時期已經開始買佢哋嘅貝果 見住呢一兩年越嚟越多粉絲🤭佢哋真係全香港最多款式 又keep到煙韌度嘅貝果小店!!但呢個鋪位做到10月咋 希望佢哋快啲搵到另外一個地方去經營 等各位貝果控可以大量入貨😼.👉🏻花生黃豆粉糍粑貝果 ($26)好味程度:✔️✔️✔✔️黃豆粉味道濃郁 配搭貝果有沙沙口感 不過太多有點膩 切開會見到花生醬以及花生碎🥜花生同黃豆粉都好香口(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)👉🏻泰奶奶酥 ($29)好味程度:✔️✔️貝果包體依然出色 但只品嚐到微微茶香味 泰式奶茶做主角應該要有煉乳以及砂糖比較獨特嘅茶味~.👉🏻伯爵無花果乳酪 ($28)好味程度:✔️✔️✔️✔️✔️每次都會買呢款😁無花果粒粒都好有咬口 味道酸甜 配搭香滑又甜嘅乳酪 茶味出色.👉🏻抹茶奶酥麻糬 ($30)好味程度:✔️✔️✔️✔️整個貝果都充滿香濃抹茶味🍵奶酥以及麻糬份量十足 麻糬Q彈偏黏口 可以拉絲🤣但奶酥甜度較高 可以調整一下———-📍玖拾烘焙 (新蒲崗)新蒲崗景福街63號地舖
【網店變實體店·多款自家貝果🥯】
/////

👉🏻花生黃豆粉糍粑貝果 ($26)
好味程度:✔️✔️✔✔️

👉🏻泰奶奶酥 ($29)
好味程度:✔️✔️

👉🏻伯爵無花果乳酪 ($28)
好味程度:✔️✔️✔️✔️✔️

👉🏻抹茶奶酥麻糬 ($30)
好味程度:✔️✔️✔️✔️

———-
📍玖拾烘焙 (新蒲崗)
2023-08-20
2023-08-03 433 瀏覽
適逢小店做優惠$100/4個bagel 買左4個一直都想試嘅bagel 慳慳埋埋平左十幾蚊😂😂😂*雙重朱古力麻糬焙茶奶酥麻糬伯爵柚子檸檬乳酪雙重藍莓乳酪*用左建議翻熱法 先蒸5分鐘再焗5分鐘呢款bagel 係貼近返正宗所以包皮會煙靭 有咬口包備餡料都足夠麻糬係超黏,好似鼻涕😂😂😂但就會做到拉絲效果小小甜,好好味最開心係每個包嘅鳥眼都好靚仔比市面其他出名小店靚仔好多*下次要試下咸款咸款選擇都好多!*可惜小店係新蒲崗只做到十月希望佢地可以係新蒲崗另覓鋪位重新營業!
適逢小店做優惠

先蒸5分鐘再焗5分鐘
呢款bagel 係貼近返正宗
所以包皮會煙靭 有咬口
包備餡料都足夠
麻糬係超黏,好似鼻涕😂😂😂
但就會做到拉絲效果
小小甜,好好味
焙茶奶酥麻糬

最開心係每個包嘅鳥眼都好靚仔
比市面其他出名小店靚仔好多
雙重朱古力麻糬

下次要試下咸款
咸款選擇都好多!
可惜小店係新蒲崗只做到十月
希望佢地可以係新蒲崗另覓鋪位重新營業!

2023-07-09 348 瀏覽
呢間店Bagel 種類好豐富,個擺設好似我地細個夾糖咁,一格一格咁裝住唔同味道既Bagel有好多選擇比大家揀呀,足足24款!我買咗其中三款嚟做早餐😋🥯玄米茶紅豆乳酪麻糬($32)每一啖都食到玄米茶既茶香,乳酪唔會太酸而且帶嚟開胃既效果,相當之不錯🥯伯爵巧克力黑糖麻糬($33)伯爵茶味好香,配上黑糖甜味好足夠,鐘意甜既人會鐘意🥯摩卡咖啡麻糬($32)入口會明顯食到摩卡咖啡既味道,仲帶有朱古力醬幾好味佢間店仲有麵包買,款式都好似幾靚,大家路過可以試下🙌🏻

有好多選擇比大家揀呀,足足24款!我買咗其中三款嚟做早餐😋

🥯玄米茶紅豆乳酪麻糬($32)

🥯伯爵巧克力黑糖麻糬($33)

伯爵茶味好香,配上黑糖甜味好足夠,鐘意甜既人會鐘意

🥯摩卡咖啡麻糬($32)

入口會明顯食到摩卡咖啡既味道,仲帶有朱古力醬幾好味

佢間店仲有麵包買,款式都好似幾靚,大家路過可以試下🙌🏻
玄米茶紅豆乳酪麻糬
伯爵巧克力黑糖麻糬
摩卡咖啡麻糬
2023-02-10
玄米茶紅豆乳酪麻糬
伯爵巧克力黑糖麻糬
摩卡咖啡麻糬
🔅 @nineties_bakery 🔅Bagel 貝果🔅黃店網店~亦有實體店喺新蒲崗,團購去咗屋企喇‼️我訂咗四個Bagel每日做早餐,開心我主要放喺氣炸鍋,熱5分鐘,120度,是可以der ~但係個麵包會有啲太脆,同埋有啲硬~後來都係放喺焗爐, 10分鐘左右,就可以食熱辣辣!受熱無咁平均,都OKAY!味道方面!我自己真係好鍾意食麻糬😏🍩 焙茶奶酥麻糬茶味好味,奶酥亦好香~麵包入邊嘅配料都好多,每一啖大概都會有齊奶酥、麻糬同埋麵包🫶🏼 我自己覺得因為有餡料,唔洗cream cheese都可以,同埋茶味同奶酥好夾,所以都好好!🍩 鐵觀音黑芝麻麻糬黑芝麻好夾bagel,因為個口感好軟綿綿好舒服!鐵觀音味好出~ 今次麻糬更軟滑,有少少流心咁,忍唔住幫佢影返幾張相👀🍩雙重朱古力麻糬呢個麵包身比較乾,但入面嘅朱古力同麻糬都係流心好食~朱古力同麻糬係分開,本身覺得可能朱古力味唔夠,但因為朱古力醬有佢另外嘅口感,所以都唔錯!🍩檸檬柚子乳酪柚子乳酪都幾好,但係檸檬味唔出,幾乎食唔到,可能係個乳酪係檸檬味?同個柚子撞左少少~所以個bagel比較係原味~反而就更食到bagel 原有的煙韌感呢幾款bagel
🔅 @nineties_bakery 🔅Bagel 貝果🔅

味道方面!我自己真係好鍾意食麻糬😏

🍩 焙茶奶酥麻糬

🍩 鐵觀音黑芝麻麻糬

🍩雙重朱古力麻糬

🍩檸檬柚子乳酪

呢幾款bagel完全就係懶人bagel之選,係屋企reheat食得,又唔洗加cream/ jam,兩個人分一個又得,一人一個又得,方便!

玖拾烘焙

網址: https://s.openrice.com/QrbS0IvCB00~uZ5MGAA
地址: 新蒲崗景福街63號地舖
=====================
#黃店 #黃色經濟圈 #貝果 #麵包 #麵包控 #烘焙 #麵包店 #團購 #新蒲崗黃店 #新蒲崗美食 #hkfoodie #hkgirl #hkfood #hkbagel #bagel #bread #stuffedbagels #frozenbagels

外賣送餐
2023-03-24 482 瀏覽
好可愛嘅小店擺設 一個個透明箱裝住bagel好可愛( ´▽`)▫️伯爵無花果乳酪貝果 [$32]好鍾意佢個yogurt cream 貝果口感super煙韌有甜甜的無花果就是爽!貝果都有淡淡伯爵茶香🤍

▫️伯爵無花果乳酪貝果 [$32]
好鍾意佢個yogurt cream 貝果口感super煙韌
有甜甜的無花果就是爽!貝果都有淡淡伯爵茶香🤍
2023-03-17 487 瀏覽
中午時分二訪呢間小店,啲格終於唔係空空如也,有我期待已久既乳酪款🥹▪️ 伯爵黑糖蘋果肉桂(7/10)💲33包體有微微既伯爵茶香,黑糖味係度相對薄弱,反而肉桂味係強烈到隔住個袋都聞到,蘋果粒軟硬適中🍎▪️ 伯爵無花果乳酪(7.5/10)💲32呢個我切得都有啲醜,但千祈唔好比個觀感影響到😭包體既味道係眾多之中最出色,佛手柑味非常香濃,無花果略甜,但配上軟滑既忌廉芝士,兩者相輔相成又好唔錯😍▪️ 焙茶奶酥(7.5/10)💲33包體同埋奶酥既焙茶味都夠曬重,但係唔會話苦澀或者寡,唯獨係油一點☕️🔎 整體評分 (7.5/10)

▪️ 伯爵黑糖蘋果肉桂(7/10)💲33

伯爵黑糖蘋果肉桂

▪️ 伯爵無花果乳酪(7.5/10)💲32

▪️ 焙茶奶酥(7.5/10)💲33

焙茶奶酥

🔎 整體評分 (7.5/10)
伯爵黑糖蘋果肉桂
焙茶奶酥
2023-03-15 306 瀏覽
Bagel控特登嚟買bagel據稱好早就賣完果然三點幾嚟到好多款式都已經所餘無幾本身想買多啲儲糧 不過好多想食嘅味道賣晒😩麻薯控如我一定簡晒麻薯啦花生黃豆粉麻薯呢個裡面有好rich嘅花生醬黃豆粉味都好出烏龍紅豆麻薯烏龍茶外層帶有少少澀味襯埋裡面甜甜嘅紅豆粒好夾雙重巧克力麻薯呢個真心超好味個巧克力醬係留心㗎 帶有少少苦味唔會好甜啱晒我三個中間嘅麻薯餡都好qq就算我放咗成個星期食都冇問題呢度唔單止有bagel其實仲有好多其他款式嘅麵包同cookie賣㗎
Bagel控特登嚟買bagel

就算我放咗成個星期食都冇問題

呢度唔單止有bagel
其實仲有好多其他款式嘅麵包同cookie賣㗎

2023-03-14 177 瀏覽
📍 玖拾烘焙 (新蒲崗)新蒲崗景福街63號地舖呢間麵包舖勁多bagel ,我呢個bagel愛好者真係忍唔住買幾個返屋企嘆🥯🥯🥯,佢仲有好多自家製jam,勁吸引🤍🤍🤍👉 三文魚奶油乳酪💰$40😋😋😋😋.5/5店員即叫即整!熱辣辣!入面有成三大片煙三文魚,仲有爆多既cream cheese 加埋 bagel都幾厚實,感覺有少少似食咗塊Pizza,食完都好飽肚😋😋仲有佢口感好煙韌,i love it💓💓💓👉 伯爵無花果乳酪貝果 💰$32😋😋😋😋.5/5呢個貝果真係超正!!!勁香伯爵茶味!bagel勁好回彈力,焗返熱後表面少少脆,鬆軟中帶有少少煙韌,我超鍾意❤️個包本身充滿伯爵茶香,之後入面勁多餡,有好多無花果粒同乳酪,加埋勁夾!必食! 😆😆😋👉 芋泥麻糬💰$32😋😋😋😋.5/5芋泥餡勁多又唔太甜!麻糬有增加到個包既口感,佢個bagel麵粉好香,bagel口感好煙韌😆😆下次要買多幾個試下😆😆😋回頭: Yes !!!下次一定會買多幾隻味慢慢食,跟住佢翻熱個方式食真係超正😋😋🥯🥯🥯i love bagel#kermit食在新蒲崗
📍 玖拾烘焙 (新蒲崗)

👉 三文魚奶油乳酪
💰$40

👉 伯爵無花果乳酪貝果
💰$32

👉 芋泥麻糬
💰$32

#kermit食在新蒲崗

2023-03-10 138 瀏覽
新既一年轉左新工,開始係道搜尋一下新蒲崗美食。今日食晏同同事食飽飯要行下,咁岩行到去 Mikiki 就見到呢家麵包鋪,原來佢地既每日都有製造十多款既新鮮 Bagel,好正呀 !! 香港依家都真係冇呢D類型既鋪頭。今日我選左3款做呢幾日既早餐,正 !!伯爵草莓乳酪,我有焗熱黎食,個面好脆,一入口有好香既伯爵茶香,入面每一啖都有草莓乳酪醬,我個人認為佢有 Cream Cheese,味道好夠,唔錯 !!芋泥麻糬,我隻佬話入面滿滿既芋泥,唔太甜,麻糬有增加到個口感,佢有讚呢個麵粉好香。睇黎我下次要買多個試下...最後係雙重巧克力麻糬,一入口有香濃既朱古力味,本來好期待佢有朱古力醬,夾心只有麻糬。原來仲可以做熱壓貝果三文治,要試一試佢 !! 如果朝早行呢邊既話,仲可以 order 咖啡或茶 添 !店鋪好貼心,個袋入面有指示教你點樣翻熱 Bagel呢個櫃睇到都開心 ~~

今日我選左3款做呢幾日既早餐,正 !!
原來仲可以做熱壓貝果三文治,要試一試佢 !!
如果朝早行呢邊既話,仲可以 order 咖啡或茶 添 !
店鋪好貼心,個袋入面有指示教你點樣翻熱 Bagel
呢個櫃睇到都開心 ~~
2023-03-06
2023-03-07 115 瀏覽
之前已經book mark左呢間由網店開到實體店的bagel 麵包店😋今日放假,做完運動專登去買幾個包同屋企人歎個下午茶。鋪頭有好多包款,但我係衝住bagel黎,所以對眼淨係望住bagel 個櫃😂bagel 每日都有不同的口味,真係花多眼亂😍我本身係茶控,所以今日就試左幾隻茶味試下先。每隻bagel 都圓碌碌,好有份量!伯爵無花果乳酪咖啡奶酪黑糖麻糬玄米茶奶酪每款bagel 都好足料,鋪頭有張卡仔教我地點樣翻熱個包,我係懶人,所以都係用微波爐翻熱😎bagel 質地好有口感好煙韌!玄米茶同伯爵茶都好香,一叮完都有好濃的茶味🤤配埋乳酪一齊吃,真係絕配!咖啡味bagel入面有埋麻糬,多左一重口感,超級Chewy 😋😋
每隻bagel 都圓碌碌,好有份量!
咖啡奶酪黑糖麻糬
玄米茶奶酪

2023-03-07
去開新蒲崗順便去「玖拾烘焙」買bagel同麵包做早餐~我同屋企人都好鍾意食呢一間既麵包!尤其係佢地既自家烘焙Bagel,由網店開到實體店,質素有保証,即刻揀返幾款先~———————————————————🔹芝士吐司一袋有4塊厚切吐司,份量十足,每片都鋪滿芝士粒粒,外層既芝士焗制後更加焦脆~特別一讚佢地既麵包入口好鬆軟,仲加左超多芝士粒粒,加熱後仲會拉絲架,好吸引!!———————————————————🔹咖啡奶酥黑糖麻糬Bagel我最鍾意呢度既bagel,尤其係加咗麻糬!甜甜地唔會太漏之餘,用料又豐富~呢款咖啡奶酥黑糖麻糬Bagel,外層帶咖啡香,食落味道香濃,內餡既麻糬夠哂Q彈煙韌,早餐再配杯咖啡真係係perfect match!!———————————————————🔹開心果奶酥Bagel另一款人氣之選!有新口味,諗都唔諗即刻買HAHA!! Bagel 內外都食到開心果粒粒,層次感及口感一流~入邊仲加咗唔少cream cheese,食落軟棉棉,芝士控既我真係超鍾意!!———————————————————總結呢度每一款麵包同Bagel 都係自家烘焙,除左口感出色之外,佢地既Bage

🔹芝士吐司

🔹咖啡奶酥黑糖麻糬Bagel

🔹開心果奶酥Bagel

總結
呢度每一款麵包同Bagel 都係自家烘焙,除左口感出色之外,佢地既Bagel 口味選擇又夠多,咸同甜都有供應,岩哂唔同既朋友仔~
2023-03-02
早餐