2017-05-11
有無發近排天氣開始熱? 行一陣街都成身汗,天氣又熱又焗,真係好想跳入雪櫃涼下。這個時候,如果食杯冰凍的甜品就 arm哂!好多甜品話係凍,但降温情度最多只是"唔熱". 所以大家點menu的時候記得睇清楚。或者參考下我。先此聲明,我絕對係甜入心的super粉絲,品質保証之余,地方又方便。今日見到佢出左新menu, 一定要試下la. 唔好走寶。榴下心意 後面寫住(凍), arm哂而家的我。 上面係100% 全榴槤肉,旁邊有d谷物做裝飾,留意重點,冰凍的奶凍係下面,大大份的。嘩,透心涼!再來榴槤,加芒果,咖啡果凍,仲有d透明精螢通透,有如水晶般果凍,好有咬口。榴槤當造,有人幫我挑選最靚的榴槤起好肉,無得頂。再來又係榴槤,這份榴槤pan cake除左份量大之外。個pan cake皮非常軟熟,好似係新鮮剛剛做一樣,食落有初戀的感覺。